Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Летачите, извънземните пришълци поробили хората

Гости mecholari

Препоръчан отговор

изгледах тази 2-ра част на Вадим Зеланд - Транссърфинг (2009), обаче той още от началото е много сбъркал, говори за някакви "мятники", което си е егрегор (поне така го обяснява) и казва че тези егрегори се хранели с енергията на човек. А всъщност не егрегори, ами истинска цивилизация от енергийни разуми, които са си напълно живи и мислещи като нас хората, че дори и са на по-висок етап на развитие, та тези енергийни разуми се хранят с мисловната емергия на хората, не егрегорите. Той май никъде не каза че се хранят с мисловна енергия, ами казваше общо с енергия. Към 36-37 минута вече започна съвсем глупости да говори. приказките му са до някъде вярни (но с важното уточнение което направих вече), но той си и няма и на представа че енергийните разуми (летачите) дават мисловното съдържание на всяка една дума (във вашето съзнание), примерно когато говори човек, а също и когато си мислите на ум.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 193
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Някой, някъде питаше къде може да учи и практикува Тенсегрети. Като част от темата за летачите - Тенсегрети ни освобождава от тяхното влияние- включвам отговора си в тази тема. Намерих нещо интересно - в България има такива групи и те поддържат връзка с учениците на Кастанеда. Страницата им е добра. Лично аз се радвам за тях! Има препратки към филмчета с упражненията на Тенсегрити. Има практикуващи групи - тук, в България - в София, Пловдив и Варна... http://www.tensegrity-bg.org/?page_id=25 Вадим Зеланд ми прилича на последовател на Кастанеда, който просто не го обявява - напълно в духа на Кастанеда... Но има много прилики и с други учения - някак си създава впечатление за "събраност на парчета от тук-там"... Не познавам цялото му творчество и не мога да коментирам. Но ми прави впечатление на спокоен човек, трезв, прагматичен - ако може да помогне на някого: нищо по-добро от това. Вярно, че нарича летачите МАЙНИКИ и някъде ги определя като проекция на нашия ум. Но пък в началото ги нарича ВТОРА цивилизация на нашата планета, което е точно, защото ги показва като самостоятелни същества, за разлика от нас... Да, и на мен ми направиха впечатление тези неща... Публикувах адреса на филма му /част 2 -Вадим Зеланд/, просто да се види, че още някой знае за тях. Дали Зеланд ги разбира добре, дали ги описва добре, дали иска или не иска да каже цялата истина - това е друг въпрос. По-скоро си мисля, че със сигурност е усетил тяхното присъствие. Добре е, че доста сериозно ги включва в цялата си теория за по-добър живот: която в същността си е учението на Кастанеда. Но какво от това : учението е едно, просто различни хора го долавят и предават в някой си момент от историята... Дори и да е плагиат, какво от това : нали популяризира нещо ценно, важно. Много ме впечатли самата дума транссерфинг - има следния смисъл на английски: отвъд крепостното робство /trans - отвъд;serf - крепостник, крепостен селянин, роб/. Зеланд казва, че не знае от къде му е дошла точно тази дума, просто я е чул в главата си, твърди, че не е наясно какво точно значи. Но истината е, че тя отговаря много точно на нашето положение спрямо паразитите... Някъде в началото mecholari казва, че е открил доказателства, че тези паразити са известни на много духовни учения... А Кастанеда казваше, че когато започнал да търси инфо за тях, не открил данни, че някое друго учение знае за съществуването им... Ето - тази информация, става все по-популярна... За да се реши един проблем, първо трябва да го осъзнаваш - че го има. Ние минаваме през този етап... Учениците на Кастанеда усилено провеждат учения с тази цел: да ни освободят от въздействието на паразитите, да ни върнат свободата. Гледам, че това вече се приема за нещо нормално, не е задължително да ги вземат за луди, щом имат връзка с Кастанеда. И работата им се разпростира из целия свят, тя е публична...

Редактирано от DEKASTA (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някъде в началото mecholari казва, че е открил доказателства, че тези паразити са известни на много духовни учения... А Кастанеда казваше, че когато започнал да търси инфо за тях, не открил данни, че някое друго учение знае за съществуването им... Ето - тази информация, става все по-популярна... За да се реши един проблем, първо трябва да го осъзнаваш - че го има. Ние минаваме през този етап... Учиниците на Кастанеда усилено провеждат учения с тази цел: да ни освободят от въздействието на паразитите, да ни върнат свободата. Гледам, че това вече се приема за нещо нормално, не е задължително да ги вземат за луди, щом имат връзка с Кастанеда. И работата им се разпростира из целия свят, тя е публична...

Сатаната е описан в свещения Коран.

СУРА КРАВАТА

(АЛ-БАКАРА)

Мединска. Съдържа 286 знамения.

В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния

21. О, хора, служете на своя Господ, който е сътворил вас и онези преди вас, за да се предпазите

........................

34. И когато рекохме на ангелите: “Поклонете се на Адам!”, те се поклониха, освен Иблис. Възпротиви се той, възгордя се и стана един от неверниците.

35. И рекохме: “О, Адам, пребивавай с жена си в Рая и яжте оттам в доволство, откъдето пожелаете, но не приближавайте до онова дърво, та да не станете угнетители!”

36. А сатаната ги подмами да се подхлъзнат и ги извади от Рая, където бяха. И казахме: “Напуснете - врагове един на друг! За вас на земята има пребивание и ползване до време.(АДЪТ Е ЗЕМЯТА!!!)

37. И получи Адам слова от своя Господ, и Той прие покаянието му. Той е Приемащия покаянието, Милосърдния.

38. Казахме: “Напуснете оттук всички! И дойде ли при вас напътствие от Мен, за онези, които последват Моето напътствие, не ще има страх и не ще скърбят.

39. А които не вярват и взимат за лъжа Нашите знамения, тези са обитателите на Огъня, там ще пребивават вечно.”

..............

Мои разсъждения:Горивото поддържа горенето, отдавайки енергията си. Аллах не е създал хората за това, но Илбис ги заблуждава и използва. Аллах спасява тези, които се уповават на Него, а другите продължават да си горят. Това е енергийно-вампирският принцип описан в Корана. Правоверните спират да бъдат ощетявани, спират да се страхуват и да бъдат угнетявани. Защото страхът изчерпва енергията, разбира се.

Oт свещения Коран, Сура 21. Ал-Анбиа

98. [О, неверници], вие и това, на което служите вместо на Аллах, сте горивото на Ада. В него ще влезете.

99. Ако тези бяха богове, те нямаше да влязат в него. Всички там ще пребивават вечно.

100. В него ще стенат и не ще чуват.

101. А тези, които са получили най-доброто обещание от Нас, те оттам ще бъдат отдалечени.

102. Не ще чуват от него дори шумолене. В това, което са желали, те ще пребивават вечно.

103. И най-големият ужас не ще ги наскърби. И ангелите ще ги посрещат: “Това е вашият Ден, който ви е обещан.”

.....................

Мои разсъждения:Когато чуеш най-доброто обещание от Аллах, биваш отдалечен от Ада. Тъй като в описанието на Рая в Корана няма ужас, който да те наскърбява, разбирам това отдалечаване ,ужаса и скръбта по време на земния живот. Ада е и на земята, а неверниците са горивото на Ада.

51. Аз-Зарийат (Отвяващите)

(АЗ-ЗАРИЙАТ)

Меканска. Съдържа 60 знамения.

В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!

56. Сътворих Аз джиновете и хората единствено за да Ми служат.

57. Не искам от тях препитание и не искам да Ме хранят.

58. Аллах! Той е Даващия препитанието, Владетеля на силата, Всемогъщия.

............

Мои разсъждения:Храната е необходимото гориво за човешкия организъм. Аллах няма нужда да се храни от хората. Следователно в Ада след като неверниците са гориво, те са храната на Иблис. Батерийките на сатаната...

Редактирано от mecholari (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Но истината е, че тя отговаря много точно на нашето положение спрямо паразитите...

трябва да си пълен глупак за да ги наричаш паразити, те са много по-развити от хората, а ти пишеш за тях като за някакви си досаднички червейчета, които от време на време те дразнят леко. Тези летачи са ти превзели (и на почти всички хора) цялото съзнание и правят с него каквото си поискат, хранят се с мисловната ти енергия постоянно и твоята енергетика ( на съзнанието ти) като устройство бавно, но сигурно се скапва малко по малко. И ти наричаш тези нашественици някакви си паразитчета, не е ли време да погледнеш по-сериозно на проблема.

и не си гледал внимателно филма с Вадим Зеланд, той много точно описва как се заражда според него тази втора цивилизация, а именно от груповите мисли на хората, което си е чист тъпизъм и Вадим Зеланд е толкова далеч от истината за летачите че няма и накъде повече, просто защото и той е превзет от летачите и приказва това което те му спуснат, а те му пускат глупости естествено, няма да си разкрият тайните я с които са яхнали съзнанията на цялото човечество.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За мисловната енергия, с която се хранят "летачите", според Робърт Монро. Превеждам обобщенията на други хора.

