Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Летачите, извънземните пришълци поробили хората

Гости mecholari

Препоръчан отговор

моля ако някой се интересува от тази тематика за летачите и изобщо за света на Дон Хуан и Кастанеда да ми пише на скайп: nazko83 за да обменяме информация

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 193
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Споко хора, след 2012г. летачите си отиват, ще живеем без стрес, без болести и страх и ще бъдем нещо съвсем различно. Е, поне се надявам така да стане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Споко хора, след 2012г. летачите си отиват, ще живеем без стрес, без болести и страх и ще бъдем нещо съвсем различно. Е, поне се надявам така да стане.

защо мислиш че ще стане така, откъде имаш такава информация, аз никъде не съм срещал нещо подобно..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, след като Йехова вече няма да царува в нашия свят, то е логично страхът да изчезне, а с него и храната за летачите. Все си мисля, че те са рептилии, т.е. поданици на Йехова. Има един филм "Календарът на Майте, мистерията разкрита" в колибката. Моля изгледай го и ще разбереш доста интересни неща, например, че малко преди прехода през 2012 всички ще си изгубим разума, след което ще минем на интуитивно ниво и стресът ще изчезне. Сресът дава храната на всички другомерни същности, като летачите ( не са само те ) и щом няма да има стрес, няма да има и други негативни емоции, които да привличат каквито и да са астрални, ментални или етерни вампирчета в аурата и енергийните ни канали и меридиани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, след като Йехова вече няма да царува в нашия свят, то е логично страхът да изчезне, а с него и храната за летачите. Все си мисля, че те са рептилии, т.е. поданици на Йехова. Има един филм "Календарът на Майте, мистерията разкрита" в колибката. Моля изгледай го и ще разбереш доста интересни неща, например, че малко преди прехода през 2012 всички ще си изгубим разума, след което ще минем на интуитивно ниво и стресът ще изчезне. Сресът дава храната на всички другомерни същности, като летачите ( не са само те ) и щом няма да има стрес, няма да има и други негативни емоции, които да привличат каквито и да са астрални, ментални или етерни вампирчета в аурата и енергийните ни канали и меридиани.

аз от доста време се занимавам с писанията на Кастанеда, на приливи и отливи, по едно време се бях задълбочил и в Библията, ще изгледам филма който ми препоръчваш, Дейвид Айк говори също доста за рептилиите - но не мисля че Йехова всява някакъв умишлен страх, според мен има Бог който ни е създал и летачите не са християнски бог или нещо подобно - друг е въпроса че писанията вероятно са изменени - ако това което казавш е вярно би било доста лесно да се оттървем от тях /само с чакане/ незнам какво да мисля за това което се говори за 2012-та!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не позна

:)

Някои ще останат от Другата страна.

Ама каквото са си направили,техен проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Не позна

:nono:

Някои ще останат от Другата страна.

Ама каквото са си направили,техен проблем.

За съжаление-да.Но,дори оставането в другата страна пак е въпрос на избор.Кофти е,че доста дълъг период е един цикъл.Но никой не знае за къде е.За летачите-това им е работата,няма причина никой да им се сърди.Някои хора ги наричат по друг начин,дори в будизма се споменава за някои сфери и различните същества-светли и тъмни.А и нека не забравяме,че в момента на земята има доста светли същества,които всячески се борят ние,хората да преминем оттатък възможно най-безболезнено.Дори тези,които мислим за очевидното зло,дори те се борят за нашата свобода,понеже,ако човек е само в Рая как могъл да разграничи добро и зло,хубаво и лошо...А и какъв избор би имал?!Макар че благодарение на този избор и т.нар. свободна воля сме се забили в чудна кашичка.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

пропускаш момента, че всъщност летачите създават стреса (както го наричаш) в хората, докато могат да мислят хората и са слаби енергийно (тоест могат да ги превземат телепатично) винаги ще имат интерес летачите да се хранят с мисловните енергии на хората.

етерни нещо си - няма такова нещо етер

астрални и ментални е едно и също, защото астрал е някакъв паранормален свят и там има енергийни разуми които могат "много" да мислят и значи са ментални, тоест мисловни телепатични ...................

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

етерни нещо си - няма такова нещо етер

астрални и ментални е едно и също

Tова са си твоите истини. Моите са други.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

твоята истина е друга, защото твоя летач ти е дал едно виждане за тези неща и ти си караш така по течението.......е убедил те е по мисловен начин че това е вярното, да бъда по-точен.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

твоята истина е друга, защото твоя летач ти е дал едно виждане за тези неща и ти си караш така по течението.......е убедил те е по мисловен начин че това е вярното, да бъда по-точен.

