Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

FULLCONTROL във всяко едно отношение- Михнев се усъмни за Касперски , а аз за Twister ... САЩ - Русия - Китай - дали и това е естествено развитие ? А пробва ли виетнамския линк ? Поздрави

Отваря страницата нормално.Какво да сваля файла ли?И да го стартирам?

Това ли е линка -> http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1013461

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Да това е - но не зная как водещият продукт на Янките ще реагира на Виетнамските атаки -ще рискуваш ли да провериш ? Поздрави

Така и не разбрах с какво цел даде линк към този глупав блог Публикувано изображение .

Може да е антиреклама , но е много близо до истината къде е Symantec . Може да са добри в някои работи , но да пишат качествен софтуер - далеч са.

Всеки може да отдели 10-15 минути на блога и да разбере , че всичко написано там е истина.

Редактирано от funky33 (преглед на промените)

Нима намекваш, че много милиони потребители от най-развитите страни са с погрешна преценка - защото го предпочитат и го купуват ...Антилогично е ... Поздрави

Да това е - но не зная как водещият продукт на Янките ще реагира на Виетнамските атаки -ще рискуваш ли да провериш ? Поздрави

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1020151 свалих файла и го пратих за изследване.Виж резултатите Струва ли си да го стартирам?

Би бой преценява програмата като параноична .... Редно е сам да прецениш дали да я пробваш - нали тестваш - не очаквам сегашната ти защита да бъде затруднена - но с автоматизираното си функциониране,Norton няма да ти докладва нищо ... Поздрави

Какво ли толкова е параноичното и?

Публикувано изображение

Някои процеси са били блокирани от Нортъна...Пък и нали съм с Returnil Virtual System Premium Edition, version 2.0 един рестарт и всичко си е на шест отново :handshake:

Пробваш също бета версия ... А Виетнамецът установява ли изобщо нещо ? Ще го задържиш ли ? Поздрави

Пробваш също бета версия ... А Виетнамецът установява ли изобщо нещо ? Ще го задържиш ли ? Поздрави

Да ползвам БЕТА версия,която по мое скромно мнение се държи по добре от Бетата на Кис Публикувано изображение Не ми е приятно това но такива са реалностите.

едит:Преместих отговора къде му е мястото

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1020385

Привет на всички!Разгледах цялата тема реших и аз да задам един въпрос.До скоро ползвах Symatec AntiVirus Corporate Edition,която не изискваше лиценз.От скоро съм с Norton Internet Security 2008.Като цяло забелязах,че разходът на ресурси е по-малък.Въпреки това обаче не съм съвсем наясно все още с програмата и искам да попитам тези,които вече са я ползвали за някой неща.

1.Къде точно е функцията за блокиране на нежелани изскачащи прозорци и банерите с неприятните реклами,които непрекъснато се появяват?

2.Тези 3 процеса,които наблюдавам в Task Manager-a ли са нормалните за програмата?

3.Ако някой има представа нека ме насочи към цялостно упътване за цонфигурация на програмата,защото макар да я конфигурирах в една голяма степан няма да ми попречи да прочета още нещо.Благодаря предварително!

Ето и снимка на Task Manager-a:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...si&img=3774

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

Привет на всички!Разгледах цялата тема реших и аз да задам един въпрос.До скоро ползвах Symatec AntiVirus Corporate Edition,която не изискваше лиценз.От скоро съм с Norton Internet Security 2008.Като цяло забелязах,че разходът на ресурси е по-малък.Въпреки това обаче не съм съвсем наясно все още с програмата и искам да попитам тези,които вече са я ползвали за някой неща.

1.Къде точно е функцията за блокиране на нежелани изскачащи прозорци и банерите с неприятните реклами,които непрекъснато се появяват?

2.Тези 3 процеса,които наблюдавам в Task Manager-a ли са нормалните за програмата?

3.Ако някой има представа нека ме насочи към цялостно упътване за цонфигурация на програмата,защото макар да я конфигурирах в една голяма степан няма да ми попречи да прочета още нещо.Благодаря предварително!

Ето и снимка на Task Manager-a:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...si&img=3774

Norton Internet Security 2008 - пръв поглед

Norton Personal Firewall

* Помощника Web Assistant позволява да се блокират рекламните обяви и да се получи достъп към други функции на програмите от браузера Microsoft Internet Explorer.

* Network Detector дава възможност да се определят различни настройки на между мрежовия екран за различни мрежи и в зависимост от използваната мрежа автоматично да се избират нужните параметри.

* Маскира компютъра при работа в Интернет – хакерите не са в състояние да го открият.

* Системата Norton Intrusion Detection автоматично блокира атаки, идващи от Интернет.

• 1 месец по-късно...

Здравейте , искам да деинсталирам антивирусната , но когато натисна премахни ми излиза първо post-162254-1220717192_thumb.jpg и след като му дам cancel излиза post-162254-1220717354_thumb.jpg . Ако някой знае как мога да я махна моля да каже . Мерси предварително ;)

Здравейте , искам да деинсталирам антивирусната , но когато натисна премахни ми излиза първо post-162254-1220717192_thumb.jpg и след като му дам cancel излиза post-162254-1220717354_thumb.jpg . Ако някой знае как мога да я махна моля да каже . Мерси предварително ;)

истегли това Removal_tool

и прочети стъпките за премахване.

