Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

В мненията има човек, който се хвали, че от 4-5 месеца е точно с тази версия на програмата, и че няма проблеми.......

Ще си позволя да я задържа за малко, за да видя какво ще стане и докъде ще стигна. Пък и мога да я пусна в темата "на кого колко..." :rolleyes:

Аз не разбирам защо искаш да използваш корпоративна версия на програма за защита на Symantec. И то някакъв съмнителен "retail" на ZWT. Наистина няма смисъл, ако липсват възможностите за корпоративна употреба и администриране. Това, че някой-си нямал проблеми е едното нищо. По-добре не се пробвай дали ще "лови" тази zamunda версия. Norton IS 2009 е по-доброто решение според мен, ако е за домашна употреба.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Norton IS 2009 е по-доброто решение според мен, ако е за домашна употреба.

Съгласен съм с теб, ползвах около месец NIS2009 от промоцията и даже го разходих доста из темата " на кого, колко....".

Останах доста впечатлен. Махнах съмнителната версия на Symantec, но реших да се върна засега към първата си антивирусна - Авира.

Благодаря ви за съдействието и съветите.

Имам едно такова питане - защо не мога директно да доунлоудвам никакви файлове от интернет (с Нортън 360 съм), например ъпдейт на Mozilla Firefox от сайта им. Показва се прозорец с въпрос, дали искам да запиша файла на диска, казвам Да и край, няма никакво сваляне (преди нормално се отваряше прозорец "Downloads" и веднага започваше свалянето), а сега - никаква реакция. Имам основание да считам, че Нортъна има пръст в това. Какво трябва да променя (в настройките евентуално) за да се промени това?

Имам едно такова питане - защо не мога директно да доунлоудвам никакви файлове от интернет (с Нортън 360 съм), например ъпдейт на Mozilla Firefox от сайта им. Показва се прозорец с въпрос, дали искам да запиша файла на диска, казвам Да и край, няма никакво сваляне (преди нормално се отваряше прозорец "Downloads" и веднага започваше свалянето), а сега - никаква реакция. Имам основание да считам, че Нортъна има пръст в това. Какво трябва да променя (в настройките евентуално) за да се промени това?

Изпробвай да изключиш защитата на Нортън ( с десен бутон в/у иконката в трея) и пробвай пак, така ще разбереш дали е от него, и тогава търси начини за настройка.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Не става, изключих Firewall-a и Ауто протекта, но резултата е пак същия. Между другото, в Мозилата имам инсталиран Phishing Protection toolbar. Moже ли да е от него?

В мненията има човек, който се хвали, че от 4-5 месеца е точно с тази версия на програмата, и че няма проблеми.......

Ще си позволя да я задържа за малко, за да видя какво ще стане и докъде ще стигна. Пък и мога да я пусна в темата "на кого колко..." :)

Никога не бих си позволил компромис със съмнителна защита от Замунда,колкото и да я хвалят в коментарите си....

До сега използвам продукти на Испанските хакери и повярвайте няма по добри за мен :lol6:

Никога не бих си позволил компромис със съмнителна защита от Замунда,колкото и да я хвалят в коментарите си....

До сега използвам продукти на Испанските хакери и повярвайте няма по добри за мен :wow:

Благодаря, разбрах това, и тогава реших само от любопитсто - да изпробвам.Тази програма е вън от компа ми отдавна....

До сега използвам продукти на Испанските хакери и повярвайте няма по добри за мен :)

Добре - и какво толкова ги отличава от колегите им в САЩ , Русия или Азия !? Защо ги препоръчваш в тази тема - какво им е по-различното ? Поздрави

Сложих си вчера Norton 360 , но не ми допада нещо. Искам да я премахна, но ми казва, че има сканиране в момента (което аз не съм пускал) и трябва да завърши, преди да продължа. Как да го спра това сканиране??

