Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък искате за Коледа?

Featured Replies

Ти де Публикувано изображение

веднага почвам да работя по въпроса с разтапянето Публикувано изображение
  • Отговори 178
  • Прегледи 50,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Искам малко, но от сърце..

• Е т'фа искам за Коледа : Ако е много и на 9 снежанки ще съм доволен ...

• Знам какво искам за подарък! Отново да стана на 5 години за един час.Много да се смея и много да плача.Просто още веднъж да ме вземат на ръце, а ме полюлеят, докато заспя, и да ме сложат в леглото.Зна

Дядо ви Коледа в момента запива с дадо ви Мраз. :beer:

Публикувано изображение

За това ли ме пропуснаха и двамата тази година :angry: ?

а за Нова година няма ли подаръци Публикувано изображение

Док, помниш ли,че ми каза,че по Коледа ставали чудеса? Ама моето чудо не се случи Публикувано изображение Така че нито Дядо Коледа, нито Дядо Мраз се сетиха за мен...Вече няма да им пиша :speak:

Сокоизтисквачка - обаче за всичко - ябълки, моркови, портокали, магданоз...

Хм...нямам си и на представа .... аз получих 4-5 подаръка ... и не знам .. и аз не знам какво искам :)

"Мили, Дядо Коледа"...така, би трябвало да започне писмото ми..

Проблемът е там, че аз израснах в годините на "Дядо Мраз" и новото му заглавие малко обърква мислите ми. "Дядо Мраз"( уникален брадат старец от детските ми години), изпълняваше всичките ми желания. Един път го помолих за кънки и цяла зима се пързалях из хола на семейната ни къща. Друг път поисках колело, кукли, ботушки и той ми носеше всичко. Не съм го виждала да се промъква през комина, но бях убедена, че ако съм послушна ще ми остави много подаръци. После "Дядо Мраз" изведнъж изчезна и се появи "Дядо Коледа". Стана с настъпването на Демокрацията. Сигурна съм, че пустата Демокрация го плени и замъкна някъде.

За "Дядо Коледа" много не мога да кажа.

Знам, че и той има брада, червените му одежди още се червени(незнам защо не ги смениха със сини, този въпрос още ме гложди) и носи подаръци.

Миналата година не можа да дойде, сигурно не съм била послушна, та затова реших да му пиша.

Дано писмото ми пристигне навреме и да не ме забрави..

Мили, Дядо Коледа,

Пише ти едно послушно, пораснало дете. Тази година се постарах да бъда много добра и да върша велики дела. Работих неуморно, трупах капитал и почти нямах време за забавления. Единственото ми прегрешение е, че честичко се отбивах в блога, но пък винаги бях любезна и не се поддавах на анонимни правокации.

Дядо Коледа, тук мисля да приложа скромен списък от подаръци, които истински ще оценя.

Бъди добър и не ме забравяй тази година.

Ето го списъка:

1.Спешно се нуждая от апартамент - нека е тристаен.

2.Много искам да имам доста парички за да си го направя както искам.

3.Би ме зарадвала почивка в планината.

4.Последното ми желание е да се сбъднат предните 3.

Мили, Дядо Коледа,

Съжалявам за онези сутрин, дето забравих да си измия зъбките и да си изям закуската.

Обещавам, че няма да забравям повече ако получа всичките си подаръци.

И ако срещнеш някъде Дядо Мраз, кажи му, че само с добро ще го помня.

Весела Коледа и Честита Нова Година!

неизвестен

Дядо ви Коледа в момента запива с дадо ви Мраз

Дядо Коледа ме пропусна, но Дядо Мраз да не забрави да ми донесе това:

Публикувано изображение

Тъй...таз година нищо не си поръчах тъй, че викам дай барем НГ да хвана...

Мили Дядо Коледа, Дядо Мраз, Санта Клаус или там аджеба който и да си,

вярно, че през отминалата година не си депелирах редовно краката и често пропусках вечерното миене на зъбите, но смятам, че като се тегли чертата ще е повече от ясно колко всъщност послушна съм била. А без съмнение аз наистина бях такава, дори имам свидетели... Публикувано изображение

Та да престъпим към подаръците:

Мисля, че е крайно време да ми подариш совалка, ако совалките случайно са се изчерпали бих се задоволила с някоя по-невзрачна колица ама да е с автоматични скорости, че продължавам да имам проблем с превключването им.

След туй искам коткааааааа ама много искам котка хубаво е да ми подариш такава котка, която би се разбирала с кучето ми.

За накрая искам нещо съвсем скромно - собствена линия за бельо и Антонио Бандерас за масажист.

