Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Нора Робъртс - Даровете на слънцето http://4storing.com/4i5me/9915c82a9ba7c2b5...3206c251f9.html

Първа книга от сагата за Ирландия :)

Този списък дето съм го дала май няма да го изпълня скоро с тези забежки към други книги :wub:

:) Много, много благодаря misi_misi biggrin.gif тази трилогия откога я търся laugh.gif ...

Дано да се намерят и другите 2 книги :)

pp: cool.gif ще ги прочета във всякакъв вид biggrin.gif

Някой има ли книгите Нежна победа, Нощни шепоти и Съвършенство на Джудит Макнот. Моля ви пишете ми .

Аз имам Нежна победа и Нощни шепоти :), ще ти ги сканирам ако искаш cool.gif

Редактирано от maxin (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Кони мейсън:

Чисто удоволствие

Черният рицар

Лъвът

Пламък

Жената на разбойника

Викинг

[color="#9ACD32"]Джейн Фийдър:

Неочакваната годеница

Откраднатата годеница

Ти не си за мен

Безразсъдното ангелче

Бившият годеник

Целувката на черната вдовица

Розмари Роджърс:

Среднощна красавица

Игра на любов

Плейбоят

[color="#9ACD32"]Катрин ОНийл:

Господарят на рая

Венчана за риска

Джуд Деверо:

Черния отмъстител

Сърце от пламък

[color="#2E8B57"]Лора Паркър:

Прелъстена

Ярост

Аманда Куик:

Красавицата и звярът

Рицарят

Катлийн Удиуиз:

Шана1,2

Сълзи от злато

Като пепел във вихъра

[color="#9ACD32"]Айрис Йохансен:

Среднощен бродник

Измамата

Издирването

Хедър Греъм:

Преследване в мрака

Покори ноща

Златната невеста

Черна магия за любов(съврем.)

Забранена истина

Заложницата

Предателката

Триумф

Катрин Стоун:

Черно сърце

пратеник на бурята

Островът на дъгите

Мари Кордоние-Предателски целувки

Илен Барбиери-Непорочност

Ан Лоурънс-Господарят на замъка

Линда Джоунс-Синьото острие

Сюзън Уигс-Господарят на нощта

Кет Мартин-Капитанът и дивата котка

Тереза Медейрос-Драконът със зелените очи

Джил Барнет-Проклетникът

Лори Макбейн-Грешницата

Амбър Кей-Джена

Валери Лорд-Розите на страстта

Елизабет Лоуел:

Най-силната магия

Недокосната

Да бягаш от страх

Подвижна мишена

Смърт посред бял ден

Истинска любов

Никога не е късно да умреш

Магията на тропика

Мълчаливецът

Джейн Ан Кренц:

Изгубени вещи

Светлина в сянката

Кристален пламък

Споделен сън

Линда Хауърд:

Сенки от мрака

Търси се съпруга

Даяна Палмър-Среща в ямайка

Кей Хупър-Огледалото на Лора

Лори Хенделанд-Любовник в сянка

Има и още-на Harlequin,икБоивест,Хермес.

Понеже на Сандра Браун и Н.Робъртс са много ще направя още един списък.Сега просто нямам време.

При първа възможност ще снимам някои.

Мила, може ли да си поръчам Кристален пламък на Джейн Ан Кренц. Много яка книга. Наскоро я четох и я обожавам. Ако случайно намериш и някоя от следващите от тая поредица, имам ме на предвид.

Ето още няколко книжки, с които разполагам:

1. Джоана Линдзи - Пленница

2. Джоана Линдзи - Сребърният ангел

3. Дженифър Блейк - Нежната измамница

4. Катлийн Удиуиз - Вълкът и гълъбицата

5. Катлийн Удиуиз - Като пепел във вихъра

6. Кони Мейсън - Вкусът на рая

7. Кристина Дод - Правилата на капитулацията

8. Хедър Греъм - Предателка

9. Хедър Греъм - Дивата котка

10. Шърли Бъзби - Среднощен маскарад

... ако някой иска нещо да каже. ;)

