Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

много благодаря , книжката изглежда обещаваща

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

За много години, мили дами kiss.gif

Дано и през Новата 2010 година продължаваме да обогатяваме колекцията си с все нови и нови романи :cool:

Специално за vivi1993

Арабела - Катлийн Уинзор

Нямам идея дали тук е добре да отправя въпроса си. Момичета, прочели сте толкова много любовни романи....а аз много искам да прочета любовен роман, написан от мъж...любовни сцени, написани от мъж.....

Моля, ако някой е чел такъв роман, да ми ми предложи заглавие.

Аз самата пиша доста и ми е много любопитно да прочета написано мъжкото виждане на любовните истории, на любовните сцени...

Нямам идея дали тук е добре да отправя въпроса си. Момичета, прочели сте толкова много любовни романи....а аз много искам да прочета любовен роман, написан от мъж...любовни сцени, написани от мъж.....

Аз самата пиша доста и ми е много любопитно да прочета написано мъжкото виждане на любовните истории, на любовните сцени...

Единствения мъж за който знам че е издаван в България и е автор на любовни романи е Лей Грийнуд. В темата с линковете на книгите има сканирани книгите му. А съвсем наскоро излезе и книгата му "Бък" която можеш да си купиш

Единствения мъж за който знам че е издаван в България и е автор на любовни романи е Лей Грийнуд. В темата с линковете на книгите има сканирани книгите му. А съвсем наскоро излезе и книгата му "Бък" която можеш да си купиш

GABRIELA, ако се интересуваш от подробности за покупка, можеш да изпратиш ЛС на мен или Cheetah. Ще се радваме да ти помогнем. :biggrin:

Редактирано от shemett (преглед на промените)

аз пък си мисля за Фабио

За много години, мили дами kiss.gif

Дано и през Новата 2010 година продължаваме да обогатяваме колекцията си с все нови и нови романи :rolleyes:

Специално за vivi1993

Арабела - Катлийн Уинзор

Мерси ужасно много!

Погледнах на Лей Грийнууд Омагьосан кръг, но защо в рецензията в торента пише, че авторът е жена? Аз съм чела 'Фърн" и пак мислех, че авторът е жена.

Иначе сега ще прегледам нещата от Фабио.

Погледнах на Лей Грийнууд Омагьосан кръг, но защо в рецензията в торента пише, че авторът е жена? Аз съм чела 'Фърн" и пак мислех, че авторът е жена.

Това е грешка на издателството. Лей Грийнууд си е мъж: http://www.fantasticfiction.co.uk/g/leigh-greenwood/

Специално за Фабио, от осемте книги, които е написал, пет от тях са в съавторство с други авторки. От тези, които сам е написал, едичнствено Пиратът е преведена на бг.

Един Новогодишен подарък от мен . Xesi,отново багодаря за помоща.

Пръстенът на Медичите -Никол Сейнт Джон

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Габи, нали мога да те наричам така, Лей със сигурност е мъж и така и пише. Това е едно от нещата, които ме привлякоха в невестите, от които ти си чела Фърн. Нестандартния различен поглед към чудото в нашия живот наречено любов. И то както се вижда не е само чисто сексуалното привличане между двата пола, а една по-дълбока нужда да осмислим живота си дарявайки с топли чувства близките си братя, сестри и приятели. Та прочети си останалите невести и когато ти дойде настроение за каубоите ще хвърлим ласото заедно.

Момичета,един въпрос.Какво ви се падна от новогодишната баница?

На мен ми се паднаха пътешествия и учене ;)

Момичета,един въпрос.Какво ви се падна от новогодишната баница?

На мен ми се паднаха пътешествия и учене :cool:

а чудесна тема...много обичам новогодишната баница и слагаме много късмети(и има по-няколко в ч парче)и вече от няколко дни все ядеме от много баници...та паднаха ми са

:blink:

2 парички,висшо образование,двете кучета,апартамент,тото и други не си спомням вече :)

Новогодишните късмети ги писах аз, тук е момента да се изфукам с римите и може би защото аз си ги творих ми се паднаха цели два:

"Куфари време е да стягаш, защото за чужбина ще заминаваш" и "От късмет няма да се отървеш, всички изпити ще заковеш" и дано поне второто се сбъдне :blink:

Новогодишните късмети ги писах аз, тук е момента да се изфукам с римите и може би защото аз си ги творих ми се паднаха цели два:

"Куфари време е да стягаш, защото за чужбина ще заминаваш" и "От късмет няма да се отървеш, всички изпити ще заковеш" и дано поне второто се сбъдне ;)

Ех, как да не ти завиди човек за късметите (особено за втория). А и не само на теб. :P

На мен също ми се паднаха два - "Голям бизнес, малки данъци" и "Да видиш данъчен само във вестника".

Направо не знам как ги уцелих, а и двата ги сложихме в баницата заради баща ми. Уж на него да му се паднат евентуално, пък то бива ли двата на мене?

