Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

ок. преди 2-3 години имах проблем с техните продукти на служебен компютътр. несъвместимост с coreldraw, доколкото си спомням... не ми се навлиза в подробности, не бих ползвал техни продукти

Никой не те принуждава да ги ползваш, но на половината компютри във фирмата CorelDraw си работи безпроблемно със Symantec, та чак се учудвам що за несъвместимост имаш предвид. А и програмите им стават все по-леки и ефективни, при това са едни от най-ненатрапчивите.

Ползвал съм техни продукти преди 7-8 години и никога не бих си замърсил компютъра отново с продукт на Нортън.

7-8 години е достатъчно дълъг период за драстични промени, особено пък при софтуера и да се вадят изводи на тази база е неуместно. Спомнете си как изглеждаше (не визуално, разбира се) до съвсем неотдавна Avira, която е от най-предпочитаните в момента.

...няма смисъл да инвестираш в антивирусна защита на домашния си компютър, освен ако нямаш особенно ценна и жизнено важна информация на него...

Достатъчно ценната информация си я пазя на домашния компютър, а не на служебния, чрез който всеки би могъл да злоупотреби. И не мисля, че само аз постъпвам така.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 140,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Здравей,

Аз имах подобна дилема за един лаптоп.

NIS 2007 не е съвместим с Виста - тоест това което имаш не е 2007, а е 2008. Аз съм на мнение че програмата е тежка но за слаби машини. При теб няма да усетиш разлика в производителността в никакъв случай. Предполагам и Вистата ти е легална, така че по-добре се постарай да си я запазиш чиста и не си прави експерименти с различни инсталации, защото може и до преинсталация да стигнеш.

Сега за регистрацията - с 2007 версия няма да имаш никакъв проблем - но тя е за XP и не може да се инсталира на Виста, а 2008 е много трудна но не невъзможна за регистрация. Аз в момента съм с перфектно работеща версия с три годишен лиценз и съм страшно доволен от програмата. Няма проблем да ти помогна на ЛС ако решиш да си с НИС 2008.

Решението си е твое, както и системата :wors:

Поздрави Публикувано изображение

От тук може да се свалят новите дефиниции за програмата ръчно - като инсталационен файл:http://securityresponse.symantec.com/avcen...ges/US-N95.html

Важи само за клиентската част!

[

color="#00FFFF]За мен лично не си струва да даваш толкова парички за Нортъна при условие, че програми като- Кaspersky,F-Secure, Trend Micro и т.н. пазят според мен по-добре от Нортъна, по-леки са и в нета има кей-джени и ключета за тях! Ако си решил да даваш пари, аз лично те съветвам да се насочиш към една от програмите, които споменах.Дори наскоро F-Secure изкараха нова версия, с която защитата на машината ти е гарантирана на 100%, просто ще се родиш с нея! Ако махнеш и Вистата, като сложиш едно ХР, тогава ще се радваш на още по-голяма лекота и производителност.

Така е след като прочетох доста мнения на хора, които със сигорност разбират повече от мен"за което им благодаря" маи ще се пробвам да мина

по-безболезнено. И за XP съм мислил,но вистата ми допада,лицензирана ми е и засега работи перфекно а пък и няма XP-drivers за моята видеокарта.

Редактирано от stan.s (преглед на промените)

[

Така е след като прочетох доста мнения на хора, които със сигорност разбират повече от мен"за което им благодаря" маи ще се пробвам да мина

по-безболезнено. И за XP съм мислил,но вистата ми допада,лицензирана ми е и засега работи перфекно а пък и няма XP-drivers за моята видеокарта.

Както е казано в светото писание: "В многото съветници, има безопасност...!"

А и хората, които ти дават съвет знай, че освен повече знания, имат и повечко опит от теб, така че успех!

При условие, че имаш възможности да работиш с приложения, които са по-добри като защита, и ще бъдат по-леки за машината ти, не виждам защо да не се възползваш! :go ahead:

Здравей,

NIS 2007 не е съвместим с Виста - тоест това което имаш не е 2007, а е 2008. Аз съм на мнение че програмата е тежка но за слаби машини. При теб няма да усетиш разлика в производителността в никакъв случай. Предполагам и Вистата ти е легална, така че по-добре се постарай да си я запазиш чиста и не си прави експерименти с различни инсталации, защото може и до преинсталация да стигнеш.

Сега за регистрацията - с 2007 версия няма да имаш никакъв проблем - но тя е за XP и не може да се инсталира на Виста, а 2008 е много трудна но не невъзможна за регистрация. Аз в момента съм с перфектно работеща версия с три годишен лиценз и съм страшно доволен от програмата. Няма проблем да ти помогна на ЛС ако решиш да си с НИС 2008.

Решението си е твое, както и системата :)

Поздрави Публикувано изображение

Не съм съгласен, че не работи на Виста. В момента я ползвам (NIS 2007) дори на Виста 64 и работи много добре.

