Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Вече официално ми иде да :yanim: Приятно четене :wors:

1. Кръстът на Мориган

2. Танцът на боговете

3. Долината на мълчанието

[/quo

с голямо нетърпение очаквах тези три книги. много благодаря и аз. само че имам един проблем. не знам дали само аз съм така но не мога да ги изтегля от сайта, в който са качени. дали има проблем по принцип с него или само при мен е така. и ми се ще да разбера дали ще ги пуснеш и през акаунта.

лека нощ

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

с голямо нетърпение очаквах тези три книги. много благодаря и аз. само че имам един проблем. не знам дали само аз съм така но не мога да ги изтегля от сайта, в който са качени. дали има проблем по принцип с него или само при мен е така. и ми се ще да разбера дали ще ги пуснеш и през акаунта.

лека нощ

Вече са качени в акаунт :wors: Ето го торента --> http://account-co.net/torrents-details.php?id=2489

лека нощ

Вече са качени в акаунт :yanim: Ето го торента --> http://account-co.net/torrents-details.php?id=2489

МНОГО МНОГО благодаря

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Здравейте! Преди малко попаднах на тази тема и останах очарована! ;) Цял ден търся романа на Лори Макбейн "Отвличане в рая". Направо съм се вманиачила с идеята да я прочета. Водях в предни страници, че я е имала като заявка, но така и не видях линк. Моля ви, ако имате възможност да я качите. :clap:

Здравейте! Преди малко попаднах на тази тема и останах очарована! ;) Цял ден търся романа на Лори Макбейн "Отвличане в рая". Направо съм се вманиачила с идеята да я прочета. Водях в предни страници, че я е имала като заявка, но така и не видях линк. Моля ви, ако имате възможност да я качите. :clap:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2089

Здравейте, искам да попитам дали накой има книгите на Нора Робъртс- Слънчевата Кембъл и Сезони на любовта в pdf формат и ако не е нахално от моя страна дали може да ми дадете линк откъдето да си ги изтегля.

Искам да помоля нещо - не знам кой е сканирал "Червена лилия" на Нора Робъртс, но липсват страници 46 и 47 от scan-а, ако може да ми ги сканира или снима? Или някойя друга от вас момичета, която има книжката и не й е проблем :P че не мога да продължа с редакцията така

И така, мили момичета, предоставям на вашето внимание едно дългоочаквано книжле, сканирано от ina-t, за което много й благодаря:

Нора Робъртс - Имитация в смъртта

Предполагам някой ще скача до небето от радост... cool.gif

И а, и аз скачам :P

Въпреки че не мога да се сдържа, без да се похваля: Успях да се сдобия с нея от едно момиче от форума, което ми я подари.

Искам пак благодаря на Даниела, златна си ;)

Сега ми остава да си намеря и останалите четири :nono:

Здравейте, искам да попитам дали накой има книгите на Нора Робъртс- Слънчевата Кембъл и Сезони на любовта в pdf формат и ако не е нахално от моя страна дали може да ми дадете линк откъдето да си ги изтегля.

Слънчевата Кембъл и Сезони на любовта:http://www.mediafire.com/?sharekey=de4e25facb1c5ee49bf8d6369220dcab7b3f2e5180ae32875621d66e282a0ee8

kasiljs - Страшно много ти благодаря,спасяваш ми живота :rolleyes::P:angry:

Здравейте момичета...да ви споделя какво открих....наскоро е излязла нова книга на нашата любима Джоана Линдзи, която се оказва продължение на Наследникът и Чаровникът, който я укроти...а ето и резюмето на английски:

How does an innocent lady find herself forced to wed a royal spy who seduced her -- by mistake? For Lady Rebecca Marshall, a whirlwind of passion and excitement begins when, to her mother's great delight, she becomes a maid of honor at the court of Queen Victoria. Rebecca's mother sees this appointment as a golden opportunity for Rebecca to make a good match.

At court, Rebecca innocently steps into the rivalry between the queen's spymaster and the noblewoman in charge of the maids of honor who is using the maids to spy on powerful courtiers. Soon Rebecca is entangled in a web of deceit with the charming marquis Rupert St. John. The devastatingly handsome n'er-do-well is the cousin of Raphael Locke, with whom Rebecca was once infatuated. What she doesn't know is that Rupert is a secret agent of the crown who leads a double life.

When Rupert obtains proof that Rebecca is spying on him, he seduces her. He hardly suspects her guileless nature. Forced to the altar, Rupert believes that Rebecca has set a trap of the worst sort in order to marry into his powerful family. Although he vows never to be faithful to his beautiful wife, as Rupert comes to know Rebecca's wit, adventurous spirit, and generous nature, his vow of revenge turns into a desire to share many passionate nights only with his wife for the rest of his life.

И тук е момента да се примоля - който разбира езика да помогне като ни преведе....Целувки!!!