На мен ми се падна "чужбина". Тази година, може и да ми излезе късмета и да отида във Великобритания за лятото на ваканция. :blink: Дано, дано. :)

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

На мен пък от баниците които ядохме докато обиколим роднините ми се паднаха 2 парички, 2 пъти пари на хартиен късмет, щастие, учение и сватба. Общо взето почти не остана късмет, който да не ми се е паднал.

До сега ми се падна здравето-това чудесно,ама изтеглих и работата-бе това късмет ли е?

Днес обаче пак ще има баница,та да видим

Много благодаря за романа, бях си го набелязала за четене :huh:

здравей те и честита нова година желаяви една щастлива и успешна година :sobbing: . На мен тази година от баниците ми се падна два пъти здраве и един път късмет и един път от че тази година здраво ще бачкам и шеф ще ставам, утре като ида на работа ще информирам шефа че ще заемам мястото му тази година :P:baby: :baby: :down::wub::eek::)

Здрасти,здрасти и ЧНГ на всички!

То от ядене на какво ли не да ти стане лошо, това са те празниците.А пък късмета хич го няма.Парата се падна на мъжа(нагласена работа и туй то),а на мен някакво пътешествие.Идея си нямам къде ще ходя и най -вече как и с кого....

Искам да събера всички издадени от Ирис любовни романи.Ако някой има нещо от тях и има възможност да ги скенира ще съм много щастлива и благодарна. :shake_puter:

Липсват ми тези:

ТАМАРИСК - КЛЕР ЛОРИМЪР (Tamarisk)

ПАРФЮМЪТ НА РАЯ - ДЖЕНИФЪР БЛЕЙК (perfume of paradise

СЛАДКИЯТ БЯС НА ЛЮБОВТА - ДЖЕНИФЪР УАЙЛД (loves tender fury)

ПИРАТСКАТА КРАЛИЦА - ПАМЕЛА ДЖЕКИЛ (sea star)

ВРЕМЕ ЗА РОЗИ - ИЛЕЙН КОФМАН (a time for roses)

КРЪСТОНОСЕЦЪТ - МИРИАМ МИНГЪР (captive rose)

ПЛАМЪКЪТ НА ВЕРНОСТТА - САНДРА ДЮБАЙ (the flame of fidelity)

АМЕРИКАНСКАТА НАСЛЕДНИЦА - ДОРОТИ ИДЪН (the american heiress)

МАЛКАТА ЦИГАНКА - БЕВЪРЛИ БЪРН (a lasting fire)

ПРЕДАТЕЛСКИ ЦЕЛУВКИ - МАРИ КОРДОНИЕ (verratene kusse)

НЕПОКОРНАТА МИРАНДА - ДЖЕНИфЪР УАЙЛД (once more Miranda)

ПЛАМЪКЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО - БЕВЪРЛИ БЪРН (the flame of vengeance)

ОБЕЩАНИЕТО НА ФЕНИКСА - БЕВЪРЛИ БЪРН (the fire birds)

ЗАГУБЕНА ЛЮБОВ, ПОСЛЕДНА ЛЮБОВ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (lost love, last love)

ВЕНЧАНА ЗА РИСКА - КАТРИН 0'НИЙЛ (bride of the danger)

ДЪЛГО ПОТИСКАНА СТРАСТ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (bound by desire)

ОБИЧАЙ МЕ, МАРИЕТА - ДЖЕНИфЪР УАЙЛД (love me Marietta)

ТЕМЕНУЖКИ В СНЕГА - ПАТРИША ГРАСО (violet in the snow)

ПОКЕР НА СЪРЦАТА - ДЖЕНИфЪР УАЙЛД (the call ner Dana)

РАЗВРАТНИ ИГРИ - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (wicked loving lies)

ГОСПОДАРЯТ НА ЗАМЪКА - АН ЛОУРЪНС

УДОВОЛСТВИЯТА НА ТЪЛПАТА - РОЗМАРИ РОДЖЪРС (the crowd pleasers)

АМЕТИСТОВАТА КОРОНА - КАТРИН ДЬОВИЛ

ГОСПОДАРКАТА НА ЛАЙЪН ХАУС -ДЖЕНИФЪР УАЙЛД (the lady of Lyon house)

СРЕДНОЩНА ГЪЛЪБИЦА - РОКСАНА БЕКНЪЛ (a dove at midnight)

АРАБСКИ НОЩИ - ЛОРА ПАРКЪР (arabian nights)

ДОКОСНИ ЗОРАТА - ШЕЛИ МИЛЪР ( touch the dawn)

МАСКАРАД - СЮЗЪН КОПОЛА (masquerade)

ЦИГАНСКИЯТ ЛЮБОВНИК - КОНИ МЕЙСЪН (gypsy lover)

МУЗИКАТА НА НОЩТА - ЛИДИЯ ДЖОЙС (the music of the night)

ВКУСЪТ НА ГРЕХА - КОНИ МЕЙСЪН (a taste of sin)

Дами, ремонтирала съм всички списъци за сканиране, но, моля ви, проверете и вие дали не съм пропуснала нещо.

Премахнала съм и постовете, чиито списъци са вече изпълнени.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.