Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте, от доста време следя вашия форум и чак сега се престраших да ви пиша! Форума е страхотен! Аз обожавам любовните романи и от доста време ги чета! Много ми се иска да помогна на всички ви за сканирането на книгите, но за съжаление нямам нито скенер, нито фотоапарат. Имам доста книги. Майка ми наскоро ме заплаши, че ще ми ги сложи в един кашон и ще ми ги изхвърли, защото постоянно чета книги. Ако искате още днес ще ви изпратя списък на книгите, които имам, но да знаете, че те са много. ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте, от доста време следя вашия форум и чак сега се престраших да ви пиша! Форума е страхотен! Аз обожавам любовните романи и от доста време ги чета! Много ми се иска да помогна на всички ви за сканирането на книгите, но за съжаление нямам нито скенер, нито фотоапарат. Имам доста книги. Майка ми наскоро ме заплаши, че ще ми ги сложи в един кашон и ще ми ги изхвърли, защото постоянно чета книги. Ако искате още днес ще ви изпратя списък на книгите, които имам, но да знаете, че те са много. :)

Ще се радваме да видим списъка ти, но как мислиш да ни ги предоставиш, като нямаш скенер или фотоапарат. :question: И не се притеснявай за количеството - колкото повече, толкова по-добре. Че то за мойте собствени доста големичък кашон ще трябва. :lol6:

Блг Гане, но нека все пак оставим петето да реши дали да пусне такава класация- все пак този проект си е неин от самото начало. аз само давам предложение.

Дам, мило, аз просто се присъединих към предложението ти. kiss.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте, от доста време следя вашия форум и чак сега се престраших да ви пиша! Форума е страхотен! Аз обожавам любовните романи и от доста време ги чета! Много ми се иска да помогна на всички ви за сканирането на книгите, но за съжаление нямам нито скенер, нито фотоапарат. Имам доста книги. Майка ми наскоро ме заплаши, че ще ми ги сложи в един кашон и ще ми ги изхвърли, защото постоянно чета книги. Ако искате още днес ще ви изпратя списък на книгите, които имам, но да знаете, че те са много. :)

Здравей мила, добре дошла сред нас!защо толкова се страхувате да пишете, не се притеснявайте не ядем хора, само книгите им :question: И не се давай на майка ти, а ако все пак те пребори, да ти дам адрес, където да изхвърлите книгите :lol6:

Пускай го този списък да го видим и не се притеснявай че нямаш скенер, винаги може да се измисли нещо по въпроса, между другото откъде си? Туко виж си се оказала комшийка на някой от активно сканиращите, и тя ще може да помогне!

Значи казва се "Авантюристът" и е издадена от Коломбина прес-София през 1999. За жалост не знам нищо друго и аз искам да я прочета, но уви, май никой я няма.

Аз имам "Авантюристът".Но нещо не ми хареса особено.

Относно преводите на книги на бг,ако има нужда от помощ, аз също мога да се включа в тяхното превеждане.

• Автор

Относно преводите на книги на бг,ако има нужда от помощ, аз също мога да се включа в тяхното превеждане.

Мила, много много ще те обичам ако я сканираш :wors: А още повече ще те обичам, ако преведеш една от книгите на Джоана Линдзи Heart Of A Warrior Все се моля някой да се навие да ми я преведе, защото умирам да я прочета, ама мераклий няма. Ако я хванеш ще те боготворя цял живот :question::lol6::):help:

Здрасти и добре дошла. Не се плаши и майка заплашва мойте да ги бутне в кашон, щото й мрънкам за още една секция, че двете дето имам в наличност са пълни и за мой ужас почнах да редя на два реда. Те всички майки заплашват така, тъй, че хич не с еплаши. Много ще се радвам да видя списъка ти laugh.gif

Johanna_Lindsey___Ly_San_Ter_03___Heart_Of_A_Warrior.doc

Естествено че има нужда. Ще се радвам да се присъединиш към нас защото иначе не до 2178, а до 3178 даже няма да се оправя. Пиши ми на лс ако искаш да разменим координати и да се разберем.

Аз днес явно съм решила да преизпълня плана с постове за цялата седмица, но добре дошла и от мен и не се тревожи, че нямаш скенер. Аз имам, но пак разчитам на верни другарчета да го направят вместо мен защото се видя, че силата ми е другаде. Нека да видим от къде си и ще си спретнеш организация с помощта на някой от отбора на сканиращите.

Мога да се заема с Джоана Линдзи,макар, че книгата вече съм я чела и в сравнение с първите две не ми хареса особено.

