Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Сандра Браун - Тайната http://4storing.com/b16u1/3982a1350520b637...fb1c7d76b6.html

Нора Робъртс - Ключът на светлината http://4storing.com/8ytfm/15ce04e21384bc9e...b141d7a048.html Първа книга от трилогията "Ключът"

Xesi предварително се извинявам за качеството, но нямам време да ги сканирам книгите sad.gif

Редактирано от misi_misi (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Сандра Браун - Тайната http://4storing.com/b16u1/3982a1350520b637...fb1c7d76b6.html

Нора Робъртс - Ключът на светлината http://4storing.com/8ytfm/15ce04e21384bc9e...b141d7a048.html Първа книга от трилогията "Ключът"

Xesi предварително се извинявам за качеството, но нямам време да ги сканирам книгите sad.gif

браво страхотна си biggrin.gif

знам че е малко късно но хиляди хиляди благодарности за Софи това е невероятна книга направио не мога да повярвам от толкова време я търся kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif

Иначе сайта е: www.chitanka.info - това е най-голямата онлайн-българска библиотека :)

Единствения й минус е, че досега жанра "Любовна литература" е застъпен само с 5-6 заглавия, които дори не спадат точно към самия жанр..

Факт, който смятам да променя в полза на "Историческите любовни" романи ;)

Изкючително добре подреден сайт, с нови книги всеки ден.Поздравления :wors:

Почти всеки ден влизам там и тегля класика, криминалета и уестърни.Много е готин. ;)

Изключително много се радвам, че там вече ще има и от любимите ми "Исторически любовни романи" ;)

Момичета, саканирала съм Принцеса Алесандра, но не мога да открия, къде бяхте обяснили как да я качяа. ако може някой да ми подскаже на коя страница беше. Оптах се да намеря и вече трети ден препрочитем , но не открих. Извинявайте.

Момичета, саканирала съм Принцеса Алесандра, но не мога да открия, къде бяхте обяснили как да я качяа. ако може някой да ми подскаже на коя страница беше. Оптах се да намеря и вече трети ден препрочитем , но не открих. Извинявайте.

Отиваш на WWW.4storing.com и там си има опция качи файл.Много е лесно

Отиваш на WWW.4storing.com и там си има опция качи файл.Много е лесно

Благодаря

Изкючително добре подреден сайт, с нови книги всеки ден.Поздравления

Почти всеки ден влизам там и тегля класика, криминалета и уестърни.Много е готин.

Изключително много се радвам, че там вече ще има и от любимите ми "Исторически любовни романи"

Ще кача всичко, което сканирате, нищо, че ми обещаха да ме :beat: за терора "любовни книжки" cool.gif

"Шефа" като видя какво съм качила, направи само: :shock11: .. А аз паднах да се :laughing5::lol6:

Xesi предварително се извинявам за качеството, но нямам време да ги сканирам книгите

Ако заснимаш всички книги с качеството на "Тайната", може и да те заобичам даже :mark::P

Много добре си се справила, в сравнение с някои от предишните книги :speak:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Скъпа, моите поздравления! :phone: Изключително чисти сканове, тази книжка ще я очаткам точно за три часа, заедно с разпознаването и сглобяването :P

biggrin.gif O, поласкана съм. Аз специално за теб не намалям снимките. Извинявам се на момичетата ако им идват големи файлвете, но така по-бързо успявам да подготвя всяка книга, а и така или иначе всичко ще се обърне текстово. cool.gif

Хиляди благодарности ;):blink::clap: Идва ми да заподскачам от радост biggrin.gif

Мнооого си бърза,страхотно :clap:

Беше удоволствие ;) , само се надявам да запазя симпатиите и за нататък, защото тази седмица ми се очертава кошмарна откъм учене (стискайте палци, утре сутрин в 7 имам контролно по Увод в програмирането!) и едва ли ще пипна друга книга за сканиране чак до Събота.

bobuch, помогни, сканирах Принцеса Алесандра. Излезе 254 файла 5.2 гигабайта. Изтеглих и PDF erDirect. Направих тов, което си писала, но ми излиза грешка. Дали можеш да предположиш какво правя неправилно. Предварително благодаря.

• Автор
До четвъртък ще ги имаш, че съм започнала в момента "Затворницата на дракона" и "Годежът". Ще ги пусна четирите заедно cool.gif

Абе мила, Годежът няма какво да я мъчеш, тя си е в текстов формат :shy11:

bobuch, помогни, сканирах Принцеса Алесандра. Излезе 254 файла 5.2 гигабайта. Изтеглих и PDF erDirect. Направих тов, което си писала, но ми излиза грешка. Дали можеш да предположиш какво правя неправилно. Предварително благодаря.

