Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Така.. ето и следващите книжки в текстови формат дами.. ;)

Вярвай

Годежът

Ангел на греха

Затворницата на дракона

Пантерата и перлата

Дивия барон

Перлата на любовта

Годината на девствениците

Пазителят на сънищата

http://4storing.com/n6374/130423d7052bfbbd...e89638e65b.html

Минавам на следващите, ако някоя иска нещо да е по-напред, моля пишете cool.gif

P.S. Не мога да ви сварвааам ohmy.gif;) Качвате толкова бързо, че.. :speak:

Няма ли някоя желаеща да обработва и тя? :P Обещавам да я науча да го прави бързо :)

PP.S. Момичета, моля ви вижте коя има романа на Арлет Лем - "Шотландска кръв" и ми сканирайте стр.22 и 23, че липсват. :P

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Мила следващият път като пишеш на издателството питай ги защо не вземат да издадат и поредицата "каубои" на Лей Грийнууд, че както писах на една приятелка докато я преведа ще се пенсионирам, още повече че се заиграх и с книгата за Джереми Малори на Джоана и току що се докопах и за тези за Дрю и Бойд

Какво правят тези в "Ирис"? та ни мъчат така?

Ами, за съжаление поредицата "Каубои" на Лей Грийнууд е била започната да се издава от издателство Торнадо,което вече не съществува. Но то е било подразделение на издателство "Калпазанов". И предполагам, че правата за издаването на тези книжки е на изд.Торнадо :) Така че едва ли ще ги видим преведени на BG ohmy.gif

Но ти не се притеснявай - ако нямаш време, не се занимавай с тях. Мога само да предполагам колко трудоемка работа е превеждането на книги ohmy.gif Аз се бях хванала да превеждам един роман на Аманда Куик (че съм й върла фенка) и все още съм до под кривата круша. :P

Така.. ето и следващите книжки в текстови формат дами..

Вярвай

Годежът

Ангел на греха

Затворницата на дракона

Пантерата и перлата

Дивия барон

Перлата на любовта

Годината на девствениците

Пазителят на сънищата

http://4storing.com/n6374/130423d7052bfbbd...e89638e65b.html

Минавам на следващите, ако някоя иска нещо да е по-напред, моля пишете

P.S. Не мога да ви сварвааам Качвате толкова бързо, че..

Няма ли някоя желаеща да обработва и тя? Обещавам да я науча да го прави бързо

Гооолеми благодарности :P

Аааа, със страхотна скорост ги обработваш, страшна си. ;)

Аз ползувам Fine Reader, но съм много тромава с тази програма. Със скоростта на костенурка действам. :speak: Ако искаш дай някои хватки и тънкости при работа с нея, но може би на лични, за да не спамим темата. ;)

да разбира се няма значение кога важно е че щще четем нови книги когато си свободна

Т.к. stontontina ще сканира "Синьото острие" и то доста по-бързо от мен ;) , за мен остава "Обещането на Тъндър". cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

PP.S. Момичета, моля ви вижте коя има романа на Арлет Лем - "Шотландска кръв" и ми сканирайте стр.22 и 23, че липсват. :ph34r:

[/quote

Миличка пуснала съм ги на 08.10.2008 в 11.36

Сега не мога да ги кача,че съм надхвърлила лимита.трябва да ги потърсиш на тази дата

Редактирано от stontontina (преглед на промените)

Миличка пуснала съм ги на 08.10.2008 в 11.36

Сега не мога да ги кача,че съм надхвърлила лимита.трябва да ги потърсиш на тази дата

Намерих ги и ги дръпнах ;)

P.S. Не мога да ви сварвааам ohmy.gif;) Качвате толкова бързо, че.. :speak:

Няма ли някоя желаеща да обработва и тя? :P Обещавам да я науча да го прави бързо :)

PP.S. Момичета, моля ви вижте коя има романа на Арлет Лем - "Шотландска кръв" и ми сканирайте стр.22 и 23, че липсват. ;)

аз съм навита да се пробвам само ми обясни за редакцията. Пробвах се върху Лея ама не съм много сигурна дали съм успяла. Ако може да и хвърлиш едно око ще съм ти много благодарна, само ми напиши skype или e-mail за да ти я изпратя.

