Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей,

доколкото знам Origin in death не е издавана изобщо в България.

Предполагам, че Златорог са купили правата, но са фалирали преди да я издадат.

За съжаление последните им 5 книги от поредицата (Портрет, Имитация, Разделени, Видения и Оцеляване ), които са издали от Златорог ги няма никъде :P Търсих ги къде ли не, защото исках да си ги купя. Само те ми липсват от поредицата.

Иначе благодарение на теб и maxin се сдобих в електронен вид с Оцеляване и Видения, аз самата намерих в библиотеката Разделени, и се надявам някой да се обади че има останалите две sad.gif

Но си е друго да си ги имам в книжен вариант.

Така че момичета, ако някоя намери която и да е от 5-те книги за продан, може да ми се обади cool.gif

Уф,това издателствата са страшна работа!Ще речеш,че търсим някакви много странни и редки книги,а не бестселъри.

Аз пък имах "Разделени",но не ми я върнаха,а е една от любимите ми :baby: .Това ми е за урок!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Търся - Lisa Kleypas 3. Tempt Me at Twilight (2009) Това е 3-тата книга от поредицата за сестрите Хатауей. На мен лично първите 2 много ми харесаха. Не знам дали са издадени на български, за съжеление.

Обещания исторически любовен роман на Даян Робинсън - "Самотникът и лилията" cool.gif

Йееееееееей!Много ти благодаря!Заслужаваше си чакането и нямам търпение да я прочета!Благодаря ти !!! :speak::clap::clap:

В момента чета Пленница на любовта на Джоана Линдзи и нещо не ме грабва,не знам защо.А толкова беше превъзхвалена тази авторка.На вас беше ли ви интересна книгата или писателката има и по-впечатляващи романи?

Редактирано от DuLcE_InSoPoRtAbLa (преглед на промените)

Йееееееееей!Много ти благодаря!Заслужаваше си чакането и нямам търпение да я прочета!Благодаря ти !!! :whist:

За нищо, мила cool.gif Удоволствие беше за мен :wub:

В момента чета Пленница на любовта на Джоана Линдзи и нещо не ме грабва,не знам защо.А толкова беше превъзхвалена тази авторка.На вас беше ли ви интересна книгата или писателката има и по-впечатляващи романи?

Честно казано "Пленница на любовта" е една от малкото книги, които не харесвам от авторката. ohmy.gif Определено съм от най-върлите й фенове, но според мен този роман е един от най-слабите й. Но почти всичко друго нейно, преведено на БГ си заслужава да се прочете. Спокойно можеш да подхванеш поредицата "Малори", поредицата за викингите, о боже - да не забравяме и "Мъжът на нашите мечти", и "Преплетени сърца" със "Златокосият великан".... fb40afdae47bef97979802ccb7fc43c3.gif. Всъщност в темата с линковете има сканирани повечето й романи, а от там нататък вече е въпрос на личен избор и вкус e964bfb7cb8b2fd1f2dfa2659e0d4ce9.gif

П.С. Скоро беше много обсъждан най-новия преведен неин роман "Скандал и още нещо". Момичетата, които са го чели, се изказаха много ласкаво за него. А аз си го пазя за отпуската (заедно с "Чаровникът..." - пак от Джоанка), за да е пълна идилията - море, вълни, чайки, хубава книжка... 61e73bac3f9ecee54fe736032e604342.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

виж сега не може да садиш за Джоана Линдзи Само по една книга. Проче ти някоя друга книга и тогава прави сравнение

Не смятам че сме прехвалили авторката, определено може да се каже че е сред любимките на всеки себеуважаващ се фен на жанра, личното ми мнение - най-добрата! laugh.gif

Колкото до книгата, определено я харесвам, въпреки фантастичния елемент, да си кажа честно пътуванията във времето не са най-интересния сюжет (за мен), но този роман определено става, чела съм го има няма 5 пъти, да подчертая отново лично мнение, не го натрапвам.

