Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Замряхте нещо, я да пораздвижа обстановката с две книжки:

Кристина Дод - Още един скандал & Твоята целувка (Switching Places Series)

Приятно четене! cool.gif

Благодаря за книжките звучат обещаващо, но за жалост сега нямам време да ги прочета.

А сега аз ще се престраша да пусна първата си сканирана книга която обещах. Ето я и нея:

" Да целунеш ангел"- Сюзън Е. Филипс

http://4storing.com/5s7toi/0e893794ff2c21e...36d18bf7b4.html

знам, че само някои ще могат да я свалят затова моля някой да я качи на торент в Account, защото още не съм се научила на това. И незнам защо 2-3 листа излязоха по големи в началото на книгата и все трябва да се намалява или увеличава zoom-a. И не съм намалявала МВ на книгата, затова е малко големичка. А за сканирането си ще кажа че има някалко страници на които най-много 1-а буква е изядена.Бъдете мили и не ми се ядосвайте за аматьорския скан. :) А на редакторите ще кажа, че ако я обръщат в doc формат аз съм я обърнала до 100-ната страница затова да ми пишат ЛС и ще ви го пратя.

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

А сега аз ще се престраша да пусна първата си сканирана книга която обещах. Ето я и нея:

знам, че само някои ще могат да я свалят затова моля някой да я качи на торент в Account, защото още не съм се научила на това. И незнам защо 2-3 листа излязоха по големи в началото на книгата и все трябва да се намалява или увеличава zoom-a. И не съм намалявала МВ на книгата, затова е малко големичка. А за сканирането си ще кажа че има някалко страници на които най-много 1-а буква е изядена.Бъдете мили и не ми се ядосвайте за аматьорския скан. :) А на редакторите ще кажа, че ако я обръщат в doc формат аз съм я обърнала до 100-ната страница затова да ми пишат ЛС и ще ви го пратя.

Благодаря много, момичета, за новокачените книжки ;)

Мила, т.к. книжката е съвременен любовен роман, ще се заема с качването й в акаунт и после ще добавя линка в темата за теглене на книгите. Ще мога чак довечера за съжаление ohmy.gif

Благодаря много, момичета, за новокачените книжки :)

Мила, т.к. книжката е съвременен любовен роман, ще се заема с качването й в акаунт и после ще добавя линка в темата за теглене на книгите. Ще мога чак довечера за съжаление ohmy.gif

Супер, няма проблем. biggrin.gif

Благодаря за книжките звучат обещаващо, но за жалост сега нямам време да ги прочета.

Благодаря за книжката, djeni_993 :) :) :clap:

Благодаря на всички за новите книжки! Ето една и от мен, от поредицата на Евразия

"Златото на Колорадо" - http://account-co.net/torrents-details.php?id=2364

П.С. Благодарности на Тихи, че я качи като торент!

Здравейте отново, момичета. Ето ме и мен отново в БГ. Благодаря на всички за качените книги и скоро очаквайте някоя и друга и от мен.

Тихи, аз си заплюх "Рози в полунощ" на Ан Стюарт, мила. biggrin.gif Ако може да я наредиш след предните желания. Благодаря :)

След една камара време(според мен) "Хермес" най-после ще издадат още една книга от поредицата "В смъртта"-Спасение в смъртта".За съжалеие до 21.08.2009 г има повече от месец.Но ние и на това сме дволни. sad.gif

Ето и анотацията:

Отец Мигел Флорес отслужва опело, отпива от осветеното вино и пада мъртъв. Лабораторният анализ на виното показва съдържание на калиев цианид и случаят е поверен на лейтенант Далас. При огледа на църквата и разпитите на свидетелите полицията не достига до нищо съществено. Аутопсията обаче разкрива доста любопитни факти: стари белези от прободни рани, отстранена татуировка и няколко пластични операции. Ив и екипът й са убедени, че истинското име на убития не е Мигел Флорес.

Скоро е извършено друго показно убийство. Известен водач на евангелистка секта е отровен пред очите на своите последователи. Всички разпитани описват жертвата като въплъщение на човешките добродетели. Скоро прегрешенията на пастора обаче излизат наяве: злоупотреба с алкохол и прелюбодеяние.

Очевидно в Ню Йорк вилнее сериен убиец, чиито жертви са божии служители, опорочили морала на християнството. Така поне смята лейтенант Далас.

Хехе, Гане, пропуснала съм молбата си, но съм я изпълнила несъзнателно. Просто с Боби се разбрахме да я отменя за книжката и си рекох, че първо нея трябва да метна след поредицата на Кристина Дод. Ето го и резултата:

Ан Стюарт - Рози в полунощ

Кони Мейсън - Лъвът

В крайна сметка, за всекиго по нещо. cool.gif

Приятно четене!

И аз благодаря на Djeni_993 i Bobych за книгата на Сюзън Елизабет Филипс.

Хехе, Гане, пропуснала съм молбата си, но съм я изпълнила несъзнателно. Просто с Боби се разбрахме да я отменя за книжката и си рекох, че първо нея трябва да метна след поредицата на Кристина Дод. Ето го и резултата:

Ан Стюарт - Рози в полунощ

Кони Мейсън - Лъвът

В крайна сметка, за всекиго по нещо. cool.gif

Приятно четене!

Това се казва бързина. Благодаря, мила kiss.gif

Това се казва бързина. Благодаря, мила kiss.gif

Тихчо, огромни благодарности за книжките. kiss.gif Голяма си фъртунка, както винаги. Аз нямаше да сколасам преди събота. ohmy.gif

П.С. Гане, добре си си дошла у дома. laugh.gif

Здравейте и от мен,най после и аз се завърнах след дълго отсъствие(тези изпити направо ме побъркаха) biggrin.gif

благодаря за новите книжки момичета и най вече за тези на Конито,очаквах ги с нетърпение cool.gif

Ужас, толкова нови книги в акаунта а то дори страницата не ми се отваря. И при някой друг да не му се отваря сайта?

