Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако започнете живота си отначало какво бихте променили?

Featured Replies

АКО ЗАПОЧВАХ ЖИВОТА СИ ОТНАЧАЛО

Бих си позволила да греша повече следващия път.

Бих живяля по-спокойно.

Бих постъпвала по-глупаво , отколкото този път.

Бих вземала на сериозно по- малко неща.

Бих разчитала повече на късмета си.

Бих пътувала повече.

Бих изкачила повече планини и преплувала повече реки.

Бих яла повече сладолед и по- малко фасул.

Може би бих имала повече истински проблеми, но по-малко въображаеми.

Сигурно сте разбрали , че съм от хората , които живечт разумно и здравословно – ден след ден , час след час.

Да , преживяла съм своите звездни мигове .

Ако можех да живея отново , бих изживяла повече такива моменти.

Всъщност , бих се опитала да няма нищо друго . Само мигове.

Един след друг , вместо да изживявам толкова много години ден след ден.

Бях от хората , които никъде не тръгваха без термометър , грейка , дъждобран и парашут.

Ако можех да започна всичко отначало , следващия път бих пътувала по-леко екипирана.

Ако можех да започна живота си отново , бих ходила боса от ранна пролет до късна есен.

Бих танцувала повече.

Бих се возила на повече въртележки.

Бих набрала повече маргаритки.

Еееееееееееееее ако можете да започнете отначало вие какво бихте променили в живота си?

П.П Това по горе не са мои мисли...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Не бих се раждал въобще....

Не, не се майтапя-ако можех да избирам,въобще не ми трябвало да се раждам.А иначе-не бих променил нищо.Защото всяко нещо,което съм направил,и което ми се е случило дотук ме е направило такъв,какъвто съм.Ако можеше да се промини нещо в миналото-то сега не бих бил този човек.

Все пак е по-добре да не съм се раждал.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор
Не бих се раждал въобще....

Стига с този песимизъм...ако не се беше родил нямаше как да... :clap: и да kiss.gif ...

Бих си изхвърлила часовника.

Бих прекарвала всяка свободна минута с близките ми, защото в този ми живот времето за това не стигна...

Бих завършила друго образование и бих се занимавала с изкуство.

Бих опитала да съм повече сред природата...

Бих посетила един известен музикант, за когото вече е късно...защото не е между живите.

Бих си водила дневник.

После щях да напиша книга по него, защото най - малките неща са най - важни, а често ги забравяме.

Не бих оставила нито едно обещание неизпълнено...

...

Ако почнех от начало... може би щях да се пробвам да стана човек :clap:

Какво бих и какво ще, са две различни работи. Има една приказка - без кръчмар, сметка прави. Аз винаги като правя сметки и все криви излизат. Явно не мога да смятам нещо. :clap:

Докато четях първия пост на кака Диди, минаха много мисли през главата ми. После видях поста на Trichocephalus и определено и на мен не ми се иска да се раждам отново. Но все пак, ако някой напира много да се родя biggrin.gif и аз нищо не бих променил. Защо? Защото харесвам това което съм, въпреки, че все са ми криви сметките. Това съм си АЗ!

Е аз ако знаех какво ще ми се случи по пътя житейски sad.gif

Но той си е моят живот-с пропастите,с върховете...

Една от мечтите ми беше да уча психология.

Една от мечтите ми беше да си имам бебче.

Може би в другия...

А вие ми стискайте палци-за късмет ;)

Като се преродя следващия път,ще му мисля. Сега трябва да изживея тоя живот,пък после ще видим... laugh.gif

БИх изживял животът си по-същия начин.Не съжалявам за нищо постигнато от мен дотук.

Радвам се,че съм станал човек и според мен живея животът си пълноценно.

Като за начало бих искала да се родя в друг век, но само не и в този. В днешно време не мога да мисля за бъдещето от глобална гледна точка, защото ми настръхват косите. Хората са се превърнали в своеобразни "господари" на Планетата и са станали злобни и алчни. Кариеризма, шовинизма, егоизма и империализма на хората са станали техни главни приоритети. Не искам да живея в такова време.