Loosh ("Далечни пътувания", част 2, глава 6) обобщение:

Съществува специална "енергия", наречена "loosh", която е ценна и желана от някои някъде. Един от тях, който събира тази енергия е създал място, където може да я култивира : Земята. Еволюцията, която се е случила на Земята е само модификации внесени от създателя с цел производството на повече и по-качествен loosh. Loosh се произвеждала от животни, докато се биели на живот и смърт и когато животът им бил на границата на приключване, loosh можело да бъде "ожъната". Но най-много loosh се произвежда от хората. Създателят е вложил част от себе си в хората. Когато хората изпитват чувства като самота, желание, родителска любов, тъга и т.н. може да се събере най-качествената дистилирана loosh. Тя е значително по-добра от която и да било друга сурова loosh.

-----

Loosh: Far Journeys p.162-181. Summary

Loosh е името, което Монро ползва, за да назове енергията, която живите същества отделят при стрес/болка/конфликт. Всяка болка/стрес от спектъра на болките/стреса - от физическата болка, през емоционалната, менталната, духовната, предизвиква производството на тази енергия и може да бъде изцедена от живата форма. Както външните така и вътрешните конфликти/стрес отделят тази енергия. Колкото по-физическа е болката/стреса, толкова по-сурова/нискокачествена е отделената loosh. Колкото повече стресът/болката са свързани с духовното/любовта, толкова по фина/рафинирана/висококачествена и чиста е отделената стресова енергия.

Растенията давата ниско ниво, груба looshенергия, когато листата му са откъснати/умира. Животните я отделят, когато се бият/борят/умират. Хората я отдават, когато изпитват болка, се борят/са в конфликт, изпитват емоционална и ментална болка/конфликт/стрес, вътрешен духовен конфликт, когато изпитват конфликт/стрес, в следствие любов.

Физическите конфликти/травми отдават груба стресова енергия; сърдечните болки/духовните конфликти/чувството за духовна незадоволеност давата по-чиста стресова енергия.

Смъртта на жива форма води до отделяне на цялата събрана loosh енергия. Така че loosh а не обич; но фина loosh се отделя от стреса, който е свързан с незадоволеността на физически нужди/любов/духовност. (DLP formula)

Повечето от универсалната хармония, това е при съвместната работа на частите, не произвежда loosh.

За Земята е заложена илюзията за смърт и временен живот и съответно всички следващи ценни неща и стресови емоции, които вървят за ръка с тази илюзия. "Хората трябва да се борят за своя начин да открият истината за своя безсмъртен живот, чрез собствените им усилия през илюзиите и трудните уроци на земното училище, да стигнат до свое собствено осъзнаване на живота и истината, за да не са слепи към своя живот и истината, какот преди да дойдат тук (на Земята), където не виждат/знаят своя живот/съществуване ясно, защото нямат смърт, с която да сравняват." (Monroe’s friend BB)

Преживявайки стресовите уроци на земното училище е което прави loosh енергията. Loosh енергията е вторичен продукт от стресовия прогрес от игнориране към реализиране/осъзнаване. Ние живеем в икономика задвиждавана от loosh.

Монро казва, че другите живи форми от Вселената, градинарите на Земята, изсмукват looshенергия от Земята, защото навсякъде другаде е рядка, поради хармоничността на Вселената. Те я използват за неща, които ние дори не разбираме (не можем да си представим). Други, които не са градинарите на Земята или нейните официални събирачи, взимат само малка част (сравнително) за своите собствени нужди.

преведено от тук

:cheerleading2:

Some_spirit, какво е твоето предложение за освобождаването на кравите от млеконадойните апарати ? Може да си го писал преди, но не съм попадала на такова твое мнение...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде... сектата е готова. Добре ми е и с млекодойните апарати. Не искам да стана здравомислещ, нормален шизофреник. Шизофренията беше състоянието, при което си освободен от извънземните, според спирта...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Some_spirit, какво е твоето предложение за освобождаването на кравите от млеконадойните апарати ? Може да си го писал преди, но не съм попадала на такова твое мнение...

не знам начин(и) с който можеш да се освободиш от енергийните разуми, иначе досега да съм го приложил на някой човек и да се е освободил, но все пак има някои фактори, които позволяват на някои хора да спрат да отдават енергия на летачите, но как става точно не ми ясно много.

и Монро много завоалирано говори за тази енергия loosh, никъде не я нарича с истинското й име, че всъщност това е мисловната енергия и когато говори за стреса като източник на тази енергия е забравил да каже че енергийните разуми всъщност причиняват стреса в главите на хората, именно за да тече по-добра loosh (мисловна енергия)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

не знам начин(и) с който можеш да се освободиш от енергийните разуми, иначе досега да съм го приложил на някой човек и да се е освободил...

Има начин. И не да го прилагаш на другиго, а на себе си.

Спираш да мислиш. Привеждаш се в пълен емоционален покой. Няма емоции. Няма енергия.

Четири изречения са само. :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето какво е писано и по този въпрос в Пистис София /Разум и Мъдрост/ от Валентинус

---------------------------

"...25. На това Исус отвърна: “Отлично Мария. Ти задаваш един прекрасен въпрос и грижливо изпитваш всичко. От сега нататък аз вече нищо няма да крия от вас, а ще ви обясня всичко откровено и правдиво подобно. Чуй сега Мария, и слушайте, вие ученици:

Преди да проповядвам на всички Архонти на Еоните и на всички Архонти на Съдбата и на Сферата, всички те бяха свързани с техните орбити, сфери и запечатвания, така както Йеу, пазачът на светлината, ги беше инсталирал (нагласил, подредил) от самото начало.

И когато времето на числото на Мелхиседек, великия Паралемптор (Paralemptors) на светлината, бе дошло, той по обичая си отиваше посред Еоните, посред свързаните за Сферата и за Съдбата Архонти. Той взе от всички Архонти на Еоните и от всички Еони на Съдбата и на Сферата пречистеното на светлината и унищожи всичко, което ги объркваше. И той задвижи над тях ускорителя и ги накара да се въртят по-бързо по техните кръгове. Той [Мелхиседек], им отне силата, която беше в тях, дъхът на устата им, сълзите на очите им и потта на тялото им.

Мелхиседек, Паралемптор(ът) на Светлината пречисти тези сили и занесе светлината им в съкровищницата на Светлината. Служителите (слугите) на Архонтите на Еоните събраха материята от всички. Служителите (слугите) на Архонтите на Съдбата и на Сферата (намираща се) под Еоните взеха тази материя и я оформиха в души за хора, добитък, влечуги, диви животни и птици и ги изпратиха в света на хората.

Когато Паралемпторите на слънцето и Паралемпторите на Луната погледнаха нагоре и забелязаха констелациите и орбитите на Еоните и на Съдбата и на Сферата, взеха от тях светлинната им сила. Паралемпторите на слънцето я приготвиха и запазиха, докато я предадоха на Паралемптора Мелхиседек, великият пречиствател (?) на Светлината.

Техните материални остатъци (букв. боклуци) занесоха в Сферата, намираща се под Еоните. От тях оформиха души за хора, добитък, влечуги, диви животни и птици, в съответствие с кръговрата на Архонтите от онази сфера и на позициите на нейното въртене, и ги тласнаха в света на човечеството. И там те се превърнаха в души, както току-що ви казах.”

26 “Те вършиха това с постоянство, преди силата им да намалее и да станат слаби и безсилни . Когато силата им започна да привършва и накрая напълно изчезна, те изгубиха властта си. Светлината на областите им угасна, царството им бе унищожено, и Вселената бързо бе вдигната нагоре.

Когато разбраха това навреме, и когато числото на числата на Мелхиседек, на Паралемптора на Светлината се изпълни, той отново се появи и влезе сред (в средата на) всички Еони на всички Архонти и на всички Архонти на Съдбата и на Сферата. Той ги раздразни и ги принуди да напуснат бързо орбитите си. Те изпаднаха непосредствено в беда и изхвърлиха силата от себе си през дъха на устатата си, през сълзите на очите си и през потта на своите тела.

Мелхиседек, Паралемптор на Светлината, ги пречисти, както прави винаги,

и занесе светлината им в съкровищницата на светлината. Всички Архонти на Еоните и Архонтите на Съдбата и тези на Сферата се обърнаха към своите материални отпадъци и го погълнаха. Те не допуснаха повече от тях да се оформят души за света. Те погълнаха своята материя, за да не станат слаби и безсилни, за да не изгубят силата си и да не бъде унищожено царството им. Следователно те ги погълнаха, за да не загинат и за да бъде забавено колкото се може повече времето, докато се изпълни числото на съвършените души, които остават в съкровищницата на Светлината.”

27 “Архонтите на Еоните и онези на Съдбата действаха винаги по този начин, като се обръщаха и поглъщаха материалните си отпадъци и с това не позволяваха те (отпадъците) да бъдат родени като души в света на хората – с цел, колкото се може по дълго да удължат времето на своето царуване и по този начин да задържат дълго време извън този свят силата, която съдържаше душите им. Те успяха това в продължение на два цикъла.

И когато исках да се издигна в моята задача, към която бях призован по заповед на Първата Мистерия, аз влязох посред Тираните на Архонтите на дванадесетте еона, докато моята Светлинна Дреха светеше с неизмеримо сияние.

Когато Тираните видяха голямата ми светлина, Адам, големият Тиран, заедно с всички Тирани на дванадесетте Еони, започнаха да се борят срещу светлината на Моята дреха, за да си я присвоят и да продължат с нея своето царуване. Но при този опит те не знаеха срещу кого се борят.