Ето още няколко книжки, с които разполагам:

1. Джоана Линдзи - Пленница

2. Джоана Линдзи - Сребърният ангел

3. Дженифър Блейк - Нежната измамница

4. Катлийн Удиуиз - Вълкът и гълъбицата

5. Катлийн Удиуиз - Като пепел във вихъра

6. Кони Мейсън - Вкусът на рая

7. Кристина Дод - Правилата на капитулацията

8. Хедър Греъм - Предателка

9. Хедър Греъм - Дивата котка

10. Шърли Бъзби - Среднощен маскарад

... ако някой иска нещо да каже. :wow:

Хахаха мила правиш като мен с този въпрос laugh.gif

сканирай наред все някой ще иска дадена книга ;)

peppinca случайно да имаш До края на света на Елизабет Лоуел от много време я търся но никъде я няма а пък и момичетата тук я нямат и последните три книги на Ел.Лоуел не са ли съвременни?

Хахаха мила правиш като мен с този въпрос laugh.gif

сканирай наред все някой ще иска дадена книга ;)

Нали biggrin.gif, така май е най-лесно и сигурно cool.gif

Ето я и Аманда Куик - Красавицата и звярът

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Браво момичета.Скоро открих този форум и ме изненадахте много приятно. Ще видя и аз как да допринеса за идеята, засега това, което правя е да правя файловете в по-малки обеми. Ако някой иска някоя от книгите, които сте сканирали на doc -файл /значително по-малки са/, нека ми напише майл, за да й пратя.

Браво момичета.Скоро открих този форум и ме изненадахте много приятно. Ще видя и аз как да допринеса за идеята, засега това, което правя е да правя файловете в по-малки обеми. Ако някой иска някоя от книгите, които сте сканирали на doc -файл /значително по-малки са/, нека ми напише майл, за да й пратя.

О, още един спец по doc формата. :lol6: Трябва да си побъбрите с Xesi, по принцип тя се е заела с обръщането на скановете в текстови формат. Тъкмо я затрупахме, горката, не знае как да ни насмогва, сигурна съм, че ще се зарадва на малко помощ, пък и така няма да дублирате някоя книга ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Ще ударя едно рамо, само някой да ми подаде идея с коя книга да почна, че като новак не зная какво е обработено.Поздрави..

Извинявам се на всички за внесения смут.

Благодаря на всички за новите книги.

Искам да ви попитам,чели ли сте нещо на Колин Фолкнър, интересува ме какъв тип са, по скоро любовни или криминални :lol6:

Ще ударя едно рамо, само някой да ми подаде идея с коя книга да почна, че като новак не зная какво е обработено.Поздрави..

Оставила съм ти съобщение на лична мила, прегледай го и ще поговорим cool.gif

Искам да ви попитам,чели ли сте нещо на Колин Фолкнър, интересува ме какъв тип са, по скоро любовни или криминални :P

Ами книгите,които имам от Колийн Фолкнър: Лиа, Завинаги негова, Албина,Дива любов са все исторически любовни. Има ли издадени и други книги :question:

• Автор
Извинявам се на всички за внесения смут.

Благодаря на всички за новите книги.

Искам да ви попитам,чели ли сте нещо на Колин Фолкнър, интересува ме какъв тип са, по скоро любовни или криминални :P

Aз лично, много много обичам Албина. Много хубава книга. biggrin.gif

Ето и едно линкче и от мен. Тва е най-най-най-любимата ми книга. За нея всъщност започнах темата за романчетата в тоя форум Джули Гарууд - "Венчило с Дявола" http://www.bgshare.com/389658/Juli Garuud - Wenchilo s dqwola.pdf :question:

здравейте! обичам ви за всички книги които предлагате и искам да се включа с богатата библиотека на майка ми. обаче имам проблем - кото за начало фотографирах една арлекинка на Пени Джордан и тя излезе 40 МВ, а как ще изглежда нещо по-сериозно просто нямам идея! така че от феновете на Джоана Линдзи и Линда Хауард основно, очаквам съвет за намаляването на този обем.