Но, все пак, ако трябваше да започна живота си отначало в този век, бих прекарвала много време с баща ми (Лека му пръст!) и бих го насърчавала да мисли за собственото си здраве вместо за проблемите и грижите на останалите. Може би бих го накарала да не бъде толкова добър. Прекалената доброта убива.

Бих била по-смела и уверена в решенията си и най-вече в способностите си.

Бих имала малко по-високо самочувствие за себе си.

Бих се опитвала да живея живота си възможно най-пълноценно.

Бих се борила до последно за идеалите си, независимо от това, че борбата ми би била безрезултатна.

Много неща бих искала да променя в живота си, но те вече са се случили и трябва да ги преживея и да се боря с тях. Не се оплаквам, живота ми не е лош, дори е вълнуващ. Има някой неща в него, който ми дават сила да продължа нататък, но ако имах възможността, да бих променила някой неща. Дори само едно!

Единственото, което бих променила е да не бъда такъв идиот, който гони целта си до край.... Може би със сигурност, щях да обръщам повече внимание на семейството си, защото вече няма да има за къде да бягам и със сигурност щях да бъда по-добра дъщеря ..... Но пък като се замисля - аз така си харесвам живота, и да имам време няма да променя живота на семейството си, нито пък ще избягам от себе си. А и това, че съм по-различна не означава, че съм лоша!

Бих била по смела в мечтите си..и във тяхното осъществяване! Сега разбирам че заради този мой страх съм пропуснала твърде много възможности да бъда щастлива, просто сега ми остава да не пропусна и останалите! :nono:

Бих била по смела в мечтите си..и във тяхното осъществяване! Сега разбирам че заради този мой страх съм пропуснала твърде много възможности да бъда щастлива, просто сега ми остава да не пропусна и останалите! :wors:

Ако имам тази възможност никога нищо не бих променила.Не съжалявам за нищо,което съм направила.Предпочитам да повторя същите грешки,отколкото да направя нови,по-лоши и от тези,които съм правила.

Доста хора си казват- ех, защо не съм по- млад, ама с този акъл.

Аз съжалявам само за едно нещо в живота си, и него би променил, а то е, че зарязах едно невероятно същество, една истинска жена. Прекаленото самолюбие е лошо нещо, да знаете.

Това, което ни се случва сега е резултат от миналите ни мисли, думи и действия.

Всичко, което правим, мислим или казваме сега определя бъдещето ни.

Ада и Рая се случват между ушите ни и зависят от нас.

Бодхисатва е някой, който живее за другите.

Забравил себе си, с мъдрост и съчувствие минава през живота и работи за останалите.

Винаги е тук и сега и е на разположение.

Без страх, без вкопчване и отблъскване, без надежди и без очаквания.

Безстрашно и радостно.

Такъв се опитвам да съм, но не винаги е лесно.

Много любов и късмет!

Ако можех да променя нещо,бих променил само грешките които съм направил,и които са донесли страдание на близки за мене хора на първо място. За себе си,не бих променил нищо,освен да можех да имам по-голям късмет в живота,и да не пропусках толкова много шансове в професионален план.А може би и да се бях родил с няколко години по-рано,за да срещна някои хора доста по-рано :clap:

Искам да съм прост и елементарен. Минимализъм до дупка! Блажени са невежите..

Бих променил да сам в друг град който е малак и няма цигани и е чисто като например Дряново.Сащо така всичките ми приятели и роднини да са там.О и щях да промена себе си ма нз какво точно щех да промена.

• 4 месеца по-късно...

Режима си на хранене и количеството на храната.

Бих променила ужасно много неща които като следствие биха преобърнали не само моя живот... като се надявам да е за по-добро, а не както става в "ефекта на пеперудата".

Бих променила ужасно много неща които като следствие биха преобърнали не само моя живот... като се надявам да е за по-добро, а не както става в "ефекта на пеперудата".

Защо ти е такъв аватара?

Благодарна съм за живота, който имам и не бих променила нищичко в него, защото това щеше да стане на цената на това, което съм, на това, което чувствам и на това, което искам днес. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.