Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Аз в началото на месеца въртях един бизнес с Дядо Коледа и той ми вика: "Така и така сме се видели,ей ти подаръка за Коледа" и ми го подари :clap:

• Отговори 178
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

До Дядо Коледа

Абе мислих-мислих(не 4е не е трудно) и си Измислих.Сега да Ти кажа че тая година много сам слушкал еи-Дядка(ЧУ ЛИ БЕ).ИСКАМ МНОГО Нещица...............Ама глей ся,да не те тровя всяка година-че и да те разкарвам, и да те боли гърбето от мъкнене на Чувал4ето(не го слагаи де) искам само едно желанийце-Превиди ми един(или може и пове4ко) Милиард Евро на сметката ми,а Аз знам какво да си купя-даже и ти спестявам пътя Ти на тук за следващите няколко години. И ВЗЕМИ МИ ДОНЕСИ ЕДИН ПЪТ ТОВА КОЕТО ИСКАМ-ЧУ ЛИ БЕ СТАРЧЕЕЕЕЕ Публикувано изображение И ВЗЕМИ МИ ДОНЕСИ НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО СМИСЛЕНО :clap:

Скъпи дядо Коледа, и аз си мисля че съм била послушна поне половината година и че има някакъв малък шанс да се изпълни моето желание по Коледа. Искам да бъде една красива бяла Коледа, малко и скромно желание, но отдавна не си спомням такава. Скъпи Фифа като най доверено лице на дядо Коледа и аз те моля да ми изпълниш едно желание искам да ми пише по аватарчето sunshine.

Любими мой, Дядо Коледа,

тази година искам кукла като онази, която ми донесе миналата година. Моля те, не забравяй да сложиш и помпичка, за да мога да й вдъхвам живот. И ако може нека да има по-голяма уста. Публикувано изображение

Скъпи Дядо Коледа, Аз искам две символични неща, но за мен са важни: Искам на Коледа да Съм с цяааааалото си семейство, в най-тесен кръг,което наброява... 15души. Искам да е снежна, бяла Коледа! Второ искам теста за ХИВ, който ще си правим днес, да е отрицателен, или иначе казано искам здраве, колкото и тривиално да звучи... :speak: Айде и едно извънредно, искам 400 лева за празниците, че как се купуват толкова подаръци, как се плаща нет и зъболекар... не знам дали знаеш. А ако си щедър може да отпуснеш още 1600 да доплатя за всичко на зъболекаря! :wors: :wors:

Скъпи Дядо Коледа,

Искам да ми подариш една стабилно повишаване на заплатката-аз другото сама ще си го купя.

Публикувано изображение

Искам здраве и щастие за всички около мен и много късмет, че за никъде не сме без него.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Скъпи Дядо Коледа ,

Знам, че тази година не бях от най-послушните. И двамата знаем какво имам предвид. Знаеш, че аз съм добро дете, но и на най-добрите понякога се случва да сбъркат. Но съм на мнение, че щом имам смелост да си призная грешките и да ги поправя, заслужавам и аз подарък.

Ще бъда трогната, ако ми донесеш за подарък нова работа с четири цифрена заплата, може и в друг град - знаеш, че за мен това не е проблем. Донеси ми успех и късмет, и здраве, за да мога да направя всичко, което и двамата искаме.

Благодаря ти!

Поздрави!

Искренно твоя: КаКа Ти

somewhere of the highway,

01.12.2006г.

Дядо Коледа,няма да ти се моля.Ти си един гаден комерсиален старец, регистрирана марка на Кока-Кола Къмпани,ти си най-известния рекламен обект в света.И всъщност отклоняваш вниманието от хубавия празник,насочвайки го към себе си, измествайки фокуса от духовните ценности към материалните - с гадните си подаръци! Така че вземи си обръсни брадата и отивай в старчески дом,а еленчетата ги пускай да си летят. Егати мутантите - летящи елени! Публикувано изображение Пък джуджетата да се оправят! Така де...Аре чупката! Публикувано изображение:)

Тихо па ти бе! ;)

Не те ли е срам бе?!? Публикувано изображение

Разби ми надеждите за нова кукла... :angry22:

Хахах и мъже и играчки има колкото искаш.

А пък ако мъжете ги чупиш съмнявам се Дядо Коледа да се трогне да ти донесе един.

Все пак си честна с него може да го оцени... Публикувано изображение

Зависи кой е ... дядо ти Коледа :angry22:

Дядо Коледа,няма да ти се моля.Ти си един гаден комерсиален старец, регистрирана марка на Кока-Кола Къмпани,ти си най-известния рекламен обект в света.И всъщност отклоняваш вниманието от хубавия празник,насочвайки го към себе си, измествайки фокуса от духовните ценности към материалните - с гадните си подаръци! Така че вземи си обръсни брадата и отивай в старчески дом,а еленчетата ги пускай да си летят. Егати мутантите - летящи елени! Публикувано изображение Пък джуджетата да се оправят! Така де...Аре чупката! Публикувано изображение:)

:clap: А аз толкова се надявах. WhiteHart, уби всичко детско в мен.

Дядо Коледа, :wors: не го слушай и той тайничко се надява...

WhiteHart , друга песен ще запееш когато видиш Снежанкааа... ;)

(по-точно ще закукуригаш) Публикувано изображение

WhiteHart малко ми уби надеждите и детските мечти, ама аз се пак да помоля понеже видях, че оня лапландския прави някакви схеми тука и сменя надписите под аватара та ми се ще и под моя да пише LONE WARRIOR, ако съм бил достатъчно добър че да си го заслужа де!

Редактирано от peps (преглед на промените)

А, аз искам това:

Публикувано изображение

И моля, да не бъде бъркано с това:

Публикувано изображение

Такаааа... аз като един от най-малките членове :P какво да си поискам... Ами поне под името ми (ще си сложа и аватар) да пише "Преводач". Друго за сега не се сещам.

Редактирано от iordan_93 (преглед на промените)

Здрасти, Дядо Коледа! Тази години ще те помоля да ми донесеш един нов компютър + монитор, няма нужда от мишка и клавиатура - имам си :help::);)

А, аз искам това:

Ние това много добре го знаеме Публикувано изображение

И тия да не са си натъпкали в гащите топките от коледната елха Публикувано изображение

И тия да не са си натъпкали в гащите топките от коледната елха Публикувано изображение

Завиждаш... Публикувано изображение

Аз пък искам Публикувано изображение

Е естествено здравето е на първо място Публикувано изображение

А, аз искам това:

Публикувано изображение

И моля, да не бъде бъркано с това:

Публикувано изображение

Завиждаш... Публикувано изображение

Хах, сигурно завижда. Бе динди, я кажи адреса - ще ги осигурим тези. И аз ще се включа :rolleyes:;)

Хах, сигурно завижда. Бе динди, я кажи адреса - ще ги осигурим тези. И аз ще се включа :wors::wors:

То хубаво ще се включиш, ама на фона на тия играчи да не останеш само в публиката Публикувано изображение

tigertron златен си, явно тази НГ наистина ще получа това, което искам от мнооооооооу зими (вместо това получавам парфюми, пуловери и плюшки ;) ) :P:P:P

Рамала - абе ще те ритам бе човек, ако ми провалиш доставката на подаръка. :beat:

1-2 милиона + едмо ферари :beat:

Аз лично изкам или тъпанчета за уши или нови саседи :) ... асега като се сетих много ще сам благодарна ако ми доката и КОРН ( групата) да засенчва саседската музика ... Весели празници на всички

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.