Разбирам, че си единствения мислещ на планетата, че всички други сме няк'ви си там обладани от извънземни(????), обаче... Всеки има право на мнение. Не може човек да ти казва, че всеки има свое мнение, а ти да казваш, че неговото мнение е такова, щото извънземните са го затъпили и го карат да вярват, че неговото мнение е вярно. Това е пълно неуважение спрямо събеседника ти, по-полека!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

логичния отговор на твоя пост е:

после да не кажете, че не съм ви предупредил за опасността и за състоянието в което се намирате

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

логичния отговор на твоя пост е:

Нямаш правото да се отнасяш така с останалите съфорумци. Ще уважаваш мнението им, даже да не ти харесва. Или никой не те е учил на елементарно възпитание и култура!

Искам да ми дадеш аргументи. Ако ние всички сме обладани, то около нас трябва да има доказателства за това. Дай ми такива, изброй ми няколко. Освен, че сме обладани и сме прекалено тъпи да го разберем... Дай ми други. И моля те, не тръгвай да спориш като DeadSmurf само с минуси. Искам да ми отговориш. Искам да ми изброиш доказателства за твоята теория.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

гледай сега имаме извънземна цивилизация окупирала човечеството, мислиш ли че ще оставят доказателства ей така всеки да може да ги открие, напротив те енергийните разуми се стремят този процес да си е пълна тайна за хората. Аз дадох едно доказателство за сънищата че ги пускат те, обаче естествено никой няма да повярва и това е напълно разбираемо. ето ти още едно доказателство, когато му е студено на човек, нали той усеща как много му е студено, ами това всъщност е мисъл която му пускат енергийните разуми, обаче всеки човек си мисли че просто му е студено, не забелязва никакви извънземни в главата си, но те са там. Сега това мое твърдение граничи с пълната абсурдност нали, еми те доказателствата за присъствието им са такива, те ни пускат мисли през целия живот на даден човек и човека нищо не забелязва, вие като не ги забелязвате аз как да ви докажа че ги има енергийните разуми и че ви пият мисловната енергия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

гледай сега имаме извънземна цивилизация окупирала човечеството, мислиш ли че ще оставят доказателства ей така всеки да може да ги открие, напротив те енергийните разуми се стремят този процес да си е пълна тайна за хората. Аз дадох едно доказателство за сънищата че ги пускат те, обаче естествено никой няма да повярва и това е напълно разбираемо.

ето ти още едно доказателство, когато му е студено на човек, нали той усеща как много му е студено, ами това всъщност е мисъл която му пускат енергийните разуми, обаче всеки човек си мисли че просто му е студено, не забелязва никакви извънземни в главата си, но те са там. Сега това мое твърдение граничи с пълната абсурдност нали, еми те доказателствата за присъствието им са такива, те ни пускат мисли през целия живот на даден човек и човека нищо не забелязва, вие като не ги забелязвате аз как да ви докажа че ги има енергийните разуми и че ви пият мисловната енергия.

Значи твоето доказателство на теорията ти е... че ни е студено? Добрее... Чувал съм и по-странни неща.

За едно обаче без съмнение си прав... Нашата "мисловна енергия"... Тоест сивото ни вещество намаля... Човечеството масово затъпява. Но не мисля, че се дължи на фактора извънземни... По-скоро на лесния, безгрижен западен живот, телевизията, Интернет... такива неща.

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мисля малко да намаля писанията си в идиотския ви подфорум (Религия, Мистика, Езотерика) и това което пиша не е някаква теория, а е самата истина, само че няма кой да го разбере, понеже на всички ви е превзет разума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

мисля малко да намаля писанията си в идиотския ви подфорум (Религия, Мистика, Езотерика) и това което пиша не е някаква теория, а е самата истина, само че няма кой да го разбере, понеже на всички ви е превзет разума.

Първо... Ще е добре малко да пишеш по-грамотно.

Второ - поисках ти аргументацията на идиотското ти мнение, ти не ми даде. Но силно наблегна на факта, че сме прекалено тъпи да те разберем. Всеки има право да вярва в КАКВОТО си поиска, аз зачитам твоето мнение - а ти за какъв се мислиш да не зачиташ чуждото, правиш много лошо впечатление с ниската си култура и сектантските си разбирания за живота. Нека ми е превзет разума, нека съм много тъп, поне не съм една страхлива, параноична мишка.

Когато ти поисках доказателства, много се затрудни в даването на такива. Било ни студено, получавали сме инфаркт, що за доказателства? Мислиш, че светът се върти около теб и си единствения оцелял от "добрите", нали some_spirt?

