Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета,

Тихи ви го написа няколко пъти, сега и аз ще го повторя:

Има проблеми с тракера, търпи мащабна техническа профилактика. Изчакайте два-три дни и ни дайте време да ги отстраним, за да работи нормално. Повярвайте, че няма да ви оставим в неведение и първи ще научите когато всичко е отново наред. Извинявам се от името на целия екип за прекъсването и обещавам при безпроблемното функциониране на тракера да ви уведомя незабавно. Дотогава ще помоля за толерантност и да не превръщаме и темата за дискусии на любовни романи в дискусия защо не работи тракера.

Ама тракера проработи и вече може да се сваля, само дето някои линкове са 'грешни' и трябва книгите да се търсят през търсачката.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Спрете най-после да се оплаквате - каза Ви се - ИЗЧАКАЙТЕ 2-3 дни и нещата ще се оправят!

Вече ще започна директно да трия оплакванията!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Ама тракера проработи и вече може да се сваля, само дето някои линкове са 'грешни' и трябва книгите да се търсят през търсачката.

Момичета, моля Ви за малко търпение, тракера не е готов още по него се работи! Helyg е обяснила! Нека спрем с коментарите по тази тема, когато всичко е готово всички ще разберем. ЗА СЕГА ТЪРПЕНИЕ!

Искам да попитам някоя от вас дали ще може да качи "Целувката на принца", мисля че е на Елън Танър-Марч.

Здравейте момичета аз редовно следя форума но за първи път пиша :lol6:

Сега ще ви помоля ако можете да ми помогнете аз тарся книги от поредицата Макгрегър на Нора Робъртс ... значи аз имам Бунтът,Всичко е любов,Да изкушиш съдбата,Джакпот,Зовът на сърцето,Сега и завинаги,Сезони на любовта,Търсачи на щастие,Слънчевата Кембъл....ако въобще същестуват и други книги от тази поредица ви моля да ми ги изпратите :lol6:)) Благодаря ви :lol6:)

Редактирано от tweety_sweet (преглед на промените)

Здравейте момичета аз редовно следя форума но за първи път пиша :lol6:

Сега ще ви помоля ако можете да ми помогнете аз тарся книги от поредицата Макгрегър на Нора Робъртс ... значи аз имам Бунтът,Всичко е любов,Да изкушиш съдбата,Джакпот,Зовът на сърцето,Сега и завинаги,Сезони на любовта,Търсачи на щастие,Слънчевата Кембъл....ако въобще същестуват и други книги от тази поредица ви моля да ми ги изпратите :lol6: )) Благодаря ви :lol6: )

Здравей и добре дошла!

Книгите са общо 11, като от тях само една не е преведена на бг. Ти имаш 9, а тази която ти липсва е:

В пламъка на страстта cool.gif

Искам да попитам някоя от вас дали ще може да качи "Целувката на принца", мисля че е на Елън Танър-Марч.

Здравей, мила cool.gif Ами аз имам книжката и мога да я сканирам в близко време ;)

Здравей, мила cool.gif Ами аз имам книжката и мога да я сканирам в близко време ;)

Багодаря ти! Много отдавна я търся.

Реших да изкажа възхищението си относно новата тема за корици тук, за да можем да им се наслаждаваме там!!! Много, много ми харесват всички, които сте качили момичета....сега с удоволствие ще си ги гледкам!!! Целувки!

а някой да може да ми помогне да намеря ''сара'' и ''пиратът от фабио'' да пише на [email protected].а също и на нора робъртс,мерси предварително.

а някой да може да ми помогне да намеря ''сара'' и ''пиратът от фабио'' да пише на [email protected].а също и на нора робъртс,мерси предварително.

А не искаш ли и да ти ги доставим с препоръчана поща?

Заявките се качват тук, ако някоя от сканиращите има книгите и добрата воля да ги сканира!

http://bg3.chitanka.info/mylib/index.php?a...%BC%D0%B0%D0%BD

и http://bg3.chitanka.info/mylib/index.php

потърси ги тук, дано намериш каквото търсиш :)

Момичета,реших и аз да помогна и днес започнах да заснемам Осъзнати сънища-Джейн Ан Кренц. Въпроса ми е ще поеме ли някоя от вас снимките,за да ги качи в тракера,защото си нямам на идея какво да правя? Работата ми върви бавно и предполагам ще ми отнеме около 2 дни. За пръв път ми е. След като заснех една трета от книгата,ви се възхищавам два пъти повече,за труда,който полагате! В момента разполагам с още 20тина книги,но ако продължавам да се движа с това темпо на костенурка,ще ми отнеме поне 2 месеца,защото повечето са доста обемисти.

Извинявам се предварително,ако на поста ми не му е тук мястото!

Момичета,реших и аз да помогна и днес започнах да заснемам Осъзнати сънища-Джейн Ан Кренц. Въпроса ми е ще поеме ли някоя от вас снимките,за да ги качи в тракера,защото си нямам на идея какво да правя? Работата ми върви бавно и предполагам ще ми отнеме около 2 дни. За пръв път ми е. След като заснех една трета от книгата,ви се възхищавам два пъти повече,за труда,който полагате! В момента разполагам с още 20тина книги,но ако продължавам да се движа с това темпо на костенурка,ще ми отнеме поне 2 месеца,защото повечето са доста обемисти.

Извинявам се предварително,ако на поста ми не му е тук мястото!