Естествено че има нужда. Ще се радвам да се присъединиш към нас защото иначе не до 2178, а до 3178 даже няма да се оправя. Пиши ми на лс ако искаш да разменим координати и да се разберем.

Добре.

Не мога да сваля книгата на Нора Робъртс "Сърцето на океана", от трилогията Сага за Ирландия, сваля се само до 45% и после прекъсва, съобщавайки ми, че файлът е повреден. Ако е възможно, добавете още един линк за сваляне на тази книга. Благодаря предварително! :)

• Автор
Мога да се заема с Джоана Линдзи,макар, че книгата вече съм я чела и в сравнение с първите две не ми хареса особено.

Ако я вземеш много ще съм ти благодарна. Толкова много искам да я прочета, че чак ми се реве.

Съжалявам за забавянето-ето го и моят списък:

Арлекин страст:

Среднощно нашествие

Предсказана любов

Дръзки желания

Сътворено в рая

Не в осем,скъпи

Арлекин Романс:

Целувки в дъжда

Болница сред пустинята

"ИК хермес"

Закуска в леглото

Дамата е малък дявол

Мечтата на Пейсли

Нощи в бяла коприна

Романи с имена на мъже:

Рейнолд

Робин

Романи с имена на жени:

Анжела

Сара

Джесика

Кристин

Александра

Сабрина

Дина

"Made in USA"

Светът е пълен с хубави жени

Сладкото проклятие

Като древна богиня

Ще те накарам да се влюбиш

Ако искаш да ме имаш

Много самотна и секси

Музика за двама

Като щастлива приказка

По мъж така не съм копняла

Обичам те проклетнико

Безумно влюбена жена

Стопли ме с дъха си

"Made in USA"- Екзотика

Островът на бляновете

Нежният полъх на лятото

Чуй песента на душата ми

Влудяват ме очите ти красиви

Седем нощи в Акапулко

Копнеж по синия безкрай

Жадувам за твоите ласки

Далечни златни водопади

Задъхано нашепвам твоито име

До края на нашите дни

Толкова дълго те чаках

Знам, че някой ме обича

Под нежното небе на Хавай

Слънцето в косите ти изгрява

Нежна авантюра в саваната

Исторически романи:

Очите на любовта-Маги Дейвис

След полунощ-Тереза Медейрос

Покорителят-Джоана Линдзи

Като пепел във вихъра-Катлийн Удиуиз

Див жасмин-Дженифър Блейк

Принцесата-Джуд Деверо

Пиратът лорд-Лина Лаутън

Снежната кралица-Ан Ейвъри

Обладана от любов-Амбър Кей

Мургавият ездач-Айрис Йохансен

Катрин-Карол Франц

Коралова целувка-Джей Ан Кренц

Старлет-Мери Мартин

Вълнуващи нощи-Кристина Дод

Дуел на страстта-Валери Лорд

Правилата на капитулацията-Кристина Дод

Магическо докосване-Стела Камерън

Лед и Екстаз-Кони Мейсън

След целувката-Катлийн Удиуиз

Черния отмъстител-Джуд Деверо

Брачни игри-Джейн Фийдър

Прегръдка в здрача-Джейн Фийдър

Отмъстителят-Тереза Медейрос

Смела любов-Кони Мейсън

Дръзка любов-Кони Мейсън

Нежно изкушение(Дива любов)-Кони Мейсън

Лисицата-Джейн Фийдър

Маскарад-Сюзън Копола

Спазарената невеста-Кони Мейсън

Господарят на мрака-Кони Мейсън

Циганският любовник-Кони Мейсън

Предателски целувки-Мари Кордоние

Испанската награда-Джоана Маклийс

Твой завинаги-Тереза Медейрос

Докосни зората-Шели Милър

Ангелът мошеник-Мери Джо Пътни

Драконът със зелените очи-Тереза Медейрос

Кадифе-Джейн Фийдър

Падналите ангели-Мери Джо Пътни

Гладиатор-Сюзън Хейстингс

Любов по неволя-Аманда Куик

Креолско сърце-Кет Мартин

Дяволско изкушение-Кони Мейсън

Обещай ми вечността-Кони Мейсън

Страст и омраза-Кони Мейсън

Чисто удоволствие-Кони Мейсън

Ти не си за мен-Джейн Фийдър

Рицарят-Аманда Куик

Женкарят и разбойничката-Кони Мейсън

Прелъстена-Лора Паркър

Похитена-Бренда Джойс

Богинята на любовта-Лиза Джексън

Венчана за риска-Катлин О'Нийл

Ангелът на отмъщението-Сюзън Копола

Завоевателят-Бренда Джойс

Забранена любов-Лора Ханделанд

Неочакваната годеница-Джейн Фийдър

Покорена от една целувка-Дона Валентино

Предателката-Хедър Греъм

Кръв от рози-Марша Кенъм

Вечният танц на любовта-Вивиан Найт Дженкинс

Вихрената годеница-Ирис Йохансен

Скандална нощ-Тереза Медейрос

Амулетът на Венера-Патриша Грасо

Красавицата и звярът-Аманда Куик

Крадец на сърца-Тереза Медейрос

Моята любима годеница-Кристина Дод

Лиа-Колийн Фолкнър

Испанската роза-Шърли Бъзби

Нощна лилия-Лора Паркър

Жената на разбойника-Кони Мейсън

Шейх-Кони Мейсън

Екстаз в пустинята-Кони Мейсън

Викинг-Кони Мейсън

Синьото острие-Линда Джоунс

Циганката-Шърли Бъзби

Робинята на викинфа-Хедър Греъм

Обичай само веднъж-Джоана Линдзи

Отвличане в рая(любимата ми книга)-Лори Макбейн

Дивата котка-Хедър Греъм

Любовницата на корсаря-Хедър Греъм

Обещай ми лунна светлина-Карол Финч

Вихреният танцьор-Ирис Йохансен

Цената на рая-Катрин Каултър

В огъня-Джейн Фийдър

Среща на разсъмване-Дженифър Блейк

Неуловимият пламук-Катлийн Удиуиз

Скандал-Бренда Джойс

Рииган-Джуд Деверо

Вкусът на рая-Кони Мейсън

Отвъд хоризонта-Кони Мейсън

Черният рицар-Кони Мейсън

Дяволско желание-Лори Макбейн

Рубинът-Кристина Скай

Съвременни романи:

Думи от кадифе-Сандра Браун

В името на любовта-Сандра Браун

Копринена паяжина-Сандра Браун

Да обичаш отново-Сандра Браун

Кажи,че ме обичаш-Сандра Браун

Сенки от мрака-Линда Хауърд

Спомни си кога-Джудит Макнот

Аз съм от София!:cant believe:

Искам да ви кажа,че миналата година когато работех лятото на Варвара, отскачах до Ахтопол,защото там намерих една огромна сергия за книги. По голямата част бяха любовни романи, а и от там си намерих Покорителят на Джоана Линдзи. А книгите не са и скъпи. Сергията се намираше на края на Ахтопол-до кея и когато наще си заминаха за София, похарчих поне 100 лв. за книги-постоянно си купувах.

Редактирано от lady_el (преглед на промените)

Съжалявам за забавянето-ето го и моят списък:

Див жасмин-Дженифър Блейк

Искам да ви кажа,че миналата година когато работех лятото на Варвара, отскачах до Ахтопол,защото там намерих една огромна сергия за книги. По голямата част бяха любовни романи, а и от там си намерих Покорителят на Джоана Линдзи. А книгите не са и скъпи. Сергията се намираше на края на Ахтопол-до кея и когато наще си заминаха за София, похарчих поне 100 лв. за книги-постоянно си купувах.

Здравей и благодаря за списъчето. Моля, ако можеш да кажеш нещо за тези две книги, поне от коя поредица са, понеже само те не ми говорят нищо. sad.gif

За сергията на Ахтопол те подкрепям, понеже имам леля там и всяка година ходя за по няколко дена. Искам само да добавя едно нещо: Направи ми впечатление, че миналата година имаше доста романи на английски (предполагам заради туристите), дори се засилих на две на Нора, ама се отказах :cant believe: , че най-обичам да чета на бг (нищо,че английския ми е като матерен език :cant believe::laughing5: Хаха, шегувкам се biggrin.gif). Да видим тази година как ще е...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз съм от София!:cant believe:

Първо поздравления за колекцията - много е хубава, но имам огромна забележка - само 2 книги на Джоана Линдзи, голям пропуск-трябва доста да наваксаш с четенето на нейните книжки, второ ако някое от момичетата си заплюе нещо от твоите книги аз мога да помогна със сканирането-също съм от София, и трето ако имаш желание да се запознаем лично, можем да пием кафе някой път заедно с още няколко момичета от форума, много е забавно, обсъждаме и си разменяме книги, и така, а аз искам да те питам за една книга, която нищо не ми говори "Креолско сърце"-Кет Мартин?

ganinka- Доколкото знам тези две книги не са поредици. Не са лоши и ще ти дам резюметата за да прецениш дали ще ти харесат.

