Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

аз също харесвам Джудит Макнот така че ако искаш сканирай някои

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Сюзън Джонсън - Дете на порока http://4storing.com/igve2/7a5d81d1fcd1780f...bdb7e8bd92.html

По-горе в коментарите прочетох за Съпругата янки ако става дума за книгата на Линда Милър мога и аз да я сканирам ако Рална е много натоварена, ако не хващам друга :ass:

Благодаря за книгите :P

От списъка ти виждам две книги на Джанел Тейлър-

"Смело сърце" и "Бъди моя завинаги",за които искам да те питам кои са героите в тях,защото търся книгата която предистория на Нежни екстази-в нея герои са Сивия орел и Шали(Алиша)

В момента не се сещам кои са героите на тея две книжки, а не са ми под ръка, за да погледна, но мога да кажа, че нито една от тях не е предисторията на "Нежни екстази".

ще ми сканираш ли Бялата графиня ,Любов извън закона Табу,книгите на Джудит Макнот времето няма значение най много държа на Бялата графиня една прекрасна книга но си я загубих предварително много ти благодаря надявам се и другите да я харесат

Ок, ще ги сканирам, но първо трябва да ги взема от нас. За сега само "Табу" е при мен, защото Ralna също ме помоли да й я сканирам, много хубава книга наистина, за родителите на Паша от "Грехопадение", романтиката е завладяваща.

Голееми, голеееми благодарности и от мен за Дейзито :clap:

Но колекцията ти от книги направо ме хвърли в тъч. :clap: Много е яка,супер! :yanim:

Исках да те питам специално за три от книжките ти: "Вярвай", Виктория Александер, "Дивият рай", Джоана Линдзи и "Пантерата и перлата" на Дорийн Малек. Ако имаш малко време, би ли дала малко инфо за тях? Не са ми попадали и заслужава ли си човек да ги търси :wors:

На Джудит Макнот видях, че имаш "Нещо прекрасно" и "Ад и рай". Това е една от най-най-любимите ми авторки (наред с Аманда Куик и Джули Гарууд) и съм събрала всичките й исторически любовни романи. Те са 6 на брой + 1 новела. Всъщност исках да те попитам, ако я харесваш и не си чела другите книжки от историческите й, дали да ги сканирам?

Става въпрос за "Уитни, моя любов" (според мен тази книга е класика в жанра ;) ), "Преди да те срещна" "Кралството на мечтите", "Сега и завинаги" и новелата "Вълшебства".

Ако някой иска от книжките на Джудит Макнот с удоволствие ще сканирам, т.к. това ми е любима авторка. Но имам само историческите й романи.

П.С. Ако искаш ще сканирам и "Опасна е нощта" - все още не съм я чела,но анонса й е многообещаващ. cool.gif

Аааа,да. Питаш ме за "Звезден огън". За съжаление я нямам, но ще я потърся в други ден. като пътувам до Софето ;)

Предлагат ми една книга на Джуд Деверо "Завоевание", дали си струва? Някой чел ли я е? :speak:

Мерси, от доста време си я събирам колекцийката, като дечица са ми всичките:) А относно питанките, "Вярвай" на Виктория Александер още не съм я прочела, купих си я по препоръка на Ralna, тя ми я похвали. "Пантерата и перлата" е доста хубава книга, главната героиня е американка, учителка и отива на гости на брат си, който живее със съпругата си в Истанбул, където има бизнес. Той й споменава, че султанът търси учител по английски за дъщеря си тя ревава да се пробва. И така започва да преподава на принцесата, двете се сприятеляват. Тогава главния герой идва на визита на султана, той е местен владетел, но майка му е била англичанка и си я харесва, като я откупва от султана. Обаче не й казват нищо, а вместо това я упояват и му я водят. Тя естествено е бясна и постоянно са на нож двамата, водят я в харема му и разбира се фаворитките му започват да й правят мръсно, дори я тровят по едно време, освен това я отвличат бедуините и главния герой хуква да я спасява и тъкмо вече като решават да се оженят, се появява брат й, който в продължение на месеци се е опитвал да говори с главния герой. Тя се ядосва на главния, че е крил това от нея и си заминава за Америка, макар че разбира, че е бременна. А той пък тръгва по петите й и я намира в Англия, като изплашва до смърт леля й. И happy end. А "Дивият рай" на Дж. Линдзи признавам, че и нея още не съм чела, но сестра ми я прочете и каза, че е много хубава, Дж. Линдзи не отстъпва от стандартите си.

