Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

"Ще те преследвам в съня ти нощем,точно както ти ще преследваш мен всяка нощ,когато съм далеч от теб.Ще лежиш всяка нощ буден и ще ме желаеш и ще знаеш,че и аз лежа будна и те желая.И когато почувстваш,че повече не издържаш,ще се върнеш при мен,а аз ще бъда там и ще те чакам.Ще ридая в прегръдките ти и ще ти кажа колко много съжалявам,а ти ще ми помогнеш да открия начин как да простя сама на себе си..."

Ахааа ето най точния момент който ме разрева до полуда :)

Много си права за различното въздействие на книгите но това наистина е един силно въздействащ момент и мисля че би въздействал еднакво на всеки романтик обичащ жанра :)

А иначе в книгата не липсваха и такива моменти когато исках направо да набия главния макар според обстоятелствата да беше прав в отношението си, но тя се справи много добре и накрая успя да сломи ината му...

А най много се смях когато главната се опитваше да убеди кандидатите, че не си подхождат - особенно оня женкар biggrin.gif

"И какво, ако смея да попитам, има във вашия куфар, щом не са тоалети?

Осени я вдъхновение и тя лъчезарно се усмихна.

— Нещо много скъпо. Безценно — изрече поверително. Всички на масата приковаха очи в нея с напрегнат интерес и най-вече алчният домакин.

— Е, хайде! Не ни дръжте в напрежение, прелестна моя. Какво има в куфара?

— Мощите на Свети Яков."

А когато прочетох това направо ми потекоха сълзи от смях biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Да ти кажа и аз едно добре дошла при нас Миа. Надявам се да ти е приятно с нас и да намериш много нови вълнуващи книжки тук.

Момичета имам нужда от компетентното Ви мнение. Хвана ми окото една поредица на Джейн Ан Кренц. Имам предвид Аркейн съсайъти и по точно Невинни лъжи и Клада от страсти. Ще ми се да чуя с какво впечатление сте от тези романи.

Блг в аванс и желая хубав слънчев ден на всички.

Ооооо, мило, аз от доста време съм фенка на тая поредица, за мое съжаление, третата не е издадена у нас, но първите две са страхотни. Аз тамън навих и кака ми да ги чете сега, много са интересни, давай смело, супер книжки са. biggrin.gif

Божкее, какви супер лативи за "Ад и Рай", мятам я в списъка за четене!

Тихчооо да ти правят впечатление цитатите, замисляш ли се по въпроса? :)

Добре дошли на всички "стари пушки" и "нови попълнения". kiss.gif

Инче, направо ни липсваше sad.gif Радвам се, че отново си сред нас, мила kiss.gif На въпроса ти за "Брачно предложение" на Джейн Фийдър - прочетох романа, но не мога да дам еднозначен отговор. Книгата определено ми стана сред любимите от тази авторка - като цяло е итригуваща и те държи в напрежение през цялото време. Напомня ми като стил "Бившият годеник" и "Жена с минало" от тази авторка. Само последните 30-тина страници нещо хич не ми се вързаха с действието в романа - когато главния се затърча да спасява сестра си от затвора повреме на Френската революция, а главната припна след него да спасява и двамата (и брата, и сестрата). Иначе спокойно си причислих романа към категорията "книги за препрочитане" без последните 30 страници. ohmy.gif И аз дълго се колебах дали да си я купя заедно с "Дивата хризантема" от тази авторка, питах, питах тук, ама никой не се беше престрашил да ги прочете, та взех и си ги купих. В списъка ми за сканиране са и двете, ако искаш ще сканирам първо "Брачно предложение" (мила, в събота ще мога чак sad.gif ) и виж дали ще ти хареса.