Див Жасмин-Дженифър Блейк

Любимата баба на Джолета Карес умира и отнася в гроба пазената в тайна рецепта за легендарен парфюм,който е бил сред предпочитаните аромати на Клеопатра. Единственият ключ към тайната формула е дневникът на прабабата,Виолета Фосие. Този дневник подтиква Джолета към авантюристично пътешествие из Европа по дирите на парфюма. Тя се натъква на дълбоко пазени тайни, забранени връзки и една скандална любовна история,тясно преплетена с магията на парфюма. И далеч не случайно пътят й се кръстосва с този на Роун Адамсън,очарователен плейбой от южните щати,подозрително добре запознат с парфюмите.Той е съперник,но и мъж,на когото не може дълго да се устои...

Хети Малоун пристига на гарата в Колорадо Спрингс изпълнена с надежда,че скоро ще се омъжи за любимия си и двамата ще заживеят щастливо. Но животът в Скалистите планини е променил Майкъл Райан. Някогашният разпален ухажор,когото помни Хети,е станал студен и далечен като заснежените планински върхове. Решена да върне страстните копнежи на Майкъл,Хети бързо осъзнава,че няма съвременно лекарство за страданията му. Тогава тя се осмелява да му даде единственото лекарство,което може да стопи леда в сърцето му-една голяма доза старомодна любов.

hol_back_girl с удоволствие ще се съглася да се видим на кафе с теб и с другите момичета. Много ще се радвам да се видя с вас,а и ще има с кого да си поприказвам на воля за любовните романи,понеже моите приятелки не четат такива книги. Само казваш кога и къде и аз ще съм на линия.

Относно книгата на Кет Мартин-Креолско сърце ще ти кажа,че тя не е от поредица и че книжката според мен е много добра. Ако не те притесня ще ти дам да прочетеш резюмето.

Кет Мартин-Креолско сърце

В горещите нощи на щата Луизиана пламва дива,необуздана любов. Темпераментната красавица Никол Сен Клер се мята между висините на страстта и бездните на отчаянието,разкъсва се между неудържимата си чувственост и веригите на честта. Кой ще я спечели-мъжественият благородник Александър дьо Вилие или сладострастният до садизъм Валкур Фортие? Коя ще бъде господарка на плантацията Бел Шен-студената богаташка Клариса,авантюристичната Лизет или всеотдайната Ники? Във въртопа на съдбовни обрати,тежки удари и неочаквани избавления всеки прокарва своята пътечка към щастието.

Редактирано от lady_el (преглед на промените)

• Автор
ganinka- Доколкото знам тези две книги не са поредици. Не са лоши и ще ти дам резюметата за да прецениш дали ще ти харесат.

Див Жасмин-Дженифър Блейк

Любимата баба на Джолета Карес умира и отнася в гроба пазената в тайна рецепта за легендарен парфюм,който е бил сред предпочитаните аромати на Клеопатра. Единственият ключ към тайната формула е дневникът на прабабата,Виолета Фосие. Този дневник подтиква Джолета към авантюристично пътешествие из Европа по дирите на парфюма. Тя се натъква на дълбоко пазени тайни, забранени връзки и една скандална любовна история,тясно преплетена с магията на парфюма. И далеч не случайно пътят й се кръстосва с този на Роун Адамсън,очарователен плейбой от южните щати,подозрително добре запознат с парфюмите.Той е съперник,но и мъж,на когото не може дълго да се устои...

Хети Малоун пристига на гарата в Колорадо Спрингс изпълнена с надежда,че скоро ще се омъжи за любимия си и двамата ще заживеят щастливо. Но животът в Скалистите планини е променил Майкъл Райан. Някогашният разпален ухажор,когото помни Хети,е станал студен и далечен като заснежените планински върхове. Решена да върне страстните копнежи на Майкъл,Хети бързо осъзнава,че няма съвременно лекарство за страданията му. Тогава тя се осмелява да му даде единственото лекарство,което може да стопи леда в сърцето му-една голяма доза старомодна любов.

hol_back_girl с удоволствие ще се съглася да се видим на кафе с теб и с другите момичета. Много ще се радвам да се видя с вас,а и ще има с кого да си поприказвам на воля за любовните романи,понеже моите приятелки не четат такива книги. Само казваш кога и къде и аз ще съм на линия.

Относно книгата на Кет Мартин-Креолско сърце ще ти кажа,че тя не е от поредица и че книжката според мен е много добра. Ако не те притесня ще ти дам да прочетеш резюмето.

