Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета имам една книга на Джоан Домнинг, която не е от поредицата Made in USA, a от Нови Любовни романи. За съжаление е само една, ако някой прояви желание мога да я приснема с телефона. Историята е много лека и забавна и на мен лично ми допадна много. Ето ги обложката и инфо -> http://img36.imageshack.us/img36/5115/photo0011hbb.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/925/photo0012w.jpg Също така имам и доста книжки от поредицата 31 Забравени любовни романа и ако някой иска мога да пусна списък :help:

И като съм на тая вълна да ви попитам - прегледах списъците за сканиране и не видях никой да е поел "Бялата роза" на Джесика Сен Клер, ИК Бард. Искате ли да я кача, ако не променям нечии планове?

А книгата си заслужава да се прочете. Ако искате нещо по-различно от балните салони на Лондон и разни там дебютантки, то тази история ще ви хареса. :);)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

А ако не са сканирани мога и аз да я свърша тая работа. cool.gif

И като съм на тая вълна да ви попитам - прегледах списъците за сканиране и не видях никой да е поел "Бялата роза" на Джесика Сен Клер, ИК Бард. Искате ли да я кача, ако не променям нечии планове?

А книгата си заслужава да се прочете. Ако искате нещо по-различно от балните салони на Лондон и разни там дебютантки, то тази история ще ви хареса. :help:;)

Мерси, мила. А за книгите - според мен сканирай наред. :wors:

Момичета имам една книга на Джоан Домнинг, която не е от поредицата Made in USA, a от Нови Любовни романи. За съжаление е само една, ако някой прояви желание мога да я приснема с телефона. Историята е много лека и забавна и на мен лично ми допадна много. Ето ги обложката и инфо -> http://img36.imageshack.us/img36/5115/photo0011hbb.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/925/photo0012w.jpg

Също така имам и доста книжки от поредицата 31 Забравени любовни романа и ако някой иска мога да пусна списък ;)

На мен специално, поредицата Нови любовни романи повече ми харесва от другите подобни. А за списъка - давай, все някой ще си хареса нещо. :)

Здравейте, :yanim::)

Много ми харесва тази тема.

Аз издирвам една книга (незнам нито заглавието нито авторът й), и се надявам някой да ми помогне .

На кратко това което си спомням - Главната героиня е богата, качва се на едни самолет и самолета катастрофира, само тя и един мъж оживяват. Те не се разбират много в началото. Живеят за извесно време в една хижа. По късно отношенията им се променят. След като ги намират всеки се връща в своя свят. Тя се изправя срещу баща си и разбира че е бременна..................

Ако някой се сети коя е книгата и най вече дали я има тук във форума, ще съм искрено благодарна. :)

Ето я и нея cool.gif ---> Джоан Домнинг-Любов край езерото - http://4storing.com/plfhal/f4bb177b344dd31...64ec05b86e.html

Сега пускам списъчето с 31 Забравени любовни романа (Хермес). Тях ще ги почна другата седмица, тъй като сега съм подхванала на Нора Робърдс-Порочна невинност, която е по-обемна. :yanim:

1 Молитвената броеница

2 Откраднати щастливи мигове-Оливия Уедсли

3 Когато любовта заговори-В. Крижановска

5 Роби на любовта-Йожени Марлит

6 Циганска кръв-Елинър Глин

7 Сама в живота-Марион Дели

8 Аз съм виновна-Ани Виванти

9 Брачна авантюра-Макс дьо Вьози

10 Дамата с черния воал-Емил Ришбург

20 Златна любов-Флорънс Бъркли

22 Слънцето на етиопия-Жан д'Есме

25 Непознатият годеник- Евелин Мер

26 Загубеният рай- Жюл Мари

27 Приключение в Тирол- Розамунд Леман

29 Необикновен случай- Патриция Уентуърс

30 Изстарадана любов - Пал Барабаш

10 Кръстосани пътища- Марион Дели от поредицата "По желание на читателите"

Здравейте,

Много ми харесва тази тема.

Аз издирвам една книга (незнам нито заглавието нито авторът й), и се надявам някой да ми помогне .

На кратко това което си спомням - Главната героиня е богата, качва се на едни самолет и самолета катастрофира, само тя и един мъж оживяват. Те не се разбират много в началото. Живеят за извесно време в една хижа. По късно отношенията им се променят. След като ги намират всеки се връща в своя свят. Тя се изправя срещу баща си и разбира че е бременна..................