Искам да ви попитам какво мислите за "Ад и Рай" на Джудит Макнот?На мен ми е от най-любмите книги,а не съм забелязала да е коментирана кой знае колко,нито пък да е препоръчвана ...Интересно ми е да чуя мнението ви за тази книга :) .. и ако можете бих се радвала да ми препоръчате подобна :)

Ами, мила, т.к. всички книги от поредицата на Джудит Макнот са страхотни, повече цитирахме Уитнито и "Преди да те срещна" и се получи това недооценяване на останалите книжки на Макнот. Те и останалите са суперски: и "Нещо прекрасно" и "Сега и завинаги"', и разбира се "Кралството на мечтите". Но авторката може би е най-разпознаваема с "Уитни" и затова така. :)

Тихи, започнах "Владетелката на замъка" на Виктория Холт. Още от първите страници веднага направих асоциация с "Джейн Еър" - като стил на писане, мистерия и загадки,епоха, герои... всичко. Направо книга-двойник и понеже обичам такава литература веднага си я поръчах.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ооооо, мило, аз от доста време съм фенка на тая поредица, за мое съжаление, третата не е издадена у нас, но първите две са страхотни. Аз тамън навих и кака ми да ги чете сега, много са интересни, давай смело, супер книжки са. biggrin.gif

Инче добре дошла слънце. Блг за бързия отговор знам си аз кой веднага шъ ма просветли невежата хихи.

Направо се побърквам с тези от 4сторинг :shock11: :shock11: :brick wall: .Вчера тръгнах да свалям Нора Робъртс-"Червена лилия" и понеже те карат да чакаш 2-3 минути се замотах и времето ми изтиче.Трябваше наново да я свалям.

Но.Естествено след това ми казаха ,че безплатния трафик ми е изчерпан!Примирих се и реших,че аз съм си виновна.

Но. Днес се пробвам и какво мислите става?!Отново нямам право на безплатен трафик!А днес нищо не съм теглила оттам!

Заради това отброяване не харесвах бгшер,ама поне даваха да теглиш по няколко файла(макар и с все повече чакане),а тези направо се оляха.

Какво ще кажете да не качваме повече там?Или поне да има две места от които да можем да теглим?

Подкрепям :brick wall: . Много ме е яд, когато искам да си изтегля някоя книжка, а тя се окаже качена в 4сторинг-а.

Направо се побърквам с тези от 4сторинг :shock11: :shock11: :brick wall: .Вчера тръгнах да свалям Нора Робъртс-"Червена лилия" и понеже те карат да чакаш 2-3 минути се замотах и времето ми изтиче.Трябваше наново да я свалям.

Но.Естествено след това ми казаха ,че безплатния трафик ми е изчерпан!Примирих се и реших,че аз съм си виновна.

Но. Днес се пробвам и какво мислите става?!Отново нямам право на безплатен трафик!А днес нищо не съм теглила оттам!

Заради това отброяване не харесвах бгшер,ама поне даваха да теглиш по няколко файла(макар и с все повече чакане),а тези направо се оляха.

Какво ще кажете да не качваме повече там?Или поне да има две места от които да можем да теглим?

Лично аз нямам проблеми с 4сторинг-а, но пробваи дали ще ти е по-добре Линда Хауърд - Сенки от мрака от тука да ги теглиш.

Момичета тъй като сега съм на вълна книги с фантастично в тях :) искам да попитам за една поредица на Нора Робъртс мисля че се казваше Кръгът или нещо такова кои са книгите от тази поредица? И каква част са качени защото ще е кофти ако не са качени всички.

Подкрепям ;) . Много ме е яд, когато искам да си изтегля някоя книжка, а тя се окаже качена в 4сторинг-а.

Ем аз оня ден попаднах на един сайт подобен 4есторинг-а той е http://www.mediafire.com . Майче е хубав защото един друг форум го използваше да си качва книгите. ;)

Аз също не мога да тегля вече няколко дни от 4сторинг :ph34r:

Най- удобно ми е от торентите.

Моля да ми препоръчате книга на Нора Робъртс, тази която смятате за най-добра, защото аз съм чела само 1 нейна книга -Трудна истина и изобщо не ми хареса. Оттогава избягвам нейни книги. Сега обаче като чета колко много други хора харесват романите и започвам да си мисля, че може би съм попаднала на на неподходящия роман.

Аз също не мога да тегля вече няколко дни от 4сторинг :angry:

Най- удобно ми е от торентите.