Не съм съгласен, че не работи на Виста. В момента я ползвам (NIS 2007) дори на Виста 64 и работи много добре.

Ами явно си по-запознат от мен, а защо не ползваш 2008?

Поздрави :)

Ами явно си по-запознат от мен, а защо не ползваш 2008?

Поздрави :)

нещо не успях да се сборя с .... разбираш какво....

нещо не успях да се сборя с .... разбираш какво....

Ами точно там е идеята - ако знаеше как се регистрира НИС 2008 щеше да си наясно че 2007 не е съвместим с Виста.

Поздрави :rolleyes:

Ами точно там е идеята - ако знаеше как се регистрира НИС 2008 щеше да си наясно че 2007 не е съвместим с Виста.

Поздрави :rolleyes:

Не знам каква е идеята и нямам толкова свободно време за спорове. Знам как се регистрира НИС 2008 ( ама нямах време) и ПОСЛЕДНО НИС 2007 "върви" и е съвместим с Виста 32/64 хоум,ултимейт и др. мога да ти изпратя и снимки от екрана или от каквото поискаш. Поздрави и от менннн!

Не знам каква е идеята и нямам толкова свободно време за спорове. Знам как се регистрира НИС 2008 ( ама нямах време) и ПОСЛЕДНО НИС 2007 "върви" и е съвместим с Виста 32/64 хоум,ултимейт и др. мога да ти изпратя и снимки от екрана или от каквото поискаш. Поздрави и от менннн!

Щом казваш :rolleyes:

Поздрави

Здравей,

Решението си е твое, както и системата

Благодаря за помоща на drvdr но неможах да се справя, за това деинсталирах NIS и си инсталирах Avira AntiVir Premium.

За сега Premium версията е с безплатен лиценз за една година,само дето я инсталирах на немски :clap: и сега имам малко проблеми с настроиките,но ще се оправя някак.Смятам сега да си сложа Comodo Firewall Pro-за стена и това е.

Незнам,ще трябва ли и още нещо да си инсталирам за да е горе-долу защитен компа?

Можеш да пробваш NAV 2008, NIS 2008 , Norton 360 ...... Avira Premium e с промоциален лиценз за 6 месеца - производителите и я предоставят за ползване на немски - английски -руски езици ..... Успех при избор-преценка-настройки !

Можеш да пробваш NAV 2008, NIS 2008 , Norton 360 ...... Avira Premium e с промоциален лиценз за 6 месеца - производителите и я предоставят за ползване на немски - английски -руски езици ..... Успех при избор-преценка-настройки

Вярно ,че е за 6 месеца, ами дали може да и се смени езика след като е инсталирана вече?

Много компетентни тия хора бе.Аз преди години ползвах SAV Corporate edition (SAV- Simantec AntiVirus),то си е на Нортън де.Бях доста доволен от нея.Нямаше грешка.След това сложих стандартния Нортън Антивирус,то страшна работа.Не ми хареса.Сега,от около 5 години съм с НОД32.Това е истината.

Много компетентни тия хора бе.Аз преди години ползвах SAV Corporate edition (SAV- Simantec AntiVirus),то си е на Нортън де.Бях доста доволен от нея.Нямаше грешка.След това сложих стандартния Нортън Антивирус,то страшна работа.Не ми хареса.Сега,от около 5 години съм с НОД32.Това е истината.

Може-би .... Ако го ползваш обаче с Comodo Firewall Pro 3.0 .....Поздрави

Само да вметна, че KIS 2009 още не е излязла официално и няма как да си я купиш, освен ако не използваш стария си лиценз за KIS 7 разбира се. НО засега финална версия няма.

Това не е ли KIS 2009? http://link.marktplaats.nl/170539051

Това не е ли KIS 2009? http://link.marktplaats.nl/170539051

/offtopic

Това е, но информацията ми се струва съмнителна. KIS в момента е в стадий Technical Release, не финална версия, която още се тества, най-вече базата данни, а и едногодишен лиценз за KIS 7 е 59.95 $ за един компютър. Там сумата е 20$. Аз лично не бих рискувал да си я купя от там.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте моя случай е следния: имам купен Symantec Corporate и днес забелязвам че тази папка "C:\Program Files\Symantec\Symantec Endpoint Protection Manager\Inetpub\content" е 55.1ГБ. Че въпроса ми е следният: Мога ли да изтрия съдържанието на тази папка и какви ще са последствията от това?

Има описано решение на проблема, но изискват регистрация за вход - http://translate.google.bg/translate?hl=bg...%3D9wv%26sa%3DG

Има описано решение на проблема, но изискват регистрация за вход - http://translate.google.bg/translate?hl=bg...%3D9wv%26sa%3DG

Даам искат и пари за free достъп за 1 седмица.

Редактирано от tuturutko (преглед на промените)

По принцип е така, но не е задължително.

Просто скролирате с мишката до долната половина на страницата :P

Аз съм глупав :) Кой да се сети да скролира :) Благодаря много ми помогнахте :)

• 4 седмици по-късно...
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.