Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Поредното книжле от мен cool.gif :

Дейвид Балдачи - Абсолютна власт /с любезното съдействие на Cheetah/

и...

Предстои да бъде качен повторно торентът Пол Ливайн - Убий всички адвокати, поради технически проблеми с предния.

П.С. Специално за Деси, забравих да споделя мненията си за втория прочит на "Романтично предложение" на Ан-Мари Кларк. Беше интересно... когато стигнах до любовните сцени повдигах вежди и си мислех "Уау, добре съм се образовала в 4-ти клас ;)". И разбира се, тогава през детските ми очи книжката ми е харесала, сторила ми се е интерсна, тъй като беше първата от жанра, която прочетох. Но сега след 9 години читателски опит с любовните романи има за какво да направя забележки, например - главните герои така бързо се влюбиха, че изпуснах кога точно стана, авторката трябваше да обърне повечко внимание на това, а не направо да ги вкара в леглото и те да се заобичат от раз. Но все пак това е малко книжле, не е лошо. ;) А от тази поредица, "Made in USA", мога с чисто сърце да препоръчам "Тръпнеща от желание" на Шарън К. Гарнър. Определено си струва да се прочете (лично аз си я припомням от време на време).

Приятно четене от мен! cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Поредното книжле от мен cool.gif :

.....................

и...

Пол Ливайн - Убий всички адвокати /с любезното съдействие на Gael/

..............................

Защо на мен ми изписва, че няма такъв торент ....... sad.gifsad.gifsad.gif

..............................

Защо на мен ми изписва, че няма такъв торент ....... sad.gifsad.gifsad.gif

Не само при теб е така, мила, явно е имало проблем със самия торент и се е наложило да бъде изтрит. При първа възможност ще го кача отново и ще пусна линк-а тук.

Момичета, заповядайте една прекрасна книжка от тандема Violeta_63 & Gael :

Джоана Линдзи – Сребърният ангел

Не знам какво става,но последните десетина книги,които са качени на форсторинг не мога да ги сваля от там.Все ми изписва,че свободния ми трафик е свършил.А аз нищичко не съм сваляла скоро!Хубаво,че ги качвате и в акаунт.Може ли и тази да качите там?Благодаря.

Не знам какво става,но последните десетина книги,които са качени на форсторинг не мога да ги сваля от там.Все ми изписва,че свободния ми трафик е свършил.А аз нищичко не съм сваляла скоро!Хубаво,че ги качвате и в акаунт.Може ли и тази да качите там?Благодаря.

Ще я кача при първа възможност, поглеждай в темата с линковете, ще сложа линка там, когато я кача.

Здравейте, много ми трябва книгата "Теменужки В Снега" на Патриша Грасо, ако някой я има може ли да ми даде линк или да ми пише на лично. Мерси предварително ;)

Браво, Lindsey. :):yanim: :yanim: Супеееер !! :clap:

Ух, пак проблем с този торент....... sad.gif

Хм, това е странно, ще видя какво мога да направя и ще пиша като оправим проблема.

П.С. Ето директен линк, с него би трябвало да няма проблем: Пол Ливайн - Убий всички адвокати

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте момичета! :P Страшно много се зарадвах, когато открих вашия форум и искрено се възхищавам на желанието и всеотдайността, с които споделяте книгите си.Бих искала да помоля ако може да сканирате и споделите с мен и всички нас книгата на Даяна Робинсън - Самотникът и лилята.А също и Дяволска клопка, която е от серията "Страст" на Арлекин.За съжаление не знам коя е авторката на втората.Мисля че тези книги си заслужават да бъдат прочетени.Благодаря ви! :)

Хм, това е странно, ще видя какво мога да направя и ще пиша като оправим проблема.

П.С. Ето директен линк, с него би трябвало да няма проблем: Пол Ливайн - Убий всички адвокати

Lindsey, благодаря ти за всички усилия, които положи, за да дадеш линк към книжката. Искрено ти благодаря :);)

Lindsey, благодаря ти за всички усилия, които положи, за да дадеш линк към книжката. Искрено ти благодаря :);)

За нищо, надявам се, че си успяла да изтеглиш книжката, защото в момента е временно изтрита отново. Предстои дооправяне на проблема. Извинявам се за цялото неудобство.

