Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Nikssi ще работи най много няколко часа след инсталирането и край стига си заблуждавал хората.

Малко снимки [Mpower]

Снимка 1: Вижда се дали се обновява програмата

Публикувано изображение

Снимка 2: Вижда се,че повече ъпдейти няма достъпни

Публикувано изображение

Снимка 3: Не само се обнови но се и ъпгрейдна до последна версия

Публикувано изображение

Снимка 4: Файла дето казваше,че се засича май не се засича още...

Публикувано изображение

Кой кого заблуждава?

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Инсталирал си новата версия която не е от тук.Ти заблуждаваш себе си и другите.Как моята го лови този файл а твоята"НЕ"

Редактирано от [Mpower]
2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди (преглед на промените)

Инсталирал си новата версия която не е от тук.Ти заблуждаваш себе си и другите.Как моята го лови този файл а твоята"НЕ"

С манипулатор като теб няма да споря повече.

Мислиш ли,че не знам че това което пиша може да се пробва и да бъда изобличен?Защо да лъжа?Ъпгрейдна се програмата напълно редовно и дори ме издразни с искане за рестарт...тъкмо си казах айдееее отиде,а то какво излезе нова версия Публикувано изображение Тебе не карам да вярваш и заради тебе сега свалих от подписа ти NIS 2009 триал и ще пробвам всичко с нея. Анадъмо ;) И няма да ме спре никой,защото ми писна да лъжете хората така явно.Жалко мислех окончателно да те разоблича по този въпрос,но не ми пречи и да пробвам например след няколко дни или седмица отново.

Редактирано от mihnev_sz
2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди (преглед на промените)

Публикувано изображение

Това виждаш ли го добре?

Редактирано от [Mpower]

Публикувано изображение

Това виждаш ли го добре?Ти си лъжец и измамник.

Я виж,че файла е различен.Да не би да не виждаш човече :huh:

Публикувано изображение

Това е от твоята снимка PICT0018.JPG.EXE

А това от моята - различни файлове са

Публикувано изображение

PICT2009-02-15-JPG

Внимавай кого наричаш измамник и по добре гледай по внимателно файловете.

За добавка да ти споделя,че току що инсталирах NIS 2009 и сканирах сваленият файл и нищо не откри.Стартирах го и Сонара го засече и ми препоръча рестартиране на компа. Програмата ми харесва по принцип но като гледам май ти правиш всичко да я огледам доста подробно и критично.

Публикувано изображение

Ето и версията,да не кажете пак с TNN,че е от кракерски сайт Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Това виждаш ли го добре?

:huh:

Файла изтеглен от:

http://www.photogalleryy.com/image.php
в последствие с препратка към:

http://66.29.31.3/~rivux/PIC2009-02-15-JPG.exe

От снимката на Nikssi:

Публикувано изображение

От твоята снимка:

Публикувано изображение

Ето моята:

Публикувано изображение

Правиш ли разлика,кой кого заблуждава?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

:wub:

Файла изтеглен от:

http://www.photogalleryy.com/image.php
в последствие с препратка към:

http://66.29.31.3/~rivux/PIC2009-02-15-JPG.exe

От снимката на Nikssi:

Публикувано изображение

От твоята снимка:

Публикувано изображение

Ето моята:

Публикувано изображение

Правиш ли разлика,кой кого заблуждава?

photogalleryy.com и /66.29.31.3 са един и същи сайт и файла също е същия.

Имената и файловете са различни и не само това...

Това което ти казваш,че е засякъл - просто ми хвърляш прах в очите като мислиш,че няма да се усетя Публикувано изображение и ми даваш данни от Уеб сайта на Symantec.Къде е долу съобщението дето ти съобщава NIS ?

Без коментар

Да вижда се,че файловете са дори различни по големина.

Публикувано изображение

Адреса,който си да в търсачката е различен от адреса който аз съм дал но въпреки всичко и оттук не го засича

Публикувано изображение

Nikssi, въвеждам твоя адрес в търсачката и следва автоматично препращане. При мен блокиранията сработват. Поздрави

Nikssi направо съм поразен,Нортън не работи с Опера а само с Мозила Файярфокс.

Редактирано от [Mpower]
Забранява се употребата на обиди (преглед на промените)

Nikssi направо съм поразен,Нортън не работи с Опера а само с Мозила Файярфокс.

СIE7 работи ли?Защо непременно да ползвам Лиско и Експлорера?