Ами, за съжаление поредицата "Каубои" на Лей Грийнууд е била започната да се издава от издателство Торнадо,което вече не съществува. Но то е било подразделение на издателство "Калпазанов". И предполагам, че правата за издаването на тези книжки е на изд.Торнадо :speak: Така че едва ли ще ги видим преведени на BG ohmy.gif

Но ти не се притеснявай - ако нямаш време, не се занимавай с тях. Мога само да предполагам колко трудоемка работа е превеждането на книги ohmy.gif Аз се бях хванала да превеждам един роман на Аманда Куик (че съм й върла фенка) и все още съм до под кривата круша. ;)

Ти сериозно ли си мислиш че ще се откажа след като съм ги надиплила и дванадесетте и виждам какъв е интереса към тях. Днес пуснах първите две глави на една сладурка и тя така им се зарадва. Не съм си забравила обещанието си, но сигурно ще е готова само една защото съм се заинатила и на книгата за Джереми. Тя също е много хубава и съм сигурна, че всички ще и се зарадвате. Пък и върви по-леко и сигурно ще е готова първа.

Поздрави от мен и моля за още малко търпение :)

Ти сериозно ли си мислиш че ще се откажа след като съм ги надиплила и дванадесетте и виждам какъв е интереса към тях. Днес пуснах първите две глави на една сладурка и тя така им се зарадва. Не съм си забравила обещанието си, но сигурно ще е готова само една защото съм се заинатила и на книгата за Джереми. Тя също е много хубава и съм сигурна, че всички ще и се зарадвате. Пък и върви по-леко и сигурно ще е готова първа.

Поздрави от мен и моля за още малко търпение ;)

Миличка, мнооого мнооого ще те обичкам kiss.gif щом си се заела с книжките. Времето няма никакво значение- и след година да са готови или две, времето е пред нас ;) Огрооомни благодарности ;)

Пък ако някога успея да довърша книжката на Аманда Куик непременно ще я пусна тук за теглене - ама сигурно ще е в някой друг век :P

• Автор

Момичета мерси за всичките книги. Супер бързи сте. Обаче нещо сайта дето сте ги качили ми вика, че в момента е недостъпен, затва ще изчакам да мога да сваля книгите, за да взема кориците и да пусна линкове.

Иначе се радвам, че новината за книгата на Джоана ви е харесала, да се нюадяваме, че няма да е последната.

Ето и поправиния линк на "Съпруга янки" :P

http://www.bgshare.com/386825/Linda Leal Milar - Sapruga Qnki.pdf

Няма ли някоя желаеща да обработва и тя? ;) Обещавам да я науча да го прави бързо :rolleyes:

Аз имам желание.Пиши ми на лично как става ;);)

Мили дами, във връзка с новоиздадената книга на Джоана Линдзи "Чаровникът, който я укроти" понеже съм нахална, вчера си позволих да пиша на издателство Плеяда с въпрос дали ще издават и други нейни книги :whist: Днес получих не само отговор от издателството, но и отговор от преводача на книгата, на който бяха препратили моя e-mail.

Ето писмото от издателството:

"Здравейте,

Вече подготвяме втора книга на Джоана Линдзи.

Ще излезе в началото на 2009.

Поздрави от Плеяда!"

А ето и писмото от преводача на книгата:

".......

Пише ви преводачът на книгата. Издателят ми препрати имейла ви, за да ви дам по-точна информация. Аз избрах точно този неин роман за публикуване и се радвам, че ви е харесал. Чел съм трийсет и седем книги на авторката и тя определено ми е любимка в жанра на историческия любовен роман. Сигурно вече сте разбрали, че "Чаровникът..." е продължение на издадения от "Бард" през 2001 "Наследникът". Ако книгата има успех, следващият ми превод ще е на Marriage Most Scandalous, който е напълно самостоятелен роман. Евентуалното му публикуване ще е чак в средата на следващага година, защото издателят иска един любовен роман на два месеца, а за януари и март "Плеяда" има такива.

Стискам палци Джоана Линдзи да успее. Ако това стане, харесал съм и най-новия роман на Катлийн Удиуиз....."