Докато се възпротивяваха и се бореха против светлината, аз обърнах по заповед на Първата Мистерия пътищата и орбитите на техните Еони и пътищата на съдбата и на сферата им. И ги накарах за шест месеца да гледат на ляво към триъгълниците, квадратите, осмоъгълниците и другите аспекти, които бяха отляво, точно както го вършеха в миналото. Но тогава обърнах техните орбити и аспекти и ги накарах за следващите шест месеца да гледат към делата на астралните им влияния в квадратите, триъгълниците, осмоъгълниците и другите аспекти, които се намираха в дясно. Чрез това аз доведох Архонтите на Еоните и всички Архонти на Съдбата до голямо объркване и заблуда. И така ги раздразних, че от този момент нататък те не бяха повече в състояние да се обърнат към отпадъците на своята материя и да ги погълнат, за да продължат по този начин съществуванието на своите области и да се утвърдят колкото се може по-дълго като владетели.

И като отнех една трета от тяхната сила, аз обърнах сферите им, така че да гледат известно време на ляво, и после известно време надясно. Аз обърнах и ускорих целият им път и целият им ход, за да бъдат пречистени по-бързо и да се издигнат по-скоро. Аз намалих орбитите им и облекчих пътя им, чрез което той се ускори. Така те бяха объркани в пътя си и не бяха повече в състояние да погълнат отпадъка на материята, чиято светлина бе пречистена. Освен това аз съкратих техните времена и периоди, за да бъде изпълнен броя на съвършените души, които приемат мистериите и трябва да бъдат (да се намират) в съкровищницата на светлината.

Ако не бях обърнал пътищата им и не бях съкратил периодите им, те нямаше да дадат възможност на нито една душа да дойде на света, заради отпадъка на тяхната материя, която поглъщат, и щяха да унищожат много души. Затова веднъж ви казах: “Аз съкратих времената заради моите избрани. Иначе нямаше да може да бъде спасена нито една душа.”

Следователно аз съкратих времената и периодите заради броя на съвършените души, заради избраните, които трябваше да вземат участие в мистериите (да станат участници в мистериите ). Ако не бях съкратил времената им, нямаше да може да бъде спасена нито една материална душа, и всички щяха да бъдат изгорени в огъня на плътта на Еоните . Това са думите, за които ти толкова подробно ме попита.”

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има начин. И не да го прилагаш на другиго, а на себе си.

Спираш да мислиш. Привеждаш се в пълен емоционален покой. Няма емоции. Няма енергия.

Четири изречения са само. :beer11:

стига заблуждения, няма такова състояние на ума, когато да не мислиш, спреш ли да мислиш преставаш да съществуваш, но така пише в Кастанеда наистина да се спре мисленето, но както вече казах това е глупост и не върши никаква работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

стига заблуждения, няма такова състояние на ума, когато да не мислиш, спреш ли да мислиш преставаш да съществуваш, но така пише в Кастанеда наистина да се спре мисленето, но както вече казах това е глупост и не върши никаква работа.

Има различни видове мислене. Едно от тях е медитацията - да се опиташ да пречистиш ума си от всички земни, материални мисли, с помощта на духовно съзерцание.

Не е задължително да си в поза или със затворени очи.

Редактирано от Нел (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

никаква медитация няма да ти помогне, единствения начин да се освободиш е ако направиш по някакъв начин енергията на съзнанието ти да стане по-силна или по-точно телепатията ти да стане по-силна, защото сега телепатията на повечето хора е много слаба и съвсем лесно ги превземат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

...Дето и да сте, отделяйте по половин един час да мислите за Бога. Така се разширява съзнанието ви. Не мислите ли за Бога, нападат го тъмни изостанали същества. Не можете да придобиете нещо, ако не се молите...(196стр.) ...Tрябва да се молите.Има лоши духове.Те ви окръжават и гледат на всяка цена да скъсат връзката на човека с Бога, да го мъчат, да му причинят нещастие. И затова хората трябва да бъдат будни и непрекъснато да държат връзката си с Бога, за да идат добрите духове да им помагат...(211 стр.) ...В главата на светията никакъв паразит не може да влезе. Той не може да издържа на неговия огън. Дяволът има достъп само при онези хора, на които огънят е слаб. (30 стр.) ...И тъй искате ли да прогресирате пазете единство на съзнанието си. Докато минавате през противоречия, мъчнотии и недоразумения, вие всякога ще се натъквате на прекъсвания на съзнанието си. Значи, докато човек живее физически, всякога ще се натъква на прекъсвания на съзнанието, което води към мрак и тъмнина. Влезе ли в Духовния свят, човек се радва вече на единство на съзнанието си. Където е запазено единство на съзнанието , там владее пълна Светлина. (30 стр.) Това са цитати от книгата "Молитвата връзка с невидимия свят" ,в която са събрани слова изказани от Учителя Дънов. Публикувам ги в последователност отваряйки книгата на случаен принцип, решавайки да си подновя темата. Три отваряния ги намирам достатъчни за днес. Сега ще споделя една молитва, която използвам почти постоянно, описана от стареца Порфирий Кавсокаливит в книга издадена от Атонски манастир: Господи, Иисусе Христе, помилуй ме. Изпълнява се с почтителни паузи на мястото на запетайките. Означава молитва към Господа на Иисуса Христа, да излее божествената благодат върху всички хора. Уточнено е от Порфирий Кавсокаливит, че съзнанието на хората е колективно, и в "помилуй ме" се включват абсолютно всички, независимо дали го знаят, приемат или не.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

През последните месеци открих информация за летачите в лекциите на Дънов /както и в други учения/. Мислех, че е важно да го запиша.

Мечолари, поздрави от мен - изпреварил си ме. Явно, истина е онова, което съм чувала - когато й дойде времето на една идея, тя се заражда по едно и също време в различни части на земята, в умовете на непознати хора... Просто й е дошло времето.

Нека всеки, който се интересува от темата, да знае, че летачите не са приумица на "странните" и "подозрителни" последователи на Кастанеда. И в последващите от мен цитати, да открие доказателства за тях сред други духовни учения.

"Учителя. Молитви, формули, правила, методи за работа", издателство "Бяло Братство" 2010г.

№357 "Като изучавам ограничения свят на човека, виждам, че неговото съзнание е в зависимост от друго някое съзнание, на което той се задължава да плаща данък. Слабостта е особен данък, който човек се е ангажирал да плаща на някого.В този смисъл погрешката, лъжата, кражбата, престъплението, страстите са данък, който човек се е задължил да плаща на някого."

Припомням думите на дон Хуан по памет: "Не изпълнявам договори, сключени без моето знание, никой не ме е питал... Някога хората са сключили договор с воядорес... Давайки ни техния ум, те са ни оставили само една тънка нишка енергия, която касае Аз, самомнението... Това ни прави слаби, превърнало ни е от магически същества в животни, парче месо с мечти на парче месо..."

№536 "Има невидими същества, в чийто интерес е да възбуждат енергиите на човека, за да черпят от него. Например, като се гневи, те използват тази енергия в него и го обезсилват. Те идват групово, сядат около човека и започват да му внушават отрицателни мисли, докато го настроят. За да избегне злото, от човека се иска будно съзнание. Спасението на човека е в неговото будно съзнание и в чистия живот."

"Човечеството страда, защото се лъже. Като ви питат: "Вие от кои сте, отговорете:"Ние сме от тези, които нито се лъжат, нито лъжат.""

№557"За да бъдеш свободен, трябва да живееш в чистота.Без чистота ти всякога ще бъдеш под влияние на чужди мисли и желания. Нужен е пълен контрол над чуждите мисли и желания. Дойде ли ви една нечиста мисъл, веднага проверете от къде иде и защо е дошла. Чуждите мисли са като тенията. Те изсмукват хранителните сокове. Те отстъпват само при Любовта. Влезе ли Любовта в човека, всичко нечисто и вредно излиза навън. "

"Учението на Шамбала", преводач и съставител Никола Берчев /Тематичен сборник/, /има го в Интернет/.

В глава "МИСЪЛТА" са описани много неща за мислите, които показват това, което правят с нас летачите, просто не се казва директно за тях.

стр.27 "Има два рода мислене. При единия мисълта се ражда от чувството, с други думи - от сърцето. А при другия - от ума, по съседство с разсъдъка. Саможертвата се ражда от сърцето."

стр.29"Сред многото причини за еволюцията, мислетворчеството има основно значение. Мислетворчеството не може да бъде различимо в земен план, докато висшите същества виждат незабавно следствието на своите мисли. Тук ние можем да знаем само тяхното направление, докато крайното следствие се забелязва след известен промеждутък от време. Но премахвайки постепенно преградата между световете, човек може да се доближи до огненото съзнание, когато преходът на битието ще стане обикновенно явление. Невъзможно е да се постигне разбирането как се е стигнало до такова разделение на световете, което не е нужно за еволюцията. Хората са си съставили самомнителна представа за Земята, считайки, че съдбата на планетата е алфа и омега на цялото мироздание..."

Припомням по памет думи на Елена Блаватска:"Основна цел на Вселената, на проявеният свят, е еволюцията. Природата е икономична, тя прави всичко с цел развитие, при нея няма разхищение."

