Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

разбирам lindsey :P мерси много проблема е че аз не знаех за това и съм преместила повечето от файловете какво да правя трябва ли да изтегля файловете наново или просто да ги преместя в папката където си бяха??? мерси предварително cool.gif

Не е нужно да ги теглиш наново. Ако след като си преместила даден файл, не си изтрила торента от списъка на програмата, направи го. След това от сайта натисни пак за сваляне и избери да се "свали" в директорията, в която си сложила файла, а то направо ще си започне сийд-а. Разбира се, за да е всичко наред, трябва да не си променяла името на файла. cool.gif

П.С. За да избегнеш тази процедура за в бъдеще, най-добре още при свалянето, задай папката, в която по принцип искаш да ти е файла и си сийдвай директно. Успех!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

:shake_puter: Момичета имам един въпрос (проблем) не мога да намеря книгите в http://www.account-co.net . :brick wall: Вие имате ли този проблем?

От името на Екипа на account-co.net.Молим да бъдем извинени за създалото се неудобство...Хора сме няма безгрешни такива!

Редактирано от galivlad (преглед на промените)

Здравейте,може ли някой да ми разкаже накратко Дукесата на Джуд Деверо,понеже я взех от библиотека,а последната страница,точно където е сюжета липсваВ смисъл не цялата а само за какво се разправя,аз търсих и в интернет,но нищо нямаше..Много моля.

Не е нужно да ги теглиш наново. Ако след като си преместила даден файл, не си изтрила торента от списъка на програмата, направи го. След това от сайта натисни пак за сваляне и избери да се "свали" в директорията, в която си сложила файла, а то направо ще си започне сийд-а. Разбира се, за да е всичко наред, трябва да не си променяла името на файла. cool.gif

П.С. За да избегнеш тази процедура за в бъдеще, най-добре още при свалянето, задай папката, в която по принцип искаш да ти е файла и си сийдвай директно. Успех!

мерси мн biggrin.gif е пуснала съм сийд на всички файлове така че не би трябвало да има проблем ;)

мерси мн biggrin.gif е пуснала съм сийд на всички файлове така че не би трябвало да има проблем ;)

Радвам се, че помогнах, ;)

Здравейте,може ли някой да ми разкаже накратко Дукесата на Джуд Деверо,понеже я взех от библиотека,а последната страница,точно където е сюжета липсваВ смисъл не цялата а само за какво се разправя,аз търсих и в интернет,но нищо нямаше..Много моля.

Ето резюмето на "Дукесата", мила: :P

За да получи наследството на дядо си, младата американка Клер трябва да се ожени за благородник. След сватбата тя влиза в замъка Брамли - едно жестоко и страховито място. Там Клер открива ужасяващи тайни за семейство Монтгомъри, от които дори стените на стария замък потреперват...

А за търсенето, доста инфо можеш да намериш в блога ми, който е тук cool.gif

Имам книгата Шантал на Клер Лоримър. Видях ,че тук е пуснат линк към роман Шантал на Мари Кордоние. Това две различни книги ли са?

Може ли ако някой има романа Тамариск на Клер Лоримър да го скенира и да качи линк. Аз имам другите две книги от трилогията- Морийн и Шантал, и ми се иска да прочета и тази.

Имам книгата Шантал на Клер Лоримър. Видях ,че тук е пуснат линк към роман Шантал на Мари Кордоние. Това две различни книги ли са?

Може ли ако някой има романа Тамариск на Клер Лоримър да го скенира и да качи линк. Аз имам другите две книги от трилогията- Морийн и Шантал, и ми се иска да прочета и тази.

Книгите са различни, в линка към "Шантал" на Мари Кордоние има и резюме на произведението и лесно може да се направи разликата. Колкото до "Тамариск", аз лично я нямам, ако някой друг се отзове...

може ли някой да ми каже откаде мога да видя списък с книгите които се сканирват в момента и които ще се сканирват cool.gif дайте ми линк pls

може ли някой да ми каже откаде мога да видя списък с книгите които се сканирват в момента и които ще се сканирват cool.gif дайте ми линк pls

На всички момичета, които скоро се присъединиха към нас, добре дошли.

Аз лично съм си направила отметка към ТАЗИ страница и винаги имам поглед към новите мнения. Списъците за сканиране се намират във "Важна тема: Списъци за сканиране". :help:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

На всички момичета, които скоро се присъединиха към нас, добре дошли.

