Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще стане селекционер на България?!

Featured Replies

photo_big_7381.jpg

Бившият треньор на ЦСКА и Партизан Миодраг Йешич може да стане селекционер на България, твърдят сръбски източници. Сръбският наставник ще замени на поста подалият оставка вчера Христо Стоичков. Йешич за последно бе треньор на гранда Партизан, но заради слабите резултати бе уволнен през зимната пауза и оттогава е без работа. От БФС заявиха, че е малко вероятно чужденец да поеме националния, тъй като ще отнеме доста време за преговори и адаптация, но Йешич е свободен и познава българския футбол, затова вариантът изглежда напълно възможен. Миодраг Йешич спечели титлата на България с ЦСКА през сезон 2004/2005, но бе уволнен, отново заради незадоволителни резултати. По непотвърдена информация Йешич е пристигнал в България снощи, малко преди 21 часа.

Източник: Гонг

• Отговори 151
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Йешич го уволняват заради слаби резултати, а ние ще го вземем и то за треньор на националния ни отбор. angry.gif БФС за пореден път доказа колко е смешно,некомпетентно и некадърно.

Йешич го уволняват заради слаби резултати, а ние ще го вземем и то за треньор на националния ни отбор. angry.gif БФС за пореден път доказа колко е смешно,некомпетентно и некадърно.

Чакай де, това са само слухове при това от сръбски вестници.

Гоче Гоче... :angry:

И аз съм за Гочето...или Ангел Станков...или Грозданов

Чакай де, това са само слухове при това от сръбски вестници.

Гоче Гоче... :angry:

За жалосто доколкото разбрах няма никаква вероятност Георги Василев да поеме националния.Вариянтите са Краси Балъков,Пламен Марков и Йешич

Краси Балъков е най-удачният вариант,ама той да не е луд да си остави работата и да дойде тук да си сложи главата на дръвника...

• Автор

Баш без никакви проблеми...

Защо някои желаят злото и на Краси? Ами и ако той се провали и го оплюят, както Стоичков? Не мисля, че Балъков ще приеме, най-малкото за да запази реномето си. Пламен се справяше добре с отбора, тактическата му постройка бе като на бивш защитник, а не като нападател. Мисля, че играта на отбора и тактическа постройка бе доста по-добра от сега! Сърбина според мен няма начин да заеме поста, то още отсега тръгнаха отрицателните мнения за него, та какво остава при ново равенство или загуба примерно!

Така, че Пламене, докажи, че пак можеш да вдигнеш отбора :)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз пък разбрах,че Гацо Бацов взел треньорска диплома,малиииииииииии....

Иначе ако трябва да бъдем сериозни новият треньор няма да е известен поне до 25 април,когато има общо събрание.Решението дотогава трябва да е взето вече,но най-вероятно тогава ще бъде обявено.

Аз лично предпочитам чужденец,няма нищо срамно в това след като от Балканските държави само ние,румънците и турците нямаме чужд треньор.

Редактирано от randb (преглед на промените)

Краси Балъков е най-удачният вариант,ама той да не е луд да си остави работата и да дойде тук да си сложи главата на дръвника...

Те са го молили, но той е отказал категорично :)

А за Йешич мога само да се изсмея ...

Миодраг Йешич бил у нас, за да предлага играч на Локо (Сф)

Нямам нищо против той да поеме националния отбор, каза Стиви'О

Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич, който гледа на живо срещата от 1/4-финалната фаза от турнира за Купата на България, сподели че е у нас, за да предлага футболист на Локо (Сф). Сърбинът обаче не отрече, че е вариант за заместник на Христо Стоичков.

орманджиевВицепрезидентът на БФС Стефан Орманджиев (вляво), който прави компания на Йешич под Аязмото сподели, че не е изключено сърбинът да поеме "А" тима на България. "Миодраг Йешич е в България заедно с негов приятел, мениджър, с когото ще представят футболист на Локо (Сф). Мисля, че няма да има нищо лошо, ако Йешич поеме националния отбор, както и който да е друг диказан специалист. Все пак трябва да се търси човек, постигнал успехи независимо дали с български или чужди клубове.

Йешич стана шампион с ЦСКА и показа, че е добър специалист, а също и с работата си в Славия. Ние сме работили заедно и се уважаваме като професионалисти. Мислим и за други варианти за националния отбор и ще се опитаме да намерим най-подходящия. Миодраг не е в България по този повод, но това не означава, че не е сред обмисляните възможности," заяви Орманджиев.

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Дотук добре, Стойчков го няма, а сега накъде?