Редактирано от Yoringel (преглед на промените)

Момичета току-що свърших с изчитането на любовния роман на форума ohmy.gif и просто да ви кажа че е станал МНОГО АМА МНОГО хубав. Ужасно много са хилих biggrin.gif на главните много яко сте го написали. А пък е само началото laugh.gif

Здравейте момичета...да ви споделя какво открих....наскоро е излязла нова книга на нашата любима Джоана Линдзи, която се оказва продължение на Наследникът и Чаровникът, който я укроти...а ето и резюмето на английски:

How does an innocent lady find herself forced to wed a royal spy who seduced her -- by mistake? For Lady Rebecca Marshall, a whirlwind of passion and excitement begins when, to her mother's great delight, she becomes a maid of honor at the court of Queen Victoria. Rebecca's mother sees this appointment as a golden opportunity for Rebecca to make a good match.

At court, Rebecca innocently steps into the rivalry between the queen's spymaster and the noblewoman in charge of the maids of honor who is using the maids to spy on powerful courtiers. Soon Rebecca is entangled in a web of deceit with the charming marquis Rupert St. John. The devastatingly handsome n'er-do-well is the cousin of Raphael Locke, with whom Rebecca was once infatuated. What she doesn't know is that Rupert is a secret agent of the crown who leads a double life.

When Rupert obtains proof that Rebecca is spying on him, he seduces her. He hardly suspects her guileless nature. Forced to the altar, Rupert believes that Rebecca has set a trap of the worst sort in order to marry into his powerful family. Although he vows never to be faithful to his beautiful wife, as Rupert comes to know Rebecca's wit, adventurous spirit, and generous nature, his vow of revenge turns into a desire to share many passionate nights only with his wife for the rest of his life.

И тук е момента да се примоля - който разбира езика да помогне като ни преведе....Целувки!!!

Поназнайваме го този език малко :blink: , така че Yoringel ето го и превода:

"Как се случва така, че една невинна дама се оказва принудена да се омъжи за кралския шпшонин, който я е прелъстил? Дали по погрешка? Лейди Ребека Маршал попада във вихъра на страстта и вълнението, когато, за радост на майка си, става придворна дама на Кралица Виктория. Майка й счита това за златна възможност Ребека да си намери подходящ съпруг.

Вече в кралския двор, Ребека съвсем несъзнателно се оказва въвлечена във враждата между лавния кралски шпионин и първата придворна дама, която използва останалите дами да шпионират влиятелните царедворци. Много скоро Ребека е оплетена в мрежата от измами на очарователния маркиз Рупърт Сейнт Джон. Изключително привлекателният неудачник е братовчед на Рафаел Лок, в който Ребека е била влюбена преди време. Това, което тя не подозира е, че Рупърт е таен агент на короната и води двойнствен живот.

Когато Рупърт се уверява, че Ребека го шпионира, решава да я прелъсти. Той не подозира, обаче, колко наивна всъщност е тя. Принуден да застане пред олтара, Рупърт е уверен, че Ребека го е вкарала в капана си само, за да стане част от влиятелното му семейство. Той се заклева никога да не бъде верен на красивата си съпруга. Но колкото повече Рупърт опознава Ребека - нейното остроумие, приключенски дух и щедрост, клетвата му за отмъщение се превръща в желание да сподели всяка една пламенна нощ единствено и само със съпругата си. До края на живота си."

Толкова от мен! cool.gif

Хиляди благодарности!!!!

Ей тази нова книжка изглежда страхотна но дали ще я издадат у нас искрено се надявам,даже може и да пишем до издателството да е по сигурно :)cool.gif

Момичета току-що свърших с изчитането на любовния роман на форума ohmy.gif и просто да ви кажа че е станал МНОГО АМА МНОГО хубав. Ужасно много са хилих biggrin.gif на главните много яко сте го написали. А пък е само началото laugh.gif

Кой е този роман, къде да си го нямеря? Аз пак съм изтървала :speak:

Моля дайде линк!

Намерих я! Голяма съм блейка ще ми изкара очите!

Момичета, много отдавна се каня да питам някой който е чел поредицата на Стефани Маейр, да преразкаже малко. Дали прилича на стила на Нора Робъртс в трилогията Кръста на Мориган? Ще съм благодарна на малко повече инфо :wors:

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

Момичета, много отдавна се каня да питам някой който е чел поредицата на Стефани Маейр, да преразкаже малко. Дали прилича на стила на Нора Робъртс в трилогията Кръста на Мориган? Ще съм благодарна на малко повече инфо :speak:

Не си прилича,но има и прилики :wors: (хм, видях 1-2 прилики с филма).Невъзможна любов--между човек и вампир.Тя иска да стане като него,а той смята,че е по-добре да изживее живота си.Събират се ,разделят се;преминават през много перипетии,а последната книга бе изненада за мен.Приятна.

А в трилогията на Нора се води битка с/у кралицата на вампирите.Съпътсвано от 3 романтични истории.Последната е м/у вампир и жена.Краят също е доста различен.

Гледам да не дрънкам много,за да не издам нещо и да ви проваля удоволствието.Ако "Кръгът" ви е харесал и "Здрач" ще ви хареса.