Някой запознат ли е с новата технология на Norton: Norton™ Insight, при която се сканирали само подозрителните файлове и процеси, а читавите се прескачат? Възможно ли е накова нещо? Нали за да се определи дали даден процес е подозретелен, то той би трябвало да са стартира виртуално и така да се провери, а това вече означава, че не се "прескача"... ;)

здравейте,наскоро си купих лаптоп и понеже имах в нас диск на NORTON от 2007г. го инсталирах и понеже ми казаха без да се конкретизират ,че не съм постъпил добре ,че съм го инсталирал, бих искал да попитам ,какво мислите по въпроса?!

здравейте,наскоро си купих лаптоп и понеже имах в нас диск на NORTON от 2007г. го инсталирах и понеже ми казаха без да се конкретизират ,че не съм постъпил добре ,че съм го инсталирал, бих искал да попитам ,какво мислите по въпроса?!

Инсталирай си новата 2009 версия

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Norton AntiVirus 2009- презентация

Доста впечатляващо е видео-представянето на програмата. Тая нова версия на програмата ме заинтригува! Оказва се, че това е най-леката към момента програма с потребление само от 2 до 7 МВ. Май ще взема да я пробвам за известен период....

п.с. Кликва се върху: "посмотреть демонстрацию продукта"

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Най-сетне инсталирах това животно на реалния компютър. Не съм много зарадван обаче. При Авира Уиндоуса се зареждаше за 43-45 сек, а сега за 51-55 сек....значи рекламата, че е най-лек- не е вярна! Инсталацията обаче наистина е бърза- инсталнах го точно за 63 сек. Първото сканиране беше с нормална продължителност. След като пуснах "Insight" анализа, повторното сканиране на цялата система беше доста по-бързо. Като недостатък забелязвам, липсата на възможност за по-сериозни настройки /както e при НОД, Авира/. Всичко явно е включено по подразбиране, което от една страна не е лошо, но пък на човек все пак му се иска да има възможност да пипне тук-там. Усеща се обаче известно "затежняване" и лека тегавост на машината, както и леко забавяне на отварянето на браузъра в сравнение с Авирата. Това ме навежда на мисълта, че Авирата ще излезе уникална програма- хем е лека, хем ефективна. Ще продължа с Нортона до изтичане на 15-те дни, но...мирише ми, че няма да повторя с него! Сега ми хрумна идеята да направя тест на повечето по-известни програми за влиянието им върху компютъра: скорост на зареждане не Уиндоуса и скорост на сканиране. :angry:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Най-сетне инсталирах това животно на реалния компютър. Не съм много зарадван обаче. При Авира Уиндоуса се зареждаше за 43-45 сек, а сега за 51-55 сек....значи рекламата, че е най-лек- не е вярна!

Именно за това ти говорих преди време,че рекламата му е готина но не се покрива.За времето за инсталация...пробвай на някой по слаб компютър с около 512 памет да видиш дали е за 63 сек.Също така зависи и от това какво включваш в това време,рестарта и активацията на акаунта ти заемат повечко време.Е,акаунта може и да пропуснеш но рестарта НЕ.

За настройките си има възможност( поне при NIS 2009 ) него съм пробвал може би и затова времето за инсталация е в малко повече :ass:

Сега ми хрумна идеята да направя тест на повечето по-известни програми за влиянието им върху компютъра: скорост на зареждане не Уиндоуса и скорост на сканиране. :huh:

Направи го но на реален компютър.При виртуализацията виждам известно ускоряване на процесите

Поздрави

Помогнете ми бе хора! Инсталирах погрешно Norton 360, махнах го с неговия си деинсталатор и сега, при втората инсталация не ми дава да си въведа продуктовия ключ (нормално под License agreementa-a има кутийки за въвеждане на този код). Чистих регистрите, пусках Your uninstallerPro, търсих навсякъде за евентуални следи от предното инсталиране, няма и няма поле за кода ;) . А кажете какво да правя, че ми писна вече да се занимавам с тези глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!

