Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Публикувано изображение

Идват Коледните празници.

Дядо Коледа и той е човек и той иска да си свърши работата от рано, че да почива после. Тъй като водя постоянна кореспонденция с него, наскоро получих писмо на служебния e-mail с молба да направя едно списъче на послушните и непослушните Kaldata потребители и какви подаръци искат. Тъй като вие сте мои хора съм ви писал всичките в графата 'послушни'... само остава да кажете вашите желания.

Та кажете какъв подарък искате за Коледа?

пп. И стига с т'ва здраве, любов, късмет и т.н. Дядо Коледа тия не може да ги сложи в чувала. Бъдете материалисти!

• Отговори 178
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

Дядо Коледа и той е човек и той иска да си свърши работата от рано, че да почива после. Тъй като водя постоянна кореспонденция с него, наскоро получих писмо на служебния e-mail с молба да направя едно списъче на послушните и непослушните Kaldata потребители и какви подаръци искат. Тъй като вие сте мои хора съм ви писал всичките... само остава да кажете вашите желания.

Та кажете какъв подарък искате за Коледа?

Печена патица :):yanim::clap: Фиф, мислим, че моЕШ да ме уредишшш...сложи си и картофки за гарнитурка...

Мили Дядо Коледа.

Аз през тази година бях добро момче.Слушках и си изпапкваг всико.Не съм бил момичета (само онази,с плитките ме ядосваше много и на два пъти я скубах,ама то не брои).Не искам да те затруднявам и да ми носиш тежки подаръци.Ако не те затруднява-донеси ми 1 милион евро-в дребни ,употребявани банкноти.Мисля,че твоите джуджета няма да ги затудни.

Аз обещавам,че ще слушкам много и през новата година.

P.S.Ако може-и една надуваема кукла да ми донеш.Много ще си я обичкам и няма да я пукам....

Дядо Коледа, Ще се зарадвам много на една нова Любов,на много публикувани кръстословици и здраве да има най-важното :)

Драги Дядо Коледа! Само едно нещо искам за Коледа - списъка ти с момичета, които са били лоши тази година... Син на мафиотски бос пише писмо до дядо Коледа: - Мили Дядо Коледа, Ако ти е мил живота на скъпата ти майчица... След играта "Кликни върху Дядо Коледа!", сега компанията Coca-Cola планира да изненада феновете за нова година с "Бекъпни Дядо Коледа!" и "Форматирай Снежанка!". Драги Дядо Коледа, Ти вероятно не си свикнал да получаваш писма на втори януари. Но аз искам да изясним едно малко недоразумение, което стана между нас. В началото на миналия месец ти писах писмо, в което те помолих за велосипед, влакче, ролкови кънки и футболна топка. Цяла година учих като луд, имам най-добрите оценки не само в класа, но и в цялото училище. Честна дума, никой не се е държал по добре от мен с родителите, братята, приятелите и съседите. Постоянно ходих до магазина, два пъти дори преведох една старица през улицата. Няма нито една добра постъпка, която да не съм направил. И за какъв дявол ми донесе чифт чорапи и идиотска химикалка? Какво си въобразяваш ти бе, козел! Да ме разиграваш цяла година и накрая да ме оставиш с купчинка боклуци под елхата. И на всичкото отгоре - донесе толкова подаръци на онзи кретен в съседния апартамент, че няма да може да мине с тях през вратата. Затова дори и не си помисляй да си довлечеш задника при мен следващатагодина. Ще те замерям с камъни - и теб, и осраните ти елени, така че те ще се разбягат и ще се наложи да си ходиш пеша до забутания Северен полюс! Не искам да чувам за теб повече! От тази година ще разбереш колко лош мога да бъда, ти дебел и вмирисан Дядо Коледа! От малкия Иванчо. Първи януари. Две приятелки си говорят по телефона: - Галя, как изкара Нова година? - Ами както обикновено - в леглото... - И много народ ли се събрахте? :clap::yanim::)

Дядо Коледа и той е човек и той иска да си свърши работата от рано, че да почива после. Тъй като водя постоянна кореспонденция с него, наскоро получих писмо на служебния e-mail с молба да направя едно списъче на послушните и непослушните Kaldata потребители и какви подаръци искат. Тъй като вие сте мои хора съм ви писал всичките в графата 'послушни'... само остава да кажете вашите желания.

Аз съм малко от непослушните, ама може и да мина между капките :) Та за коледа ми се ще една Е46-ца 330 дето като вкараш 1-ва и свършва улицата, ръгнеш 2-ра и си у небето, на завоите лунапарк, кога спираш зоните на здрача. За тези, които още не са разбрали това е кола "пичеловка" Публикувано изображение

Скъпи Дядо Коледа,

искам едно ферари и една мадама в него,

ако може и една допълнителна точка в репутацията ми.

Знам че има още много деца и нямаш време за всички, но аз много съм слушал Публикувано изображение .

Това което искам Дядо Коледа едва ли може да ми го даде - любовта на един прекрасен и невероятен човек Публикувано изображение ...

Но ако Fifa реши да се изявява като дядо коледа, не бих отказал вместо "Редовен потребител" под аватара ми да пише например "Daylight Dancer" или "Sleeping Sun";)

:line dance:

<--- Аз получих своя подарък :gift: от дядо коледа. Сега оставa да се помоля :write a letter: на купидон :cupid: . Ако и той действа така бързо както Fifa ....

Благодаря Fifa

Редактирано от yri (преглед на промените)

Но ако Fifa реши да се изявява като дядо коледа, не бих отказал вместо "Редовен потребител" под аватара ми да пише например "Daylight Dancer" или "Sleeping Sun":cupid:

Я, при някой дядо Коледа е минал много рано :gift:

Мили дядо Коледа,

И аз бях от послушните, ама мноооооооого слушах. :write a letter:

Искам да ми донесеш онова, за което си мечтая отдавна (ти знаеш кое). Ще ми го донесеш ли? Питам не заради друго, ами да знам дали да слушам още или мечтата ми е невъзможна. :line dance:

Айде, остани си със здраве! И да знаеш, че те чакам...