Ооо, страшно ще ме зарадваш ако сканираш "Преди да те срещна", "Кралството на мечтите" и "Сега и завинаги" на Джудит Макнот. Чела съм "Уитни, моя любов" (страхотна книга!!!) и безуспешно се опитвах да намеря другите книги от поредицата. "Опасна е нощта" също ме блазни, но може би ако още някой я иска, да не е само заради мен.

Сюзън Джонсън - Дете на порока http://4storing.com/igve2/7a5d81d1fcd1780f...bdb7e8bd92.html

По-горе в коментарите прочетох за Съпругата янки ако става дума за книгата на Линда Милър мога и аз да я сканирам ако Рална е много натоварена, ако не хващам друга ;)

благодаря много :wors::) ще се радвам и на всяка друга нейна книга

Ок, ще ги сканирам, но първо трябва да ги взема от нас. За сега само "Табу" е при мен, защото Ralna също ме помоли да й я сканирам, много хубава книга наистина, за родителите на Паша от "Грехопадение", романтиката е завладяваща.

Мерси, от доста време си я събирам колекцийката, като дечица са ми всичките:) А относно питанките, "Вярвай" на Виктория Александер още не съм я прочела, купих си я по препоръка на Ralna, тя ми я похвали. "Пантерата и перлата" е доста хубава книга, главната героиня е американка, учителка и отива на гости на брат си, който живее със съпругата си в Истанбул, където има бизнес. Той й споменава, че султанът търси учител по английски за дъщеря си тя ревава да се пробва. И така започва да преподава на принцесата, двете се сприятеляват. Тогава главния герой идва на визита на султана, той е местен владетел, но майка му е била англичанка и си я харесва, като я откупва от султана. Обаче не й казват нищо, а вместо това я упояват и му я водят. Тя естествено е бясна и постоянно са на нож двамата, водят я в харема му и разбира се фаворитките му започват да й правят мръсно, дори я тровят по едно време, освен това я отвличат бедуините и главния герой хуква да я спасява и тъкмо вече като решават да се оженят, се появява брат й, който в продължение на месеци се е опитвал да говори с главния герой. Тя се ядосва на главния, че е крил това от нея и си заминава за Америка, макар че разбира, че е бременна. А той пък тръгва по петите й и я намира в Англия, като изплашва до смърт леля й. И happy end. А "Дивият рай" на Дж. Линдзи признавам, че и нея още не съм чела, но сестра ми я прочете и каза, че е много хубава, Дж. Линдзи не отстъпва от стандартите си.

много много мерси а тази книга пантерата и перлата кой я има звучи много интересно

• Автор

Ами аз сега ще сканирам "Шотландска Красавица" и "Съпруга-янки". Другите ще ги пусна като свърша, затова ако искате казвайте кой каква книга ще сканира за да не се дублираме.

Иначе аз в момента чета "Дете на порока" на средата съм и засега е много интересна. biggrin.gif

Я кажете някой да си е купил наскоро двете книжки на Барбара картланд от новата "колекция любовни романи" на АХАТ? Засега само две книжки са излезли, "Невъзможна любов" и "Кръстът на любовта', исторически са и струват по 10лв. Имам ги, ама още не мога да им се наканя да ги почна. Някой чел ли ги е да си каже мнението?

много много мерси а тази книга пантерата и перлата кой я има звучи много интересно

Книжката е моя и ще я имате сканирана, но след "Дейзи 2 част" и "Лили" от Седемте невести. Вече я имам като заявка от Ralna ;) А някъде между другото ще сканирам и още сумати работи, затова за някои книжки ще трябва търпение.