И последно, дай още един шанс на авторката, пише доста разнообразно, така че ако кажеш какъв сюжет харесваш можем да те насочим към книга която да те впечатли повече! :whist:

Благодаря ви за бързите отговори,може би,не всъщност не може би,ами сте прави.

Ами харесвам сюжети за бракове по неволя примерно или такива които (както бяхте споменали в една тема,не се сещам вече коя) той не иска да се влюбва в нея,но е неизбежно.

Дами, издирвам една книжка: Лина Лаутън - "Пиратът лорд"

Ако някой я има, моля ви да я сканира. cool.gif

Дали скоро ще бъде сканирана Ангелът и греха на Стела Камерън. Много я искам тази книга.

аййй, ама тя е ужасна!!! след първите 20-30 страници и въобще няма да искаш да я четеш :)

Хеси заемам се :)

Здраейте момичета, знам че вие знаете и четете много и искам да ви питам нещо. Колебая се между две книги, обаче понеже нямам време да прочета и двете искам компетентното ви мнение коя да избера. Едната е "Продадената принцеса" на Арнет Лем, а другата е "Твой завинаги" на Тереза Мадейрос. Какво ще кажете? Благодаря ви предварително cool.gif

Редактирано от harisforever (преглед на промените)

Здравей! Аз лично съм чела само Твой завинаги на Тереза Медейрос и много ми хареса така че смело мога да ти я препоръчам, но и за другата съм чула хубави неща....може би някое друго момиче може да ти даде повече инфо....

Търся - Lisa Kleypas 3. Tempt Me at Twilight (2009) Това е 3-тата книга от поредицата за сестрите Хатауей. На мен лично първите 2 много ми харесаха. Не знам дали са издадени на български, за съжеление.

Много бързаш. ;) Третата книга излиза чак през есента.И аз я чакам с нетърпение.Но на български нито една книга от тази серия не е издавана.

Здраейте момичета, знам че вие знаете и четете много и искам да ви питам нещо. Колебая се между две книги, обаче понеже нямам време да прочета и двете искам компетентното ви мнение коя да избера. Едната е "Продадената принцеса" на Арнет Лем, а другата е "Твой завинаги" на Тереза Мадейрос. Какво ще кажете? Благодаря ви предварително cool.gif

Труден избор, мила ohmy.gif И двата романа са изключително добри и си заслужават да бъдат прочетени, според мен. Но хората сме различни и естествено харесваме различни неща cool.gif А пък честно казано в различни моменти предпочитам да чета романи на съвсем различна тематика, не знам при теб как е ;) Накратко за двата романа, за които питаш: "Продадена принцеса" е един от любимите ми романи на шотландска тематика - главната е шотландска принцеса, отгледана в английски манастир и не ще да има нищо общо с шотландските си корени. Венчани са с главния още от деца. Той е месарски син, който след сватбата с шотландската принеса дава всичко от себе си ,за да защитава шотландския народ и става невероятен воин. За да извоюва мира между шотландските кланове, той се нуждае от своята съпруга - принцеса. Ето защо я отвлича от английския манастир и се започва една борба между двамата: дамата не иска да има нищо общо с шотландците и се дърпа, а той твърдо е решил да я убеди в противното.. ohmy.gif

А "Твой завинаги" е за английски благородник, тежко ранен и усамотен в провинциалното си имение. Интересното започва след като там се появява красива медицинска сестра, която трябва да се грижи за главния...И която се явява доста успешен дразнител за главния, изпаднал преди това в летаргичен сън. ohmy.gif Романът е сред любимите ми от тази авторка

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Много бързаш. :P Третата книга излиза чак през есента.И аз я чакам с нетърпение.Но на български нито една книга от тази серия не е издавана.

Благодаря за инфото  biggrin.gif Не знаех, че не е издадена все още  ;) Иначе първите 2 книги наистина много ми харесаха, това мога да кажа е една много талантлива писателка, жалко че няма повече издадени неини книги на български.