Аз лично съм си направила отметка към ТАЗИ страница и винаги имам поглед към новите мнения. Списъците за сканиране се намират във "Важна тема: Списъци за сканиране". :P

мерси за топлото посрещане :P надявам се когато имам време да помогна и аз в сканирането а и виждам че нямам адски много книги така че в скоро време очаквайте да ви питам дали ги имате а и да ми обясните ако може как да направя pdf файл и да ви зарадвам и аз ;)cool.gifbiggrin.gif

мерси за топлото посрещане ;) надявам се когато имам време да помогна и аз в сканирането а и виждам че нямам адски много книги така че в скоро време очаквайте да ви питам дали ги имате а и да ми обясните ако може как да направя pdf файл и да ви зарадвам и аз :)cool.gifbiggrin.gif

:) , ще се радвам да видя какви книги имаш. А за това колко книги имаш, винаги съм казвала, че не е важно колко, а какво има човек. А и най-важното за мен е желанието ти да ги споделиш с нас. ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

А колкото до правенето на pdf, на стр.8 няколко момичета обясняват как се прави. Ето тук .

Аз работя с Adobe Acrobat 8 Professional. Тя има функция за създаване на файл. Просто сканирам книгата, като всичко отива в една папка, после отварям Адобето и избирам функция "Create PDF" > "From Multiple Files" > "Choose the files you want to combine": избирам "Add Folders"> избирам папката > "Next" > "Create" и накрая "Save". Лесно, просто и бързо.

Само още нещо да поясня: Адобе Акробат инсталиран заема около 1,6ГБ, а PDF ReDirekt е около 7Мб. Но... Файл, направен с ReDirekt излиза в пъти по-голям, отколкото този, направен с Adobe. За пример: Файл от 408 МБ, направен с Re Direkt, прекаран през Adobe излиза около 63МБ. :)

Момичета най-после се преборих с Нора Робърдс - Порочна невинност biggrin.gif ---> http://4storing.com/z7tnlf/d256129a02a986a...f8604a797b.html

Качих го и в акаунта, обаче като отида на "мои торенти" не ми излиза нищо ohmy.gif Нещо не съм направила ли както трябва ohmy.gif

И да се похваля :P тия дни прочетох на Линада Хауърд- Търси се съпруга. Много ми хареса книжката, особено когато авторката набляга на ежедневието на героите. И този Рийс голямо магаре се извъди и той :angry:

Редактирано от ronits (преглед на промените)

еми ето книжките които имам -

Кат Мартин - Откупът

Джоана Линдзи - Любовницата на пирата

Арнет Лем - Продадена принцеса

Сюзън Джонсън - Забраненият плод

Ребека Брандуайн - Джакаранда

Кат Мартин - Сладко отмъщение

Джоана Линдзи - Сребърният ангел

Шърли Бъзби - Среднощен маскарад

Лора Паркър - Риск

Андреа Кейн - Последният херцог

Констанс о` Бениън - Песента на пустинята

Хедър Греъм - Златната невеста

Констанс о` Бениън - Пламък

Катрин Сатклиф - Мой капитане

Мириам Мингър - Кръстоносецът

Ирис Йохансен - Приключението

Ирис Йохансен - Златният варварин

Вирджиния Хенли - Ирландска циганка

Ашли Сноу - Мод

Сюзън Джонсън - Грешница

Вирджиния Хенли - Прелъстен

Дженифър Блейк - Прегърни и завладей

Джоана Линдзи - Нежен бунт

Карен Робардс - Тъмна луна

Джоана Лейн - Малката стопанка

Шърли Бъзби - Циганката

Шърли Бъзби - Червенокосата дева

Имах и още много други но майка ми ги е закарала някаде и въобще нз къде са :angry: а имах толкова хубави книжки ` Искам да ви благодаря момичета толкова се радвам че ви открих - невероятни сте продалжавайте в същия дух

еми ето книжките които имам -

Кат Мартин - Откупът

Констанс о` Бениън - Песента на пустинята

Катрин Сатклиф - Мой капитане

Мириам Мингър - Кръстоносецът

Ирис Йохансен - Приключението

Вирджиния Хенли - Ирландска циганка

Сюзън Джонсън - Грешница

Джоана Лейн - Малката стопанка

Имах и още много други но майка ми ги е закарала някаде и въобще нз къде са :) а имах толкова хубави книжки ` Искам да ви благодаря момичета толкова се радвам че ви открих - невероятни сте продалжавайте в същия дух

Тези, които оставих в карето мисля, че не са сканирани или не са поети от някого за сканиране. Ще се радвам, ако решиш да ги сканираш. :) .

при първа възможност се заемам да сканирам тези книжки :) пишете ме и мен при сканирването :)

при първа възможност се заемам да сканирам тези книжки :lol6: пишете ме и мен при сканирването ;)

Можеш сама да се пишеш при сканирването просто като постнеш списъка си в темата "Списъци за сканиране". 63b33db850a59b0fa3149565efa7676d.gif

А ако имаш проблеми при сканирането или създаването на pdf файл, също имаме специална тема.