• Автор
Книжката е моя и ще я имате сканирана, но след "Дейзи 2 част" и "Лили" от Седемте невести. Вече я имам като заявка от Ralna :P А някъде между другото ще сканирам и още сумати работи, затова за някои книжки ще трябва търпение.

Мило, тая книжка не беше ли за шейха? Дето ми я разказва преди време? Ако е тя, направо ще дойда до София да те цункам, много обичам шейхове. biggrin.gif И тъй като много обичам и Шотландци, заповядай, книжката която ми искаше. Шотландска красавица на Патриша Грасо ;) Grasso - Shotlandska Krasawica.pdf ;)

Мило, тая книжка не беше ли за шейха? Дето ми я разказва преди време? Ако е тя, направо ще дойда до София да те цункам, много обичам шейхове. biggrin.gif И тъй като много обичам и Шотландци, заповядай, книжката която ми искаше. Шотландска красавица на Патриша Грасо ;) Grasso - Shotlandska Krasawica.pdf ;)

Ооооо, мила, супер си ;) Много благодаря:P Аз тъкмо сканирам "Дейзи 2 част" и проближавам края. А иначе точно за тази книжка с шейха става дума, според списъка, който уговорихме в скайп, тя е на ред след "Лили", така че it's comming soon...

• Автор
Ооооо, мила, супер си :) Много благодаря:) Аз тъкмо сканирам "Дейзи 2 част" и проближавам края. А иначе точно за тази книжка с шейха става дума, според списъка, който уговорихме в скайп, тя е на ред след "Лили", така че it's comming soon...

Оки мило, няма да ти давам зор. Ще си чакам реда. Мерси много.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Мерси, от доста време си я събирам колекцийката, като дечица са ми всичките:angry: А относно питанките, "Вярвай" на Виктория Александер още не съм я прочела, купих си я по препоръка на Ralna, тя ми я похвали. "Пантерата и перлата" е доста хубава книга, главната героиня е американка, учителка и отива на гости на брат си, който живее със съпругата си в Истанбул, където има бизнес. Той й споменава, че султанът търси учител по английски за дъщеря си тя ревава да се пробва. И така започва да преподава на принцесата, двете се сприятеляват. Тогава главния герой идва на визита на султана, той е местен владетел, но майка му е била англичанка и си я харесва, като я откупва от султана. Обаче не й казват нищо, а вместо това я упояват и му я водят. Тя естествено е бясна и постоянно са на нож двамата, водят я в харема му и разбира се фаворитките му започват да й правят мръсно, дори я тровят по едно време, освен това я отвличат бедуините и главния герой хуква да я спасява и тъкмо вече като решават да се оженят, се появява брат й, който в продължение на месеци се е опитвал да говори с главния герой. Тя се ядосва на главния, че е крил това от нея и си заминава за Америка, макар че разбира, че е бременна. А той пък тръгва по петите й и я намира в Англия, като изплашва до смърт леля й. И happy end. А "Дивият рай" на Дж. Линдзи признавам, че и нея още не съм чела, но сестра ми я прочете и каза, че е много хубава, Дж. Линдзи не отстъпва от стандартите си.

Ооо, страшно ще ме зарадваш ако сканираш "Преди да те срещна", "Кралството на мечтите" и "Сега и завинаги" на Джудит Макнот. Чела съм "Уитни, моя любов" (страхотна книга!!!) и безуспешно се опитвах да намеря другите книги от поредицата. "Опасна е нощта" също ме блазни, но може би ако още някой я иска, да не е само заради мен.

Радвам се, че ти допада Джудит Макнот. Ще ги сканирам, разбира се, книжките й като започна от "Сега и завинаги", че другите съм ги раздала по приятелки из цялото BG cool.gif Ще сканирам и "Опасна е нощта" - няма никакъв проблем :-)

Това, което предлага Ralna е наистина разумно- да се уговаряме кой какво ще сканира, за да няма дублаж :angry:

аз също харесвам Джудит Макнот така че ако искаш сканирай някои

Ако искаш, освен трите книжки на Джудит Макнот, които изброи Lindsey, мога да сканирам и "Уитни, моя любов", "Нещо прекрасно" и "Ад и рай". Всички са невероятни- от тези, дето се четат на един дъх!!! :angry:

Такаааа ето и "Дейзи (книга втора)" -> http://4storing.com/xpp1c/804c88771369f7ff...8569d62461.html

Приятно четене cool.gif

Мееерси много, страшно си бърза :P

Пускам линк на "Уорд" от Лей Грийнууд:

http://www.bgshare.com/381427/UORD.pdf

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Радвам се, че ти допада Джудит Макнот. Ще ги сканирам, разбира се, книжките й като започна от "Сега и завинаги", че другите съм ги раздала по приятелки из цялото BG cool.gif Ще сканирам и "Опасна е нощта" - няма никакъв проблем :-)

Това, което предлага Ralna е наистина разумно- да се уговаряме кой какво ще сканира, за да няма дублаж ;)

Мерси, мерси, мерси :)

Ако искаш, освен трите книжки на Джудит Макнот, които изброи Lindsey, мога да сканирам и "Уитни, моя любов", "Нещо прекрасно" и "Ад и рай". Всички са невероятни- от тези, дето се четат на един дъх!!! ;)

Всъщност много ще ми помогнеш, ако сканираш последните две, така ми отпадат от моя списък за сканиране. Ще съм благодарна, че ми се насъбраха.

Мееерси много, страшно си бърза ;)

cool.gif

О, супер! Чак ми е кофти, че не е тука при мене "Джейк", за да я копна и нея, да ги има и двете. Благодарско :clap:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

По-горе в коментарите прочетох за Съпругата янки ако става дума за книгата на Линда Милър мога и аз да я сканирам ако Рална е много натоварена, ако не хващам друга ;)

Мерси много за книжката :clap:

Исках да те питам за една от книжките от твоя списък - става въпрос за "Страстната робиня на пирата" - Робин Гидиън. Ако не те затруднява, би ли я сканирала, когато имаш възможност? ;)

Всъщност много ще ми помоднеш, ако сканираш последните две, така ми отпадат от моя списък за сканиране. Ще съм благодарна, че ми се насъбраха.

О, супер! Чак ми е кофти, че не е тука при мене "Джейк", за да я копна и нея, да ги има и двете. Благодарско :)

Ами няма проблем за "Нещо прекрасно" и "Ад и рай" ;) Ако мога да помогна и за сканирането на други книжки, казвай ;)

Стига да ги имам ;)

За "Джейк" - не се притеснявай ;) когато можеш, тогава я хвани за ушите. Предполагам какъв списък имаш със заявки за сканиране, така че няма проблеми ;) Когато й дойде времето, тогава cool.gif

Ами няма проблем за "Нещо прекрасно" и "Ад и рай" wink.gif Ако мога да помогна и за сканирането на други книжки, казвай wink.gif

Стига да ги имам speak.gif

За "Джейк" - не се притеснявай wink.gif когато можеш, тогава я хвани за ушите. Предполагам какъв списък имаш със заявки за сканиране, така че няма проблеми wink.gif Когато й дойде времето, тогава cool.gif

Благодаря за помощта!

Тъкмо си написах обновено списъче със заявките и за сега са 11 книги, но все ми се струва, че съм забравила някоя. Ще се чуе по-нататък;) Утре евентуално почвам "Лили" от "Седем невести".

Благодаря на всички за последно качените книги, супер сте :P:blow out candles::P

• Автор
Такаааа ето и "Дейзи (книга втора)" -> http://4storing.com/xpp1c/804c88771369f7ff...8569d62461.html

Приятно четене cool.gif

Мерси мило, страхотна си ще гледам довечера да я почна biggrin.gif Направо нямам търпение.

Йеха браво мила, вече си имаме и Уорд, се ще чакаме Тихи да пусне Джейк и ще се молим да намерим и останалите, много мерси.