продължавам цитата от Берчев: "Хората се боят от мозъчна преумора, но това е нелепо, тъй като мисълта не може да се преумори. Мозъчните заболявания произлизат от много други излишества...Много ужаси на тъмнината дават преумората, която се приписва на мисления труд. Мисълта не уморява. Ние съветваме да се мисли кратко... Трябва да се започне с дисциплина на най-малките мисли, което ще бъде начало на оздравяването на сърцето. Пътят на Агни йога е през сърцето, но трябва да му се помогне чрез привеждане в порядък на мислите. Безпорядъчните мисли поразяват финото вещество... У хората обикновено е развито робуването на своите мисли. Нищо не препятства движението така, както тежките неподвижни мисли. Най-често такива размишления се изпращат отвън и много очи следят, злобеейки и очаквайки как ще бъде подтисната енергията. Съумейте да прогонвате незабавно такава проява на тягост, тъй като тя е най-лошият вид майя... Чистата мисъл очиства аурата и е най-добрата защита от тъмните същности."

стр.30"Безсловесната мисъл е много по-мощна, защото в нея се проявява по-чист стадий на огъня. Словесният отпадък по-скоро ще ни отдалечи, отколкото да ни приближи към Огнения свят."

Редактирано от DEKASTA (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитирам сънища на хора-индиго. Чувствителни - сензитивни, те виждат-усещат повече от другите... Различни хора описват едно и също явление, което са сънували насън. Смятам, че това е усещане за воядорес. Описва точно и преживяванията на Кастанеда във връзка с тях. За още и за справка виж : http://indigota.com/index.php?topic=623.0 "Този сън ме плаши много повече от горния, докато в първия запазвам самообладание, във втория съм доста по-уплашен. В него сън винаги където и да съм идва момент, в който осветлението намалява се повече и повече (ужас докато го пиша това си припомням съня и ме побиват тръпки). Аз гася и светвам лампата с надеждата да се оправи, но всеки път все по-малко крушки светят докато накрая спре светлината и стане мрак. Аз в съня ми знам, че светлината ме пази и остане ли пълен мрак ще дойде нещо, от което съм ужасен в съня ми. Също така знам, че този проблем с осветлението го причинява това "нещо" от което съм така ужасен, засега не съм се срещал с него" "Също сънувам, че съм си вкъщи или някъде другаде, но винаги е нечий дом я мой, я на някой близък. Често аз съм в една от стаите или коридора и всички врати са отворени. Постепенно светлините започват да намаляват, а после и изгастват, като се почва от помещението в което съм и после от останалите. Отивам искам да цъкна светлините отново, но не се получава. От другите стаи продължава да идва светлина и аз знам, че огасне ли напълно с мен ще случи нещо лошо, защото чувствам някаква лошо присъствие. Нещо, някаква енергия или същество, което се опитва да се докопа до мен, но светлината му пречи и затова "убива" осветлението в дома. Винаги изчаквам, за да видя дали няма да се справя със светлините, но когато видя, че не става, а съществото е вече близо се насилвам да се събудя. Тези сънища са едни от малкото, които ми костват големи усилия за да се събудя. Иначе нямам проблем да се събудя щом го пожелая. Няма седмица, когато да не сънувам този сън. Понякога се изреждат последователни дни..." Аз също съм сънувала почти същия сън. Описала съм го в онази тема. "Сънят за угасяването на лампите, и опита да я запаля, и страха. Това беше повтарящ се сън за мен - през различни периоди - когато бях дете. Но при мен светлината изключваше изведнъж - като когато гасне токът. Обхваща ме ужас. Искам да запаля, но не светва. Не помня дали първите пъти съм осъзнавала това, но помня, че последните пъти, тъмнината ме караше да осъзнавам, че спя и съм в онзи свят... Знаех, че трябва да стана, но беше трудно. С усилия ставах, щраках, и пак беше тъмно, и пак осъзнавах, че още спя и сънувам. И отново, и отново. Не знаех как да се измъкна от съня, а ме беше страх, бях ужасена... В моя сън, в тъмнината виждах сенките върху стената ми, които се превръщаха в човешки сенки и започваха да се движат. Последният път, когато сънувах това, успях да си наложа да се събудя :"Събуди се!" Въпреки страха, просто си наложих да се събудя. Стана бързо. После не сънувах този сън. Всъщност, само в редки моменти, в които животът ми е труден и не мога да се справя, сънувам подобие на онзи сън."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм сънувал на няколко пъти как е тъмно, опитвам се да запаля лампата и когато натисна ключа, нищо не се получава. Не бих казал, че съм се страхувал, въпреки че май настина в тези случаи знам, че ще се случи нещо неприятно. Даже единия път това беше сън в съня: натискам ключа, лампите не светват, разбирам, че сънувам, събуждам се, разбирам, че всичко е било сън, ставам, отивам до ключа за лампите, отново го натискам, отново лампите не светват и тогава се събуждам наистина. Но тъй или иначе, не съм се страхувал, нито в съня си, нито след като се събудих. Това с чувството, че нещо ужасно те приближава също ми е познато. И то в съня си съм усещал, че то е вече до мен, като някакво невидимо присъствие, което не виждаш, но знаеш, че е до тебе и изпитваш необясним ужас. Тези сънища (3-4) бяха преди няколко години и се случиха в един сравнително ограничен период. Не бих казал, че ми е било трудно да се събудя. Просто след като осъзнаех, че сънувам ми е било достатъчно едно малко усилие на волята. Ако ми се случат в момента може би ще се опитам да поостана в съня малко повече, за да видя какво ще стане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за споделения сън! Продължавам да се удивлявам, този момент ми е убягнал до сега. Пренебрегвах своите лични сънища, смятайки ги за затрупани с лична история, и не съм допускала, че това може да е сън на много хора. Сънят ти е същият!!! За мен детайлите не са от важност, защото имат отношение към личността./В другите сънища пак има някои лични детайли./ Явно, твоята воля е била развита, когато си сънувал; нямал си страховете, с които съм живяла аз като дете, когато сънувах този сън. Ясното или подсъзнателно усещане за заплаха пак е свързано с личните спомени и качества. Но и при теб го има!!! Удивително... Мечолари, предполагал ли си, че хората сънуваме едни и същи сънища, защото енергийно чувстваме едни и същи енергийни факти? Че ще получиш тази информация тук - относно летачите, накуп с въпросите ти от едно време - свързани със сънуването? Кастанеда и групата приемаше не на шега темата за летачите, мълчали са за тях десетилетия, знаели са, че ако говорят за тях, ще ги линчуват. Ако днес, при всичката тази купчина информация от признати духовни учители, която е разпръсната в тази тема, някой отрече летачите, ако не иска да преживее своя опитност или не иска да я признае пред себе си, какво ще каже за наличието на един и същи сън при абсолютно непознати хора? Повтарящ се сън! Но без теориите на психоаналитици и психолози. Знам ги много добре, по-добре от тях, защото знам къде свършва тяхната граница на познание... Те са нещо друго. Те нямат достъп зад собствените си граници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мечолари, предполагал ли си, че хората сънуваме едни и същи сънища, защото енергийно чувстваме едни и същи енергийни факти? Че ще получиш тази информация тук - относно летачите, накуп с въпросите ти от едно време - свързани със сънуването?

Сънищата са изключително интересни преживявания. Моят сън за чуждото ужасяващо присъствие обаче има малко по-различен сценарий. Сънувал съм се многократно, прободен от "маркучи", които дори ми причиняват физическа болка. Чувствам се измукван от тях. Зад мен стои ужасяваща същност, опитвам се да я откъсна от себе си. Не успявам. "Диша във врата ми".

За мен това са "пипалата на октопода". Смятам , че отпушването на чакрите в източните представи представлява и се припокрива с откъсването на такова "пипало на октопод". Четейки за внучката на Кастанеда в материалите публикувани в тази тема, го свързвах именно с този сън.

Това, че биваме изяждани за мен е енергиен факт.

От първа страница на темата:

На същия този семинар един от енргийните тракери беше внучката на Карлос. Тя е 11 годишна и стоеше там на сцената с останалите тракери през цялото време. Не си взимаше почивки, както може да се очаква от някой на нейната възраст; държеше се винаги професионално, като голям човек и докато останалите енергийни тракери отиваха спокойно до местата си, понякога придружени от хората на Cleargreen, Карола “изхвърчаше” към мястото си на сцената изпълнена с енергия. Един път едва не се сблъска с мен! (не е много трудно, аз съм като буца ;-) Работата е в това, че както чух, Карола е почти приключила с летачите; имала само едно или две пипала останали на нея. А и самата тя се опитва физически, “енергетически” да ги премахне от себе си но с ограничен успех (тя ги нарича “демони”). Някой би казал, че това е “детето” все още в нея, шегобиеца.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Край на летачите от един извършител Съзнанието на летачите е просто един обикновен модел на мислене, заместващ оригиналният модел на мислене на ЧОВЕКА, те са силни когато се бориш с тях, но с техният модел на мислене (мислене което допуска огромно количество на вероятности на неуспех и нещастия и страдания, препядствия и чувството да знаеш че все нещо лошо ще се случи в замяна на доброто, което ще получиш като резултат). Оригиналният модел на мислене на това висше създание ЧОВЕКА е твърде различен, ЧОВЕКА просто набелязва цел, възнамерява и се придвижва към нея, съвсем прагматично, проблема е че когато двете съзнания бъдат съчетани, ЧОВЕКЪТ продължава да си кара по старому, но този път преминавайки през заобиколните пътища на съмнението и нещастията при модела на мислене на летача. Летача е дошъл като приятел, искащ помощ или услуга от по висшият ЧОВЕК и ЧОВЕКЪТ му помогнал (както може да се случи на всеки) летача лека - полека правейки се на приятел подменил културата на ЧОВЕКА (дал желания за алчност на няколко недоразвити ЧОВЕКА, подмамил ги да му съдействат и от страна на по слабите те постепенно впримчили цялото човешко общество. Много лесно - подмени ли му културата, модела на мислене и вярата в това какво могат те хората . Това е същият процес когато се срещнем с някого представящ ни се за слаб и искащ помощ от нас и после разберем що за човек и използвач е той, докато един ден вместо да се съобразяваме с него осъзнаем как той ни е впримчил да му помагаме с евтините си номера, да гледаме света през неговите очи. И просто не кажем: „Изчезни боклук пред очите ми веднага! За да не влезеш в болница!” Погледни нещата от тази гледна точка: цялото човечество е ЧОВЕКА а пришълците са боклука и човечеството като цяло си има етапи на развитие (както един ЧОВЕК в човешкият си живот) в който се доверява на боклуци, храни самолюбието си докато не попадне в плен. Но това е просто един етап, достатъчно е само една малка клетчица едно човеченце да почне да прозира истината, и да почне да излъчва сигнала напълно разрушаващ лошият модел на мислене. И тогава следвани от примера на този ЧОВЕК показал, как по лесен начин могат да се превъзмогнат летачите, целият организъм, цялото човечество започва да възстановява оригиналният си модел на мислене, лавинообразно и в геометрична прогресия. С природният си модел на мислене и вяра, какво можем само един ЧОВЕК е достатъчен а може и всички в купом да кажем „ Боклук изчезни ми от пътя, аз държа силата на мисълта!” Ние сме научени да вярваме че Исус, Моисей, Буда, и т.н които са можели такива чудеса, не са ни отървали от летачите, пък ние ли сега сополанковците ще можем. Замисли се, тези всичките са продукт на летачите, позволено им е да научат как да отварят морета и променят материята, но не и да разберат че са марионетки. Всичко се учи, учи се как да си го повярваш че го можеш, може да ти отнеме и една секунда, може и цяла вечност, зависи от теб. Има хора дето ток им тече от ръцете, но пък не знаят как една риба да уловят, просто за това са учили и са си повярвали че го могат. Оригиналният модел на мислене на ЧОВЕКА е: Мисли се по скоро с чувство и се набелязват посоките на къде да се излъчи енергията на възнамеряването, просто трябва да си оформиш какво искаш като изживяване, и да го здържиш в това което ти определяш като усещането което ще ти се случи в бъдеще, това е съвсем чисто и непринудено нещо, без излишно зацикляне в безкрайните алгоритми на летаческият тип на мислене, които има за цел да разхода твоето съзнание по ръба на вероятностите и изчисленията какво може лошо да те сполети, все пак за нещо хубаво изживяно ти трябва да страдаш и да се бориш и бориш. Но целта им е такава да те разхождат в лабиринта на нещастието и страха докато съвсем не изгубиш силата на намерението си и не си възнамериш сам, нещо лошо. Ключовият момент тук е че ние всички вземаме техният модел на мислене, (път през които прокарваме намерението си и губим силите си). Защото лека полека сме им повярвали! Нашите организми са впрегнати в посока мислене а не в посока изживяване и непосредствено възприемане на действителността в настоящият момент. Всички (об)мислят за бъдещи и минали случки, но никой не възприема по човешки настоящият момент! Седни на един стол и се концентрирай върху енергията която те държи като едно цяло , стой в това състояние колкото дълго можеш и забрави за всички глупости и вярвания за добро и зло за наказващи богове и за това че за да получиш нещо ти трябва да страдаш и да се бориш . Не за да получиш нещо ти трябва да си го пожелаеш по човешкият модел на мислене и да живееш и възприемаш света като истински могъщото същество ЧОВЕК, който не дава и една стотинка за летаческия модел на мислене и страхът идващ от него! Постни го където искаш, преведи го на колкото езика искаш, Мисли по оригиналният си начин, аз направих моето заклинание. В почит на баяща ми, най - великият, който даде всичко в битката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ПСАЛОМ 43. Началнику на хора. Учение. От Кореевите синове. 19. Сърцето ни не отстъпи назад, и стъпките ни се не отклониха от Твоя път, 20. когато ни съкруши в земята на змейовете и ни покри със смъртна сянка. ПСАЛОМ 73. Учение Асафово. 12. Боже, Царю мой отвека, Който извършваш спасение сред земята! 13. Със силата Си Ти раздвои морето, във водата строши главите на змейовете; КНИГА НА ИОВА ГЛАВА 33. 30. за да отведе душата му от гроба и да го просвети със светлината на живите. 31. Внимавай, Иове, слушай ме, мълчи, и аз ще говоря. 32. Ако имаш какво да кажеш, отговаряй; говори, защото желал бих да се оправдаеш; 33. ако ли не, то слушай ме: мълчи, и аз ще те науча на мъдрост. ………. 14. Бог говори веднаж и, ако това не забележат, още веднаж: 15. на сън, в нощно видение, когато сън наляга човеците, във време, кога дремят на леглото. 16. Тогава Той открива на човека ухото и запечатва Своето наставление, 17. за да отведе човека от някое предприятие и да отстрани от него гордостта, 18. за да отведе душата му от пропаст и живота му от поражение с меч. ………… Христос е наречен "спасителя", и ролята на Бога е такава. Човекът може да се спаси от летачите единствено с придобиване на Христовото съзнание. Библията е писание, което описва състоянието на този свят и не малко Богообщения. Бог има "огнено съзнание". Затова Е наречен "огън пояждаещ". Любовта е огън. Господи, тури целия свят в божествения пламък на Твоята Любов. Последното е молитва за Богобщение. Изпълнява се най-добре без наличие на други мисли. Концентрация единствено върху словореда. Дадена е от Учителя Дънов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

БУДНОСТ НА СЪЗНАНИЕТО НА УЧЕНИКА

…………

Има един апаш, с когото не можете да се справите.

Имаш едно хубаво чувство, една хубава мисъл, но изчезнат,

защото апашът ги е задигнал. Няма кой да те пази. Трябва

солидна мисъл, за да си ограден винаги, трябва една отлична

философия. Съзнанието трябва да бъде винаги будно и човек

да знае в дадения случай дали страданието е негово или

чуждо и да знае коя мисъл да приеме и коя да не приеме.

Сега трябва да се пазите да не би, когато се повдигнете

нагоре, да паднете, да не би да стане реакция. Например,

някой вързан бръмбар подхвръкне и падне, подхвръкне и

падне и най-сетне се освобождава и си отива. Някой път и

вие сте вързани.

В човека има паразити, които искат да го заблудят и след

това да го ограбят, а има и Висши същества, които искат да

го предпазят от тях и изобщо – помагат му. Човек трябва да

направи нещо, за да не се поддава: когато е буден, е добре,

но при малко прекъсване на съзнанието паразитите влизат

вътре. Когато искат да те оберат, ще те напият, т.е. ще

замъглят съзнанието ти и когато изтрезнееш, ще видиш, че

нищо нямаш. Не знаем как да запазим това, което имаме.

Комарите си забиват хобота и смучат кръв; има и психически

комари, които ви обезсърчават, изсмуквайки енергията.

Трябва да се освободим от ненужния тормоз на низшите

същества. Христос дойде да освободи човечеството от някои

същества, на които хората са били пленници. Да, силата е

там: съзнателният живот да коригира нещата. Има известни

формули, но не смея да ги давам, понеже нямате ритъм и

не ги правите със сърце. А и понякога уж стреляте патрони

във въздуха, но може да направите пакост. Човек никога

не трябва да подпушва Божественото в себе си. Когато го

подпушва, той разрушава себе си. Когато човек иска да

уреди по човешки начин своите работи, той си създава

своето нещастие; с други думи, човек трябва да даде ход

на Божественото в себе си и то ще уреди неговите работи.

Необходимо е ново възпитание, ново разбиране, нови

пътища. Може да турите в стаята си чисти или мътни стъкла;

в единия случай няма да пропущат изобилно светлина, но

ако турите съвършено кристални стъкла, ще бъде още по-

добре. Който много знае и не прилага, много страда. Не от

много знание, но от неприлагане страда човек.

Цялото човечество преминава в нова фаза и става

един преврат. Хората не могат вече да живеят по старому.

Старата черупка се пука и пилето или трябва да се измъти,

или трябва да умре – едно от двете. Някой жали за старото,

а върху старите клончета се раждат младите и тук страхът

е неестествен.

В Елада разказвали, че хората видели в морето една голяма

костена жаба*(* Костена жаба (арх.) – костенурка (бел. ред.))

и помислили, че това е остров. Забили знаме

и се установили, но после костената жаба се размърдала и те

избягали. По същия начин в нашия ум изпъква някоя идея

и мислим, че е остров и туряме знаме, но после си отиваме.

Преведено това значи да не се мамим с илюзии. Когато сте

слизали на Земята, сте избрали един план, но като стъпите

на нея, намирате си друг някакъв план.