Моля да ми препоръчате книга на Нора Робъртс, тази която смятате за най-добра, защото аз съм чела само 1 нейна книга -Трудна истина и изобщо не ми хареса. Оттогава избягвам нейни книги. Сега обаче като чета колко много други хора харесват романите и започвам да си мисля, че може би съм попаднала на на неподходящия роман.

Тя една от любимите ми авторки  ;) Просто няма нейна поредица, която не ме е завладяла - за братята Куин, за сестрите Калхуун и Сестрите Конканън, Станисласки, поредицата Ключът  :cupid: От романите й ти препоръчвам Море от обърнати сърца и Публични тайни  :)  Аз все още не съм чела нищо от поредицата В смъртта - огромен мой пропуск, който мисля да поправя  :rolleyes:

Момичета тъй като сега съм на вълна книги с фантастично в тях :rolleyes: искам да попитам за една поредица на Нора Робъртс мисля че се казваше Кръгът или нещо такова кои са книгите от тази поредица? И каква част са качени защото ще е кофти ако не са качени всички.

Ем аз оня ден попаднах на един сайт подобен 4есторинг-а той е http://www.mediafire.com . Майче е хубав защото един друг форум го използваше да си качва книгите. :cupid:

[/quo

Подкрепям с две ръце, аз от 2-3 месеца не мога да свалям. Влезнах в епистолярна любов с екипа - наговориха ми нещо, което не ми се струва много редно.

Лично аз нямам проблеми с 4сторинг-а, но пробваи дали ще ти е по-добре Линда Хауърд - Сенки от мрака от тука да ги теглиш.

Благодаря.Драпнах си го.

Момичета тъй като сега съм на вълна книги с фантастично в тях :) искам да попитам за една поредица на Нора Робъртс мисля че се казваше Кръгът или нещо такова кои са книгите от тази поредица? И каква част са качени защото ще е кофти ако не са качени всички.

Ем аз оня ден попаднах на един сайт подобен 4есторинг-а той е http://www.mediafire.com . Майче е хубав защото един друг форум го използваше да си качва книгите. ;)

"Кръгът"

1."Кръстът на Мориган"-Всичко тече, всичко се променя, но не и вечната борба между Доброто и Злото. С помощта на портал във времето Хойт Маккийни от далечната 1128 година се пренася в съвременен Ню Йорк. Той е дошъл за помощта на своя брат Кийън срещу могъщата кралица на вампирите Лилит, чиято цел е да завладее света. Кийън приема предизвикателството. Към тях се присъединява неустоимо красивата Глена. Те са само част от Кръга, призван да спаси света от Лилит и последователите й. Всеки един от кръга е надарен с уникални способности, необходими за да победят. Останалите трима сами ще ги намерят, ала докато се готвят за трудната битка, между харизматичния Хойт и огнената Глена пламва любов, по-силна от магия...

2."Танцът на боговете"-Кръгът на шестимата се подготвя за последния сблъсък с армията на кралицата на вампирите. Решаващата битка ще се състои в Галия. Те преминават през портала на времето, за да се пренесат във фантастичния свят на древното кралство. Там ще посрещнат съдбата си, изправяйки се срещу силите на злото.

Шестимата избрани от богинята Мориган ще обединят уникалните си способности, за да спасят човечеството. А сърцата им ще останат свързани завинаги. Сплотеността между членовете на Кръга се основава на приятелство и взаимно доверие, но истинската магия, която крепи този съюз, е любовта.

3."Долината на мълчанието"- В Долината на мълчанието ще се състои финалната битка между силите на Доброто и Злото. На това древно свещено място ще се реши съдбата на човечеството.

Кръгът на шестимата няма да позволи на кралицата на вампирите да потопи земята във вечен мрак. Сред избраниците на богинята Мориган има безсмъртен, който ще се осмели да се противопостави на коварната Лилит. Кийън чака да настъпи моментът на решаващата битка, за да отмъсти на жената, която го е превърнала във вампир. Но увлечението му към Мойра го прави уязвим. Тя също изпитва силни чувства към него, но на първо място трябва да постави задълженията си на кралица на Галия. В откраднатите мигове на бурна страст двамата се отдават на една невъзможна любов...

