Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Успокойте топката всички, моля!

До ден-два тракера ще заработи наново и всичко ще е наред!

Не вярвам да сте останали без нищо за четене, а ако чак толкова някоя рита за определена книжка и не може да почака, нека ми пише едно ЛС, ще й я изпратя!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Това е книжка,която наскоро филмираха.Който е гледал филма може да сравни.Малко е голяма(480стр),но какво да се прави.

Далече на север-Нора Робертс

Това е книжка,която наскоро филмираха.Който е гледал филма може да сравни.Малко е голяма(480стр),но какво да се прави.

Далече на север-Нора Робертс

Може ли да те помоля да я качиш и в account. Благодаря предварително.

Може ли да те помоля да я качиш и в account. Благодаря предварително.

Ще пробвам.

Доколкото разбирам има проблем в акаунт.Като се оправи ще я кача.

Ще пробвам.

Доколкото разбирам има проблем в акаунт.Като се оправи ще я кача.

Уф, притесних се, че при мен е проблема, защото и аз от 3 дни не мога да вляза в тракера! Благодаря за успокоението- стана ми като навик - ако не вляза в account-co.net, почва да ме обзема леееека паника :) Като пушачите :wub:

Уф, притесних се, че при мен е проблема, защото и аз от 3 дни не мога да вляза в тракера! Благодаря за успокоението- стана ми като навик - ако не вляза в account-co.net, почва да ме обзема леееека паника :clap: Като пушачите :hush:

Аз си влизам ,но не мога да кача нищо.Не знам за теглене как стоят нещата.

Аз си влизам ,но не мога да кача нищо.Не знам за теглене как стоят нещата.

Mен направо ми е затиснал входа ;) и един сантим не мога да вляза ;)

Mен направо ми е затиснал входа ;) и един сантим не мога да вляза ;)

Наложи се да се регистрирам отново!

Дами, в следващите два дни ще има мащабна работа и доста промени по тракера. Бъдете сигурни, че веднага щом всичко е отново в релси, ще ви уведомя и ще можете отново да качвате и сваляте вашите любими неща. Надявам се, че ще проявите разбиране.

Доста време ме нямаше и сега гледам да наваксам както с четене на постовете ви, така и с теглене на новокачените книжки, но явно има проблем.

Не мога да изтегля абсолютно нищо от качените книжки от началото на август, даже и от повторно постнатите от Тихи.

Не мога да разбера дали проблема е в мене или в тракера. Когато успея да се включа в акаунт.ко /защото и с това има проблем/ ми дава, че торента на книгата, която искам да сваля е изтрит. 'Съжаляваме. Не беше открит торент с такова ID. Най-вероятно торентът е бил изтрит или

'The ID has been found on the Database, but the torrent has gone!

Check Server Paths and CHMODs Are Correct!'

Възможно ли е това? ;)

А иначе с мастерса, няма проблем.

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Доста време ме нямаше и сега гледам да наваксам както с четене на постовете ви, така и с теглене на новокачените книжки, но явно има проблем.

Не мога да изтегля абсолютно нищо от качените книжки от началото на август, даже и от повторно постнатите от Тихи.

Не мога да разбера дали проблема е в мене или в тракера. Когато успея да се включа в акаунт.ко /защото и с това има проблем/ ми дава, че торента на книгата, която искам да сваля е изтрит. 'Съжаляваме. Не беше открит торент с такова ID. Най-вероятно торентът е бил изтрит или

Възможно ли е това? ;)

Така,доколкото разбрах Акаунта има проблеми от известно време,но го оправят.Повечето книги се качват там и това обеснява нещата.

Освен мен незнам кой друг качва в Мастерс.

Хубаво е да качваме на две места именно за такива случаи,а 4сторинг не става,тъй като искат пари за теглене. :)

Колкото до Акаунт,нека да проявим малко търпение ;)

Здравейте момичета!

Отдавна чета коментарите, както и романите които качвате (за които благодаря), но чак сега се престраших да се регистрирам и да ви пиша.

Искам да ви попитам за един роман, чието име не мога да се сетя.

Знам, че ставаше въпрос за едно момиче, което живееше с баща си и брат си. Брат й, мисля че беше с една ръка защото май го бяха прстреляли, а баща й я продаде на търг в града/селото, заради дългове, които не може да изплати и я купи адвокатът на главния, който всъщност е отговорен за ръката на брат й. Мисля че главния беше граф, чието семейство беше загинало при пожар в имението. Също носеше и маска, хората си мислеха че е обезобразен, но той не беше. Появяваше се и без маска, но под друго име.

За сега друго не се сещам освен че книгата беше в две части. :rolleyes:

Благодаря предварително! :doh:

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Здравейте момичета!

Отдавна чета коментарите, както и романите които качвате (за които благодаря), но чак сега се престраших да се регистрирам и да ви пиша.

Знам, че ставаше въпрос за едно момиче, което живееше с баща си и брат си. Брат й, мисля че беше с една ръка защото май го бяха прстреляли, а баща й я продаде на търг в града/селото, заради дългове, които не може да изплати и я купи адвокатът на главния, който всъщност е отговорен за ръката на брат й. Мисля че главния беше граф, чието семейство беше загинало при пожар в имението. Също носеше и маска, хората си мислеха че е обезобразен, но той не беше. Появяваше се и без маска, но под друго име.

За сега друго не се сещам освен че книгата беше в две части.