Оръдие! П.С. от три години искам пушка и Fifa нищо не прави по въпроса, та реших да сменя малко желанието....

Тази година съм скромна и искам само 3 неща:

1. ЛюбоФФФФ - може да не е много голяма, но достатъчно голяма.

2. Шофьорска книжка и една количка, примерно като тази:

Публикувано изображение

3. Към края на годината - работа - стимулираща, ако не много високо платена.

Това е - скромно, но от сърце :P

Иначе - и по-малки подаръци не връщам ;)

Fifa, моля те сложи ме най-отгоре в списъка на послушните потребители - обещавам да папкам, да си играя само с добри дечица и да спазвам всички правила на форума - до едно :P

И да се стяга Дядо Коледа, че работа го чака :)

Оръдие!

П.С. от три години искам пушка и Fifa нищо не прави по въпроса, та реших да сменя малко желанието....

И аз така - пушка, самолетен билет и чорап за главата.Ще ходя да стрелям един. :)

Ама дядо Коледа и Фифа...едно билооооооо Публикувано изображениеПубликувано изображение

Аз пък искам посещение :wub:

Аз искам СеКс Кукла ;):wub:

Здравей мили Дядо Коледа-преди да си кажа подаръка искам да знаеш,че много слушах,ама наистина много-на първо място здраве/няма смисъл да си искам предишният живот/,може би сили да забравя някои неща.Да го погледнем от хубавата страна моят подарък дойде малко по-рано-един ангел,който ми е вече съпруг :clap: .Искам и когато се преместим в другият град всичко да е наред.Но Дядо Коледа да знаеш,че аз ще те пратя подробно писмо с моите желания/даже съм го започнала :wors:/ И кой знае може и едно бебче :wors:

Аз пък искам самолет

Публикувано изображение

Aко ми го подарят , ще ви взимам на по кръгче Публикувано изображение

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Мили Дядо Коледа и аз много слушках-дори не съм и много нахална,имам само едно желание-искам апартамент около и ли на центъра,по възможност двустаен или тристаен,а ако е мезонет,много ще слушам и следващата година.

:) Скъпи дядо Коледа от Лапландия,

аз искам само 1 островче от Карибите и на него палат Публикувано изображение и без това като ме пратиш там едва ли ще мога да продължа да ти пращам писънца с желания.Пък и твоите еленчета няма да трябва да се трудят много за подаръка за мен.През изминалата година бях послушна, колкото за още две години.Да се надявам, че ще ми изпълниш желанието, а ако не, чакай следващото ми писмо другата година!

Редактирано от sweety_krisi (преглед на промените)

Мили Дядо Коледа и аз много слушках-дори не съм и много нахална,имам само едно желание-искам апартамент около и ли на центъра,по възможност двустаен или тристаен,а ако е мезонет,много ще слушам и следващата година.

Искам аватарчето на Галка за Коледа и един нов акумулатор от ония магическите,дето 81 зими не пада...

Мили Дядо Коледа :yanim: Знаеш, че бях много послушна тая година и не гафих много, както миналата и по-миналата, да кажем :) Искам мъж за Коледа, може още един за Нова Година. Обещавам да се държа прилично с подаръците и въпреки че съм като малките деца обещавам да не ги чупя още същата вечер. Моля те, дядка, поне веднъж ми донеси нещо, дето да ми хареса. :)

Мили Дядо Коледа :yanim:

Знаеш, че бях много послушна тая година и не гафих много, както миналата и по-миналата, да кажем :)

Искам мъж за Коледа, може още един за Нова Година. Обещавам да се държа прилично с подаръците и въпреки че съм като малките деца обещавам да не ги чупя още същата вечер.

Моля те, дядка, поне веднъж ми донеси нещо, дето да ми хареса. :)

Хахах и мъже и играчки има колкото искаш.

А пък ако мъжете ги чупиш съмнявам се Дядо Коледа да се трогне да ти донесе един.

Все пак си честна с него може да го оцени... Публикувано изображение

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Мили Дядо Коледа, Бил Гейтс има 50 милиарда долара...направи нещо по въпроса! П.П: Демек прехвърли един на мен. П.П.2: Номера на дебитната ми карта ще намериш на гърба на писмото :newspaper:

Аз....таковата...малко сериозно го раздавам, ама наистина желанието ми е да сме цялото семейство заедно....Няма обаче да стане, защото родителите ми са разведени..... Публикувано изображение Е,ще си пожелая да съм здрава...то това е най-важното...

:hush:

Аз пък искам нова по-добре платена работа, и с шефове който ценят качествата ти и работата, а не постоянно да недоволстват. П.П. Хей Дяда Коледа, може и след Нова Година. Пак ще съм доволна. И много, много здраве искам за цялото ми семейство и мен :hush:

Мили Fifa дядо Коледа :wors: ,

В@идях подаръка не един ближен и реших да се пробвам и аз- ако може и под моя аватар да има промяна- vampire... Ако съм заслужила де, това е подаръка за изминалата година, а за тази- няма да те затруднявам с материални неща, искам само да ме направиш безсмъртна и да остана на годините, на които съм си:wors:) Да изглеждам така и все така, а пък аз ще ти помагам на всяка идна коледа и нова година, като компенсация... не искам много- нали :nono:Публикувано изображениеПубликувано изображение - това е да се подмажа малко.

Да знаете- Fifa има нещо общо с дядо Коледа :hush::nono:

Редактирано от hekata (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.