Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, вижте на какво попаднах .... http://account-co.net/torrents-details.php?id=2538

Даа,страхотно.Почвайте,аз съм много впечатлена.Супер.Благодаря.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Само да попитам за последната книга от серията на Джули Гаруд Бюканън-Ренард "Fire and Ice". Не че вече съм свършила поредицата досега ама малко сведения няма да ми навредят. За кой от семейството се разказва.

Момичета, вижте на какво попаднах .... http://account-co.net/torrents-details.php?id=2538

Много благодаря за това бижу, почвам да чета, сигурна съм че Джоана отново е надминала себе си!

Супер :rolleyes: Още една готина книжка за четене. И то от любимата ми поредица! :eek:

В един сайт намерих трилогията на Нора Робъртс "Ключът", но гледам че корицата е друга, и се питам дали книгата е преиздавана? Ето вижте тук

В един сайт намерих трилогията на Нора Робъртс "Ключът", но гледам че корицата е друга, и се питам дали книгата е преиздавана? Ето вижте тук

Странно.Книгите ,които аз имам изглеждат по-различно(Ключът на смелостта е от 2004г).А тази показаната е последната от трилогията.Обаче знакът НР в кръгче обикновено означава,че книгата се издава за първи път.

Странно.Книгите ,които аз имам изглеждат по-различно(Ключът на смелостта е от 2004г).А тази показаната е последната от трилогията.Обаче знакът НР в кръгче обикновено означава,че книгата се издава за първи път.

Абсолютно нагло от страна на Хермес, те просто си преиздават поредицата с нови корици, при това старите бяха къде къде по-интересни, знакът НР тук си го лепят неправомерно, книгите въобще не са нови, ама да им съвпаднат стиловете с другите нови корици, видиш ли... :P

Има ги и другите две тук и тук.

Пепи, сигурна ли си, че знакът НР точно това означава? Хермес имат доста серии и една от тях е "Серия ХЕРМЕС представя" (различни автори, единия от които е Нора). Аз си мислех, че това са просто инициалите на Нора, без да имат някакво по-дълбоко значение, освен да маркират книгите от серията. :nono::whist:

Абсолютно нагло от страна на Хермес, те просто си преиздават поредицата с нови корици, при това старите бяха къде къде по-интересни, знакът НР тук си го лепят неправомерно, книгите въобще не са нови, ама да им съвпаднат стиловете с другите нови корици, видиш ли... :yanim:

Защо да е нагло, мила, даже хубаво правят, че преиздават поредицата. Сигурно има доста хора, които искат да си я купят, а доколкото знам тиража й е изчерпан или поне трудно се намират. И защо да не е със други корици. Да ме утрепеш сега, ама не мога да се сетя за книга, която е преиздавана със една и съща корица. Не съм запозната със работите в издателския бизнес, но мисля, че преизданията трябва да са с нови корици, за да се вижда, че е преиздание.Това може да потвърди или отрече някой по-запознат. Не знам. А относно знака, според мен е нормално книги от една серия да имат един и същи стил на оформление на корицата.

ПП: Това което ме учудва е, че книгите ги няма в сайта на Хермес! ohmy.gif Или поне аз не ги открих sad.gif

Пепи, сигурна ли си, че знакът НР точно това означава? Хермес имат доста серии и една от тях е "Серия ХЕРМЕС представя" (различни автори, единия от които е Нора). Аз си мислех, че това са просто инициалите на Нора, без да имат някакво по-дълбоко значение, освен да маркират книгите от серията. :huh::speak:

Защо да е нагло, мила, даже хубаво правят, че преиздават поредицата. Сигурно има доста хора, които искат да си я купят, а доколкото знам тиража й е изчерпан или поне трудно се намират. И защо да не е със други корици. Да ме утрепеш сега, ама не мога да се сетя за книга, която е преиздавана със една и съща корица. Не съм запозната със работите в издателския бизнес, но мисля, че преизданията трябва да са с нови корици, за да се вижда, че е преиздание.Това може да потвърди или отрече някой по-запознат. Не знам. А относно знака, според мен е нормално книги от една серия да имат един и същи стил на оформление на корицата.

ПП: Това което ме учудва е, че книгите ги няма в сайта на Хермес! ohmy.gif Или поне аз не ги открих sad.gif

Някъде го четох.Нагло не защото преиздават,а защото има вероятност да я купиш натагадък после опаа!Книгата е четена.

Някъде го четох.Нагло не защото преиздават,а защото има вероятност да я купиш натагадък после опаа!Книгата е четена.

