Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Вчера я пробвах но не може да се мери с KIS по никакъв начин.

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Ехаа, чудесно..90 дни тестов период на NIS...

Линка обаче не работи при мен. Публикувано изображение Да не би промоцията да е свършила?

Линка обаче не работи при мен. Публикувано изображение Да не би промоцията да е свършила?

Да,явно е свършила,аз го бях изтеглил инсталатора(100мб) и го бях качил в http://4storing.com/ предложих да го предоставя на който има желание,но бях провокиран от някои с по-големи права от мен ТУК и сега не мога да намеря линка за изтеглянето му.Пак ще търся.

P.s. Виж Коментар: #6 линка за download на 90 days OEM of Norton Internet Security 2009 работи,дърпай!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Току що го пробвах и работи от промоциите.

http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symant...0_INGDirect.exe

90 дневен NIS 2009

Редактирано от sister (преглед на промените)

Вчера я пробвах но не може да се мери с KIS по никакъв начин.

Може-би не си го направил достатъчно задълбочено - противоположното мнение е по-близо до реалностите - KIS също притежава "пропускателни способности"...И току-що го деинсталирах заради тях. Не ми се пише - много е ... Symantec Antivirus дори с остаряла версия просто греши по-малко. Поздрави

Може-би не си го направил достатъчно задълбочено - противоположното мнение е по-близо до реалностите - KIS също притежава "пропускателни способности"...И току-що го деинсталирах заради тях. Не ми се пише - много е ... Symantec Antivirus дори с остаряла версия просто греши по-малко. Поздрави

Няма съвършен софтуер. А това кое греши повече или по-малко е изключително трудно доказуемо при сравнение на програми за сигурност. Ако имаш предвид корпоративната версия на Symantec (даже да е по-стара версия) и се опитваш да я сравняваш с програма за домашни потребители (KIS 2009) според мен грешиш.

Няма съвършен софтуер. А това кое греши повече или по-малко е изключително трудно доказуемо при сравнение на програми за сигурност. Ако имаш предвид корпоративната версия на Symantec (даже да е по-стара версия) и се опитваш да я сравняваш с програма за домашни потребители (KIS 2009) според мен грешиш.

Наистина е редно да няма подобни сравнения. Поздрави

Наистина е редно да няма подобни сравнения. Поздрави

Аз тествах домашната версия на NIS който беше поставен в шахмат от един стартиран и инсталиран вирус който го излъга че имам само 3200 файла на харда а обикновенно проверява 120 000 хиляди в същото време не можех да стартирам MBAM за да разчистя.RemoveIT Pro ги откри заразите но не можеше да ги фиксне а др.Web каза че са нелечими.Спаси ме Returnil.Прав си всяка има пропуски но до там със KIS не съм стигал.

Аз тествах домашната версия на NIS който беше поставен в шахмат от един стартиран и инсталиран вирус който го излъга че имам само 3200 файла на харда а обикновенно проверява 120 000 хиляди в същото време не можех да стартирам MBAM за да разчистя.RemoveIT Pro ги откри заразите но не можеше да ги фиксне а др.Web каза че са нелечими.Спаси ме Returnil.Прав си всяка има пропуски но до там със KIS не съм стигал.

При подобни проблеми просто преименувайте изпълнимия файл на MBAM => mbam-setup.exe на нещо друго и ще успеете да го стартирате (поне в повечето случаи).

Все пак заразата ти е била rootkit...Крие процесите си от антивирусните, обезврежда ги, блокира достъпа до сайтове за защита и т.н.

И Combofix има нужда от преименуване...само че при него се използва *.com => бачка идеално при упорити зарази.

HijackThis не случайно се преименува от доста време. Тактика насочена главно срещу VUNDO.

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Преди няколко дни ми се появи една програма на NORTON – без да съм я инсталирала. И се опитвам да я изтрия но не мога. Деинсталирвам я, за момента, но след включването или рестарт пак се инсталира сама. Според моята логика има останал инсталационен файл, който се активира след пускането. Как може да го намеря и деактивирам. ПП – Никога не съм използвала НОРТЪН като защита. Работя си с: Kaspersky Anti-virus, Ewido anti-spyware, Malwarebutes anti-Malware и Ad-Aware Se Professional – и сканирвах с всяка по отделна. Та ако е вирус да се изчисти, но не стана. Държа да отбележа че никак не съм всезнаеща в областта на компютрите, а просто един от многото “юзери”, знаещи най-елементарни неща. Благодаря предварително!!!