Искрено благодаря на момичетата, които споделиха книгите й с нас.

А колкото до Арнет Лем и Тереса Медейрос, която и да избереш няма да съжеляваш и 2-те са много добри авторки - любими в жанра cool.gif Зависи на каква вълна си. Но героите и 2-те книги се противопоставят един на друг и на чувствата си, и създават много заплетени ситуации.

Момичета благодаря ви много, започнах "Твой завинаги" и съм решила, че днес трябва и да я приключа, че утре няма да имам време :) Изглежда много интересна, но съм решила когато мога и другата да прочета... Благодаря още веднъж за отговорите ви

Замряхте нещо, я да пораздвижа обстановката с две книжки:

Кристина Дод - Още един скандал & Твоята целувка (Switching Places Series)

Приятно четене! cool.gif

П.С. Да се похваля, за мен сесията свърши, официално съм във ваканция с леко сърце и много добър успех за годината. :) Така че очаквайте още книжки в близките две седмици, че после два месеца няма да имам достъп до скенер.

И като стана дума, прегледах си какви книжки имам при мен в момента и несканирани/непоети са тези:

"Наследницата на Монтоя" Емили Брадшоу

"Интимно предателство" Ейдриън Басо

"Брачен договор" Бъртрис Смол

"Ангелът на отмъщението" Сюзън Копола

"Опасни желания" Луиз Кларк

"Очите на любовта" Маги Дейвис

"Преди бурята" Мора Сийгър

"Опасната Ани" Патриша Уин

"Богинята на любовта" Лиза Джексън

"Викинг" Кони Мейсън

"Отдаване в Монтана" Трейна Симънс

"Дива любов" Колийн Фолкнър

"Владетелката на замъка " Виктория Холт

"Рози в полунощ" Ан Стюарт

"Лъвът" Кони Мейсън

"Пламък" Мей Маголдрик

"Съвършен герой" Саманта Джеймс

"Пиратът принц" Кони Мейсън

Уж проверявах да не дублирам нещо, но ако все пак съм се оплеснала за някоя книжка свиркайте и приемам предложения с кои да започна, какво ви се чете по-напред?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Замряхте нещо, я да пораздвижа обстановката с две книжки:

...

Уж проверявах да не дублирам нещо, но ако все пак съм се оплеснала за някоя книжка свиркайте и приемам предложения с кои да започна, какво ви се чете по-напред?

С книжките на Кони Мейсън, Тихи :wors:

С книжките на Кони Мейсън, Тихи :huh:

С тях тогава. :eek:

Тихи много, много благодаря за книжките на Кристина Дод, отдавна съм им хвърлила око, нямам търпение да ги почна!

Аз искам да изнахалствам за "Съвършен герой", толкова я похвали, че събуди любопитството ми.

И последно за "Пламък" на Мей Макголдрик, тази книжка не беше ли сканирана при това доста отдавна, макар че сега не откривам линка, направо съм сигурна че съм виждала книгата в темата с линкове, странно!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

...

И последно за "Пламък" на Мей Макголдрик, тази книжка не беше ли сканирана при това доста отдавна, макар че сега не откривам линка, направо съм сигурна че съм виждала книгата в темата с линкове, странно!

Има сканирани две книги с името "Пламък" - на Костанс О Баниън и на Кони Мейсън, но не и на Мей Макголдрик - явно става дума за съвпадение на име на книгата само cool.gif

Тихи много, много благодаря за книжките на Кристина Дод, отдавна съм им хвърлила око, нямам търпение да ги почна!

Аз искам да изнахалствам за "Съвършен герой", толкова я похвали, че събуди любопитството ми.

Хехе, мила, с Ели имате сходни вкусове, по нейна препоръка сканирах книжките на Кристина Дод първи, а "Съвършен герой" е на опашката пак по нейна молба. cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.