Мдаааааааааааааа, това винаги е проблем. Но дори и да е с една и съща корица, вероятността си остава, особено когато човек притежава доста книги. Преди няколко дена водехме следния кратък диалог с моята приятелка. Идва милата да разгледа последния "улов" и изведнъж казва: "А, та ти тая я имаш!". А моя отговор беше: "Ахам, ама вече и ти я имаш." :):P:lol6:

Така че риск винаги има. Пък и става въпрос просто за смяна на корица. Все пак името си е останало същото. Не е като например при една книга на Сандра Браун, а именно:

Sandra Brown - Texas! Lucky

Сандра Браун - Любовна магия (Романите на розата - Компас)

Сандра Браун - Лъки (библ. Любов и съдба - Коала)

Сандра Браун - Игра с огъня (библ. Любов и съдба - Коала)

Аз се стремя да обръщам повече внимание на оригиналните заглавия, но и това не винаги помага.

Затова и започнах да правя списък на книгите двойници ето ТУК. Ако и вие знаете някоя, която липсва тук, моля да споделите, за да я добавя.

Може да звучи на някой странно,но 1-2 пъти съм се бъркала и съм купувала повторно книга.Последният път книгата бе на Е Лоуел и не ми хареса особено.Така че ми излетя от главата и име, и корица.А как се почувствах като разбрах грешката...

Здравей,много ще ме зарадваш,ако ми пратиш Принцеса Алесандра от 418стр.до края.

Аз имам принцеса алесандра на компа ако искаш ще ти я пратя някой да знае от къде мога да си изтегля убийствен чар на джули гарууд да ми пише моля ви!

Аз имам принцеса алесандра на компа ако искаш ще ти я пратя някой да знае от къде мога да си изтегля убийствен чар на джули гарууд да ми пише моля ви!

:) Май си позакъсняла с предложението.. ама не много.. само с около десетина месеца.. :P

А книжката на Гаруд я има в темата "Линкове към любовни романи" :lol6:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Здравей и добре дошла във форума. Книгата която търсиш има директен линк за сваляне в темата "Линкове към любовни романи", там ще намериш още много хубави книги за четене, които сме сканирали през последната година :)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Здравейте, търся книги от една поредица с жълти корици, която се казва "Вечните детски романи".

Моля ви ако някой случайно има книги от нея да пише. благодаря предварително!

Здравей и добре дошла във форума. Книгата която търсиш има директен линк за сваляне в темата "Линкове към любовни романи", там ще намериш още много хубави книги за четене, които сме сканирали през последната година :speak:

Там книгата я няма, няма линк за свалянето й.

Разбира се, все пак това е форум, а не тракер или фтп. Всички книги са качени в http://account-co.net с някои малки изключения, а в темата за линкове са сложени линкове към съответните торенти.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Има линк, мила. Книгите на Джули Гаруд са дадени с линковете си в поста "Други жанрове", който е последния пост в темата "Линкове към любовни романи", а самата книга е качена в http://account-co.net Като чукнеш върху картинката на книгата и ще отидеш направо на мястото за сваляне.

"Принцеса в изгнание" - Сандра Дейвидсън

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2552

Големи благодарности за Хеси, че качи книжката като торент kiss.gif

П.С. Някой ако я чел, нека сподели впечатление, мерси предварително!

Момичета, вижте какво изрових в нета

СНИМКИ

На мене много ми харесват! Дано и вас да зарадват! :hush:biggrin.gif

P.S. Ето това е сайта Romance

Редактирано от desi_boneva (преглед на промените)

Един сборник от четири новели

"Замъкът на обречените" - Нора Робъртс, Джил Гретъри, Рут Ланган и Мариане Уилмън

http://4storing.com/2kmo8s/1ff58ba4a3d5495...fd4f5bc572.html

предварително се извинявам, че не е като торент, но помагачите ми за тази дейност са ангажирани, така че за сега така, след няколко дни ще го има и в акоунта.

Благодаря на Йори, че сподели книжката с мен за да мога да я сканирам!

:) Май си позакъсняла с предложението.. ама не много.. само с около десетина месеца.. :P

А книжката на Гаруд я има в темата "Линкове към любовни романи" :help:

има тегля го от http://account-co.net/ и вместо текст ми излизат ироглифи какво трябва да направя помогнете моля ви

Пете, за тебе винаги!!!!

Един сборник от четири новели

"Замъкът на обречените" - Нора Робъртс, Джил Гретъри, Рут Ланган и Мариане Уилмън

http://4storing.com/2kmo8s/1ff58ba4a3d5495...fd4f5bc572.html

предварително се извинявам, че не е като торент, но помагачите ми за тази дейност са ангажирани, така че за сега така, след няколко дни ще го има и в акоунта.

Благодаря на Йори, че сподели книжката с мен за да мога да я сканирам!

ohmy.gif Пете, тези вече са качени, но поотделно и то в акаунт:

94622540.jpg98858280.jpg18819979.jpg

На Мариане Уилман нещо не можах да я намеря при линковете. Даже в последния торент с редакции присъстват и четирите. sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.