Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Тази тема определено е за времето, когато нямаш какво да правиш, става така, че всъщност имаш. :rap:

П.С - Забелязах, че някой от хората си позволяват да показват името на този, който цитират. Според мен това е некоректно. Не вярвам на някой, колкото и да е прост и неграмотен, да му харесва да гледа как цял форум му се присмива, при положение, че всеки е бил на това дередже. Не знам, вие преценете. :bye1:

Мисля, че никой не е предпазен от това да каже 'бисер'. Не сме се събрали тук да се надсмиваме, а да се смеем. Мисля, че има голяма разлика в двете неща!

Аз лично нямам нищо против да бъда цитиран в тази тема (не малко простотии съм изръсил из тоя форум - има да изследвате 4000+ поста). Който се чувства обиден от това, че негов цитат присъства тук, моля да се свърже с мен и цитатът ще си замине.

пп. Трябва ли винаги да сме сериозни?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

Не смятам, да навлизам в безмислен спор, обаче какво от това, че цитатът му е премахнат или името е скрито при положение, че вече стотици потребители му са се исмяли? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Не смятам, да навлизам в безмислен спор, обаче какво от това, че цитатът му е премахнат или името е скрито при положение, че вече стотици потребители му са се исмяли? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

След като не можеш да плуваш защо скачаш във водата? Освен че ще станеш за смях е възможно и да се удавиш!

В конкретния случай, като не искаш да станеш за смях се научи да пишеш или не пиши въобще :angry:

Както Фифа, така и аз, а същи и доста от другите модератори сме цитирани в тази тема и никой от нас не е поискам да бъде изтрит цитата. Ако не можете да се надсмеете над себе си значи не можете да се смеете

както виждаме не

таа какво толкова има да му мислиш целуваш я и ако се дръпне кълцаш и търсиш друга ся како му умуваш

не се задаржаме ние българите по повечко с една как да го кажа ние сме ХИЩНИЦИ

За втори път чета,че жена се кълца,реже.И сега разбрах - защото сме Хищници.Дали после е вкусна жената обаче?

Купуваш и една диодна матрица за изправяне на тока и към нея закачаш стабилизаторите.

Кое му е смешното тук ??

Както Фифа, така и аз, а същи и доста от другите модератори сме цитирани в тази тема и никой от нас не е поискам да бъде изтрит цитата. Ако не можете да се надсмеете над себе си значи не можете да се смеете

Общо взето е така, но има и такива, които почват да се сърдят, да обиждат и да искат обяснения.

Кое му е смешното тук ??

Диодна матрица: цифров електронен уред с n входни и m изходни шини (проводници). Шините са свързани помежду си чрез полупроводникови диоди по такъв начин, че определена комбинация от входните сигнали, отговаря еднозначно на определена комбинация от изходни сигнали. Името "матрица" произлиза от правоъгълното оформление на шините, с полупроводникови диоди на пресечните точки. Външният вид на тази подредба наподобява на колоните и редовете на математическа матрица. Диодните матрици се използват главно в компютърно оборудване (код преводачи, комбинационни преместващи регистри, разширители и мултиплексор ключове).

Имал е предвид Грец, което е матрица 1х1 :)

Имал е предвид Грец, което е матрица 1х1 :)

Струва ми се че сам попадна на точното място(в бисерите), а може и да бъркам :)

Значи търся програма чрез която като си свържа кома с тв-то да разцепвам на две екрана и на едната половина да е играта която играя а на другата да върви филм или плейлист от видео клипове.Може да се ползва и на монитор.

Компа ми е достатъчно корав да държи всичко.

6гб РАМ

Intel i7 3,2GHz 8mb кеш

видео някво на ати беше ама е кораво

Та смятам двете приложения ще бачкат нормално.

монитора ми е 17 инчов а тв 42 инча

Компа е корав но трябва да сцепиме екрана.

Компа е корав но трябва да сцепиме екрана.

Че на Док му се развали резачката, иначе сигурно щеше да услужи :eek:

Тема

Сериозен тийнейджтрски проблем

Елате в мяо блог на голямото клатене.... напишете gosho trola в гугъл. А е на ви направолинк. Пътя на трола и края на света.... Трола е изнвестен. Ни мъ трийте!

:eek:няма такава простотия !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Проблема е следния

Сичко си е вързано на компа захранване , видео сичко .. обаче пускам го той си работи обаче мониторът не покава ??