Харесах и трите книжки,но любима ми е третата.Ако си харесала "Здрач",няма как да не ти хареса.Е,не търси кой знае какви прилики.Може би не трябва много да ги хваля,че накрая може да се разочароваш(въпреки че това са най-дорите книги на НР ,които съм чела заедно със "Знакът на седемте").

Подкрепям с две ръце, аз от 2-3 месеца не мога да свалям. Влезнах в епистолярна любов с екипа - наговориха ми нещо, което не ми се струва много редно.

[/quote

Мила би ли казала за кой екип става дума този на торент тракера или на 4storing?

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

[/quote

Мила би ли казала за кой екип става дума този на торент тракера или на 4storing?

Аха,ако може дай подробности.

Моят въпрос е същия - за кой екип става въпрос - на 4сторинга или на Акоунт-тракера?

Мисля, че се има предвид екипа на 4сторинг. Лично предположение.

Божкее, какви супер лативи за "Ад и Рай", мятам я в списъка за четене!

Тихчооо да ти правят впечатление цитатите, замисляш ли се по въпроса? :lol6:

И питаш! :lol6: Определено ми прави впечатление и ако не бях загубила целия ден и цялата вечер в ядове с комютъра и други неща, щях да направя нещо по въпроса. Ще трябва да ме изчакаш малко, мила, утре отивам да се разправям с "разбирачите", които ми преинсталнаха операционната система. sad.gif

Тихи, започнах "Владетелката на замъка" на Виктория Холт. Още от първите страници веднага направих асоциация с "Джейн Еър" - като стил на писане, мистерия и загадки,епоха, герои... всичко. Направо книга-двойник и понеже обичам такава литература веднага си я поръчах.

Хм, не съм чела "Джейн Еър". Май трябва да поправя пропуска. :) Надявам се "Владетелката..." да ти хареса, напомням, че ще очаквам подробен коментра, след като я прочетеш. cool.gif

И аз така. И то не само тази поредица, а и всички нейни. И въобще като почнем някоя поредица, все ми се иска да се събере цялата. Ама и това ще стане, аз съм си търпеливо човече.

В началото, когато започнах да събирам книги на Нора, се чудех и маех как ще стане, защото едно, че не се намират лесно и друго, че ако се намерят, цените са такива, чеееееее... не ти е, майко, работа!

Да е жива и здрава Полето. kiss.gif Благодарение на нея се приближавам към целта. След последната пратка ще ми останат има-няма около 40-50 книги за търсене. biggrin.gif

А за поредицата, след като Златорогъ са фалирали, не може ли друго издателство да откупи правата и да ги преиздаде. Оф, чак ми се иска всяка една от нас (фенки на Нора) да пишем на Хермес, да ги залеем с мейли и да им досаждаме, докато не почнат да ги издават. Ама... мечтиииии... мечтиииииии... sad.gif

И аз си го мислех това с писмата.Дори се порових на сайта за някакъв имейл,но открих много.Не ми е ясно към кого трябва да се обърна в такъв случай.А и се съмнявам,че им пука.

Предлагам да поема и трилогията за острова на трите сестри.Не казах по-рано защото ще стане някъде на есен. sad.gif Първо малко море и други приятни работи и после ще търся време.

Благодаря.Драпнах си го.

"Кръгът"

1."Кръстът на Мориган"-Всичко тече, всичко се променя, но не и вечната борба между Доброто и Злото. С помощта на портал във времето Хойт Маккийни от далечната 1128 година се пренася в съвременен Ню Йорк. Той е дошъл за помощта на своя брат Кийън срещу могъщата кралица на вампирите Лилит, чиято цел е да завладее света. Кийън приема предизвикателството. Към тях се присъединява неустоимо красивата Глена. Те са само част от Кръга, призван да спаси света от Лилит и последователите й. Всеки един от кръга е надарен с уникални способности, необходими за да победят. Останалите трима сами ще ги намерят, ала докато се готвят за трудната битка, между харизматичния Хойт и огнената Глена пламва любов, по-силна от магия...

