Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

момичета снощи не биах в къщи и не сам видиала че е станало проблем с торента , моля да ме извините . сканирах и качих тази книга опитвайки да бада полезна ама май обърках нещата та . въпреки това за пореден път се убеждавам че вие сте страхотни специалисти приемете моите най искрени поздравления :question:

Няма защо да се извиняваш, да ме беше наблюдавала отнякъде, докато качвах първия си торент. :speak: Просто при нас опита си казва думата. Ще видиш, че с втория ще е по-лесно, с третия още повече и докато се усетиш, ше качваш торенти, без да се замисляш кое след кое следва.

Аз също искам да те поздравя най-искрено за желанието да бъдеш полезна и за това, че не само взимаш, а и даваш! ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

Абсолютно вярно! Все пак, не сме се родили научени. До преди малко повече от половин година самата аз не знаех що е то качване на торент. Първият ти опит беше много добър, така че не се отказвай. Пък и сме тук цял отбор, който може да питаш при нужда. cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Явно днес е ден за нови книжки, благодаря за които. Да се разпиша и аз:

"В огъня" - Джейн Фийдър

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2665

"Мод" - Ашли Сноу

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2666

Тихи, благодаря за помоща kiss.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Много благодаря за тези, а и за другите книжки. Страхотни сте. :computer8::)kiss.gif

Просто нямам думи.Благодаря за книжките.

Мечтая си за 4-5 седмици на самотен остров ... с тях. :huh:

Ееех,мечтии!

Искам да попитам ще превеждате ли втората книга на Тереза Мадейрос, за вампирите 2. The Vampire Who Loved Me (2006), благоря ви много за новите книжки.

Дами,да ви говори нещо това заглавие " Сърце в изгнание"...не знам нито автор,нито издателство,ако въобще има такова...Мисля,че някоя от вас беше споменала тук за тази книга и много ще се радвам,ако ме светнете по въпроса дали има изобщо такава ;)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

момичета май има проблем с акаунт въобще не мога да влезна в сайта и да си изтегля книжките иска ми парола а аз не си я помня и когато опитам да си я изрпратя на пощата ми иска код който въобще не се появява на екрана какво да правя :)

момичета май има проблем с акаунт въобще не мога да влезна в сайта и да си изтегля книжките иска ми парола а аз не си я помня и когато опитам да си я изрпратя на пощата ми иска код който въобще не се появява на екрана какво да правя :)

Няма какво да правиш, мила, тъй като не става дума за твоята парола и не е само при теб така. Това е временно, утре вече няма да го има този проблем. В случая ще трябва да почакаме малко. ;)

Дами,да ви говори нещо това заглавие " Сърце в изгнание"...не знам нито автор,нито издателство,ако въобще има такова...Мисля,че някоя от вас беше споменала тук за тази книга и много ще се радвам,ако ме светнете по въпроса дали има изобщо такава :)

Да, мила, "Сърце в изгнание" е от Сюзън Танер, а е издавана от Торнадо - един невероятен исторически романс ohmy.gif Живот и здраве, ще гледам да я сканирам в скоро време cool.gif

П.С. Доколкото знам от тази авторка издателство "Торнадо" са издавали още един роман "Пленник на мечтите" -все още го издирвам безрезултатно, но ако също е толкова добър, колкото "Сърце в изгнание", ще изкопам земята, но ще се добера до него, ако ще със зъби и нокти да рия laugh.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Няма какво да правиш, мила, тъй като не става дума за твоята парола и не е само при теб така. Това е временно, утре вече няма да го има този проблем. В случая ще трябва да почакаме малко. ;)

ооо благодаря бях се притеснила,лека нощ на всички :)

Да, мила, "Сърце в изгнание" е от Сюзън Танер, а е издавана от Торнадо - един невероятен исторически романс ohmy.gif Живот и здраве, ще гледам да я сканирам в скоро време cool.gif

П.С. Доколкото знам от тази авторка издателство "Торнадо" са издавали още един роман "Пленник на мечтите" -все още го издирвам безрезултатно, но ако също е толкова добър, колкото "Сърце в изгнание", ще изкопам земята, но ще се добера до него, ако ще със зъби и нокти да рия laugh.gif

Страшно много ти благодаря за бързия и радващ отговор :) Сигурна съм,че книгата е трепач...Ще я чакам с нетърпение :)

някой от вас изтегли ли си книгите че аз още не мога :)

Торентите, качени вчера, не са в изправност и в момента никой не може да ги свали.

Много с засрамих :ph34r::clap::yanim: и затова, и аз да споделя една книжка.Много приятна и лека.

Завещанието-Нора Робъртс-Мастерс

Моля, ви,стига с тоя 4сторинг,че нищо не мога да тегля.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

момичета какво става с account-co.net защо не отваря само при мен ли е така

Поради технически причини Торентите, качени в последните 36 часа са загубени!Молим Ъплоударите за Извинение и ако имат възможност, да ги добавят отново в сайта.

Екипа на account-co.net моли да бъде извинен!

Вече няма закъде да се крия. Това е моята секция от форума.

Разполагам със скромна библиотека поради ограниченото пространство,

но редовно я попълвам. Така, че ако някоя от вас ми изпрати списък скнигите,

които нямате, а искате да сканирате мога да ви я дам за сканиране,

За съжаление не мога да го направя сама поради липса на техника и познания,

но с удоволствие бих ви предоставила временно библиотеката си.

Вече няма закъде да се крия. Това е моята секция от форума.

Разполагам със скромна библиотека поради ограниченото пространство,

но редовно я попълвам. Така, че ако някоя от вас ми изпрати списък скнигите,

които нямате, а искате да сканирате мога да ви я дам за сканиране,

За съжаление не мога да го направя сама поради липса на техника и познания,

но с удоволствие бих ви предоставила временно библиотеката си.

Здравей и добре дошла, Ирина.

Ще се радваме на всяка книга, с която помогнеш за попълването на колекцията. Но аз имам предложение към теб, ако е удобно разбира се laugh.gif ти да направиш списък на заглавията си и вече ако някой си хареса нещо ще измислим как да се сканира cool.gif Току що видях, че си от София, и мога да кажа, че сканирането няма да е никакъв проблем!

Дами, пускам следните два линка наново, тъй като се наложи повторно качване на торентите:

Ашли Сноу - Мод

Джейн Фийдър - В огъня

А следващата книжка Violeta_63 сканира за нас, просто я качих като торент:

Пол Ливайн - Текила и синьо алиби

И тъй като съм умно дете :), успях да разбера от къде иде проблема с качването на предната книга на Пол Ливайн, която сканирах, та пускам и нея като торент:

Пол Ливайн - Убий всички адвокати

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.