Щом мислиш, чувстваш и постъпваш добре, ти си там,

дето трябва да бъдеш; щом не мислиш, не чувстваш и

не постъпваш добре, ти не си там, дето трябва да бъдеш.

Мисли, чувствай и постъпвай така, както Христа в малък

размер. Хората търсят лесния път, а той е мъчен. Под лесен

път се разбира обикновен житейски път. Красивият път с

големите постижения и успех е Божественият път, който

всъщност е истински лесният път. За предпочитане е по-

ранното събуждане в духовно отношение, отколкото по-

късното. В това отношение в Евангелието имаме прекрасен

пример с разумните и неразумните девици.

Като дойде една мисъл на раздвояване, тя е от човешки

характер. Един човек се оженил за една баба, която била

дегизирана като млада мома. После бабата си показала

истинското лице, което момъкът е трябвало да провери

отначало. Също така и вие имате много свои идеи, които

трябва да проверите какви са всъщност.

Хората не бива да бъдат свинопасци. Злоба, омраза,

нечисти мисли, желания и чувства и пр. са свинете, които

човек пасе, и той трябва да ги напусне и да отиде при баща

си. Няма какво да стоиш при тях и да слушаш грухтенето

им, върви си по своята работа; не ги пъди, а ги напусни,

защото ако ги изгониш, те пак ще се върнат. Човек трябва

да освобождава ума си от някои ненужни мисли, желания

и постъпки. Трябва да се научи всяка вечер да се разтоварва

от ненужния багаж и да задържи най-ценното, което може

да приложи в дадения случай. Човек трябва да потърси

пътища, за да се освободи от чуждите мисли в себе си, които

го отклоняват.

Както има пет степени хора – обикновени, талантливи,

гениални, светии и Учители, също така има и пет категории

мисли, чувства и постъпки. Например ти сега можеш да имаш

една обикновена мисъл, друг път можеш да имаш талантлива

или гениална мисъл и пр. Трябва да различаваме мислите.

Когато ви дойде една хубава мисъл, не я отхвърляйте както

петел подминава диаманта. Във всеки момент трябва да

знаете къде е Божественото. Трябва да излезем от този свят

на колебание и на страдание и да дойдем в свят на хармония,

където всичко е Радост и Веселие.

Има чувствания, които са животински, а има и такива,

които съдържат разумност – те са Божествени и не бива да

се смесват едни с други. Когато казваме, че човек чувства, а

не мисли, подразбираме едно животинско състояние. Какви

ще бъдат последствията от това? Във физическия свят,

когато се пързаляш надолу, няма за какво да се заловиш и

продължаваш спускането през глава. Това е за света, но за

ученика не е така; той трябва да е надраснал това пързаляне

надолу, защото работи съзнателно. Докато се осъзнае, човек

се намира в едно хаотично състояние. В мисълта могат да се

съберат много непотребни, излишни неща и човек трябва

да се освободи от тях. Прахта в стаята влиза неканена.

Човек трябва да познае, кое в неговото съзнание е прах

и да се освободи от нея. Ако имаш Светлина и Топлина,

ненапредналият дух се пази от теб като от чума – не може

да се доближи, но все гледа да прекъсне Светлината и

Топлината в теб.

Противоречията в живота са предмети за тълкувание.

Каквото и да се случи, онзи, който може да разгадава, няма

какво да се смущава. Когато човек действа без Божествена

светлина, тогава се ражда злото, тогава идат катастрофите.

Например човек се разгневи на някого и иска да го бие, без

да разсъждава за последствията.

Една сестра попита: „Как да се вардим от лошите

мисли?“

Мисли за доброто! Повдигни се пет пръста нагоре. Не

влизай в долното течение; щом краката ти се допрат до него,

ще влезеш под влиянието му. Някой път в теб проблясва

нещо вътрешно изведнъж, а някой път – медлено*. Свещта

блесва отведнъж, а Слънцето изгрява медлено. Бързите

неща са човешки, а Божествените методи са медлени.

Когато влизаш където и да е, ограждай се, прави мислено

светли кръгове около себе си и дълбоко дишане; чак след

това влез, защото всички лоши влияния се премахват и

така всичко се урежда. Цяло изкуство е да знае човек как

да използва благоприятните условия, които му се дават в

момента. Ученикът всякога трябва да помни, че е ученик;

никога не трябва да забравя – в каквото и среда да работи и

да се намира.

Когато Бог ти проговори и ти каже да направиш нещо,

вторият глас ти казва чрез теб самия, че няма време, че

не си струва да бъдеш толкова добър, че нямаш средства и

сили, че не бива толкова да постиш и да се молиш. Вторият

* Медлено (рус.) – бавно (бел. ред.)

глас е гласът на изкусителя. Странични втичания могат да

стават в човека, но той трябва да ги отстрани.

Веднъж поставили окото на един човек върху едното

блюдо на везните, а върху другото турили злато, но блюдото

с окото не се повдигало. Натрупали много злато и пак не

се помръдвало. Най-сетне прибавили малко пръст и то се

вдигнало. Човек не бива да желае много неща; ако желае

много неща, очите отслабват.

Вие имате връзка с Христа. Вървете по този Път и

връзката сама ще се усилва. Вие всички живеете в живота на

миналото; казвате, че сте се помолили преди десет години и

Бог ви е послушал, обаче днешният ден е важен. Всеки ден

носи несметни богатства. А вие, като мислите за миналото,

изгубвате настоящето. Сега трябва да турите основа;

вътрешният ви живот е важен – там да бъдете изправни.

Вътрешният човек е от Бога. Когато направиш нещо и не

го харесваш, то е от тъмните духове; ако направиш нещо

и го харесаш, то е от Бога. Божественото все нашепва на

човека отвътре. Когато човек забрави пътя, нали разпитва

окръжаващите за него? Също така и човек трябва да пита

сегиз-тогиз Невидимия свят, трябва да почака и да не бърза

с решаването на въпроса. Вслушвай се в новите идеи, които

ти се нашепват отвътре.

Днес Божествените мисли и мислите на тъмните духове

са оплетени навсякъде, затова не трябва да мисли човек, че

ще се избави без будността на съзнанието си. Тъмният дух

казва на Бога: „Те изглеждат много добри, пеят много добре,

но не са такива, каквито се представят. Чакай, аз ще им дам

една игра, за да ги пресея.“ Така че тъмният дух иска да ви

пресее. Малките грехове приличат на кръчмарска чаша –

чукаш се в кръчмата и всичко това, което Бог е вложил в

теб, изчезва; значи така се постига целта на онези, които

искат да те оберат. Още при първата визитация на тъмния

дух трябва да го познаеш и да вземеш мерки. Твоят Ангел-

ръководител може да ти говори чрез някой човек и затова

трябва да слушаш какво говорят добрите хора.

Някой ще те пита как ще живееш в бъдеще. Аз за

бъдещето не мисля, мисля за днешния ден и вярвам, че

следващият ще бъде по-добър, а третият ден ще бъде още

по-добър. Който пита какво ще стане с него, не разбира

живота. Животът от единия до другия край е Божествена

красота.

Един Учител препоръчал на двама свои ученици

следното: на първия – когото срещне да му казва, че във

всичко ще сполучи, а на другия – когото срещне, да му

казва, че в нищо няма да сполучи. Когато се върнал, вторият

разправял, че много пъти бил бит. Трябва да казваме

на хората: „Ще се оправи тази работа!“ Сегашните хора

навсякъде се колебаят – и светските, и духовните. Не могат

да различат Божественото в себе си, поддават се и някой

път човешкото взема надмощие. Понякога ние даваме ум

на душата – обажда ни се тя, а пък ние все питаме дали

другояче може.

Ние постоянно държим в съзнанието си тези, които са ни

направили пакост, и с това спъваме своето повдигане. Щом

дойде животинското в човека, братство и сестринство –

всичко възвишено в човека изчезва. От низшите духове,

които дохождат, човек може да се освободи. Как? – Не

трябва да допуска техните слабости. Има ли ги, привлича

всички неприятели. Със старото човек трябва да се прости,

което е ценно да избере, а което не е – да се освободи от

него.

Когато се изхарчи нервната енергия, идват всички

болести. Като нямаш нервна енергия, ти си фалирал търговец,

който няма никакъв капитал. Да няма изтичане на нервна

енергия. Ако си кажеш: „Я го разбера, я не“ или „То моята се

е свършила“, по този начин твоята нервна енергия изтича.

Винаги човек трябва да има напрежение – да е напрегнат;

тогава енергията идва и разумно се изразходва. Тепърва

трябва да се самовъзпитаваш. Човек е странник на Земята –

все ще го повикат един ден, но кога и как не знае. Ще го

повикат, когато не очаква, затова трябва да е готов. Когато

си омърлушен, отпаднал духом, когато се чувстваш в лошо

състояние на духа, това значи, че преживяваш за един час

или за един ден цял един недобър минал живот. А когато

се чувстваш бодър, радостен, весел, тогава изживяваш цял

един хубав минал живот.

Насреща ти иде един човек; не мисли дали той ще се

отбие, но отдалеч още помисли как да му сториш място.

Така спестяваш време и достойнство. Мислиш ли така, и в

отсрещния ще се зароди желание да се отбие.