Ако някой се сети коя е книгата и най вече дали я има тук във форума, ще съм искрено благодарна

Мила, според мен е на Сандра Браун-Единствен изход :)

Редактирано от ronits (преглед на промените)

Мерси, мила. А за книгите - според мен сканирай наред. :whist:

......

На мен специално, поредицата Нови любовни романи повече ми харесва от другите подобни. А за списъка - давай, все някой ще си хареса нещо. :)

И както обещах Джесика Сен Клер - "Бялата роза"

http://4storing.com/2j71ds/0892826ab27b8aa...af5289a88c.html

Заповядайте и приятно четене! cool.gif

По-късно ще кача и двете розовите от Made in USA.

А от Нови любовни романи на Хермес /пак розови/ имам от 1 до 30 /без No2/, мога и тях да сканирам след някой и друг ден.

И както обещах Джесика Сен Клер - "Бялата роза"

http://4storing.com/2j71ds/0892826ab27b8aa...af5289a88c.html

Заповядайте и приятно четене! cool.gif

А от Нови любовни романи на Хермес /пак розови/ имам от 1 до 30 /без No2/, мога и тях да сканирам след някой и друг ден.

Мерсиии, много си бърза biggrin.gif Сега я почвам за десерт biggrin.gif Само ще направя едно отклонение. Наскоро почнах "Нежен бунт" тъй като много хвалене много нещо за Антъни Малори се изказа. Ами да Ви кажа просто съм очарована. Книгата наистина е страхотна, а този тук ---> http://img188.imageshack.us/img188/8089/87...06111212564.jpg най-точно отговаря на представите ми за Антъни cool.gif Ееех, защо няма повече мъже като него.

:whist::help::help: Ще ги опаткаме и тях :)

Мерсиии, много си бърза biggrin.gif Сега я почвам за десерт biggrin.gif Само ще направя едно отклонение. Наскоро почнах "Нежен бунт" тъй като много хвалене много нещо за Антъни Малори се изказа. Ами да Ви кажа просто съм очарована. Книгата наистина е страхотна, а този тук ---> http://img188.imageshack.us/img188/8089/87...06111212564.jpg най-точно отговаря на представите ми за Антъни cool.gif Ееех, защо няма повече мъже като него.

Малееееее, а аз бих почнала този сладур за десерт.00d3b01c3604095f552bf20667af2e58.gif

Това не е ли онзи артист, който играеше Ястреба в сериала Дъщерята на Елиза ди Ривоброза?

Да, същият е :wors: Наскоро почнаха пак да го дават и просто нямаше начин да не се насладя още веднъж на филмчето.

Малееееее, а аз бих почнала този сладур за десерт.00d3b01c3604095f552bf20667af2e58.gif

Еееее, Гане, остави малко и за другите.....

Тези синеоки красавци и на мене са ми голяма слабост.

И кога пак са почнали да дават филма? По кое кое време се излъчва? Я дай насам.... :P:wors:

Ами всяка събота от 10.00 сутринта по БТВ. Тази събота ще е втория епизод biggrin.gif Супер много ми беше харесало филмчето, само че му бях изспуснала финалните серии. Сега ще наваксам biggrin.gif

Ето я и нея cool.gif ---> Джоан Домнинг-Любов край езерото - http://4storing.com/plfhal/f4bb177b344dd31...64ec05b86e.html

Сега пускам списъчето с 31 Забравени любовни романа (Хермес). Тях ще ги почна другата седмица, тъй като сега съм подхванала на Нора Робърдс-Порочна невинност, която е по-обемна. :)

Не знам дали е само при мен, но линка не ми се отваря sad.gif Ще може ли да дадете друг линк. Предварително благодаря.

Момичета, пробвахте ли вече линка, който дадох за "Бялата роза".

Можете ли да сваляте или и при него има проблем, както беше с "Любов край езерото"

Казвайте ако има проблем да го кача другаде...

Ето и оцеляването-специално за Savagejo .Благодаря ти за всички качени романи и по-специално от серията "В смъртта".

