Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте на всички в този чудесен форум! Открих "Завоеванието" на Джуд Деверо случайно и оттогава сигурно съм я чела десетина пъти. Книгата е невероятна. Виждам, че тук има много експерти в областта на този жанр, така че бих искала да помоля да ми препоръчате подобен исторически роман. Също така искам да прочета нещо друго на Деверо, както и "Пантерата и перлата" на Дорийн Малик. Проблемът е, че нямам достъп до сайтовете, в които качвате книгите. Така че може ли да помоля някой, който вече има тези книги, да ми ги прати по мейла - [email protected]. Мерси много ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

имам ги със сигурност, но понеже нямам техниката за сканиране-нито скенер нито фотоапарат, мога само да ти ги препиша.по принцип пиша бързо, но сега съм се заела със 3 други книги.ако докато ги свърша не си си ги набавила ще продължа с тях и ще ги имаш направо в текстов формат

:)

Много ти благодаря за великодушното предложение, мила :wors: Но не бих искала да злоупотребявам с времето и труда ти :help: Това е страшно много работа.

Здравейте на всички в този чудесен форум! Открих "Завоеванието" на Джуд Деверо случайно и оттогава сигурно съм я чела десетина пъти. Книгата е невероятна. Виждам, че тук има много експерти в областта на този жанр, така че бих искала да помоля да ми препоръчате подобен исторически роман. Също така искам да прочета нещо друго на Деверо, както и "Пантерата и перлата" на Дорийн Малик. Проблемът е, че нямам достъп до сайтовете, в които качвате книгите. Така че може ли да помоля някой, който вече има тези книги, да ми ги прати по мейла - [email protected]. Мерси много :help:

Специално за "Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек ще е проблем да се прати по mail-а, защото файла е прекалено голям, всъщност нито една от книгите не може да се прати, тъй като са най-малко по 22 - 23 МB, имам предвид pdf файловете, тези които са в текстови формат са съмсем малки на обем. Освен по skype... cool.gif

Дами давайте идеи, аз се изчерпах.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

...Така че може ли да помоля някой, който вече има тези книги, да ми ги прати по мейла - [email protected]. Мерси много :help:

Скъпа, абсурд е да ти ги изпратим на пощата - това са сканове, най-малкия от които е над 25МВ..

"Пантерата и перлата" ще ти я изпратя, имам я в текстов файл, но останалите..

Скъпа, абсурд е да ти ги изпратим на пощата - това са сканове, най-малкия от които е над 25МВ..

"Пантерата и перлата" ще ти я изпратя, имам я в текстов файл, но останалите..

Не знаех, че е готова текстово, извинявам се за грешното инфо, което подадох.

Не знаех, че е готова текстово, извинявам се за грешното инфо, което подадох.

Няма нищо, засилих й по пощата всичко, което е обработено текстово до момента cool.gif

• Автор

Бобиииии мерси за "Лорд Найнтингейл" обичам те мерси мерси мерси много. biggrin.gif

Xesi слънце може ли да те изнудя да я ми я прехвърлиш в текстов формат та да си я принтна моля. :rolleyes:

Мерси и за "Рени" и "Принцеса Алесандра'.

Супер сте всички. biggrin.gif

Здравейте на всички в този чудесен форум! Открих "Завоеванието" на Джуд Деверо случайно и оттогава сигурно съм я чела десетина пъти. Книгата е невероятна. Виждам, че тук има много експерти в областта на този жанр, така че бих искала да помоля да ми препоръчате подобен исторически роман. Също така искам да прочета нещо друго на Деверо, както и "Пантерата и перлата" на Дорийн Малик. Проблемът е, че нямам достъп до сайтовете, в които качвате книгите. Така че може ли да помоля някой, който вече има тези книги, да ми ги прати по мейла - [email protected]. Мерси много :)

Здрасти, разгледай се отгоре и кажи кои книги искаш. Попринцип Xesi се старае бързо да прави книгите в текстов формат и е направила доста. Ако е направила тези които искаш в текстов формат, ще ти ги пратя. ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

...Xesi слънце може ли да те изнудя да я ми я прехвърлиш в текстов формат та да си я принтна моля. :rolleyes:

...Здрасти, разгледай се отгоре и кажи кои книги искаш. Попринцип Xesi се старае бързо да прави книгите в текстов формат и е направила доста. Ако е направила тези които искаш в текстов формат, ще ти ги пратя. :singer:

Добре, захващам я cool.gif

А на мацката вече й изпратих всичко, което е направено до момента като текстови файлове, ако иска нещо друго - нека каже :ill:

Много благодаря на всички за новите книги, страхотни сте :yanim:

Много се извинявам, че се забавих с поетите от мен книги, но в понеделник ми е последния изпит, край на мъките за две седмици и в сряда най-късно жива умряла пускам "Скандал".