Момичета, много отдавна се каня да питам някой който е чел поредицата на Стефани Маейр, да преразкаже малко. Дали прилича на стила на Нора Робъртс в трилогията Кръста на Мориган? Ще съм благодарна на малко повече инфо :wors:

Еми и аз като Пепи няма да ти разказвам, за да ти е интересно, но книгите са страхотни, любовната история е феноменална, историята е доста свежа и интригуваща, сюжета е динамичен и през цялото време си под напрежение. Няма да забравя какво беше казала aneto_rs за поредицата "забравих да ям, забравих да спя" и е абсолютно права.

Преди два ни започнах да чета книгата „Любов по неволя„ от Джейн Ан Кренц и днес докато се ровех отново за любовни романи в електронен формат изведнъж видях нещо което не мога да разбера! Оказа се че и Аманда Куик има роман със същото име но анотацията е за същия роман който чета на Дж. Кренц! Може ли някой да ми каже един същи човек ли е или аз нещо се побърках!? ohmy.gif

Преди два ни започнах да чета книгата „Любов по неволя„ от Джейн Ан Кренц и днес докато се ровех отново за любовни романи в електронен формат изведнъж видях нещо което не мога да разбера! Оказа се че и Аманда Куик има роман със същото име но анотацията е за същия роман който чета на Дж. Кренц! Може ли някой да ми каже един същи човек ли е или аз нещо се побърках!? ohmy.gif

Мила, Джейн Ан Кренц и Аманда Куик са една и съща авторка. Аманда Куик е псевдоним.

П.С. Предлагам постовете ни да бъдат преместени в общата тема. Едва ли е нужна отделна.

P.P.S.Преместени са ;)

by Xesi

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Е, дами, време е за следващата порция текстове :blink:

.Ан Стюарт - Принцът на меча

2.Анри Ардел - Брачна авантюра

3.Артър Голдън - Мемоарите на една гейша

4.Бетани Кембъл - Лунно цвете

5.Бренда Джойс - Играта

6.Бренда Джойс - Обещанието на розата

7.Валери Парв - Лагуната на крокодилите

8.Виктория Холт - Владетелката на замъка

9.Ги Шантпльор - Априлската годеница

10.Даяна Палмър - Завръщане

11.Даяна Палмър - Опасна клопка

12.Дейвид Балдачи - Абсолютна власт

13.Джанел Тейлър - Среднощни тайни

14.Джанет Дейли - Ритуалът на нощта

15.Джейн Фийдър - Смарагдовият лебед

16.Джил Грегъри – Замъкът на обречените

17.Джоана Линдзи - Синеокият варварин

18.Джоана Линдзи - Скандал и още нещо

19.Джуд Девро - Благословията

20.Джули Гаруд - Бавно изгаряне

21.Джули Гаруд - Убийствен чар

22.Елизабет Лоуел - Зовът на сърцето

23.Елизабет Лоуел - Най-силната магия

24.Елизабет Феърчайлд - Мълчаливият ухажор

25.Катлийн Удиуиз - Вълкът и гълъбицата

26.Катлийн Удиуиз - Неуловимия пламък

27.Катлийн Удиуиз - Роза през зимата

28.Катлийн Удиуиз - Сълзи от злато

29.Катлийн Удиуиз - Шана

30.Катрин Каултър - Аристократът

31.Катрин Каултър - Наследницата

32.Кристина Дод - Още един скандал

33.Кристина Дод - Твоята целувка

34.Лайза Клейпас - Диви нощи

35.Лий Майкълс - Продавачката на мечти

36.Мари Кордоние - Мнимата дукеса

37.Мариане Уилман - Магията на дракона

38.Мери Джо Пътни - Заложница на съдбата

39.Нора Робъртс - Всичко е любов

40.Нора Робъртс - Джакпот

41.Нора Робъртс - Играй за да спечелиш

42.Нора Робъртс – Магията

43.Патриша Грасо - Жрицата

44.Робърт Паркър - Версия Торнадо

45.Розмари Роджърс - Игра на любов

46.Розмари Роджърс - Среднощна красавица

47.Рут Лангън - Гнездото на сокола

48.Сандра Браун - Алибито

49.Сандра Браун - В името на любовта

50.Сандра Браун - Да обичаш отново

51.Сандра Браун – Индиго плейс

52.Сандра Браун - Нежно отвличане

53.Стела Камерън - Ангелът и грехът

54.Сюзън Филипс - Да целунеш ангел

54 текстови книги

P.S. Торента ще бъде налице 3 дни, след което ще бъде изтрит, а книгите разпределени в темата "Линкове към любовни романи"

ей,защо не се обаждате,че новата книжка на Джоана е преведена,браво на вас,страхотни сте и едно голямо благодаря kiss.gif:)

П.П.Деси,мила добре,че си ти да ни светнеш biggrin.gif

ей,защо не се обаждате,че новата книжка на Джоана е преведена,браво на вас,страхотни сте и едно голямо благодаря kiss.gif:rolleyes:

П.П.Деси,мила добре,че си ти да ни светнеш biggrin.gif

Няма проблеми! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.