Мила, файловете стават големи, колкото са ти големи картинките, намали големината на снимките и ще ти падне големината на файла. :(

Ако заснимаш всички книги с качеството на "Тайната", може и да те заобичам даже :mark::P

Много добре си се справила, в сравнение с някои от предишните книги :angry:

Само че "Тайната" е сканирана :angry:

Здравейте, вчера случайно открих този форум и бързам ви да кажа , че много се радва, защото съм голяма фенка на любовните романи :P имам голяма колекция книги на сандра браун (и не само), но за съжаление нямам скенер ... отдавна търся книгите на Лей Грийнууд, от тук си изтеглих Лаура и Лили , и сега искам да ви попитам има ли някой Айрис , Ваялид, Роуз и Фърн ? Благодаря предварително :help::rolleyes::P

Здравейте, вчера случайно открих този форум и бързам ви да кажа , че много се радва, защото съм голяма фенка на любовните романи :P имам голяма колекция книги на сандра браун (и не само), но за съжаление нямам скенер ... отдавна търся книгите на Лей Грийнууд, от тук си изтеглих Лаура и Лили , и сега искам да ви попитам има ли някой Айрис , Ваялид, Роуз и Фърн ? Благодаря предварително :help::rolleyes::P

може да снимаш книгите на Сандра Браун пом нямаш скенер кои по точно имаш от тям мисля че имаше една Предизвикателство мн е интересна

някой има ли книгите на лидия джойс изглеждат

интересни

Ами аз имам от нея "Воалът на нощта". Приятна книжка е - ако искаш мога да я сканирам малко по-нататък. Че в момента сканирам "Любов извън закона" и утре надявам се да я приключа :P

Миличка, както ти е писала Ralna първо намали големината на картинките. Сканираните страници са ти .JPG файлове, нали? Значи отваряш един по един всеки от тези файлове и от Edit отиваш на Resize и му задаваш pixel по х около 1400. Така всеки от файловете ще стане с големина около 200-300кВ. След като ги намалиш .JPG файловете, ако последователно си ги обработила (по ред на страниците), нареди ги по дата, маркирай ги всички като започнеш отзад напред и с програмката PDFReDirect вече може да ги обединиш в общ .PDF файл чрез командата Принт.

Ако нещо те притеснява пиши ми на лични. Ще помагам задължително cool.gif

Ами аз имам от нея "Воалът на нощта". Приятна книжка е - ако искаш мога да я сканирам малко по-нататък. Че в момента сканирам "Любов извън закона" и утре надявам се да я приключа :)

еми идеално може когато си свободна

Ами аз имам от нея "Воалът на нощта". Приятна книжка е - ако искаш мога да я сканирам малко по-нататък. Че в момента сканирам "Любов извън закона" и утре надявам се да я приключа :clap:

Миличка, както ти е писала Ralna първо намали големината на картинките. Сканираните страници са ти .JPG файлове, нали? Значи отваряш един по един всеки от тези файлове и от Edit отиваш на Resize и му задаваш pixel по х около 1400. Така всеки от файловете ще стане с големина около 200-300кВ. След като ги намалиш .JPG файловете, ако последователно си ги обработила (по ред на страниците), нареди ги по дата, маркирай ги всички като започнеш отзад напред и с програмката PDFReDirect вече може да ги обединиш в общ .PDF файл чрез командата Принт.

Ако нещо те притеснява пиши ми на лични. Ще помагам задължително cool.gif

Файловете са ми .BMP, за съжаление първи път сканирам така, но се случи. От следващата съм я направила вече 1/3, но смятам и с двета да се преборя. Ще видя какво ше направя. Благодаря, а как се пише на лични. Май това е първичт форум в който съм. Извинявай.

Порових се из нас още малко и открих някоя и друга книга:

Лори Макбейн - Отвличане в рая

Лори Макбейн - Ветровете на съдбата (в 2 книги)

Меган Чанс - Разгневени сърца

Джоана Маклийс - Испанската награда

Джесика Сен Клер - Чериса

Дженифър Блейк - Нежната измамница

Клер Лоримър - Шантал

Джанел Тейлър - Бъди моя завинаги

Ако някой търси някоя от тези да каже :P

Файловете са ми .BMP, за съжаление първи път сканирам така, но се случи. От следващата съм я направила вече 1/3, но смятам и с двета да се преборя. Ще видя какво ше направя. Благодаря, а как се пише на лични. Май това е първичт форум в който съм. Извинявай.

Затова са толкова големи - .BMP са графични файлове с големина от порядъка на няколко мегабайта. Ще трябва да ги отвориш всеки един файл и да отидеш на Save as.. В прозореца на тази команда най-долу в полето Save as type (Запиши като тип) избери вместо BMP - JPEG и му дай Save. Така файлчетата ще станат с големина от порядъка на КВ.

Пиши ми на лични като кликнеш върху bobych и избери "Изпрати съобщение".

За мен ще е удоволствие, ако успея да ти помогна. cool.gif

еми идеално може когато си свободна

Ок. Записвам си я в списъка с книжките, които трябва да сканирам. :P

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Клер Лоримър - Шантал

Ако някой търси някоя от тези да каже :)

Може ли Отвличане в рая, Нежната измамница и Ветровете на съдбата :)

• Автор
Ето Софи, но вече поправена :P

http://4storing.com/wjtco/bc4051cc0e88f504...cac0cdecaf.html

Може ли да дам предложение, не само към теб мила, а към всички, преди да направите файловете преглеждайте дали всички страници са сканирани. Става за една минутка. И аз винаги испускам затова ги преглеждам, така няма всеки път някой да се оплаква, че липсват страници от някоя книга, и на вас няма да ви се налага да преработвате и качвате наново книгите.

Здравейте надявам се че няма да ви затрудня много , ако ви помоля ,ако някой има Айрис , Ваялид , Роуз и Фърн на Лей Грийнууд да даде линк :P

Клер Лоримър - Шантал

Ако някой търси някоя от тези да каже :)

Може ли Разгневени сърца,Чериса и Бъди моя завинаги разбирасе когато си свободна

Шантал(то няма ли вече такава) но ако е друга може и нея :angry: :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.