2."Танцът на боговете"-Кръгът на шестимата се подготвя за последния сблъсък с армията на кралицата на вампирите. Решаващата битка ще се състои в Галия. Те преминават през портала на времето, за да се пренесат във фантастичния свят на древното кралство. Там ще посрещнат съдбата си, изправяйки се срещу силите на злото.

Шестимата избрани от богинята Мориган ще обединят уникалните си способности, за да спасят човечеството. А сърцата им ще останат свързани завинаги. Сплотеността между членовете на Кръга се основава на приятелство и взаимно доверие, но истинската магия, която крепи този съюз, е любовта.

3."Долината на мълчанието"- В Долината на мълчанието ще се състои финалната битка между силите на Доброто и Злото. На това древно свещено място ще се реши съдбата на човечеството.

Кръгът на шестимата няма да позволи на кралицата на вампирите да потопи земята във вечен мрак. Сред избраниците на богинята Мориган има безсмъртен, който ще се осмели да се противопостави на коварната Лилит. Кийън чака да настъпи моментът на решаващата битка, за да отмъсти на жената, която го е превърнала във вампир. Но увлечението му към Мойра го прави уязвим. Тя също изпитва силни чувства към него, но на първо място трябва да постави задълженията си на кралица на Галия. В откраднатите мигове на бурна страст двамата се отдават на една невъзможна любов...

Харесах и трите книжки,но любима ми е третата.Ако си харесала "Здрач",няма как да не ти хареса.Е,не търси кой знае какви прилики.Може би не трябва много да ги хваля,че накрая може да се разочароваш(въпреки че това са най-дорите книги на НР ,които съм чела заедно със "Знакът на седемте").

Благодаря за бързия отговор kiss.gif резюметата ми харесват. Ще видим какво ще излезе. А аз ти препоръчвам "Реликвите на смъртните" (в гугъл го потърси) ако си харесала Здрач и това би трябвало да ти хареса. Дори Стефани Майер е писала на корицата на книгата че един от главните герои и е любим. Поне на мен ми харесва страшно много незнам може и да не ти хареса.

Момичета, нова книжка от Ирис, прясна, прясна, точно като за отпускарският сезон. Пак на Кони Мейсън и явно е за рицар с амнезия и лейди /омъжена!/, която драпа за наследник и познайте от кой ще си го получи...

Аз така се надявах, ако ще е Кони Мейсън да е третата книжка от Женкарите, но ето че Ирис не изневеряват на себе си и издават точно това, което не искаме....но може книжката да е добра....ще почакаме мнения....

Момичета имам нужда от компетентното Ви мнение. Хвана ми окото една поредица на Джейн Ан Кренц. Имам предвид Аркейн съсайъти и по точно Невинни лъжи и Клада от страсти. Ще ми се да чуя с какво впечатление сте от тези романи.

Блг в аванс и желая хубав слънчев ден на всички.

Здравей.

Прочетох "Невинни лъжи" и много ми хареса книгата и дори потърсих дали има други книги за това общество, но тъсенето ми бе напразно.Само тези двете ли са или има и повече? Много съм заинтригувана. Дайте инфо!

Благодаря за всички попълнени поредици на Нора Робъртс, не мога да спя вече дори - чета и чета...Страхотни сте всички! :):angry:

Аз така се надявах, ако ще е Кони Мейсън да е третата книжка от Женкарите, но ето че Ирис не изневеряват на себе си и издават точно това, което не искаме....но може книжката да е добра....ще почакаме мнения....

Вероятността следващата издадена на Конито да е тя, е 1:25. Толкова са неидадените й книги у нас biggrin.gif:angry::)

Благодаря за бързия отговор kiss.gif резюметата ми харесват. Ще видим какво ще излезе. А аз ти препоръчвам "Реликвите на смъртните" (в гугъл го потърси) ако си харесала Здрач и това би трябвало да ти хареса. Дори Стефани Майер е писала на корицата на книгата че един от главните герои и е любим. Поне на мен ми харесва страшно много незнам може и да не ти хареса.

Като се разровя в интернет и откривам толкова много интересни автори,че нямам думи.Да се преведат на бг не може и да се говори.В такъв момент се сещам къде живеем и съжалявам за това.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.