Мастерс-Оцеляване в смъртта-Нора Робъртс

Благодаря ти ;););)

Много много благодаря kiss.gif:P

Сега ако успеем да намерим и останалите, ехеййй ;)

Можете ли да сваляте или и при него има проблем, както беше с "Любов край езерото"

Всичко е точно при мен. Свалих я без проблем, а ако има проблеми те ще си кажат другите biggrin.gif

Странно защо обаче корицата на Бялата роза и Чериса е една и съща ohmy.gif

ами аз имам проблем със свалянето ако можеш да я качиш в акаунт мн ще се радвам :)

Здравейте момичета ! laugh.gif

От доста време ви посещавам, аз също имам много книги от различни поредици. Видях, че събирате инфо за книгите от

"Made in USA", ето и от мен:

005 "Тръпнеща от желание" - Шарън К. Гарнър (Made in USA): - "Случаят отвежда младата английска художничка Роксана в Бразилската джунгла. Там съдбата я среща с Крис - особняк, мъж в разцвета на силите си, учен и изследовател. Срещата е съдбоносна. Силни страсти на фона на тропическия декор, драматични опити на двамата влюбени да избягат от съдбовната сила на взаимното привличане... Роксана се завръща в родината си - ще я открие ли Крис?"

007"Мъж против скука" - Д.Мей Джонсън (Made in USA): - "Зад стените на престижен американски колеж цари строг академичен ред. В сърцето на младата преподавателка Джейн са се вселили делничната скука, горчивината и разочарованието.... Пристига ексцентричният журналист Том Мишнър и изведнъж всичко се променя. Хладните делови отношения между двамата прерастват в непреодолимо влечение. Останалото е любов......"

011"Ще те накарам да се влюбиш" - Нора Кейд (Made in USA): - "Любимото четиво на романтичната блондинка от Сан Франциско Джени са устърните. Бляновете и по Дивия запад се сбъдват. На фона на величествения девствен пейзаж е първата среща на Джени с фермера Стив Фелтън - мъж със силна воля и сурова красота. Между двамата прехвръква искра, от която се разразява неугасим любовен пожар... Романът опровергава твърденията на скептиците, че красивите мечти са само измислица."

014"Обичам те, проклетнико" - Мари Кордоние (Made in USA): - "Красивата млада адвокатка Клер е дълбоко уязвена по класическата схема - прелъстена, изоставена и уволнена от шефа си. Резултатът: възненавижда мъжкото съсловие и решава да му отмъсти в лицето на загадъчния и симпатичен гигант Филип. Тук допуска и втората си "класическа" грешка - оказва се, че не всички мъже са "еднакви". Има и такива, които умеят да обичат страстно и си струва да бъдат обичани..."

Здравейте! Относно поредицата "Made in USA" :

000. Лятото на тяхната страст- Жоржет Ливингстоун :

" Лятото на тяхната страст" е типичен американски любовен роман.

Тя и той са млади, красиви и много популярни холивудски артисти. Участието в първия им съвместен филм прераства в голяма, разтърстваща любов.

Лятото на тази изпепеляваща страст вълнува читателя, прави го съпричастен на силните чувства на героите.

044. Когато жените мечтаят- Кей Елстнър :

Да отидеш пред олтара с мъж, когото познаваш само от няколко часа и чието име научаваш от свещеника по време на брачната церемония,

едва ли е най- естественото нещо на този свят. Дали невинната и жизнерадостна Лиза, повярвала в любовта от пръв поглед и импулсивно отдала сърцето си на неустоимо мъжествения Робърт, е направила най- сполучливия избор в живота си?

067. Времето с теб - Джослин Люис :

Чени Робърт е на кръстопът.

Роджър или Клод?

Съпругът, който я обича, но често я пренебрегва, тъй като е изцяло отдаден на работата си, или любовникът, който - нежен и мил - и е винаги на разположение?

Един вълнуващ разказ за болката и красотата в любовта.

Здравейте,момичета.Да ви се оплача-от сутринта се опитвам да си сваля "Аристократът" на Катрин Коултър от account-a,ама тъпия flashget не иска да отвори линка!Коефициента ми в account е 1.60 да не би да е заради това проблема? :rolleyes: Или е от програмата ми за сваляне?Досега не ми се беше случвало! :jumping11:

<<Здравейте,момичета.Да ви се оплача-от сутринта се опитвам да си сваля "Аристократът" на Катрин Коултър от account-a,ама тъпия flashget не иска да отвори линка!Коефициента ми в account е 1.60 да не би да е заради това проблема? speak.gif Или е от програмата ми за сваляне?Досега не ми се беше случвало! >>

На мен пък неведнъж ми се е случвало някои от книгите в account-co да не мога да ги сваля. И аз ползвам flashget. Мисля че това е проблемът, защото на работа имам utorrent и всичко се сваля без проблем.

Инсталирах си utorrent и всичко е ок!Явно проблемът е във flashget-а!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.