За едно си прав, ще е добре да намалиш, по възможност до 0 писанията си в "идиотския подфорум". И бездруго повтаряш като папагал едни и същи неща, вече поне 7-8 пъти...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

форума наистина е идиотски, толкова тъпизми събрани на едно място трудно се срещат нали ти дадох едно доказателство за сънищата, какво стана нищо нали не съм параноик още повече и мишка, седя си пред компютъра и си хабя времето да пиша разни неща, като предварително знам че няма да имат успех за какво зачитане на чуждото менние ми говориш, когато вие сте превзети от извънземна цивилизация, нещо така да не си изкукал съвсем или тук в този форум за Религия, Мистика или общо казано Алабализам всеки пише нещо, за да си избива комплексите и да се разтоварва, пишейки пълни простотии, аз не пиша глупости дебело да подчертая. какво е това култура може ли да обясниш, това за какъв се представяш или какъвто си всъщност отвътре, да в твоето мозъче е набито че културата се придобива, о каква глупост само................ е гледай сега мързи ме да пиша, така че оправяйте се с живота да повтарям като папагал едни и същи неща, виж сега направи си една стенограма на всичко което правиш през един твой ден и всички мисли които са ти минали през главата ти през този ден, всичкото това ти го прави енергийния разум той живее с теб така да се каже и започни да ги обсъждаш всичко това, дори да вземем това каква е мисълта в главата ти тоест мисловната команда, за да си вдигнеш ръката примерно, като разбереш какво е съдържанието на тази мисъл, пак пиши тук във форума и ми се прави на много велик.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега ме накара сериозно да се разпиша...

форума наистина е идиотски, толкова тъпизми събрани на едно място трудно се срещат

Така обиждаш всички потребители... Знам, че за идиот имаш и мен, както и всички останали явно, и знаеш ли, въобще не ми пука какво мислиш за мен. Човек прибягва до обиди, когато е словестно безсилен.

Ще ти кажа нещо... Мен тука хората ме кефят, в раздела, дето е "идиотски". Интелигентни хора, всеки те изслушва, без обиди, когато не са на твоето мнение, спорят, а не те наричат тъпак, идиот и тн. както ти правиш. Тука хората ти уважават мнението. Това е много ценно качество.

нали ти дадох едно доказателство за сънищата, какво стана нищо нали

Какво да стане? Това не е никакво доказателство. Все едно да ти кажа, че щом дишаш, значи си преродения Цезар.

не съм параноик още повече и мишка, седя си пред компютъра и си хабя времето да пиша разни неща, като предварително знам че няма да имат успех

Ами не знам какъв си, но ми звучиш като параноик. Не целя да те обидя, просто така мисля. Но няма да е зле да пишеш малко по-грамотно.

за какво зачитане на чуждото менние ми говориш, когато вие сте превзети от извънземна цивилизация, нещо така да не си изкукал съвсем или тук в този форум за Религия, Мистика или общо казано Алабализам всеки пише нещо, за да си избива комплексите и да се разтоварва, пишейки пълни простотии

Говоря ти за това, че трябва да уважаваш другите, независимо дали са превзети или не. Те имат право на глас... Капиш?

Пак стигнахме до лафа с комплексите... Тоя лаф се изтърка отдавна.

аз не пиша глупости дебело да подчертая.

Нима? Аз не мисля така. Нито 99% от другите, които са те прочели. Личи ти, че сам си вярваш, че не пишеш глупости. Но да заявиш, че не пишеш глупости звучи като да се хвалиш сам. Все едно да седна да ти говоря колко съм красив. Същото е...

какво е това култура може ли да обясниш, това за какъв се представяш или какъвто си всъщност отвътре, да в твоето мозъче е набито че културата се придобива, о каква глупост само................

Леле... Култура ли не знаеш какво е? Отвори тълковния речник... Малко да се ограмотиш.

В моето мозъче са набити много неща, включително, че трябва да уважавам другите хора. Но ти си над тези неща - култура, чест, достойнство.

Що не се ожениш за майка си? Да си докажеш, че не си като нас...

е гледай сега мързи ме да пиша, така че оправяйте се с живота

Като те мързи, чао. Никой не те кара да пишеш. Оправяме се в живота, без теб няма да умрем, спокойно.