Касперски работи еднакво със всички браузъри.Айде качвам и него сега FF3 нали с него работи Публикувано изображение

Вече съм с Лиско айде давай да пробваме двамата.Има ли още някакво условие?Например настройки ...

Публикувано изображение

Тия банери по рекламите как се блокират с NIS,че ми писна от реклами.

Не съм вярвал че във форума има изобщо толкова много реклами Публикувано изображение Кис си ги блокира тотално.

Благодарение на тези реклами имаш възможност да се развихряш из този форум. Публикувано изображениеNorton не блокира реклами.

Благодарение на тези реклами имаш възможност да се развихряш из този форум. Публикувано изображениеNorton не блокира реклами.

Един минус за програмата.Предпочитам по изчистени страници без разни святкащи и стряскащи надписи.

Няма нищо гнило. Причината е Hypertext Transfer Protocol over Secure Socket Layer.

Добре,но защо само на този адрес? В офсайта на Symantec https://www4.symantec.com/Vrt/offer?a_id=73586 такова нещо няма

Nikssi, всеки подобен триал и на мен ми е предварително съмнителен. Ще допроверявам. Доста информация има на http://www.nigma.ru/index.php?s=Symantec+E...amp;news_sel=on Заникъде не бързам, това са сериозни неща. Поздрави P.S. Име на хост a88-221-60-111.deploy.akamaitechnologies.com Интернет доставчик Akamai Technologies European

Държава Европа Код на държава EU (EU)

Град Неизвестен Регион Неизвестен

IP адрес 88.221.60.111 address: Akamai Technologies

address: 8 Cambridge Center

address: Cambridge, MA 02142

phone: +1-617-938-3130

abuse-mailbox: [email protected]

person: Noam Freedman Nikssi, хайде да поразгледаме там. http://www.nigma.ru/index.php?s=a88-221-60...amp;news_sel=on

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Няма нищо гнило,този Касперски ти е изпил мозъка.

Промото идва от http://www.veritas.com и ако се вгледаш в снимката пише,че е непотвърден сертификат Публикувано изображение

Зареди адреса в браузъра и те препраща към Symantec това е така защото са партньори.

Това успях да проуча за разлика от спамера M....и някой си и клонинга му в твое лице Публикувано изображение

Щом те траят на мене не ми пречи.

Във връзка с промото получих в пощата си писмо от veritas.com с обяснение защо това се е случило.

Промото е все пак доста съмнително,след като го няма на офсайта на Symantec - кои ли кракери са сега....нали Вие твърдите,че все кракери дават данните за промоциите и не са легитимни Публикувано изображение

Nikssi, хайде да поразгледаме там. http://www.nigma.ru/index.php?s=a88-221-60...amp;news_sel=on

Какво ще търси части за трактори ли или нещо различно?

Уточни се ако искаш да участвам. Пък и се питам защо ли,след като [Mpower]=ThreatExpert пак ще ми се прави на отворко Публикувано изображение

Имам един въпрос към тебе:

- има ли NAV 2009 стена или не,че така и не разбрах :laughing5:

Подобно е и при Rising - толкова модули са при антивируса - някои ще кажат - той е като със стена. Двупосочния контрол на мрежовия трафик щом липсва онагледен пред потребителя - значи липсва защитна стена. Така мисля аз - обаче NAV не съм го пробвал от години. Пробвах NIS 2009 с инсталационния файл от 103 mB(от промоциите) и бързо го отстраних. Много кракери пробват всичко възможно точно при тези продукти - май и това е нормално за сегашните реалности. Поздрави

Публикувано изображение

Nikssi виждаш ли количката за пазаруване,виж и сертификата по добре,за разлика от твойте руски промоции по 100 и кусур мегабайта екзето

уж че,било на руски а се оказа че и руски няма Публикувано изображение Aз не съм виновен че,браузера ти не е в състояние да осъществи шифрована връзка със сървъра на симантек.

Редактирано от ThreatExpert (преглед на промените)

[Mpower]/ThreatExpert толкова време ли ти трябваше да установиш това Публикувано изображение

Както писах по горе получих писмо от Symantec-veritas.com - те са партньори.Проблема идва в сертификата на veritas,който все още не е добавен в базите на Касперски по вина на veritas.com.Още инфо ли желаеш?Може и цялата кореспонденция да дам.

Не ти ли писна да си сменяш имената? По добре си смени стилът на писане :)

ПП. http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...iew=getlastpost

Промото е получено на служебната ми поща и НЕ е от кракерски сайт Публикувано изображение както и другите в темата.Файла БИ трябвало да е с многоезикова поддръжка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.