Отново големи благодарности на всички

Бобиииии мерси за "Лорд Найнтингейл" обичам те мерси мерси мерси много. biggrin.gif

За нищо,миличка,удоволствието е мое ;)

Съжалявам само, че се бавя с книжките, които съм обещала да сканирам sad.gif Днес подхванах Триумф и до утре мисля да й видя сметката :lock: И веднага подхващам Вещицата, че съм я обещала сигурно от преди месец (за което много се извинявам :wors: )

Качих Принцеса Алесандра. Има няколко разбъркани страници, но мисля, че всички са излазли.

Това е линка

http://4storing.com/jkbed/dd238293fbbd9cc0...ccd59862da.html

Приятно четене

Гооолеми благодарности за невероятната книжка ;)

Момичета, вие сте страхотни ... и много бързи. Хиляди благодарности, Xesi. Сядам веднага да чета :yanim:

• Автор
Добре, захващам я cool.gif

А на мацката вече й изпратих всичко, което е направено до момента като текстови файлове, ако иска нещо друго - нека каже :P

Мерси мило, супер си. biggrin.gif:yanim:

Боби успех с Триумф, много е грамадна, ама наистина е много хубава книга. Много хора ще й се зарадват.

Навпрочем мила, да питам, на последък много чета Джудит Макнот и бъркам ли, или съм попаднала на поредица в лицето на "Нещо прекрасно" "Ад и рай" "Уитни, моя любов" и "Предид а те срещна". Че май главната от "Ад и Рай, е най-добрата приятелка на главната от "Нещо прекрасно" а в "Ад и Рай" споменават главния от "Уитни моя любов", а "предид а те срещна" е за брата и така, правилно ли е или бъркам нещо. "Ад и рай" я купих преди известно време и не съм я дочела, само я ралзистих и там най-добрата приятелка на главната се казваше "Александра" като главната в "Нещо прекрасно", ама не съм сигурна и затва питам. Ако съм права, има ли някоя друга книга, която е с тях?

Специално за "Пантерата и перлата" на Дорийн О. Малек ще е проблем да се прати по mail-а, защото файла е прекалено голям, всъщност нито една от книгите не може да се прати, тъй като са най-малко по 22 - 23 МB, имам предвид pdf файловете, тези които са в текстови формат са съмсем малки на обем. Освен по skype... cool.gif

Дами давайте идеи, аз се изчерпах.

Вече получих пратка от Xesi по мейла с книги в текстов формат. Още не мога да им се нарадвам :yanim: Моят Skype е marina_staneva83. Ще те затрудня ли, ако те помоля да ми пратиш нещо на Деверо, ако имаш де :P

Момичета невероятни сте. Хеси вчера се заиграх в читанка и о чудо, не че не си го обявила, но да видя любими книжки и то в текстови формат. Само да видиш на какво заприлича компа ;) Иначе все още си рева за Разбойникът и зеленооката в тесктови формат, за да не я преписвам, че Джереми няма да ми прости ако го пренебрегна за толкова "много" време. И още нещо до всички имам мисля доста добра колекция арлекини. Някой интересува ли се защото я подарявам. Е без любимите разбира се, но съм склонна да подаря доста. Ако има интерес ще се радвам да ви ги дам ;)

Мерси мило, супер си. biggrin.gif;)

Боби успех с Триумф, много е грамадна, ама наистина е много хубава книга. Много хора ще й се зарадват.

Навпрочем мила, да питам, на последък много чета Джудит Макнот и бъркам ли, или съм попаднала на поредица в лицето на "Нещо прекрасно" "Ад и рай" "Уитни, моя любов" и "Предид а те срещна". Че май главната от "Ад и Рай, е най-добрата приятелка на главната от "Нещо прекрасно" а в "Ад и Рай" споменават главния от "Уитни моя любов", а "предид а те срещна" е за брата и така, правилно ли е или бъркам нещо. "Ад и рай" я купих преди известно време и не съм я дочела, само я ралзистих и там най-добрата приятелка на главната се казваше "Александра" като главната в "Нещо прекрасно", ама не съм сигурна и затва питам. Ако съм права, има ли някоя друга книга, която е с тях?

да наистина са приятелки а може6 ли да я сканира6 аз сам я чела много одавна и е стра6но интересна cool.gifcool.gif

И аз да се включа в голямото ъплоудване напоследък: "Розата и херцогът" на Мери Джо Пътни ->

http://www.bgshare.com/388427/Rozata i hercogat.pdf

Изпробвах нов метод на сканиране, затова се извинявам за малко разкривеното състояние на първите няколко листа, мисля, че няма да ми се сърдите много ;)

• Автор
да наистина са приятелки а може6 ли да я сканира6 аз сам я чела много одавна и е стра6но интересна cool.gifcool.gif

Мила и "нещо прекрасно" и "Ад и рай" Боби ги е заявила в списъка, с книгите, които ще сканира.Нек й дадем време да се справи, че много й се събраха. Ако няма да може тогава ще ударя едно рамо, макар, че аз най-бавно сканирам.