Имаш вериги, а си жаден; наблизо има вода, но не

можеш да отидеш, вързани са ти краката. Обаче ключът на

веригите се оказва в джоба ти – отвори веригите, остави ги,

иди на чешмата и пий вода.

Като минавате през царството на тъмните духове, минете

оцапани и когато го прекосите, омийте се. Един мъдрец

прекарвал красива царска дъщеря през една страна, дето

искали да я убият, но тя била оцапана и със скъсани дрехи,

за да не я познаят.

Когато човек работи в която и да е област и влага лични

чувства, кръвта отива към центъра на личните чувства, а

не към предните и горните мозъчни центрове, които имат

нужда от кръв. Тогава човек не може да напредва нито

умствено, нито сърдечно, нито музикално и пр. Когато

човек има висок стремеж, кръвта отива в предните и горните

части на мозъка и развива неговите висши центрове. Обаче

престане ли да работи в областта на високите стремежи,

кръвта отива отзад и тогава човек слиза до животински

чувства – сърдене, каране, отмъщение, гняв. Тогава трябва

да дойде някое Същество от Невидимия свят, за да го

ръководи, защото инак ще си докара някое страдание.

Животът е най-хубавата музика. Мъчно се живее, защото не

знаем как да живеем.

(УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ, АКОРДИРАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДУША)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Текст песни Власть Огня:

Черней вороньего крыла В оковах силы, разбудившей тьму Лежит распятая земля С мольбой взирая в пустоту Земля и стонет и дрожит Вокруг смятенье, боль рождает злость Тебе ещё нет двадцати И быть в аду не довелось Власть огня — багровый отблеск как знаменье Власть огня — живых и мертвых сочтет Власть огня — здесь брода нет, но есть последний Твой удар Все остальное не в счет Огонь покорным быть устал Устал смирять свой гордый нрав и дух Жестоким зверем он восстал Презревшим милость наших рук В нору забейся, жди конца Пусть рядом глотки рвут добро и зло Твердит тебе второе Я, Скрывая истины лицо Власть огня — багровый отблеск как знаменье Власть огня — живых и мертвых сочтет Власть огня — здесь брода нет, Но есть последний Твой удар Все остальное не в счет. Война без правил,без границ, В одном потоке жарком кровь и пот, Хохочет Смерть,сыграв на бис Каприз,где судьбы вместо нот. Пощады нет в её глазах, Ты смотришь в них и не отводишь взгляд, Сгорает твой животный страх, Шипя и корчась на углях. Власть огня — багровый отблеск как знаменье Власть огня — живых и мертвых сочтет Власть огня — здесь брода нет, Но есть последний Твой удар Все остальное не в счет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

За прогонване на вселен демон и опазване от сатаната. Чете се(слуша се) на арабски:

1. Три пъти сура "Джин"

2. Три пъти последните три айета от сура "Изселването" (могат да се слушат в представените материали на високоговорителчетата)

http://islamforbulgaria.com/koran/quran/59.Al-Hashr.htm

http://www.everyayah.com/data/Muhammad_Ayyoub_128kbps/059022.mp3

http://www.everyayah.com/data/Muhammad_Ayyoub_128kbps/059023.mp3

http://www.everyayah.com/data/Muhammad_Ayyoub_128kbps/059024.mp3

3. Три пъти 255 айат от сура "Бакара" (Ал Курси)

http://www.everyayah.com/data/Muhammad_Ayyoub_128kbps/002255.mp3

4. По три пъти последните три сури от Корана

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Публикувам този видео материал с уточнението, че най-важната част започва след осмата минута. Там "Каин" е нашия "приятел" на когото съм посветил цялата тема.

Искам да добавя,че Библейския Каин е братоубиец ако е неизвесно на недокоснали се до писанието.

Също , искам да се знае, че писането на тази тема много ми взе. Подобен род истина е нелицеприятна и поражда известно възмущение у тези, върху които хвърлям светлина. Това го знаех още в самото начало и платих голяма цена.

Надявам се, че ще намеря думи да отдам Слава на Бога!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
БИТОВИ И ПСИХИЧЕСКИ ВАМПИРИ

image151.jpg
Триптих от холандския художник Йеронимус Бош (1453-1516)

Текстът по-долу дълго време е бил в архив и не е  включван никъде, освен във вътрешните ръкописни и машинописни издания, понеже е бил считан за “съмнителен” и “некрасив”. Все пак от него могат да се извлекат ценни поуки. Които не искат да чуват за нисшите същества около нас, може спокойно да прескочат този материал – той не е за хората, които веднага ще цитират Словото, че ученикът трябва да е сляп за злото.  Да, но 1987 г. е VII вибрация и малцина знаят, че в такъв период в Школата се слиза и в ада. Школата не е само лекции – там има и упражнения на място – не само в космоса.. 

- Защо тука не върви работата, кое ме разсейва и подтиска, защо боли главата? Чувствам се остарял с 10 години.

- Погледни котела! (Там е изхвърлен чай с билки от незнайно кога). Ха така! Иди сега вънка. Има ли нещо гниещо? (Намирам гниещи моркови...) Нещо да съм ви говорил за вампирите-гнилярници?...

Източникът е готов специално да ни говори за различните видове битови, етерни, астрални, професионални, социални, естетически и какви ли не още елементали и вампири. Универсалните им магически имена са други – с тях йерархичните им началници ги възпитават и командват, но тук ще бъдат изредени някои техни свободни български съответствия. С такова словотворчество са се занимавали и Шекспир, Пушкин и др.

image153.jpg

Въпреки че думите са отрицателни, това тук е неизбежно. Например: “мухлярници”, “плесенярници”, “сухарници”, “консерваджии”, “компотарници”, “туршийници”, “мършлярници”, “гнойлярници” и “цирейлякници” (последните три - предимно по месото, дори и най-дълбоко замразено). Има и други гастрономически вампири: “солярници”, “лютаджии”, “шекераджии”, “тестарници”, “сушеници”, “пържарници”, “варенджии”, “печенджии”, “натумкаджии”,  “мазнярници”, “каращисници” (в смесените храни и напитки), както и едно поколение върколаци от торовете – “гюбраджии”, “пестицидници”, “бактерицидници” и пр.... Алкохолните нисши астралци са цяла менажерия “пиявици”, “смукачи” и “къркалници”, които се призовават от пъкъла на големи тумби при колективно пиене по празници и кръчми и се отличават с имена според вида напитка. Понякога те отварят холическото тяло на човека и провокират любвеобилността и липсата на задръжки, но най-често правят канал към преизподнята. Отдолу нахлуват “зверовете”, “драконите”, “скотовете”, “удушвачите”, “пребиваджиите”, “ревнярите” и въобще още много видове битови убийци и душмани. Не случайно и на войската преди бой се полага не само недоварено или сурово месо, но и ракия. Алкохолът напълно блокира строежа на мюонното тяло и даже го разрушава, докато кафето го строи и пробужда, но пък срива холиическото тяло.
image155.jpg

“Пушараниците”, “димилниците”, “тютюнджиите” са изключително нагли и нахални вампири от нисшия ментален ад, които създават илюзия за успокояване на нервната система, но не премахват истинската причина за напрежението – задушаването и малтретирането на човешкото холическо тяло (жаждата за истина, свобода и любов). Вампирите на цигарения дим и радиоактивния полоний в тютюна  имат магическа сила да привличат много опасни демони от умствения пъкъл, които инжектират в хората смъртоносни дози лъжливост, демагогия, самозалъгване; “успокояване”, замъгляване на монадата и замайване на съвестта. Поначало всички нарко-духове са убийци на мюонното тяло поради сатанинския страх от реалното щастие на земята – щастие с реални истини, реални дейности и реални хора, които единствени могат да ни направят цялостно (холистично) блажени. Замайващите вещества, прийоми и идеи ни карат да търсим илюзорни пътища за задоволяване копнежите на духа чрез психически и наркотичен онанизъм (пушенето, злобата, фантазиите, пиенето и пр.)
Илюзиите за влюбеност или тръпка също имат своите елементали и вампири. Те никога не могат да излязат над астрала и нисшия ментал, понеже са червиви от мисъл за себе си.
Съществуват и неизброимо множество елементали и вампироиди, които се вселяват във всички хапчета и течни лекарства и в много сушени билки, но за тяхната пагубна роля Източникът би говорил специално и подробно, само ако пожелаем. Той всъщност, заедно с професорите и асистентите Си, преподава този предмет горе в Школата, в часовете и дните за изучаване на ада. Това тук са само откъслеци от смътни спомени за тия упражнения и познания. Не винаги се връщаме от Школата с напълно ясно съзнание.
            Битовите призраци и етерни гадини могат да се нарекат условно “прашарници”, “мръснарници” (предимно в непраните дрехи, спалното бельо и други нечисти вещи), “лекярници”, “вехтошарници”, “дрипанджии”, “развлечници”, “разплетеници”, “увисналджии” и пр., а на домашното безредие – “хаосари”, “разбъркници”, “купчинаджии”, “затрупанджии” и пр. Фантомите на лошия въздух могат да се нарекат условно “спаренджии”, “смрадняри” и “воняри”; но последните два вида се вселяват и в хора с психически отклонения и характеропатии и отравят атмосферата чрез дъха им, кожата им, говора им и пр. Нечистоплътниците се делят на “мърлячи”, “кираджии”, “потнярници”, “чорладжии”, “пърхотници”, “ноктарници”, “ушараници”, “сополджии”, “плюнкари”, “храчкари”, “хъркаджии” и още много други, на които импровизираните имена е неудобно да се споменават... Те самите обаче с удоволствие се наричат помежду си с подобни названия на езиците на ада и се призовават от черните етерни паяци около нас и от вещиците само по този начин. В повечето човешки жилища живеят тъмни адепти под формата на октоподи, скорпиони, тении, змии и пр. (обикновено ги сънуваме, след като късно вечер са успели да ни внедрят “натумкаджии”, “гълтарници” или “пържарници”, та да се наядем бързо, със стръв и “до спукване”). Те именно ни обсаждат със стотиците си подвластни изчадия на лакомията или алкохола, на битовата мръсотия и безредие, за да могат да си живеят спокойно от запушените ни пори, от хроничното ни кашляне, от вонята на етера ни и нисшия ни астрал, от смрадта на търбусите ни, пълни да не кажа с какво от години… Нали сме виждали картините на Йеронимус Бош?

