Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Публикувано изображение
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

off/

знам, че такава порода няма.

чета форума на дог.бг, но вече не пиша

след като една Госпожа ме оплю,

че съм си малтретирала кучетатa......

И за садо-мазо има специализирани сайтове, ама ...

Хахахаха, Кен, това много ми хареса! Публикувано изображение

Отпреди няколко минути:
106g20g.jpg
Това за крак към Glamour Strip Poker Video Edition може да се тълкува по много начини. Добре, че не търси глава или нещо друго към анатомията. :wors:

Eто картинка от

Можеше да си поиска нещо друго от тези каки, не само крак. :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

много ми е трудно да говоря/пиша за това...естествено става дума за любов ако така мога да го нарека...значи имам една приятелка тя се запозна с едно момче по интернет...чернокож...срещнаха се два пъти...и на втория път правиха секс ...беше девствена...почувствала се готова...проблема е,че го правиха без презерватив,за което тя после много съжалява....и беше много притеснена и сподели с майка си...майка й много се разочарова...също както и семейството й,което разбра в последствие...проблема е,че те живеят в различни градове...тя в момента учи и й е много натоварено...аз я посъветвах да продължи да се среща с него,защото това е любов...хубаво...тя се видя пак с него и пак правиха секс,отново без презерватив...тя казва,че докато е с него забравя всичко около нея...сякаш се пренася в друга реалност...родителите й я карат да спре да се вижда с него,защото мислят,че ще се разочарова , и че той само я използва...тя много иска да се вижда с него...аз незнам какво да я съветвам..ако ме разбирате и сте попадали в подобна ситуация моля ви помогнете ми... много ви благодаря от сега...

Раздел: Програмиране и Web дизайн Публикувано изображениеПубликувано изображение

Се по нови и по нови версии излизат на Mozilla & Internet Explorer но всичките имат багове скоросто скоято влизат в интернет не се овиличила от по стари те версии!Е тогава каква е ползата да ги обновяваме постояно? Гледам сега излязла 3-ката на Mozilla & 8-цата на Internet Explorer но почти нищо ново!

.. бАгове..по?(-)нови, Се ..., Все..., Explorer?(,) но...,

Чакай, сега. Какъв е смисъла, на

но всичките имат багове скоросто

Видях, че правописните грешки са поправени от глобал. модератор, но си е бисер (в червено):

Зайчетата какво ядАт за да си острЯт зъбите, освен клонки?

А иначе какво ядАт? Аз мУ давам хляб, кочан от зеле, репички, моркови,

пипер, бананови кори, кори от диня, ябЪлка, сухи листа, сено, храна за зайци,

на пъпеша корите, обикновени бисквити, франзела и вода.

И тРябва ли да го къпя?

Зайчетата колко години живеят, а?

Оригинал:

зайчетата какво ядът за да си острът зъбите освен клонки?

А иначе какво ядът? Аз мо давам хляб кочан от зеле репички моркови

пипер бананови кори кори от диня ябалка сухи листа сено храна за зайци

на пъпеша корите обикновени бисквити франзела и вода.

И тябва ли да го къпя

А, зайчетата колко години живеят, а?

Оригинала съм си го запазил на едно място, за да го имам за "смях"..

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Видях, че правописните грешки са поправени от глобал. модератор, но си е бисер (в червено):

Публикувано изображение Не разбирам?Аз го прочетох и не съм от най напредналите...Не мога да зацепя,искаш да ми кажеш,че някой нарочно ги прави да са с правописни грешки ли?

Видях, че правописните грешки са поправени от глобал. модератор, но си е бисер (в червено)

Публикувано изображение Не разбирам?Аз го прочетох и не съм от най напредналите...Не мога да зацепя,искаш да ми кажеш,че някой нарочно ги прави да са с правописни грешки ли?

Въпроса е че немалко от участниците във форума пишат и се изразяват ужасно неграмотно :-)

[

Оригинала съм си го запазил на едно място, за да го имам за "смях"..

Бисер си е мда :)

Стилът е прсто неповторим.Сега, като го изчетох отново в оригинал направо ми се усмихна деня Публикувано изображение

Въпроса е че немалко от участниците във форума пишат и се изразяват ужасно неграмотно :-)

Да, като например:

Q:Разговор м/у 2 човека.Ефтино?