Поздравявам те за желанието да заснемеш книжката и да я споделиш с нас. Предполагам снимаш с фотоапарат, затова става по-бавно, на следващите вече ще имаш техника и ще се намали нужното време. Когато сканирах първата си книга, ми отне около 4-5 часа и повече, но след всяка следваща и след няколко експеримента на техники намалих времето на час за книжка, най-много час и половина, ако е по-обемна. :P

За торента няма никакъв проблем. Има кой да качи книгата в тракера, цял отбор сме там :P

И тъй като моя милост насъбра 13 книги за скан, а скенера е на 500 км от мен, реших да се пробвам с фотоапарата, който поне ми е на една ръка разстояние. (Хеси, не се притеснявай, така ще ти го заснема, че да не усетиш, че е с фото :P ). Стискайте палци да не се откажа, че не съм свикнала с този начин на заснемане.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Това, на което искам да ви обърна внимание не е точно обичайното, което се обсъжда тук. Но, понеже аз останах поразена смятам да ви го препоръчам-- The Twilight Saga: Stephenie Meyer, състояща се /засега/ от четири книги--Здрач/Twilight/,Новолуние/New Moon/,Затъмнение//Eclipse/ и Зазоряване/Breaking Dawn/.

По първата книга, както повечето от вас сигурно знаят, има фил. Този по втората излиза на 20 ноември 2009.

Книгите определено си заслужават. Интересна и наситена любовна история.Изключително силни описания на чувствата на главните герои. Интересно е да се спомене, че има изтекли в интернет 12 глави от пета книга /Midnight sun/ която представлява огледален образ на първата, но от гледната точка на главния герой, а не героиня :P

Препоръчвам тези книги горещо :P

Здравейте, дами! Току-що видях в Арена-та качени два филма по романи на Нора Робъртс - High Noon и Midnight Bayou. Нямат субтитри обаче.

Редактирано от porsha (преглед на промените)

Това, на което искам да ви обърна внимание не е точно обичайното, което се обсъжда тук. Но, понеже аз останах поразена смятам да ви го препоръчам-- The Twilight Saga: Stephenie Meyer, състояща се /засега/ от четири книги--Здрач/Twilight/,Новолуние/New Moon/,Затъмнение//Eclipse/ и Зазоряване/Breaking Dawn/.

По първата книга, както повечето от вас сигурно знаят, има фил. Този по втората излиза на 20 ноември 2009.

Книгите определено си заслужават. Интересна и наситена любовна история.Изключително силни описания на чувствата на главните герои. Интересно е да се спомене, че има изтекли в интернет 12 глави от пета книга /Midnight sun/ която представлява огледален образ на първата, но от гледната точка на главния герой, а не героиня ;)

Препоръчвам тези книги горещо :)

Мила, преди няколко месеца тук се заформи такава дискусия за Здрач, че форума споко можеше да се прекръсти на "Здрач мания". Повечето от момичетата тук са й големи фенове, но тъй като това е все пак тема за повече от една поредица, се създаде нова тема. С риск да ме линчувате всички, аз все още не съм чела книгите и скоро време май няма да ги прочета, а филма го гледах оттук-оттам и ми се стори интересен, ама не мисля, че ще се "прехласвам". Ако искаш се разрови из темата да попрочетеш за дискусията, ако ти е интересно. ;)

Момичета искам да кажа, че линка на Сандра Браун " Тръпката на успеха" е сбъркан май, защото на мен ми излиза филма на Бен Афлек " Правилата на играта". ;)

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Момичета искам да кажа, че линка на Сандра Браун " Тръпката на успеха" е сбъркан май, защото на мен ми излиза филма на Бен Афлек " Правилата на играта". ;)

Възможно е. В следващите няколко дни може и да има някои несъответствия, докато приведем в ред линковете. Ще го оправя това при първа възможност.

Иначе самата книга я потърси директно в тракера, там я има, просто в темата с линковете има някои разминавания.

Мила, преди няколко месеца тук се заформи такава дискусия за Здрач, че форума споко можеше да се прекръсти на "Здрач мания". Повечето от момичетата тук са й големи фенове, но тъй като това е все пак тема за повече от една поредица, се създаде нова тема. С риск да ме линчувате всички, аз все още не съм чела книгите и скоро време май няма да ги прочета, а филма го гледах оттук-оттам и ми се стори интересен, ама не мисля, че ще се "прехласвам". Ако искаш се разрови из темата да попрочетеш за дискусията, ако ти е интересно. ;)

Благодаря, не знаех :")

Амииииии... да. Ето оттук biggrin.gif

ПС: Ако не сте разбрали, иимаме си вече темичка за предстоящите заглавия. Ако и на взс ви попадне нещо, което го няма в нея, не се колебайте да ни осведомите. :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Здравейте, дами! Току-що видях в Арена-та качени два филма по романи на Нора Робъртс - High Noon и Midnight Bayou. Нямат субтитри обаче.

За Арена не знам, но в акаунт има качени всичките 4 филна на Нора Робъртс от 2009-та година и още два три от минали години. Разбира се за тазгодишните няма никъде субтитри, аз все още се опитвам да намеря поне на английски, че да се заемем с превод, все пак по слух си е много рисковано да се превежда.

Мда, още снощи драснах за книгата в темата "Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар". Резюмето е доста обещаващо, трябва да си я взема в скоро време. :)

И накрая...

Дами, вече с радост мога да кажа, че тракера е отново в релси, повече няма да има прекъсвания. Сегашните несъответствия в линковете се дължат на няколкото изгубени торента, качени след 13.08. Екипа се извинява за получилото се неудобство и моли ъплоудърите на тези торенти, ако имат възможност, да ги качат отново. На всички пожелавам приятно теглене и качване! cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.