Преди няколко дни ми се появи една програма на NORTON – без да съм я инсталирала..........

Понякога с доста безплатни програми идва някакъв Norton. Иди в Program Files и виж дали няма папка (folder) с име Norton. Влез в папката и намери uninstall. Стартирай го.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Искам и аз това нещо - не се шегувам . Как се сдоби с такава "придобивка" - може ли нещо по-конкретно ? Малко ми трябва - да има от какво да започна.Вероятно после и на други ще е интересно - опитай нещо да уточниш... Поздрави

Няма унинстал

Само без притеснения - може и още неща да са изчезнали ...Спомни си нещо.

Няма унинстал

Aко искаш, инсталирай я пак и я махни. Избери оттук: http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html

Публикувано изображение

Как става махането: Start -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs -> Norton Security Scan -> Remove.

TNN, моля да не се намесваш.

След рестарта пак се появи..... Опитах и по този горния начин..... но без никакъв резултат.

Реших да го оставя така...... пък като ми създава проблеми преинсталацията ще играе и това е :)

Още веднъж БЛГ :)

http://service1.symantec.com/SUPPORT/share...007031405260913

How do I uninstall Norton Security Scan?

1

Click Start > Settings > Control Panel.

2

Click Add or Remove Programs.

3

Click Norton Security Scan, and then click Remove.

Norton Removal Tool (SymNRT) 2009.0.0.41 =>> http://majorgeeks.com/Norton_Removal_Tool_SymNRT_d4749.html

Аз по-горе съм взел инструкциите за инсталация и деинсталация на Norton Security Scan от същото място. Ето как става инсталацията:

1. Изтегля се Google Updater, пато се маркира Norton Security Scan:

Публикувано изображение

2. Стартира се вече изтегления Google Updater:

Публикувано изображение

3. Инсталира се Norton Security Scan и се обновява:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

4. След това се деинсталира (Start -> Settings -> Control Panel -> Add or Remove Programs -> Norton Security Scan -> Remove):

Публикувано изображение

Трябва да се появи това, и се натиска "Next":

Публикувано изображение

Трябва да е готово, поне при мен след няколко рестарта и проверка на системата няма някакви останали процеси. Според мен използването на каквито и да е други способи за деинсталация не е удачно.

Все пак пробвай това: SymNRT. Изтегляш го на десктопа и го пускаш. По-горе в темата nikssi е дал линк, но той е за Norton Removal Tool.

P.S. Fixer е дал добър линк за справяне този Norton. Но това ще се случи, ако този Norton е дошъл със Shockwave на Adobe. Koeто е почти 100% сигурно, затова обърни внимание на този текст:

Отворете Start -> Run

Напишете regedit.exe и натиснете [ENTER]

Внимателно се придвижете до HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce

От дясно може би ще видите

NSSInstallation , което сочи до C:\WINDOWS\system32\Adobe\Shockwave 11\nssstub.exe

Изтрийте го . Затворете regedit

Ползвам NIS 2009. Искам да добавя и добавката Norton Safe Web, но ми дава грешка

Публикувано изображение

Как да реша проблема?

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Ползвам NIS 2009. Искам да добавя и добавката Norton Safe Web, но ми дава грешка

Публикувано изображение

Как да реша проблема?

Това което питаш не съм го пробвал - но постоянно ползвам http://safeweb.norton.com/ Няма значение кои програми са инсталирани - това е добър спомагателен контрол. Поздрави

След деинсталация по нормалния начин остават цял куп файлове.Опитай с Revo Uninstaller.

Това което питаш не съм го пробвал - но постоянно ползвам http://safeweb.norton.com/ Няма значение кои програми са инсталирани - това е добър спомагателен контрол. Поздрави

Определено добър помощник и искам да го добавя, да не ровя всеки път. При инсталирането обаче, не иска да се инсталира ;) Не мога да разбера къде е проблема, няма никаква информация.

Ccleaner върши същата работа,макар и със закъснение.

Revo Uninstaller първо създава точка за възстановяване (в случай,че нещо се омаже )след ,което търси и стартира де-инсталатора на приложението и след това претърсва регистрите от остатъци(основната му функция).По принцип не съм привърженик на подобен вид софтуер,който бърника в регистрите,но този определено работи добре,даже ползвам и portable версията.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Мисля че,при самото инсталиране на Нортън 2009 трябва да активираш продукта и да си направиш акаунт в сейв уеб. Ако си забелязъл че,иска нет по време на инсталацията :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.