Здравейте момичета! ;) Страшно много се зарадвах, когато открих вашия форум и искрено се възхищавам на желанието и всеотдайността, с които споделяте книгите си.Бих искала да помоля ако може да сканирате и споделите с мен и всички нас книгата на Даяна Робинсън - Самотникът и лилята.А също и Дяволска клопка, която е от серията "Страст" на Арлекин.За съжаление не знам коя е авторката на втората.Мисля че тези книги си заслужават да бъдат прочетени.Благодаря ви! :rolleyes:

Мила, добре дошла cool.gif

Аз имам книгата на Даян Робинсън "Самотникът и лилията", но мога да я сканирам най-рано в събота. Ако имаш търпение до тогава, ще се постарая да я кача ;)

Заповядай, мила: :)

Тайна звезда : [Роман] / Нора Робъртс ; Прев. [от англ.] Галина Курчатова . - София : Коломбина Прес, 2002. - 191 с. ; 20 см. - ( MIRA ; 27 ).

dot-cl.gifОриг. загл. Secret Star / Nora Roberts. - Офс. изд. - 1 300 тир. - Mira - търг. марка на Harlequin Enterprises II B.V. - Романът е кн. от минипоредицата Звездите на Митра : Скрита звезда ; Пленена звезда ; Тайна звезда.

dot-cl.gif

dot-cl.gifISBN 954-706-103-8

А тук има и корица+резюме:

Тайна звезда

Благодаря ти!

:P Момичета имам един въпрос (проблем) не мога да намеря книгите в http://www.account-co.net . :question: Вие имате ли този проблем?

Явно нещо се е прецакал сайта, защото няма нито един торент в момента ohmy.gif

:help wanted3: Момичета имам един въпрос (проблем) не мога да намеря книгите в http://www.account-co.net . :question: Вие имате ли този проблем?

Kато си харесаш книжле от темата "Линкове към любовни романи" те препраща към книжката в account-co.net без никакъв проблем, но иначе ако търсиш в самия тракер изписва, че няма никакви торенти :comp_virus:

Редактирано от sleepy_devil (преглед на промените)

;) Момичета имам един въпрос (проблем) не мога да намеря книгите в http://www.account-co.net . :lol6: Вие имате ли този проблем?

Явно нещо се е прецакал сайта, защото няма нито един торент в момента ohmy.gif

Kато си харесаш книжле от темата "Линкове към любовни романи" те препраща към книжката в account-co.net без никакъв проблем, но иначе ако търсиш в самия тракер изписва, че няма никакви торенти :lol6:

Има работа по сайта, все пак това е нов тракер и ще трябва да го имаме предвид. Предполагам, че до края на деня ще има развитие по въпроса, търпение ;) А колкото до торентите, те всички са си там, просто в момента са неактивни, а неактивните торенти автоматично се скриват.

здравейте на всички ;) толкова съм радостна че сте сте сканирали толкова мн книжки бих искала ако може някой да ми обясни как да сийдвам в account-co.net защото получих много молби а нз как :lol6:

здравейте на всички ;) толкова съм радостна че сте сте сканирали толкова мн книжки бих искала ако може някой да ми обясни как да сийдвам в account-co.net защото получих много молби а нз как :lol6:

Всъщност не е голяма философия, просто след като изтеглиш торента, не трябва да го триеш от списъка в програмата, която ползваш и не трябва да местиш самия файл. Тогава би трябвало, след изтеглянето, в програмата пред името на торента, да имаш стрелкичка сочеща нагоре. Това означава, че сийдваш.

Но в момента в акаунт никой не може да сийдва, тъй като временно всички торенти са неактивни, поради работа на екипа върху тракера. Скоро това ще бъде поправено. :)

Всъщност не е голяма философия, просто след като изтеглиш торента, не трябва да го триеш от списъка в програмата, която ползваш и не трябва да местиш самия файл. Тогава би трябвало, след изтеглянето, в програмата пред името на торента, да имаш стрелкичка сочеща нагоре. Това означава, че сийдваш.

Но в момента в акаунт никой не може да сийдва, тъй като временно всички торенти са неактивни, поради работа на екипа върху тракера. Скоро това ще бъде поправено. :P

разбирам lindsey ;) мерси много проблема е че аз не знаех за това и съм преместила повечето от файловете какво да правя трябва ли да изтегля файловете наново или просто да ги преместя в папката където си бяха??? мерси предварително cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.