Кет Мартин-Креолско сърце

В горещите нощи на щата Луизиана пламва дива,необуздана любов. Темпераментната красавица Никол Сен Клер се мята между висините на страстта и бездните на отчаянието,разкъсва се между неудържимата си чувственост и веригите на честта. Кой ще я спечели-мъжественият благородник Александър дьо Вилие или сладострастният до садизъм Валкур Фортие? Коя ще бъде господарка на плантацията Бел Шен-студената богаташка Клариса,авантюристичната Лизет или всеотдайната Ники? Във въртопа на съдбовни обрати,тежки удари и неочаквани избавления всеки прокарва своята пътечка към щастието.

На мен "Снежната кралица" ми звучи страшно интересно biggrin.gif

Знам,че има още какво да се желае от резюмето на Креолско сърце,но иначе според мен книгата е наистина страхотна. :speak:

Книгата на Кет Мартин-Креолско сърце е първата книга от "Южна" трилогия.Другите две са "Savannah Heat" и "Natchez Flame".

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Съжалявам,ако нещо съм ви объркала,че Креолско сърце не е от поредица- не знаех. geneviev-мерси че ми каза :lol6:

Ооо, ще ти отговорят, мила. Това им е и-мейла. Преди време бяха много любезни, отзивчиви и като чели се допитваха до мнението на читателите. Ама нещо напоследък май промениха "политиката". С други думи: не са това, което бяха sad.gif Трябваше през март да издадат още една книга на Джоана Линдзи "Marriage Most Scandalous", която е самостоятелна и чак след това евентуално "Да се влюбиш в негодник". Ама май всичко ще излезе вятър работа ohmy.gif

П.С. Пък като ти отговорят, ако нямаш нищо против, сподели с нас дали въобще Джоана Линдзи фигурира в плановете им или всичко беше само въздух под налягане :speak:

Момичета, попитах Плеяда дали ще издават до края на годината Джоана Линдзи и Джудит Макнот :mark: и ми беше отговорено, че до края на месеца или в началото на май ще публикуват Marriage Most Scandalous (Скандал и още нещо) от Джоана Линдзи :lol6: .

Очакват през май в Щатите да излезе новата книга на Джудит Макнот, което означавало, че и тя ще се появи някъде през есента. :wow::wors::rap:

Хехе пете имаме си ново аверче. Този път явно няма мърдане и ще ме измъкнете на кафе, но пък няма да ви кажа какво става в ангела. Йори мерси за подкрепата слънчо. Въобще всичките се страхотни да видим аз какво ще направя.

Момичета, попитах Плеяда дали ще издават до края на годината Джоана Линдзи и Джудит Макнот :wors: и ми беше отговорено, че до края на месеца или в началото на май ще публикуват Marriage Most Scandalous (Скандал и още нещо) от Джоана Линдзи :lol6: .

Очакват през май в Щатите да излезе новата книга на Джудит Макнот, което означавало, че и тя ще се появи някъде през есента. :mark::speak::rap:

Само,че появата на новата книга на Макнот - продължението на книгата "Всеки мой дъх" в САЩ се отлага за другата година.

тази книга мисля, че съм я чела, но не съм много сигурна. в тази, за която се сещам, главния наистина се казва Майкъл и беше лекар. за една и съща книга ли става въпрос? хаха защото имаше там доста нетипично за любовните романи представяне на главния ... :)

както и да е, хубава е, стига да е тази, която съм чела.

• Автор
Момичета, попитах Плеяда дали ще издават до края на годината Джоана Линдзи и Джудит Макнот :mark: и ми беше отговорено, че до края на месеца или в началото на май ще публикуват Marriage Most Scandalous (Скандал и още нещо) от Джоана Линдзи :) .

Очакват през май в Щатите да излезе новата книга на Джудит Макнот, което означавало, че и тя ще се появи някъде през есента. :wow::wors::yanim:

Юпииииии, нова книжка на Джоана. :super::super::inlove1: Аз хвърлих едно очо, за жалост не е от никаква поредица. Ох дано да излезе края на април или в първите дни на Май за да прочета, иначе ако се забави, ще с едокопам до нея чак Ноември sad.gif

Еее,с това кафе направо ви завиждам! cool.gif

А от новия списък си харесах Лисицата на Джейн Фийдър,нямаш ли възможност да :) ми я сканираш

Здравейте,момичета тъкмо се зарадвах , че излезе новата книжка на Джудит Макнот,а издателите в САЩ я отлагат за следващата година. sad.gifsad.gifsad.gif

Никъде не мога да намеря "Спомни си кога" на Джудит Макнот, моля ви помогнете... :):inlove1::yanim:

post-219809-1239373526_thumb.jpg

post-219809-1239373631_thumb.jpg

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.