• Автор
здравейте! обичам ви за всички книги които предлагате и искам да се включа с богатата библиотека на майка ми. обаче имам проблем - кото за начало фотографирах една арлекинка на Пени Джордан и тя излезе 40 МВ, а как ще изглежда нещо по-сериозно просто нямам идея! така че от феновете на Джоана Линдзи и Линда Хауард основно, очаквам съвет за намаляването на този обем.

Абе да ти кажа, мегабайтете толкова не ни притисняват. Мойте излизат почти винаги над 50. Последната ми книга е 80mb ама като искаме да се чете трябва да жертваме малко пространство на харда. Има трудолюниви девойки, които правят снимките в текстова форма, и щом са готови, няма защо да пазим големите файлове. Тъй, че да не ти пука. 40mb дори е много приемливо. ;) Иначе ако държиш, трябва просто да намалиш пикселите на снимките, ама да гледаш да не прекалиш до толкова, че да не може да се чете.

Споделям личен опит. Получих го при първата книга. Не е вайно колко е голяма. Трябва да имаш доста дисково пространство на С: /около 3 гига/ и доста RAM поне 512 /иначе става много бавно и, поне аз, се губи търпение. Аз с тези неща се борих около 2 седмици докато ги разбера. Успехи.

Aз лично, много много обичам Албина. Много хубава книга. biggrin.gif

Ето и едно линкче и от мен. Тва е най-най-най-любимата ми книга. За нея всъщност започнах темата за романчетата в тоя форум Джули Гарууд - "Венчило с Дявола" http://www.bgshare.com/389658/Juli Garuud - Wenchilo s dqwola.pdf :P

Не е само твоя, благодаря, миналата седмица я свалих на руски, а сега с удоволствие ще я изчета и на български.

Момичета, някой знае ли дали има още от поредицата на Елизабет Лоуъл "Мълчаливецът" и "Самотникът" и как се казват? Присетих се че много си ги харесвам и отдавна подозирам, че има още :wub: моля ако някоя знае да просвети невежеството, тоест мен :P

:) Много, много благодаря misi_misi biggrin.gif тази трилогия откога я търся laugh.gif ...

Дано да се намерят и другите 2 книги ;)

pp: cool.gif ще ги прочета във всякакъв вид biggrin.gifина Дод

Аз имам Нежна победа и Нощни шепоти :), ще ти ги сканирам ако искаш cool.gif

Много ще ти бъда благодарна ако ги качих във форума.Супер щастлива съм. Предварително ти благодаряяяяяя.До скоро.

прочетох Чаровникът който я укроти на Джоана Линдзи biggrin.gif

книжката е страхотна препоръчвам я на всички които не са я прочели cool.gifcool.gif

Здравейте!

От известно време го раздавам един от редакторите на Xesi, след като тя направи първоначалната редакция на книжките, които сте сканирали.

Искам да ви помоля да не намалявате размера на изображенията след като заснемете или сканирате, защото това доста затруднява по-нататъшната обработка :)

И втора молба - в момента обработвам "Шантал" на Мари Кордоне и "Шепотът на розите" на Тереза Медейрос.

Липсват страници 16-17 от "Шепотът" в pdf файла, та ще ви помоля някой да ми ги сканира или заснеме, а ако ми пратите и инфото за издателство-преводач-художник на двете книжки, цена няма да имате ;)

Редактирано от maskara (преглед на промените)

Груба грешка от моя страна, обърках писателя, става въпрос за друг- не Колин Фолкнър, а Колин Фалконър, всъщност може и да са един и същи не знам

http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=567

ето тук има негови книги всичките ми изглежат интересни, та някой чел ли е нещо негово :P

Ralna много благодаря за Венчило с дявола

Груба грешка от моя страна, обърках писателя, става въпрос за друг- не Колин Фолкнър, а Колин Фалконър, всъщност може и да са един и същи не знам

http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=567

ето тук има негови книги всичките ми изглежат интересни, та някой чел ли е нещо негово :P

Ralna много благодаря за Венчило с дявола

наистина изглеждат интерсни и на мен би ми се искало да разбера нещо повече

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.