От какво може да прави така ??

Ами светва лапичката на монитора и изгасва и до там

иначе монитора си работи даже в момента сам на него

Как разбра,че работи като не покава нищо а само една лампичка мъждука.

Монитора ми е марка "MultiSync M700" . Ного голям китук е! На 10 години е вече. Едно време го бях взел за 30 лева втораупотреба. Ама преди 2-3 години забелязах, че започна да дава размазано. Не знам за какво се дължи това. Пробвах всичко ритах го, размагнетизирвах го, гасих го от тока, даже взех един магнит и почнах да го мърдам около монитора и картината се почуди на каде да фане. Не знам какъв е проблема. Ного ша сам благодарен ако някои ми обесни какво му е по-точно, дали е нещо Софтуерен проблем, дали хардуерен незнам. Благодаря предварително!

Китук е монитора и това си е.Даже магнитът не му действа.Картината е избягала от ритниците.

здравейте искам да попитам нещо.компютарът ми заспива веднага щом пусна клипче vbx7 или you tube.когато сам заспи пак се включва само след рестарт

... :sobbing:

Редактирано от Минков (преглед на промените)

не си познал, жена е и то истинска.

Те това е мъж:

Публикувано изображение

:)

п.п.

виж кво си е овисил на връвчица...

Положението е седното. Тука по принцип е техничарски сайт, пък на мен нещо е започнало да ми става все по скучно да участвам в теми за хардуер и софтуер и какви ли не джунджурии. Та затова така се грижа да ви пускам теми, да си събирате точки ( да си ви греят).

И да ти кажа право, набързо изтрих едни снимки от компютъра ми, щото много биеше на очи отношението на сниманите дами към фотографинЪ. Няма начин, женен човек съм.

Ти кво сега, опитваш се да го изкараш, че уж жените не провокират мъжете ли ?

Казват,че от lcd-тата било по-добре матрицата да е матова защото тези лъскавите матрици отразяват светлината и по този начин било вредяло на учите.Не знам сега тези новите Led монитори как са.Със сигурност lcd са по-добри от ctx

Гледам и не вярвам на Ошите си.

Явно човекът вярва, че само фирмата CTX произвежда CRT монитори.

Гледам и не вярвам на Ошите си.

Явно човекът вярва, че само фирмата CTX произвежда CRT монитори.

Блажени са вярващите :whist:

тренирам кокошин-кунг-фу-iкидо

в най-великата школа на вселената

дава ми много на нервната система както и на други системи

в нашето село Шаолинуво откриват нова група в долната махала

всеки може да се запише

Кокошин знам когато се накокошини човек.От настръхнала кокошка,петел.Коя ли е най-великата школа на вселената.Стигнала е до Шаолинуво/долна махала/.Дава много освен на нервната,може би и на половата система.

Eми тая като се е уредила да води групата, вероятно е по-умна от другите, ама като я гледам - за какво ми е ?

Публикувано изображение

кажи ти дали е умна, ти повече си им свикнал ?

Нищо и няма на жената.Дупе да ти е яко.Според вас жената на снимката умна ли е?

Здравейте,

Имам един въпрос - "Ако един процесор е 4 ядрен - 3 GHz, това значи ли че всяко ядро е с по 3 GHz, а целия процесор е 12 GHz".

Това е въпросът.

Следва отговорът.

Приятел всяка ядро ти е по 750 MHz. :cool:

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Заглавие на тема : "Имам проблем сас компиютара"

И се почва:

Здравеите. Дъното ми е c.nc65-m2 v1.4a и му е изгоряла вградената видео карта . Днеска си купих външна видео карта NVIDIA GeForce 8400 GS Graphics Accelerator . Слагам видеото и когато пусна ПЦ то нищщо не става . Само се варти вентилатора на процесора и на видео картата и свети само червената лампичка . друго не се слуцва (?!) нито свук от малкото говорителцхе (wtf ?!) нисхто (?!) хард диска завърта и дотам ...

Докато е писал последните две странни думички,човека явно вече е заспал,и е натискал произволни бутони :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Ако някой разбира - нека ме приеме в skype!

За да му покажа и някои други работи, които не мога да ги обясна точно, а трябва да се гледат не със снимка а с клип . Благодаря - приемам веднага !

Какъв ли ще е клипът?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.