Доста се зарадвах, че издателството ще издава още книги на Джоана Линдзи (най-рано пролетта на 2009г.) :P

От писмото на преводача си мисля, че колкото е по-голям интереса към публикуваната книга на Джоана Линдзи, толкова е по-голяма вероятността да издадат не само още една нейна книга. А при голям интерес към този жанр може би биха публикували и "най-новия роман на Катлийн Удиуиз"-цитат :P

Ако някой фен на историческите любовни романи желае да пише на издателство "Плеяда", e-maila им за кореспонденция е: [email protected]. Може би е добре да покажем, че този жанр има почитателки и в BG. cool.gif

П.С. Олелееее, яко слово дръпнах - прозвучах като рекламен агент, извинявам се за което. sad.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Дано това което пише преводача да е истина, защото наистина е много гадно да няма една нова книга която да си купиш, аз лично допринесох за рейтинга на книгата-купих 3, три коледни подаръка-за баба, и една приятелка и една за мен, ;) ,а ако издадат Everlasting на Удиуйз просто ще си умра, може да ви се струва детинска радостта ми, но когато са издавали редовно книгите на Бард и Ирис съм била 10-12 годишна и не знам какво е трепестното очакване :)

Някой вече почна ли да чете "Мъжът, който я укроти",та да каже дали е доволен, аз само я прелистих, не знам кога от пусти изпити ще ми дойде реда за нещо по-приятно sad.gif

Мили дами, във връзка с новоиздадената книга на Джоана Линдзи "Чаровникът, който я укроти" понеже съм нахална, вчера си позволих да пиша на издателство Плеяда с въпрос дали ще издават и други нейни книги :) Днес получих не само отговор от издателството, но и отговор от преводача на книгата, на който бяха препратили моя e-mail.

Ето писмото от издателството:

"Здравейте,

Вече подготвяме втора книга на Джоана Линдзи.

Ще излезе в началото на 2009.

Поздрави от Плеяда!"

А ето и писмото от преводача на книгата:

".......

Пише ви преводачът на книгата. Издателят ми препрати имейла ви, за да ви дам по-точна информация. Аз избрах точно този неин роман за публикуване и се радвам, че ви е харесал. Чел съм трийсет и седем книги на авторката и тя определено ми е любимка в жанра на историческия любовен роман. Сигурно вече сте разбрали, че "Чаровникът..." е продължение на издадения от "Бард" през 2001 "Наследникът". Ако книгата има успех, следващият ми превод ще е на Marriage Most Scandalous, който е напълно самостоятелен роман. Евентуалното му публикуване ще е чак в средата на следващага година, защото издателят иска един любовен роман на два месеца, а за януари и март "Плеяда" има такива.

Стискам палци Джоана Линдзи да успее. Ако това стане, харесал съм и най-новия роман на Катлийн Удиуиз....."

Доста се зарадвах, че издателството ще издава още книги на Джоана Линдзи (най-рано пролетта на 2009г.) ;)

От писмото на преводача си мисля, че колкото е по-голям интереса към публикуваната книга на Джоана Линдзи, толкова е по-голяма вероятността да издадат не само още една нейна книга. А при голям интерес към този жанр може би биха публикували и "най-новия роман на Катлийн Удиуиз"-цитат :)

Ако някой фен на историческите любовни романи желае да пише на издателство "Плеяда", e-maila им за кореспонденция е: [email protected]. Може би е добре да покажем, че този жанр има почитателки и в BG. cool.gif

П.С. Олелееее, яко слово дръпнах - прозвучах като рекламен агент, извинявам се за което. sad.gif

Миличка,аз също много се радвам,че любимите ни книги продължават да се издават.Най-сетне нова книжка,такова очакване.Веднага ще пиша на издателството,просто ще ги побъркам,само и само да издават книги cool.gif

Здравейте,момичета

Пускам две нови книжки

Драконът със зелените очи на Тереза Медейрос-http://4storing.com/c0dal/6590c2e5cb27c8c78a308ac58991c539.html

и Прелъстяване на Аманда Куик-http://4storing.com/mmm9f/a2bc1123f3e22ea006c823359027a3f1.html

