Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Преди време четох много добри отзиви за една книга, но не си спомням името й, а много искам да я прочета. Имам откъслечни спомени за какво се разказва - Главния беше в затвора или някъде далеч от дома, докато го няма му се ражда дете но жена му умира. Сестра й започва да се грижи за бебето и той като се връща не разбира в началото, просто се учудва, че тя е много променена. Имаше даже посочен някъде откъс от книгата в някоя от класациите.

Дано някой да се сети, въпреки обърканото ми описание.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Преди време четох много добри отзиви за една книга, но не си спомням името й, а много искам да я прочета. Имам откъслечни спомени за какво се разказва - Главния беше в затвора или някъде далеч от дома, докато го няма му се ражда дете но жена му умира. Сестра й започва да се грижи за бебето и той като се връща не разбира в началото, просто се учудва, че тя е много променена. Имаше даже посочен някъде откъс от книгата в някоя от класациите.

Дано някой да се сети, въпреки обърканото ми описание.

Описанието напомня на Шотландска кръв на Арнет Лем- върховна книга. Но може и да бъркам.

Еда книжка на ИК "Калпазанов" ,за попълване на колекцията.

Магическото огледало -Корал Смит

Xesi ,благодаря ,че ми качваш книжките в тракера.

Благодаря за книжката :)

Един въпрос само за сюжета - връщане назад във времето ли е?

Много благодаря, за книжката :) :) :yanim:

Надявам се да ми остане време и аз с нещо да ви зарадвам

Редактирано от an8 (преглед на промените)

здарвейте търся една две книги те са сварзани казват се Сага за Рейна страхотни книги ако някой който ги има или знае някои линк за тях мн бих се радвала да ми помогне.Първата книга се казва ''Шона'' а втората ''Шона и Нйил'' невероятни книги.Щтесе радвам ако някои ги има сажалявам че не помня автора им

Аз имам "Сага за Рейна 1- Фъргас и Шона". Ако искаш в скоро време бих могла да я скнирам, или ако някой друг я иска само да пише :clap:

ПП: Огромни благодарско за новите книги. Изглеждат обещаващи. :down:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Благодаря за книжката :clap:

Един въпрос само за сюжета - връщане назад във времето ли е?

О да, и когато я четях много ми допадна! Трябва някой път да я похваля в раздела за книгите включващи пътуване във времето...

Аз имам "Сага за Рейна 1- Фъргас и Шона". Ако искаш в скоро време бих могла да я скнирам, или ако някой друг я иска само да пише :clap:

ПП: Огромни благодарско за новите книги. Изглеждат обещаващи. :down:

Ами аз искам да я скенираш, щом е хубава и си заслужава :)

Ами аз искам да я скенираш, щом е хубава и си заслужава :cool:

Ok. Ще я сканирам скоро. :cool:

аз сащо щте се радвам много това са две страхотни книги.Аз ги харесвам защото са първите любовни романи които прочетох.Наистина са страшно хубави :cool:

Много мерси :super:

Имам много хубави спомени от нея и мисля тази нощ да си я припомня :wors:

Благодаря за новите книжки kiss.gif Изглеждат страхотни :)

Голямо благодаря за книжката! :):wors::wors::wors::yanim:

Може би става дума за книгата Целувката от Кристин Мичълс:

Кимбърли Танас е обичала истински двама мъже - баща си и своя съпруг. Тяхната трагична смърт я покрусява дълбоко и кошмарите я преследват навсякъде. В най-тежкия миг от живота си среща Вон Гарет - мъжът, когото, вслушвайки се в здравия разум, би трябвало да ненавижда, но сърцето й е на коренно противоположно мнение.

Да точно това е книгата. Ако може някои да я качи. Книжката наистина е много интересна.

Редактирано от reine (преглед на промените)

А аз за пореден път ще попитам, имайки предвид че имаме доста нови попълнения във форума..

Някоя от вас да има книжката на Трейси Козънс - "Синя кръв"?

Липсват ми 2 странички за да завършим редакцията, а досега все още не са намерени..

Ако някоя я има, МНОГО моля да се обади.. Дори и да няма скенер и/или фотоапарат, важното е да има книжката - 2 странички се преписват лесно, но без тях не можем да завършим цялата книга..

От август миналата година си стои редактирана, но не я пускам заради липсващите странички..

Дами, разровете се, моля ви.. Попитайте приятелки, познати; проверете по регионалните библиотеки.. Направо взе да ме хваща яд вече за тази книжка..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

А аз за пореден път ще попитам, имайки предвид че имаме доста нови попълнения във форума..

Някоя от вас да има книжката на Трейси Козънс - "Синя кръв"?

Липсват ми 2 странички за да завършим редакцията, а досега все още не са намерени..

Ако някоя я има, МНОГО моля да се обади.. Дори и да няма скенер и/или фотоапарат, важното е да има книжката - 2 странички се преписват лесно, но без тях не можем да завършим цялата книга..

От август миналата година си стои редактирана, но не я пускам заради липсващите странички..

Дами, разровете се, моля ви.. Попитайте приятелки, познати; проверете по регионалните библиотеки.. Направо взе да ме хваща яд вече за тази книжка..

Аз я имам. Пиши ми кои страници искаш и ще ти ги щракна като се върна от работа. Само имай предвид, че качеството не е особено добро.

Да точно това е книгата. Ако може някои да я качи. Книжката наистина е много интересна.

Аз я имам.Ако някой не ме превари,ще я сканирам в скоро време.

Много благодаря,но забелязах,че страници 72-73 липсват.Ако имаш възможност да ги сканираш,че ако не сега по-късно редакторите ще те врънкат.:wors:

Аз я имам.Ако някой не ме превари,ще я сканирам в скоро време.

Благодаря ти.

:wors:

Аз я имам. Пиши ми кои страници искаш и ще ти ги щракна като се върна от работа. Само имай предвид, че качеството не е особено добро.

Еврика!

Стр. 10 и 11 ми липсват.

Все ми е едно какво ще е качеството, стига да мога да ги прочета. Не ми пречи да ги препиша на ръка!

Привет, дами, пиша с едно въпросче. Уж се знаем кои сме сканиращите, но се оказа, че нямам спомен дали има активен сканиращ от Пловдив. Обърнаха се към мен с предложена книга за сканиране/снимане, но става дума точно за Пловдив. Преди седмица - две имаше същия въпрос, но поне в тази тема не получихме явен отговор, затова този път аз питам.

Липсващите страници на Магическото огледало .Извинявам се за грешката.

72 73.pdf

Момичета, имам книжката на Нора Робъртс - Порочна невинност , някой желае ли да я приснема. Казвам приснема, защото нямам скенер sad.gif

Момичета, имам книжката на Нора Робъртс - Порочна невинност , някой желае ли да я приснема. Казвам приснема, защото нямам скенер sad.gif

Мила, книгата вече е сканирана и за изненада точно от теб. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.