да повтарям като папагал едни и същи неща, виж сега направи си една стенограма на всичко което правиш през един твой ден и всички мисли които са ти минали през главата ти през този ден, всичкото това ти го прави енергийния разум

Нима? Значи не трябва да мислим, нали? Трябва да се върнем обратно в каменната ера, за да се отървем от злите големи глави. Престани с тезите, дай ми АРГУМЕНТАЦИЯ.

Докажи си глупавите твърдения, докажи ги. Стига само си казвал, че сме прекалено тъпи да те разберем. Ако си толкова умен, на колкото се правиш, ще докажеш твърдението си. Не да ми говориш, че понеже ми е студено, съм обсебен.

той живее с теб така да се каже и започни да ги обсъждаш всичко това, дори да вземем това каква е мисълта в главата ти тоест мисловната команда, за да си вдигнеш ръката примерно,

Вдигам си ръката, понеже мозъкът ми изпраща импулс към мускулите на ръката, които се свиват. Не си учил Биология, забравих, че си над тези неща, хахаха. А не защото извънземните така искат... Капиш?

като разбереш какво е съдържанието на тази мисъл, пак пиши тук във форума и ми се прави на много велик.

Аз ли се правя на велик? Аз само споря с теб, ти се правиш на велик. На най-умния, на ЕДИНСТВЕНИЯ умен, на най най най... Да не ти изреждам. Ще пиша много ясно. Мое право си е. Точно в този цитат си личи, че губиш търпение, и те е много яд на мен, понеже се осмелявам да споря с великия some_spirt.

На 16 съм. Другия път като се чудиш за какво да се хванеш, ето ти за какво.

Един човек, който не сънува ще полудее. Един шизофреник е способен да убие родители, жена, деца, всичко. Един луд - може да си изяде ла*ното. Щом за теб това са постъпки на мислещи, нормални, свободни хора... Няма да продължавам. Впрочем... когато напишеш нов коментар, да знаеш, че ще ти отговоря. Колкото и да те е яд, мога да споря цял ден. Особено с хора като теб. :whist:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ти си едно безхаберно дрънкало, май сега почнах да го разбирам:

Вдигам си ръката, понеже мозъкът ми изпраща импулс към мускулите на ръката, които се свиват. Не си учил Биология, забравих, че си над тези неща, хахаха. А не защото извънземните така искат... Капиш?

с това в цитата, ти демонстрираш че изобщо нищо не си разбрал, какво писах дотук в темите, за енергийните разуми, какво е телепатия и че човек също е енергиен разум поставен в биологично тяло

и повече няма да имаш възможност да спориш с мен, защото на мен ми писна да се занимавам с глупости.

гледай сега аз като си мисля нещо и започвам някаква нова тема в мислите си и в главата си слагам Главна буква понеже започваме ново изречение, тоест нова мисъл.

мисълта ми е че ти не знаеш как мислиш ....................

нищо не каза за съдържанието на мисълта с която си вдигаш ръката, я ми го напиши това съдържание тук във форума

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ти си едно безхаберно дрънкало, май сега почнах да го разбирам:

Дойдохме си на думата най-сетне... Почна ли да се ядосваш... Да се чудиш какво да пишеш, да си мислиш: "Тоа килеш зи гу отрипъ вечи, ноо мъ нерви"... Давай продължавай, демонстрирай ми колко си умен и колко си запознат с това какво съм. Хахаха... Добре ще се посмея.

с това в цитата, ти демонстрираш че изобщо нищо не си разбрал, какво писах дотук в темите, за енергийните разуми, какво е телепатия и че човек също е енергиен разум поставен в биологично тяло

Ти пък много ги разбираш, ама много...

и повече няма да имаш възможност да спориш с мен, защото на мен ми писна да се занимавам с глупости.

Чао... Няма да ми липсваш.

гледай сега аз като си мисля нещо и започвам някаква нова тема в мислите си и в главата си слагам Главна буква понеже започваме ново изречение, тоест нова мисъл.

Единственото, което виждам като "гледам" е неграмотните ти писания.

мисълта ми е че ти не знаеш как мислиш ....................

Уви... Не ме познаваш. Знам как мисля, много по-добре от теб. Нещо се поизнерви и се закани да спреш да пишеш. Предполагам, защото си прекалено умен да спориш с мен... Или защото си прекалено... Ти си знаеш :whist:

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

За запознатите с темата за паразитите : изглежда, наистина има много други, които знаят за тях. Вадим Зеланд е станал популярен през последните години. Аз чух за него вчера. Много ми напомня Кастанеда - като идеи... Но важното е, че още някой говори за нещата сериозно и може би ги вижда... http://kolibka.com/2.html Търси следния филм: Вадим Зеланд - Транссърфинг (2009) - част 2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...