Помогнете ми бе хора! Инсталирах погрешно Norton 360, махнах го с неговия си деинсталатор и сега, при втората инсталация не ми дава да си въведа продуктовия ключ (нормално под License agreementa-a има кутийки за въвеждане на този код). Чистих регистрите, пусках Your uninstallerPro, търсих навсякъде за евентуални следи от предното инсталиране, няма и няма поле за кода :headphones: . А кажете какво да правя, че ми писна вече да се занимавам с тези глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!

С кой деинсталатор? Този, който се намира в Start -> Programs -> Symantec/Norton или този, който се намира на официалната страница?

Помогнете ми бе хора! Инсталирах погрешно Norton 360, махнах го с неговия си деинсталатор и сега, при втората инсталация не ми дава да си въведа продуктовия ключ (нормално под License agreementa-a има кутийки за въвеждане на този код). Чистих регистрите, пусках Your uninstallerPro, търсих навсякъде за евентуални следи от предното инсталиране, няма и няма поле за кода :angry22: . А кажете какво да правя, че ми писна вече да се занимавам с тези глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!

ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_...emoval_Tool.exe

Свали го и го стартирай но първо прочети тук

http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgen...&view=docid

STEP 4

Download and run the Norton Removal Tool

Warning Warning The Norton Removal Tool uninstalls all Norton 2008/2007/2006/2005/2004/2003 products and Norton 360 from your computer. If you use ACT! or WinFAX, back up those databases before you proceed.

1

Download the Norton Removal Tool. DOWNLOAD

Save the file to the Windows desktop.

2

On the Windows desktop, double-click the Norton Removal Tool icon.

3

Follow the on-screen instructions.

Your computer may be restarted more than once, and you may be asked to repeat some steps after the computer restarts.

и тук

http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=...p;topic=17372#4

Свърши тя! Преинсталирах ОС и всичко е 6. Доста заобиколен път, но поне си реших проблемите . . .

• 2 седмици по-късно...

От вчера временно за пръв път съм с различни продукти на Symantec и на трите си компютъра- Norton 360 e с Win Vista Home Premium, а NIS 2009 e с Win XP SP3. С корпоративната 9-та версия на Symantec Antivirus не съм се разделял от 2005 г.90-дневните промоции са хубаво нещо ! Автоматизирано и ненатрапчиво функционират тези програми - направо си почивам от сериите с въпроси на Comodo IS и Online Armor. Поздрави

• 3 седмици по-късно...

Здравейте ! Искам да попитам дали мога да използвам темата ,за да помоля някого да ми даде някаква информация за Norton Antivirus за един проект от училище ,че аз не успях да намеря Публикувано изображение Моля ,ако някой намери да постн-е ,че ми трябва спешно ;) Предварително благодаря :):P

Редактирано от prandzhev (преглед на промените)

SymantecRulles

Norton AntiVirus още от 10 версия си имат вградена стена,та камоли 16-та да няма аре стига се излагай.

Недей гледай че,не излиза в опциите-това не е Смарт файероу.

Ти познаваш най-добре тази програма обясни на какъв принцип действа сонара на Нортън за да те разберат какво искаш да кажеш.

Тук цитирам небезивесния спамър MPower (с настоящ клонинг SymantecRulles):

Norton AntiVirus още от 10 версия си имат вградена стена,та камоли 16-та да няма аре стига се излагай.
Недей гледай че,не излиза в опциите-това не е Смарт файероу.
Tова, че Norton Antivirus бил имал защитната стена просто не е вярно, а напротив - доста е заблуждаващо. Например за защитната стена на Norton Antivirus се спряга SONAR или по-точно: Symantec Online Network for Advanced Response. За съжаление това е изключително погрешно мнение, защото SONAR няма функциите на защитна стена, а е приложение за т.н. проблем с програмите за сигурност, когато имаме зловреден "zero day" код, или нови зарази, които не са идентифицирани от Symantec и за тях няма все още дефиниции. SONAR допълва функциите на Norton Antivirus и на защитната стена (системна, допълнителна и прочее), ако има такава. Но за съжаление SONAR не е защитна стена. Има доста информация за това на сайта на Symantec, ама кой да чете...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.