После се заемам с Синьото острие на Линда Джоунс,но това ще е другата седмица

Чао и целувки

МЕРСИ,книгата е хубава,ноооо не е тази за която си мислих,ако някой се сети да ми каже коя е тази която търся,

геройнята беше с очила нещо странно за дама от тези времена,мисля че се казваше Гуен,а любимия си оприличаваше на дракон и си купуваше рокли и други предмети с дракони,от там и моята заблуда,беше много интерестна,но това е всичко което си спомням,а много ми се ще да я прочета пак

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета някоя от вас случайно да има проблеми със свалянето от BGshare.com sad.gif

Момичета някоя от вас случайно да има проблеми със свалянето от BGshare.com sad.gif

Ами аз преди малко качих там "Уитни, моя любов" на Джудит Макнот и нямах никакъв проблем :blink:

Ето го и линка:

http://www.bgshare.com/386952/uitni_moq_lubov.pdf

Ако някой има проблем със свалянето, ще кача книжката и на друго място. cool.gif

Появява ми се следното съобщение

"ГРЕШКА

Опитвате се да влезнете в защитен модул на сайта! ",всеки път като отворя някой от посочените от вас линкове, явно проблема е само при мене , ohmy.gif

bobych не качвай файловете на други места излишно е,просто ще помоля някой да ми ги метне по skype :angry:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Нора Робъртс - Ключът на смелостта http://4storing.com/zk03c/0b0a6c073f47e991...f556f416af.html

Третата книга от трилогията, втората за съжаления я нямам, а е най-интересната sad.gif

Ralna би ли махнала "нежната измамница" от списъка за сканиране от мен книги, че Djini я е писала в нейния списък да не се дублираме :)

Редактирано от misi_misi (преглед на промените)

• Автор

Аз вече прочетох новата книжка на Джоана Линдзи, много е интересна. Героите са страхотни, хем се карат, хем се привличат, книгата е заредена с хумор и страст. Джоана Линдзи за пореден път показва, че е ней-добрата. Препоръчвам й книжката горещо.

Аз вече прочетох новата книжка на Джоана Линдзи, много е интересна. Героите са страхотни, хем се карат, хем се привличат, книгата е заредена с хумор и страст. Джоана Линдзи за пореден път показва, че е ней-добрата. Препоръчвам й книжката горещо.

Сега остава и да я сканираш cool.gif

МЕРСИ,книгата е хубава,ноооо не е тази за която си мислих,ако някой се сети да ми каже коя е тази която търся,

геройнята беше с очила нещо странно за дама от тези времена,мисля че се казваше Гуен,а любимия си оприличаваше на дракон и си купуваше рокли и други предмети с дракони,от там и моята заблуда,беше много интерестна,но това е всичко което си спомням,а много ми се ще да я прочета пак

Книгата,която търсиш е Скандал на Аманда Куик,скоро едно от момичетата ще я пусне.Аз я имам,но с липсващи последни 60 страници и дори не знам как свършва,но Аманда Куик си е Аманда Куик

някой знае ли дали има продължение на Уитни за брата Стивън

и на Любов извън закона защотото по принцип Сюзън Джонсън пише по 2,3 книги

момичета никоя от вас ли няма Бялата графиня на Сюзън Джонсън това ми е любимата книга sad.gifsad.gifsad.gif

току що открих романи на Сюзън Джонсън и др автори но на руски разбира се и без да имаш големи знания ако искате да ги кача

някой знае ли дали има продължение на Уитни за брата Стивън

и на Любов извън закона защотото по принцип Сюзън Джонсън пише по 2,3 книги

момичета никоя от вас ли няма Бялата графиня на Сюзън Джонсън това ми е любимата книга sad.gifsad.gifsad.gif

току що открих романи на Сюзън Джонсън и др автори но на руски разбира се и без да имаш големи знания ако искате да ги кача

Има книга за Стивън - "Преди да те срещна" и вече е качена тук. cool.gif

А "Любов извън закона" е поредица с "To Please a Lady", но не знам дали последната е издавана на бг.

Едит: Закъснявам със скановете тази седмица. Заповядайте, "Любовта на черния конник" на Шърли Бъзби - > http://4storing.com/h0ehn/1c2eeb8387b13f33...b8f6f64b1b.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.