image157.jpg

Измежду сценичните, визуалните и радио-телевизионните вампири няма по опасни от тия,  които се нахвърлят стръвно върху жертвите си  с убийствено силни децибели или с недовършване или внезапно прекъсване на музиката или филма - за реклама, за картечни внушения и новини. Липсата на пауза и особено смяната на тоналността нанася страхотен удар по висшите тела на човека и ги блокира задълго; създава гнойни, незарастващи рани дори в будическото тяло; причинява рак, тумори, множествена склероза и много други съвременни нелечими болести. Същото важи за повечето клипове и адски филми с бърза смяна на епизодите, за пъклената анимация с бесни гонитби, садизми и американски звукови ефекти. Всичко това се носи в ефира и поразява не само глупаците със слушалките и пред екраните, но и много хора наоколо и из космоса, които не слушат и не гледат такива работи. Това са тънки прийоми на черната ложа, чрез които тя зомбира, програмира и срива непоправимо потребителите на подобни екстри и много още невинни същества в техния физически и психически радиус. Нещо ужасяващо представляват и клерикалните и аскетическите вампири.

image159.jpg

Същият Бош още през 15 век  вижда естеството и егрегора и на църквата, и даже на ... сателитната чиния...

Цярът и профилактиката се крият само в излизането нависоко в планините и живота с хора с монада, с искра Божия, както и храненето на душата с истинска култура и изкуство.  Компютърните игри също имат свои специфични демони и вампири, които се виждат и на екрана, но унищожават без остатък наченките на причинното и ясновселенското тяло на човека, особено ако детето играе с хъс. Мнозина няма да приемат и истината за състезателниimage161.jpgте вампири и демони, дори тези на шаха, както и за всички видове конкурси, отличия, награди и съревнования. Там има особен род вампири от астрала, нисшия ментал и даже от будическия ад, които изяждат астралното и менталното тяло на победителите още при влизането им в ада, не ги пускат нагоре и държат останките им там за дълговековни изтезания. Подобни, но и доста по-различни, са и душевадците на хората, които са били преуспели и богати на земята, без да са давали нищо където трябва. Имаме осияния или, по-точно, “назидания” от Елма и за така наречените “домашни дракони” – безобразни и страшни сплетнения от странни октоподи, медузи, кръвоносни съдове и други отвратителни части от познати и непознати органи и чудовища с пипала, които “висят” във всеки дом, където някой смуче енергията на някого.
            Някои от тъмните духове предпочитат òправните домакини, чистофайничките – тия, дето перат, гладят, тупат и лъскат до припадък. Дори и моралистите и моралистките също са обект на гаври и гнусни перверзии и оргии от страна на дяволите, когато човек заспива след полунощ и спи по време на изгрев слънце.
image163.jpgВещиците и кикиморите се хранят от вторачването на жертвата в някого, от злото сърце или отвратителната миризма на страха и подсигуряването; от нервността в общуването, от назидателството, прекъсването на говорещия и пр. Съществуват и вещици–“дзъркелджийки” (които  карат хората да гледат остро), вещици-“чуми”, “кречеталници”, “съскаджийки, “темерутници”, “прекословници”, “отджавкаджийки” (дето вечно обичат да оспорват), “кавгаджийки”, “скандалджийки”, “клюкарници”, “копойници”, “слухарници”, “подлярки”, “коварници”, “латернаджийки”, “снобарки”, “лепкаджийки”, “леденярки” и пр. – неизброими видове и подвидове. Една “лепкаджийка” например може да е най-голямата чистофайница, но да си угоява мъж, без никакви перспективи да го пусне сам на разходка или при другите. Такава особа е букет от десетки дяволи и вещици, вселени в очите й, в мимиките й, в словцата й… Но и в “милите” й молби към ближния понякога  - ако не са взели връх “мустакарките” и кара с “мекия брус” като “мазняркините - особен вид астрални проститутки. Но дори и с къща-аптека, свърталището на вещиците “чуми”, “грубиянки” и “хладнярки”, и особено на “леденярките”, тялото и мозъка на такава жена или мъж  през критическата възраст започва да пуска брадавици, мустаци, тлъстини или гърчавини, а гласът им спада в зверските октави…
            Една аристократична дама съвсем не е предпазена от етерните вапири на урината и техните братовчеди, ако поддържа под кревата си нощно цукало... Тези духове влизат в нея още през нощта, дори и през похлупака, и правят господарката нервозна, взискателна, капризна, и сълзлива и мелодраматична.
Може да сте се снабдили и с най-образцовата съпруга – домашен робот, в която  няма нито една астрална пепелянка, – мила, добра, хрисима, темпераментна, чудесна майка и перфектна сътрудничка. Но я легнете да спите или почнете да се занимавате с наука или медитация - на дневен ред мигновено излизат вампирите на домакинските шумове! В Словото се обяснява, че и най-тихата домакиня, която работи вкъщи докато другите спят, внедрява в тях с шетнята си вампири. Те могат да се нарекат “потропници”, “шетнярници”, “блъсници”, “тресници”, “шумолярници” (ако спътницата не е холеричка), “джангърници”, “джаскаджии”, “стържачи”, “бръмчарници”, “чукаджии”, “дрънкарици”, “тракаджии”, “суетнярници”; а при наличие на гостенка или съседка – “дърдорилници” и “шепотнярници”… Това са все реално съществуващи нисши етерни елементали и астралци, които се боят от тишината панически и се грижат за успокояване на любовния глад или съвестта на човека, който ги предизвиква.
Йерунимус Бош вижда ясно как изглеждат и нашите къщички по двамка и по семейства, когато сме в кармични отношения и изборът ни е под всяка критика.
В текстове като настоящия е трудно да се отграничи къде говори обикновеният човек и къде – Диктуващият. Просто за нас е необичайно Елма да употребява такива думи. Но по-долу, на риск, ще оставим края на писанието във вида, в който го намираме:

- За уличните, канцеларските и индустриалните вампири и за породените от вашата архитектура ще ви говоря когато поискате. Но има едни особени духовни вируси, наречени причинни, будически и атмически тунеядци и кикимори, които ви смучат от полето на масовата култура и информация. Там са “каканижниците”, “креслярниците”, “издънниците”, “продранниците”, “гракаджиите” и пр. Една особена естетическа измет представляват вампирите-“какофонджии”, които имат за цел да парализират будическото ви тяло и да оплетат и изпият душата ви в ада, в който живеят самите те – подобно на паяк в мрежата си.
          Що се отнася до съществата от пъкъла, които пълнят аурата на един псуващ на майка, Аз нямам за тях никаква друга картина освен астралната “красота”, която представлява един провинциален общински клозет; или входът на едно полицейско управление…
image165.jpg          Ето още един детайл от картина на Бош (на холандски – “Бос”). Не се ли вижда още по-ясно сателитната чиния?... И той ли е виждал образи от нашия век както Нострадамус?...
        Текстът на това “назидание” наистина е останал недовършен, но се помни, че са били преподавани и изпитвани много методи за освобождаване от нисшите същества и за тяхната трансформация. Елементалите са енергийни феномени, родени от самите нас, когато мислим, чувстваме и живеем нечисто. Те могат да бъдат изгонвани, когато почнем да извършваме обратните, позитивни действия. Но майсторите на трансформацията имат и силата да ги превръщат в добри, чисти същности.

image167.jpg

Те, както и много вампири и обсебени човешки души могат да бъдат променени, ако искаме и ако знаем как. Ясновидците например виждат какво става с елементала на една лоша мисъл и дори на една псувня, когато човек се осъзнае и още в момента я промени. От устата или главата му е почнала да излиза отвратителна гадина, но при промяната на представата или думата тя се превръща в прекрасна пеперуда...
 Някои от нас извършиха и “показни” чистения и подреждания на занемарени дрехи, предмети и  жилища, за да се освободят обитателите им от перманентните тревоги и болести. Всички опити обаче за изгонване на паднали илухими и доднес са безрезултатни – обсебеният е абсолютно вторачен в обекта, който харесва, затова лечение или подмладяване чрез смяна на обекта при такива е невъзможно. Лицата на илухимните вампири приличат на хора с газови маски.

В приложението към този незавършен и проблемен материал се прилагат откъси от книгите на В.И.Крыжановская, в които се описват подобни нисши духове (б.п.)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...