Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз я имам ("Грехопадение"). Мога да я сканирам най-рано към края на Септември. Ако не е проблем, ще я прибавя към списъка си. :computer2:

Благодаря ти много!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, може ли някой,ако има книжката "Ангелски очи" на Деби Макомбър и ако не му е проблем да я качи в account-co.net, защото цяла седмица се опитвам да я сваля от 4storing и все ми изписва "Безплатният Ви трафик за днес е изчерпан", а нищо не съм сваляла от там :computer2:

Редактирано от sleepy_devil (преглед на промените)

Момичета, може ли някой,ако има книжката "Ангелски очи" на Деби Макомбър и ако не му е проблем да я качи в account-co.net, защото цяла седмица се опитвам да я сваля от 4storing и все ми изписва "Безплатният Ви трафик за днес е изчерпан", а нищо не съм сваляла от там ;)

Заповядай: Деби Макомбър - Ангелски очи

жалко,че у нас не са издавани другите Паднали ангели на Джо Пътни,толкова ми харесаха,авторката пише много увлекателно, biggrin.gif

а не са ли предвидени за превод,може да ми кажете :hush: кои са нашите преводачи и аз смирено да им се помоля да ти предвидят в списъка ;)kiss.gif

жалко,че у нас не са издавани другите Паднали ангели на Джо Пътни,толкова ми харесаха,авторката пише много увлекателно, biggrin.gif

а не са ли предвидени за превод,може да ми кажете :baby: кои са нашите преводачи и аз смирено да им се помоля да ти предвидят в списъка :wors:kiss.gif

Слънце за съжаление проектите, които съм подхванала не ми позволяват да поема и тези книжки може би по нататък, но ако някое друго момиче мисли, че може да се справи може да изпълни желанието ти по-рано.

Може ли някой да ме светне за английското име на "Магията" от Нора Робъртс?Ще ми спести много ровене,благодаря предварително.

Може ли някой да ме светне за английското име на "Магията" от Нора Робъртс?Ще ми спести много ровене,благодаря предварително.

Ама разбира се, Пепи. Spellbound

Слънце за съжаление проектите, които съм подхванала не ми позволяват да поема и тези книжки може би по нататък, но ако някое друго момиче мисли, че може да се справи може да изпълни желанието ти по-рано.

еми ще чакам и ще се надявам някой да се обади cool.gif

Ама разбира се, Пепи. Spellbound

Дори знаейки името се оплетох. :angry: Благодаря.

zdraveite,nqkoi znae li drugi knijki ot Patrisha Grasso,i ako da moje li da ka4i,

6te sym mn blagodarna :wors:

Ами "Теменужки в снега" все още не е сканирана, но е в списъка на Ели, така че ще й бъде видяна и на нея сметката в скоро време cool.gif

Чудесно,много благодаря:speak:

Нямам търпение да я прочета:)

Ами "Теменужки в снега" все още не е сканирана, но е в списъка на Ели, така че ще й бъде видяна и на нея сметката в скоро време cool.gif

Това май бе хубава книжка,но доста драматична.

Не че съм се разбързала,но някой поел ли е "Опасна игра" на Нора Робъртс и "Магията на тропика" на Елизабет Лоуел?Защота мога да ги добавя в моя списък.

И едно питане кой пое "Песента на гарвана"(Е.Лоуел)?

Това май бе хубава книжка,но доста драматична.

Не че съм се разбързала,но някой поел ли е "Опасна игра" на Нора Робъртс и "Магията на тропика" на Елизабет Лоуел?Защота мога да ги добавя в моя списък.

И едно питане кой пое "Песента на гарвана"(Е.Лоуел)?

Опасна игра на Нора Робъртс не е поета от никой, другите две не знам.

Здравейте искам да попитам само аз ли имам проблем с account-co.net?От два дена се опитвам да си сваля книга,но все ми дава че не работи.

Незнаех къде да попитам и за това пиша тук в тази тема,

предварително се извинявам ако тук не е било мястото за този въпрос.

Здравейте искам да попитам само аз ли имам проблем с account-co.net?От два дена се опитвам да си сваля книга,но все ми дава че не работи.

Незнаех къде да попитам и за това пиша тук в тази тема,

предварително се извинявам ако тук не е било мястото за този въпрос.

Оффф и на мен цял ден нещо не ми се отваря акаунта :)

Дано скоро да се оправи.

Съжалявам момичета, но ще помоля да махнете от списъка ми книгите, които исках да "сканирам" sad.gif Няма да имам тази възможност, цифровия ми апарат нещо издаде багажа, а на този етап друг няма как да си взема.Още веднъж се извинявам, дано все пак някой ги сканира книгите си заслужават.

Съжалявам момичета, но ще помоля да махнете от списъка ми книгите, които исках да "сканирам" sad.gif Няма да имам тази възможност, цифровия ми апарат нещо издаде багажа, а на този етап друг няма как да си взема.Още веднъж се извинявам, дано все пак някой ги сканира книгите си заслужават.

Не се притеснявай, мила, за книгите. Жалко за апарата. А книгите ще ги сканираме кой коя може. За махането можеш сама да изтриеш поста си от темата.

Нямам други книги на Аманда Куик, но имам "Вярвай ми" - Дж. Ан Кренц. Много забавна книжка. Ще се опитам утре да я сканирам.

Днес

Катрин Каултър - Робинята

Приятно забавление cool.gif

Много мерси за книжката biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

здравейте,някой може ли да ми даде инфо за account-co. вече около4 дена не мога да вляза и искам да разбера дали от моя комп е проблема.благодаря предварително

здравейте,някой може ли да ми даде инфо за account-co. вече около4 дена не мога да вляза и искам да разбера дали от моя комп е проблема.благодаря предварително

не е при теб проблема,аз също не влизам,май ще трябва да очакаме,нещо е станало :)

оки.благодаря.ще чакаме cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.