Благодаря предварително! :rolleyes:

Здравей и привет! Винаги съм се чудила защо е трудно на някого да се престраши да пише във форума. Но това е друга тема. Книжката, за която питаш, е "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз. cool.gif След като се престраши за първия си пост, се надявам да не е последен. :)

Възможно ли е това? :doh:

Мила, в предното си мнение съм написала, че в следващите два дни ще има много работа и промени по тракера, може след това да се наложи повторно качване на някои торенти, но за сега трябва да оставим екипа да си свърши работата. Отново повтарям, щом положението се нормализира, ще пиша при първа възможност. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Е, като гледаш отстрани е някак по-различно, но няма да е последния.

Много благодаря за бързия отговор, който не очаквах по това време.А колкото до заглавието - толкова често съм го срещала тук, че сега направо се учудвам.

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Ако не ме лъже паметта, защото доста отдавна четох тази книга, става въпрос за " Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз. Е, ако не е, момичетата ще се включат след като се наспят и ще ме поправят.

Е, така става, като пиша във форума и си играя с кучето... Изпреварихте ме... Но съм доволна, че съм познала книжката

Редактирано от varnam (преглед на промените)

Е, като гледаш отстрани е някак по-различно, но няма да е последния.

Много благодаря за бързия отговор, който не очаквах по тва време.А колкото до заглавието - толкова често съм го срещала тук, че сега направо се учудвам.

Радвам се, че помогнах. :doh: А и бях максимално улеснена от точното описание. Случва се човек да забрави заглавието на някоя книга. Понякога си мисля, че от това би излязло много итересна игра, която би била и много полезна - да се пишат кратки резюмета, а другите да казват заглавията, авторите...

А късният час поне за мен е ежедневие. После ще ми е "забавно", когато ме събудят рано сутринта, но... навици, какво да се прави, трудно се отказвам от тях. :rolleyes:

Сега като разбрах загравието, друг зор - не мога да я изтегля, нищо,че акаунта работи. Явно ще трябва да изчакам.

Ще е интересна игра да познаваме книга и автор по кратко описание, но аз наистина доста отдавна искам да попитам за една книжка. Спомням си, че родителите на героинята бяха станали духове след смъртта си и и помагаха. Живееха в страноприемница, уф, наистина мнооооого ми е смътно съдържанието. Но да си попитам, може и да се сетите

Ще е интересна игра да познаваме книга и автор по кратко описание, но аз наистина доста отдавна искам да попитам за една книжка. Спомням си, че родителите на героинята бяха станали духове след смъртта си и и помагаха. Живееха в страноприемница, уф, наистина мнооооого ми е смътно съдържанието. Но да си попитам, може и да се сетите

Не съм я чела още, макар да я имам. Разлиствала съм я, затова се сещам коя е книгата - "Дъщерята на разбойника" на Ан Ейвъри, от поредицата "Легендарни любовници" на издателство "Ирис". :rolleyes:

Ето го резюмето:

Конникът язди под луната през виолетовите поля. Когато, изморен, стига стария хан, вътре вижда момиче, крaсиво като богиня. Лизи Тайнсдейл обаче е твърде земна - макар и дъщеря на известен разбойник, загинал заради любимата си, тя се задоволява просто да стопанисва наследената странноприемница, без да се захласва по младите мъже. Но когато тайнственият непознат я спасява от „червените куртки", а после я целува, тя разбира, че една жена може да се изправи и срещу самата смърт заради мъжа на мечтите си.

Ако правилно се сещам, все още не е сканирана.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Благодаря. Наистина имаше някакви разбойници. Сега ще се разтършувам, дано да я намеря.

Жалко, че още не е сканирана, но след като ти я имаш, остава надеждата...

А аз обещавам да си купя фотоапарат и да преснема книжките, които имам. Очаквам и колетче с 3 книги, за които съм сигурна, че ги няма сканирани. Само да пристигнат, че ги чакам вече 3-та седмица

Редактирано от varnam (преглед на промените)

Здравейте, момичета. Искам да попитам дали някой от вас има книгата "Нощ на острова" на Гленда Сандърс. Взех си я от библиотеката да я чета, а се окаха че последните листа липсват. ;) Ще съм много благодарна ако някой ми направи услуга.

Здравейте момичета!

За сега друго не се сещам освен че книгата беше в две части. :)

Благодаря предварително! :rolleyes:

Здравей и добре дошла! :)

Книгата наистина е "Роза през зимата" на Катлийн Удиуиз. Един невероятен роман написан много увлекателно. Ако искаш пиши ми на лични и ще ти я пратя по скайп.

А акаунт.ко май проработи - поне засега успявам да свалям. biggrin.gif

Хайде тогава няколко и от мен:

Сандра Браун - Дръзко предложение

Нора Робъртс - Нощна тъма

Нора Робъртс - Нощен дим

Нора Робъртс - Портрет в смъртта

Приятно четене! 63b33db850a59b0fa3149565efa7676d.gif

"В огъня" - Джейн Фийдър

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2665

"Мод" - Ашли Сноу

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2666

Дебора Сатинууд - Луна за двама

--------------------

Момичета вижте тук, има някаква грешка - тези линкове не съответсват на имената които са дадени. angry.gif

Явно ще трябва да се мине през търсачката на account-co

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Момичета,

Тихи ви го написа няколко пъти, сега и аз ще го повторя:

Има проблеми с тракера, търпи мащабна техническа профилактика. Изчакайте два-три дни и ни дайте време да ги отстраним, за да работи нормално. Повярвайте, че няма да ви оставим в неведение и първи ще научите когато всичко е отново наред. Извинявам се от името на целия екип за прекъсването и обещавам при безпроблемното функциониране на тракера да ви уведомя незабавно. Дотогава ще помоля за толерантност и да не превръщаме и темата за дискусии на любовни романи в дискусия защо не работи тракера.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.