И аз да се включа в голямото ъплоудване напоследък: "Розата и херцогът" на Мери Джо Пътни ->

http://www.bgshare.com/388427/Rozata i hercogat.pdf

Изпробвах нов метод на сканиране, затова се извинявам за малко разкривеното състояние на първите няколко листа, мисля, че няма да ми се сърдите много :)

Тихи мило, мерси мерси страхотно много ти мерси за книжката. Злато си. biggrin.gif

Аз както винаги съм нахална, и все първата на редицата, Xesi мила, може ли да ме пуснеш в списъчето, с "Розата и Херцогът"? ;)

Може ли да си поръчам от някой за сканиране "Спазарената невеста", "Женкарят и разбойничката", "Обещай ми вечността" и "Обичай ме страстно" на Кони Мейсън. Много моля, ако няког ги има, а и ако има време и желание да ми ги сканира.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

просто на страница са по две снимки.извинявай че реагирах така,ама деня беше малко гаден.а се извинявам за каеството

Мила,забелязах за снимките едва снощи,просто досега не съм попадала на такава книга,Иначе много благодаря,страхотна е !:angry:

Момичета невероятни сте. Хеси вчера се заиграх в читанка и о чудо, не че не си го обявила, но да видя любими книжки и то в текстови формат... :) Иначе все още си рева за Разбойникът и зеленооката в тесктови формат, за да не я преписвам, че Джереми няма да ми прости ако го пренебрегна за толкова "много" време... :P

Не си казала, че я искаш скъпа, или съм пропуснала да видя, че я искаш.. В момента обработвам "Лорд Найтингел", следващата ще е твоята - вече я пуснах за разпознаване.. cool.gif

...Аз както винаги съм нахална, и все първата на редицата, Xesi мила, може ли да ме пуснеш в списъчето, с "Розата и Херцогът"? :huh:

...

Е ще трябва да почакаш малко, нареждам я в редичката на трето място, което значи - до към седмица ще са готови и трите ;)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Не си казала, че я искаш скъпа, или съм пропуснала да видя, че я искаш.. В момента обработвам "Лорд Найтингел", следващата ще е твоята - вече я пуснах за разпознаване.. cool.gif

Е ще трябва да почакаш малко, нареждам я в редичката на трето място, което значи - до към седмица ще са готови и трите ;)

Хеси златна си. Много много благодаря :P

Всичките исторически любовни романи на Джудит Макнот са свързани и са поредица. Те са "Уитни, моя любов", "Преди да те срещна", "Сега и завинаги", "АД и рай", "Нещо прекрасно", "Кралството на мечтите" и новелата "Вълшебства" (6 книги + 1 новела). Първите две са за двамата братя Уестморланд, "Сега и завинаги", "АД и рай", "Нещо прекрасно" са за техни приятели, а "Кралството на мечтите" е за бабата и дядото на братя Уестморланд. Новелата "Вълшебства" е за Никола Дьовил- приятеля на Уитни от Франция. Впрочем в "Преди да те срещна" (книгата за Стивън) се появяват всички семейни двойки от другите книжки: и от Уитни, и от Сега и завинаги, и от Ад и рай, и от Нещо прекрасно. Лично на мен цялата поредица ми е страшно любима и винаги, когато мога си препрочитам някоя от тях с голямо удоволствие. cool.gif

Мила и "нещо прекрасно" и "Ад и рай" Боби ги е заявила в списъка, с книгите, които ще сканира.Нек й дадем време да се справи, че много й се събраха. Ако няма да може тогава ще ударя едно рамо, макар, че аз най-бавно сканирам.

Може ли да си поръчам от някой за сканиране "Спазарената невеста", "Женкарят и разбойничката", "Обещай ми вечността" и "Обичай ме страстно" на Кони Мейсън. Много моля, ако няког ги има, а и ако има време и желание да ми ги сканира.

Миличка, и четирите книжки на Кони Мейсън, за които питаш ги имам. ;) С удоволствие ще ги сканирам cool.gif Всички те са страхотни книжки, но особено много обичам "Женкарят и разбойничката" -чела съм я поне десетина пъти laugh.gif

Ако можеш да ми помогнеш за някоя от книжките за сканиране от моя списък, ще ти бъда много благодарна ;)

Здравейте :) Новичка съм. Преди няколко дни открих форума и се влюбих в него. Досега само четох съобщенията Ви и свалях книжки. В събота и неделя сядам да чета. Направо съм замаяна от толкова много любими книги. Страхотни сте. Ще направя списък и на моите книжки и ако някой хареса нещо, ще сканирам.

Поздрави на всички!

Забравих да си кажа ;) аз търся "Венчило с дявола"

Да обърнем малко внимание и на Сюзън Джонсън:) Една много романтична книга: "Табу" -> http://4storing.com/oyy44/b0d91517643cc007...c681162f5b.html

Приятно четене! cool.gif

Гоолеми благодарности за книжките :laughing5::P Направо си неудържима - здраво набра скорост ;)

Ето и от мен линк за "Триумф" на Хедър Греъм: cool.gif

http://www.bgshare.com/388498/triumf.pdf

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.