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=78139

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

В темата Музка..."Какво мислите за Азис"

И аз така пиша , за това често ползвам `редактирай`

В темата се пита как да се почисти TFT дисплей. Ето и отговора:

какви препарати какви 10 лева:)

дъхаш на монитора и памука и забърсваш

За всички, които имат TFТ/LCD монитори - дъхай народеееее. Публикувано изображение

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

В темата се пита как да се почисти TFT дисплей. Ето и отговора:

За всички, които имат TFТ/LCD монитори - дъхай народеееее. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ценно а-бях се засилила да дам 15 лева за такъв препарат

Шъ духъм,дъхъм-ко да прайш-да спестим некой лев

Публикувано изображение

• Автор

Тема: "Музкичка от игри и филми - полимеризация"

Mузика от игри, музика от Филми, абре сичко, което не можете да откриете безпомощно и бла бла... Тоя път темата е итресетинг, така че моля Ви, не я трийте. Еми "напримерно" музиката от just my luck никой не може да я открие. Не говора за тая на МкФлай, а една друга...I just wanna know what you thinking, I have a mission (после "търъръм търъръм") it's all about a kiss... нешо подобно. А песни и мелодиики от игри, например мога да ви дам линк към Prince of Persia The Sands Of Time... и The Two Thrones. Айде, чао за са, дано поне тая тема да има успех. Гуд найт!!!!! ;)

Между другото ето песента на Джъст май ляк. Намерих, са ша га прикачвам като филе. Айде гуд гнайт!

Тема: "~somethink}{romantic~"

Еми добре, де, щом има такава тема (мамка му), предлагам да слагате романтична музичка. НЕ СТРИПТИЙЗ музика, а романтично нещо. Въпреки, че романтична и стриптиз може да бъде и savage garden - to the moon and back. Ооооо яка песничка и доста романтична. Ако слушате и си превеждате, тогава ше ахнете по сценарий и аранжимент (квото и да значи), абе... страхотушония голема Публикувано изображение . Пратих я на едно момиче, което слушаше чалга и оттогава слуша... мене, като й казвам какво да слуша. Абе айде, пускайте кво ви скимне и игнорирайте темата за стриптийза, шото се изложих - 2 еднакви теми... Fuck my self!!!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

В образование и обща култура-Помогнете с тема по литература

Госпожата по литература даде некви теми ,есе да сме праели на тема "Човекът е тайна за другия" или "Да виждаш значи да знаеш,да знаеш значи да властваш".Таман свършихме "Дамата с рентгеновите очи" . Моля помогнете трябва ми за утре :)

:)

Ако това е размера на инсталацията, играта не е много по-голяма, а може би е и по-малка, щото аз не съм виждал игра, която след като се инсталира да има по-малък размер от този на самия файл за инсталация.

без коментар...

Насирате ли се когата пърдите?

leonardo

От моите емпирични проучвания съм стигнал до извода че в 10% от случаите се понааквам

:sobbing:

Значи, сега...

Инсталирах го. Пуснах го. Дадох Конект, включи ми играта, зареди нещо, после даде една картина, и в горния ъгъл имаше някакви надписи и едно нещо.. Дето, значи, нещо като правоъгълник - тесен, и в долния му край имаше нещо бяло. Така и не мръдна. Чаках 5 минути и натиснах ESC, за да махна играта! Защо така стана? Как да го оправя и да вляза в играта?

Айде сега някой да каже как се оправя нещо... :)

Айде сега някой да каже как се оправя нещо... :)

Тоя си е абониран за рубликата с бисери направо, по-добре не си прави труда да му копираш мненията тука. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение На негово място щях да взема да се скрия...

Сега, ми изкара картинката която трябва, но като натисна Т пиша:

/register971030

Тия цифри за парола, ама не те, други. Просто тия казах сега.

Не става нищо.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

кажете как се инсталва софтуер плсс и дайте някои качествен моялвииии спешно еее !!!!!

За къв ли софтуер става въпрос! Публикувано изображение

Ето и линк към темата.

тема: "Въпроси за Prince of Persia 4":

не е тук мястото да питам но все пак някой знае ли кога ще излиза Диабло 3 :)

мдааааммммм...поне си каза че не е тук мястото :clap:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Само седнете на здрав стол докато четете :

Ако нещо тежи 50 кг (примерно блок лед) и се сложи върху дъска с 4 тракалета, колко ще бъде тежеста на всяко тракале (50 : 4 = 12.5 кг ; Или на всяко тракале 4 х 50 кг = 200 кг ?) А върху 8 или 16 тракалета , ако на всяко тракале се премери тежината, колко ще тежи този блок лед ?

Колкото и да мисля, все не намирам отговора :wors:

раздела е "Кино"...

темата е "Търся този филм... 2"

Здравейте,

търся филми с

нинджи,самураи,Шаолин...

сещате се нали...ония старите филмчета,

в които летят почти през цялото време

и са с много сдухани аудио ефекти... :wors:

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

пич, влизай тук, задай ключова дума за търсене "сдухани аудио ефекти", избери си от намерените заглавия тези, които те интересуват и давай да ги изкараме от нафталина...

Пробвах...

Не става!!! :wors:

imam edin mnou lo6 problem s pro street-a

zna4i kogatoq pusna po4wa da mi zab1rzwaaa konfiguraciite mi sa dobri :AMD Athlon 64 x2 4400+ nvidia 8400gs kajete ot kwo e problema

#

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.