За Иешич, дори и само слух, пак настръхвам. Все си мисля, че националния няма къде повече надолу и всеки път бивам опровергаван.

Да слагат Сашо Станков и да не се ослушват......

Абе ти да не си му син, много приличаш на него :) Иначе и Сашо става според мен :whist:

• Автор

Който и да застане едва ли ще направи чудеса ;)

Е, не вярвам някой да очаква чудеса. По-важното е да се подготви по-боеспособен тим за следващите квалификации, че и тия вече са история за нас sad.gif.

Вариантът с Йешич е крайно неприемлив :huh: , а и не вярвам Балъков точно сега да се кандидатира за поста - има твърде голям риск да се повтори издънката на Стоичков - всеки (т.е. май не всеки) знае, че добър футболист не означава и добър треньор. А Балъков е доста по-трезвомислещ от Ицата.

Впрочем, къде е сега Гочето, че нещо май го позагубих напоследък?

Аз всъщност имам съмнения, че Краси ще направи чудо, защото той винаги е играл като организатор на играта, а точно такива хора имат поглед върху нещата. Ако ще е треньор, нека е защитник или някой като Балъков. Умните момчета ги оставят да играят отзад, а тия с късмет отпред :huh: Стоичков просто не беше футболист, който имаше поглед върху играта. Лично аз бих избрал тоя, който е подал най-голям процент точни пасове и който е допринесъл нещо с играта си за победата на отбора, а не някой като Стоичков или Бербатов. Един защитник или полузащитник се вписва идеално в моята представа за треньор. Нали сте забелязали, че тоя, който най-малко бяга всъщност върши най-много работа? Това са хора с мисъл, за тях не е важно да се изразходят, за тях е важно да победят! Един нападател в никакъв случай не може да изпълнява работата на треньор! Ако имаше възможност бих препоръчал едно циганче - Кирил Кирилов. Адаш, който ще скрие топката на Стоичков, който ще види как да изиграе играта! Има много други като него. Там ни е грешката - възвеличаваме нападателите си, които по задължение работата им е да вкарват по-често голове. А истинските умове не ги забелязваме! Пламене, напъни се, ти си ни надеждата, докажи, че нападателите ни не ги бива, скрий им топката!

.

Впрочем, къде е сега Гочето, че нещо май го позагубих напоследък?

Нафтекс :clap:

Нафтекс ;)

Благодаря за инфото. Не мисля, че историкът ще откаже поста на национален треньор, ама дали ще се намери кой да му го предложи?

Благодаря за инфото. Не мисля, че историкът ще откаже поста на национален треньор, ама дали ще се намери кой да му го предложи?

В нито един вестник името му не е написано сред кандидатите,така че едва ли ще се намери sad.gif А пък щеше да бъде супер ако той поемеше националите ни

Боби Михайлов и Лечков навиват Балъков да поеме националите ... :sobbing:

Сега пък в Меридиан Мач прочетох че Мъри Стоилов и Люпко Петрович поемат националния,което засега ми се струва най-добрия вариант засега :sobbing:

Редактирано от ShaDy-SoLdieR (преглед на промените)

Кво ли не се изписа, а и ще се спекулира още доста. Изглежда, все още няма яснота по въпроса.

Георги Василев е добър вариант, но като че ли преди години, той беше най-добрият вариант. В момента не знам доколко акълите в БФС имат намерение да му предложат поста.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Сега пък в Меридиан Мач прочетох че Мъри Стоилов и Люпко Петрович поемат националния,което засега ми се струва най-добрия вариант засега :gift:

На мен също ми се иска да са те двамата или поне 1 от тях , ама ми се струва невъзможно :blow out candles:

• Автор

Слухове, слухове... слухове

Ай да пусна още един - от БФС сутринта ми звъняха и ми предложиха работа като селекционер. Още се чудя... дадоха ми време до утре вече да отговоря :blow out candles:

Шефовете на БФС вече са осъществили контакт с чужд треньор, на когото ще бъде предложено да поеме националния отбор. "Чухме се по телефона. В понеделник представител отива на среща в родината на наставника, за да му предостави офертата ни. Специалистът не е от нашия регион, европеец е и не е Феликс Магат", заяви източник на "Топспорт" от БФС. Според едни слухове ставало дума за португалеца Артур Жорже, според други - за руснак.

От БФС отрекоха, че Йешич е вариант. Бившият наставник на ЦСКА бе на мача в Стара Загора вчера. Той е тук, тъй като води футболист на проби в Локо (Сф).

sourse Тспорт

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.