Редактирано от M_power (преглед на промените)

ceci94, не е уточнено с кой от всичките Symantec Antivirus имаш проблем, както и каква е операционната система. Виж тази страница за Symantec Client и си избери подходящия вариант: Manual uninstallation documents for Symantec Client Security products.

nologo ако беше си направил трудът,да погледнеш линка който съм му дал,за removal-tool

щеше да разбереш че,removal-tool-а е за всички продукти на симантек от 2003 до 2008+360

какъв е смисъла да търси? Публикувано изображение

nologo ако беше си направил трудът,да погледнеш линка който съм му дал,за removal-tool

щеше да разбереш че,removal-tool-а е за всички продукти на симантек от 2003 до 2008+360

какъв е смисъла да търси? Публикувано изображение

Да, прав си, но този туул е за Norton. Темата е за Symantec Antivirus.

The Norton Removal Tool uninstalls all Norton 2008/2007/2006/2005/2004/2003 products and Norton 360 from your computer.

Може да погледнеш и заглавната страница за Norton Removal Tool.

Затова си правя труда...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Да, прав си, но този туул е за Norton. Темата е за Symantec Antivirus.

Може да погледнеш и заглавната страница за Norton Removal Tool.

Затова си правя труда...

Все пак да не забравяме че,Symantec AntiVirus също е Norton...

Norton Antivirus и Symantec Antivirus не са едни и същи продукти, макар да са с един и същ автор - Symantec. Туулът на Norton за деинсталация не се отнася за всички продукти на Symantec, както си написал. Отнася се само за Norton.

Снимка на Norton Removal Tool:

Публикувано изображение

Не става за Symantec AntiVirus Client от версия 10.2 надолу...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Добре сега за да се уточня ползвам Symantec Antivirus Client version 10.1.7.7000 . nоlogo , М power благодаря за труда :)

Редактирано от ceci94 (преглед на промените)

Не е идеална - но не виждам защо да я деинсталирам - стои си на единия ми компютър от началото на 2006-та година. На другия пробвах поне 30 други продукта и продължавам да търся уж най-добрия... Предполагам - изобщо няма да го намеря този защитен продукт-мечта. Поне установявам някои истини при смяна на програмите. Поздрави

Здравейте!

Преди месец събрахме 2 офиса в един, и двата офиса бяха в различни домейни и с различни версии на Symantec.

Когато ги събрахме ситуацията беше следната:

- 40% от компютрите бяха на Symantec Antivirus както и app-server -а (това са компютрите и сървъра които не са местени)

- останалите компютри и сървъра им (които преместихме) са на Symantec End Point Protection.

И сега сървърът със SEP не допуска никой до себеси т.е. няма пинг шернатите ресурси не работят, не може да се достига до базата на счетоводния продукт а бе все едно го няма.... Направих промените в огнената стена на SEP за доверена мрежа в интервала на вътрешната ми мрежа, допуснах всички програми с които се работи от сървъра но пак не допуска никой. Принудих се да изключа огнената стена и всичко тръгна по мед и масло.... но нейсе само за една седмица Публикувано изображение. след въпросната седмица имаше пинг счетоводната програма си работи но не допуска никой до шернатите папки на сървъра, преинсталирах SEP с надеждата, че нещо се сбъгасяло и нещата ще се оправят... но уви същата работа, никакъв пинг при пусната стена след спирането на стената всичко работи за една седмица после същото.

Има ли какво да се направи че да не преинсталирам цялата система на Symantec и тя да стане единна за двата кръга (т.е всичи компютри да са клиенти на apps-server -a

• 2 седмици по-късно...

Не . В никакъв случай . Програмата е написана с код , който никога не би си помислил за нещата от Vista , практически невъзможно е . Освен това , може и програмата да ти харесва , но не можеш да пребориш с утрешния зловреден код с устройства от вчера . Решенията на Symantec 2009 ще работят за Vista.

Редактирано от lgada (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

По скоро проблема ще е в Network Access Control на SEP не в файерола. Публикувано изображение

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nologo то си го пише на снимката която си постнал,ама кой да гледа...?

WELCOME TO NORTON REMOVAL TOOL

This tool will stop all running Symantec programs

Не настоявай за нещо което не е така плс.Поздрави.

Редактирано от M_power (преглед на промените)

Инсталирах NIS 2008 първи впечатления:

- Бавно зареждане на ОС с около 3-5 секунди в сравнение с Кис 2009

- Тромав интернет

- Банерите не се блокират нормално ли е да ги има ? При Кис го няма това блокира ги успешно.

- Сканиране на Уеб трафика...при теглене май нещо се издъни тука.

http://home6.swipnet.se/~w-61609/D_Virus.htm

Всичките адреси ги свалих нормално дори без да гъкне програмата.

Публикувано изображение

Вече при ръчно сканиране,въпреки че съм задал да сканира при приключване на свалянето с данлоуд менажера/нали виждаш какъв ползвам/ едва тогава намира заразите и ги обработва.Защо така бе янки?

Публикувано изображение

Като първи впечатления- не ми харесва поведението при откриване на зарази и тяхното сваляне.

При заразени страници реагира адекватно:

http://www.personalantispy.com/

Публикувано изображение

Време за тестове достатъчно и мерак също.

Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.