Ако мога да те помоля и още нещо: да си свалиш файлчето с препоръки от първия пост в темата "Линкове към любовни романи". Ако спазваш инструкциите, за нас редакторите ще е по-лесно превръщането на pdf-а в текст. Благодаря ти :lol6:

Някой знаели защо няма сийд в Account-та?

Временен проблем, предполагам, че скоро ще го оправят. :lol6:

Заповядайте поредната доза "смърт" cool.gif

Номер 23 от поредицата на Нора Робъртс - Спомени в смъртта

Приятно четене!

ПС: Благодаря много за всички нови книжки.

мерси за топлото посрещане :P надявам се когато имам време да помогна и аз в сканирането а и виждам че нямам адски много книги така че в скоро време очаквайте да ви питам дали ги имате а и да ми обясните ако може как да направя pdf файл и да ви зарадвам и аз ;)cool.gifbiggrin.gif

Здравей и от мен :handshake: Радваме се на всяко ново попълнение в нашите редички :dancing18:

По въпроса за създаване на PDF файлове май всяка от нас ползва различен начин-колкото сканиращи, толкова начини. ohmy.gif Аз лично ползувам няколко различни начина: освен изброените от Гането - Adobe Acrobat, а също и PDF Redirect (може би най-олекотената програмка за съдаване на PDF), ползвам също и Nitro_pdf_professional. Ако ще използваш скенер, не е лошо да погледнеш дали софтурера му не дава възможност още при сканирането да правиш PDF-файлове. За този начин много подробно инфо има тук . В последните месеци за сканиране на книги ползвам изключително Fine Reader. В програмата си има директно команда "Сканирайте във файл в формат PDF" - установих, че при този начин хем скана е разчетим за последваща обработка, хем и големината на файла на една книга от около 300 страници е около 3MB. Всъщност ти самата за себе си ще решиш какъв начин да използваш, както за сканиране, така и за създаването на PDF- важното е след това да се редактира леко, че иначе редакторките може да ни хванат за гръцмуля при лош скан, уауу a055673ff25d64cf224b00a1b107b6b8.gif ohmy.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Заповядайте поредната доза "смърт" cool.gif

Номер 23 от поредицата на Нора Робъртс - Спомени в смъртта

Приятно четене!

ПС: Благодаря много за всички нови книжки.

И аз благодаря за книгите ,но..

Преглеждайки издадените книги на НР за Ив Далас у нас виждам 2,които ги нямаме качени-"Портрет в смъртта" и "Имитация в смъртта".А също така има и някаква друга книга-"Origin in death",за която предполагам,че е издадена на бг.Вероятно от Златорогь,тъй като Хермес започват да издават своите книги след нея.

Та въпросът ми е знаеш ли нещо за тях или трябва да ги издирваме?Идеята,че има нещо ,което не съм прочела,а нашите охлюви-ох,издатели са го издали е побъркваща! :)

Открих,че "Портрет е изчерпен в е книжарниците.За жалост.

И аз благодаря за книгите ,но..

Преглеждайки издадените книги на НР за Ив Далас у нас виждам 2,които ги нямаме качени-"Портрет в смъртта" и "Имитация в смъртта".А също така има и някаква друга книга-"Origin in death",за която предполагам,че е издадена на бг.Вероятно от Златорогь,тъй като Хермес започват да издават своите книги след нея.

Та въпросът ми е знаеш ли нещо за тях или трябва да ги издирваме?Идеята,че има нещо ,което не съм прочела,а нашите охлюви-ох,издатели са го издали е побъркваща! :computer2:

Открих,че "Портрет е изчерпен в е книжарниците.За жалост.

Здравей,

доколкото знам Origin in death не е издавана изобщо в България.

Предполагам, че Златорог са купили правата, но са фалирали преди да я издадат.

За съжаление последните им 5 книги от поредицата (Портрет, Имитация, Разделени, Видения и Оцеляване ), които са издали от Златорог ги няма никъде :computer2: Търсих ги къде ли не, защото исках да си ги купя. Само те ми липсват от поредицата.

Иначе благодарение на теб и maxin се сдобих в електронен вид с Оцеляване и Видения, аз самата намерих в библиотеката Разделени, и се надявам някой да се обади че има останалите две sad.gif

Но си е друго да си ги имам в книжен вариант.

Така че момичета, ако някоя намери която и да е от 5-те книги за продан, може да ми се обади cool.gif

Момичета, заповядайте и еднна книжка от мен N:001 от Made in USA

"Аз съм най-добрата в "Ранчото на мустангите"

http://4storing.com/hclizb/215d246fb03fbc4...63fe2340a7.html

Моля да ме извините, че е във 4storing, но сега нямам възможност да я кача в акаунт. Може би по-късно. cool.gif

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.