Дали ще продължи дълго? И друг път ми се случи но то само за час беше май. sad.gif

Тихчо, огромни благодарности за книжките. kiss.gif Голяма си фъртунка, както винаги. Аз нямаше да сколасам преди събота. ohmy.gif

П.С. Гане, добре си си дошла у дома. laugh.gif

Наваксвам, че бях поизостанала последните седмици. Днес очаквайте поне още две книжки, може и повече. :speak:

П.С. djeni_993, едва ли ще е за дълго, не се притеснявай.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте момичета!!! Понеже знам, че сред вас има много почитателки на Нора Робърдс бих искала да помоля, някоя от вас, която разбира се има време и желание, да ми направи списъче с историческите й романи....тъй като не си падам по съвременните, а ми се иска да прочета нещо нейно!!! Ще съм ви вечно признателна!!!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

"Дъщерята на огъня" - Хедър Греъм

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2371

"Кралски страсти" - Дженифър Блейк

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2372

Благодарности за Тихи, че ги качи като торенти!

Първото книжле за днес е:

Саманта Джеймс - Съвършен герой

А в допълнение ви пускам един списък с книги за продан. Някои сигурно се сещат, че и по-рано съм предоставяла подобно списъче на Поля от София. Този е нов и обновен, има много съвременни и исторически романи. Ако не ме лъже паметта savagejo търсеше "Портрет в смъртта" на Нора Робъртс, така че може да й се зарадва. cool.gif

Олеее, каква съкровищница. Ще може ли който си купи "Избрах теб" на Сюзън Филипс, "Огледален образ" на Сандра Браун и "Огън и лед" на Максин Бари да ги сканира и пусне тук.

Аз бих искала да си ги купя, но се опасявам, че няма да мога.

А в допълнение ви пускам един списък с книги за продан. Някои сигурно се сещат, че и по-рано съм предоставяла подобно списъче на Поля от София. Този е нов и обновен, има много съвременни и исторически романи. Ако не ме лъже паметта savagejo търсеше "Портрет в смъртта" на Нора Робъртс, така че може да й се зарадва. cool.gif

Значи и аз я търся тази книжка,но ако няма втора няма да се сърдя.Все пак savagejo е преди мен на опашката :) .Но пъък се интересувам от "Нежни урагани","Пристанище за мъже", "Самотни пясъци" и "Заговор в смъртта"

Олеее, каква съкровищница. Ще може ли който си купи "Избрах теб" на Сюзън Филипс, "Огледален образ" на Сандра Браун и "Огън и лед" на Максин Бари да ги сканира и пусне тук.

Аз бих искала да си ги купя, но се опасявам, че няма да мога.

Значи и аз я търся тази книжка,но ако няма втора няма да се сърдя.Все пак savagejo е преди мен на опашката ;) .Но пъък се интересувам от "Нежни урагани","Пристанище за мъже", "Самотни пясъци" и "Заговор в смъртта"

Да, определено има доста хубави заглавия, аз самата забърсах 5 книжки, така че каквото си харесате, обаждайте се на телефона за справки. Тъй като аз съм само посредник дотолкова, доколкото да пусна списъка в интернет. ;)

Edit: Нови две книжлета, че вчера не остана време да ги пусна. ;)

Кони Мейсън - Пиратът принц

Кони Мейсън - Викинг

Давайте идеи с какво да продължавам нататък. :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Момичета, има ли някоя от вас, която живее във Варна и ще си купува от тези книжки. Много моля ако има да се свържем, примерно на скайп-а. Там името ми е varnam58.

Има ли някой Арлет на Катлин Уиндзор. Знае ли някой нещо повече за книгата? Продължение ли е на Вечната Амбър или си е съвсем отделна?

...

Edit: Нови две книжлета, че вчера не остана време да ги пусна. :clap:

Кони Мейсън - Пиратът принц

Кони Мейсън - Викинг

Давайте идеи с какво да продължавам нататък. :clap:

Благодарности, мила, че сподели и тези книжки с нас :clap: След този скоростен сканиращ маратон, спокойно можеш да се отдадеш на почивка и любими занимания vacation1.gif (и се надявам, че сред тях е дописването на "Дебютантката" - хихи,тормоза започна ohmy.gif )

И ако може да включиш по-напред в "класацията" за сканиране "Владетелката на замъка " Виктория Холт :huh:

Има ли някой Арлет на Катлин Уиндзор. Знае ли някой нещо повече за книгата? Продължение ли е на Вечната Амбър или си е съвсем отделна?

Да, мила, продължение на "Вечната Амбър" е. Ето линк, където я предлагат за закупуване.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодарности, мила, че сподели и тези книжки с нас :clap: След този скоростен сканиращ маратон, спокойно можеш да се отдадеш на почивка и любими занимания vacation1.gif (и се надявам, че сред тях е дописването на "Дебютантката" - хихи,тормоза започна ohmy.gif )

И ако може да включиш по-напред в "класацията" за сканиране "Владетелката на замъка " Виктория Холт :huh:

Така така, трябва да почне тормоза, а дано и музата ми да се посвести, че е в несвяст последните месеци.

Иначе за "Владетелката на замъка" нямаш грижи, мила, днес я допрочитам и ще я сканна, или довечера, или утре. :clap: Петето си избра "Брачен договор" на Бъртрис Смол. Приемат се кандидатури за 3-та, 4-та поред книга за сканиране. cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.