Мерси много за книжката :blow out candles:

Исках да те питам за една от книжките от твоя списък - става въпрос за "Страстната робиня на пирата" - Робин Гидиън. Ако не те затруднява, би ли я сканирала, когато имаш възможност? :P

Мила за тая книга, тя е много готина наистина, аз лично я обожавам тва е първия ми роман който прочетох и все я гледам да стои самотна на една от сергийте дето купувам книгите. Там в момента няма много книги щото са ги прибрали заради учебниците, но ако искаш ще се замотам натам и ако я има ще ти я взема. :P

Аз пък нещо се зачетох снощи в "Богатият варварин" на Айрис Йохансен и съм очарована, като се отплеснах, стигнах чак до 64-та страница за отрицателно време :blow out candles:

Здравейте момичета.

Доста време не съм влизала и направо съм изумена колко книги сте качили

Ето нещо скромно и от мен-Шантал-любимата лъжкиня на Мари Кордоние по заявка на Ralna

http://4storing.com/zigd0/516ba42a57808f94...2ad5fd764c.html

Скоро очаквайте и Перлата на любовта и Рубинът на Кристина Скай :speak:

Чао и целувки

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Мила за тая книга, тя е много готина наистина, аз лично я обожавам тва е първия ми роман който прочетох и все я гледам да стои самотна на една от сергийте дето купувам книгите. Там в момента няма много книги щото са ги прибрали заради учебниците, но ако искаш ще се замотам натам и ако я има ще ти я взема. :)

Лелеее, моля те, ако имаш възможност, вземи ми я ("Страстната робиня на пирата"). :) Просто ще те разцелувам от радост :)

Иначе снощи започнах да чета "Завоевание" на Джуд Деверо - една приятелка ми я даде и е доста интересна книжка. Мога да я сканирам преди да я върна и да я пусна тук. Досега не бях попадала на нея, предполагам, че малко момичета са я чели. :)

момичета в auction.bg има доста интересни книжки на потребителката pref даже такива за които не бях чувала струва си да се погледнат но предупреждавам че са доста скъпи за втора употреба около 8-9 лева за любовно романче

Mersi за книжките многооо :lol6: . Защо не напишите кои книги се каните да сканирате да се знае и да не се налага да ви пишем за едно и също заглавие след като вече сте решили да го сканирате

Окей за да няма дублиране ще сканирам тези дни като почивам: Сюзан Хейстинг - Целувката на прокудения, Картин Сътклиф - Чародей и Кони Мейсън - Ласки и насилие.

Ако някой е почнал някоя от тези книги да каже :lol6:

Ето и моите проекти до момента:

1."Лили" на Лей Грийнууд

2."Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек

3."Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби

4."Отдай ми любов" на Джоана Линдзи

5."Разбойникът и зеленооката" на Дж. Линдзи

6."Затворницата на дракона" на Дж. Линдзи

7."Табу" на Сюзън Джонсън

8."Розата и херцогът" на Мери Джо Пътни.

9."Джейк" на Лей Грийнууд

10."Бялата графиня" на Сюзън Джонсън

11."Любов извън закона" на Сюзън Джонсън

Ако има ентусиасти попагачи, няма да откажа малко помощ:)

Ако някой има възможност МНОГО МОЛЯ да сканира тези книжки или поне някои от тях ще съм вечно задължена.

Завинаги в твоята прегръдка"1,2 - Катлийн Удиуиз

Любимият непознат" - Катлийн Удиуиз

Робинята на викинга - Хедър Греъм

Дъщерята на огъня - Хедър Греъм

Годеницата на лъва - Ирис Йохансен

Великолепният негодник - Ирис Йохансен

Тайната принцеса - Джоана Линдзи

Синеокият варварин - Джоана Линдзи

Нежен вихър - Джоана Линдзи

Зимни огньове - Джоана Линдзи

Диво сърце - Джоана Линдзи

Любовницата на пирата - Джоана Линдзи

Пленница на любовта - Джоана Линдзи

Джудит - Джуд Деверо

Алисия - Джуд Деверо

Клариса - Джуд Деверо

Фиона - Джуд Деверо

Дукесата - Джуд Деверо

Рийган - Джуд Деверо

Хубава като пеперуда - Патриша Грасо

Най-силната магия - Елизабет Лоуъл

здравейте,някой може ли да сканира Вещицата на Кристина Дод,ще съм му много благодарна :yanim:

Редактирано от ger_gana (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.