Искрено твоя

Диди

П.П Посмей поне едно желание да не ми изпълниш и ще ти препикая елхата, всъщност и аз и кучето ми...и мъжа пък. Публикувано изображение

На Рефрешми аватара искам... натюр в сеното, ама за нова година. Ако може де. Публикувано изображение

Пиши ми лично... може да уредим нещо :huh: ... май утре е се празнува Новата година... ;)

Така като гледам, тоз форум е нещо вълшебен май - желанията от миналата година са ми се осъществили - повечето, а които не са - не ги искам вече Публикувано изображение Затова - ще фнимавам какво си пожелавам тази година ...

Мили Дядо Коледа (хм ... май съм закъсняла за този Дядо) - значи: Мили Дядо Мраз,

моето желание тази година е скромно - искам само няколко изненади (ама приятни Публикувано изображение ).

Искам и много усмивки и щастие за всички хора, които обичам.

С много добри чувства,

Едно Не-пораснало дете.

П.П. И една количка няма да откажа Публикувано изображение

• 10 месеца по-късно...

Аз всичко материално сам съм си взел-тежък златен ланец и пръстен, много нови дрехи, и други битови стоки...Искам само да не прекарам седмицата на празниците си сам-23.12-рожденик, 26 години навършвам, 24/25.12-Коледа, 26-годишнина от едно голямо събитие, 27-Стефанов ден, 31-Нова година...Бих искал отново да имам истинска и изгаряща любов като предишната-още ясно си спомням ден по ден, дума по дума на места, да не говорим за креватните рекорди... :snowballfight: x 1 млн...На миналия рожден ден бившата точно така се облече-като еротична Снежанка, и каза, че, ако съм добро момче, цяла година Снежанка щяла да бъде моя, както и, че на всеки един мъж това му била мечтата, за Снежанка...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Искам мама да ми кацне жива и здрава на летището в Копенхаген.

Док, помниш ли,че ми каза,че по Коледа ставали чудеса? Ама моето чудо не се случи Публикувано изображение Така че нито Дядо Коледа, нито Дядо Мраз се сетиха за мен...Вече няма да им пиша :snowballfight:

И аз исках чудо за Коледа - виенско кафе и кола в "Кадифе" с двама души...те си знаят, но...Дядо Коледа нещо не ме харесва Публикувано изображение

И аз исках чудо за Коледа - виенско кафе и кола в "Кадифе" с двама души...те си знаят, но...Дядо Коледа нещо не ме харесва Публикувано изображение

Тя отново наближава -и може и да ти се сбъдне желанието Публикувано изображение

Тъй...таз година нищо не си поръчах тъй, че викам дай барем НГ да хвана...

Мили Дядо Коледа, Дядо Мраз, Санта Клаус или там аджеба който и да си,

вярно, че през отминалата година не си депелирах редовно краката и често пропусках вечерното миене на зъбите, но смятам, че като се тегли чертата ще е повече от ясно колко всъщност послушна съм била. А без съмнение аз наистина бях такава, дори имам свидетели... Публикувано изображение

Та да престъпим към подаръците:

Мисля, че е крайно време да ми подариш совалка, ако совалките случайно са се изчерпали бих се задоволила с някоя по-невзрачна колица ама да е с автоматични скорости, че продължавам да имам проблем с превключването им.

След туй искам коткааааааа ама много искам котка хубаво е да ми подариш такава котка, която би се разбирала с кучето ми.

За накрая искам нещо съвсем скромно - собствена линия за бельо и Антонио Бандерас за масажист.

Искрено твоя

Диди

П.П Посмей поне едно желание да не ми изпълниш и ще ти препикая елхата, всъщност и аз и кучето ми...и мъжа пък. Публикувано изображение

Учудващо, но едно от желанията ми се е сбъднало...Странно нещо е това животът...както хората са казали "внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне...."

Учудващо, но едно от желанията ми се е сбъднало...Странно нещо е това животът...както хората са казали "внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне...."

Публикувано изображение Браво, браво. Да те питам само, после миришеше ли много? :)

Совалката ли получи, Дидче ? :)

интересно - от коя ли планета пишеш в момента Публикувано изображение

Совалката ли получи, Дидче ? :)

интересно - от коя ли планета пишеш в момента Публикувано изображение

Публикувано изображение Не бе, Антонио ми стана личен масажист.., него не го заменям и за пет совалки. За миризмата петела да му мисли нали таз година той обеща да се муши през комина Публикувано изображение

Публикувано изображение Не бе, Антонио ми стана личен масажист.., него не го заменям и за пет совалки. За миризмата петела да му мисли нали таз година той обеща да се муши през комина Публикувано изображение

Публикувано изображение ясно -значи все още си ходиш гола и боса - без бельо Публикувано изображение

Дядо Коледа, донеси ми baby_muse, пъхната в чувала ти и ще те черпя с обещаната домашна ракия на шефа. Начин за влизане в мазата му ще намеря, остава само да не си мери с некоя летвичка колко ракия има в буренцето, защото, ако го прави, ще загазим и двамата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.