Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте момичета, от известно време си блъскам главата с една книга която прочетох преди доста време но не мога де си спомня името и. За съжаление си спомням съвсем малко, по скоро края - живееха някъде в Тексас май в края на 18в. и на края на книгата откриха петрол, той беше купил автомобил, още първите произведени и я заведе на разходка с него. Спомням си само, че много ми беше харесала но я прочетох само веднъж и набързо преди една приятелка да ми я загуби.

Мисля, че става въпрос за "Обещанието на Тъндър" от Кони Мейсън cool.gif В еполига имаше такива сцени. Децата на главните вече са поотраснали и мисля, че там имаше сцена с гейзерите нефт :speak:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Книгата на Виктория Александър е The Wedding Bargain.На руски е преведена като Брачный контракт.

Книгата на Аманда е The River Knows.

Огромни благодарности, мила kiss.gif Ужасно много ме улесняваш със страхотно полезното инфо, в издирванията ми и тършуването из нета, докато "ловувам" за книжки :speak:

Здравейте момичета, от известно време си блъскам главата с една книга която прочетох преди доста време но не мога де си спомня името и. За съжаление си спомням съвсем малко, по скоро края - живееха някъде в Тексас май в края на 18в. и на края на книгата откриха петрол, той беше купил автомобил, още първите произведени и я заведе на разходка с него. Спомням си само, че много ми беше харесала но я прочетох само веднъж и набързо преди една приятелка да ми я загуби.

И аз мисля, че е Дива кръв на Ребека Брандуейн....много хубава книжка, една от най - любимите ми!

Мисля, че става въпрос за "Обещанието на Тъндър" от Кони Мейсън cool.gif В еполига имаше такива сцени. Децата на главните вече са поотраснали и мисля, че там имаше сцена с гейзерите нефт :)

Да но там въобще не става дума за автомобил! :)

Момичета някой може ли да ми намери на Linda Howard-Heartbreaker (1987) на английски :)

Да но там въобще не става дума за автомобил! :P

Ами доколкото си спомням - да, така е. В "Обещанието на Тъндър" нямаше автомобил, но имаше петрол, а в "Дива кръв" имаше автомобил, но нямаше гейзери с открит петрол ohmy.gif Така че може би има някакво преплитане в спомените - на мен лично често ми се случва да правя коктейл не от два, че от три и повече романа в спомените си :)

Ами доколкото си спомням - да, така е. В "Обещанието на Тъндър" нямаше автомобил, но имаше петрол, а в "Дива кръв" имаше автомобил, но нямаше гейзери с открит петрол ohmy.gif Така че може би има някакво преплитане в спомените - на мен лично често ми се случва да правя коктейл не от два, че от три и повече романа в спомените си :P

Не нямаше гейзер с петрол но имено защото откриват в земите им петрол те забогатяват!

Момичета някой може ли да ми намери на Linda Howard-Heartbreaker (1987) на английски :cheers:

Мила аз ти я намерих само дай един майл на личния да ти я пратя.

Бих искала да споделите мнението си за моя опит да се правя на писател.Знам,че не е кой знае какво....но все пак :cheers:

_________________________________________________________________________________________.doc

Такааа, явно аз ще съм първата с коментар. Моето лично мнение е, че интригата, която си забъркала само в 6 страници А4, е мноого добра. Още от началото се разбира, че действието ще е комплексно и напрегнато, идята за сюжет също страшно ми хареса. И тук идват критиките ми. Стилът ти е прекалено хаотичен, поне аз на моменти трудно се ориентирах в действието, като че ли си нахвърляла щрихи, но липсва пълнота, трябват още подробности около миналите събития, не знам дали ме разбираш. Вярно, че се стараеш да пишеш малко енигматично, за да не разкриеш още отначало всички "козове", но после извенъж идва момента, в който се обяснява за "семейната тайна" и цялата мистерия изчезва прекалено бързо.

Също така ще е добре да обърнеш внимание на пунктоацията и правописа. Не знам дали си забелязала, но често ти се получават тафтологии, а липсата на някои запетаи може да обърка човек при възприемането на самото изречение. Понякога и дребните неща като тези са от голямо значение.

Та това имах да кажа. :wors:

:speak: Имам проблем от няколко дни с един торентите http://account-co.net. Къде може да е проблема?

Проблема е в тракера няколко пъти вече съобщиха!

Мила аз ти я намерих само дай един майл на личния да ти я пратя.

Оки, много благодаря за бързия отговор :speak:

Сега като огледах списъците за сканиране и погледнах и в линковете за романите на Нора книгата - Hidden Riches (1994) Скрити богатства я имам и мога да ви я дам за сканиране ако ме изчакате или ако някой друг я няма, месля че не е качена, но все пак да попитам?

Сега като огледах списъците за сканиране и погледнах и в линковете за романите на Нора книгата - Hidden Riches (1994) Скрити богатства я имам и мога да ви я дам за сканиране ако ме изчакате или ако някой друг я няма, месля че не е качена, но все пак да попитам?

Книгата е поета за сканиране, мила. Специално за Нора ще ви помоля да проверявате списъка в блога. Там са поети книги, които липсват в темата. Отам нататък може да се разберете със поелата сканирането. :sobbing:

Момичета, попадна ми книтага "Харем" на Колин Фалконър. Много е интересна, но нямам скенер да я сканирам и да я пусна тук. Ако някой има желание и живее в София мога да я предоставя за сканиране. Книгата си заслужава. Пишете едно ЛС и ще се разберем.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Момичета, попадна ми книтага "Харем" на Колин Фалконър. Много е интересна, но нямам скенер да я сканирам и да я пусна тук. Ако някой има желание и живее в София мога да я предоставя за сканиране. Книгата си заслужава. Пишете едно ЛС и ще се разберем.

Моля, моля, разкажи малко за тази книга, имам страхотен мерак да я прочета. :huh: Дори бих я поела за сканиране, но съм страшно ангажирана почти до края на септември...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Здравейте, някой може ли да ми каже сюжета на Бялата роза от Джесика Сен Клер?

Здравейте, някой може ли да ми каже сюжета на Бялата роза от Джесика Сен Клер?

Мога да помогна само с резюмето на книгата, засега:

"Смелата и красива Сабрина Уелс напуска своя коварен настойник, за да предпочетe неизвестностите, които й предлага едно пътешествие на Запад. А Западът не е място за благопристойни девойки, възпитавани в духа и традициите на цивилизованото общество. Опасностите дебнат отвсякъде. Нo съдбата благосклонно протяга ръка и изпраща на помощ мъжествения Дийн Морган, който спасява живота на смелата пътешественичка, и то неведнъж. Стоманеносивите му очи и мъжественото му тяло събуждат у Сабрина неподозирани чувства и желания..."

Предполагам, че по-късно ще ме допълни някое от момичетата, която я е чела, с кратък преразказ.

Моля, моля, разкажи малко за тази книга, имам страхотен мерак да я прочета. ;) Дори бих я поела за сканиране, но съм страшно ангажирана почти до края на септември...

Книгата е по-скоро исторически роман за времето на Сюлейман Великолепни и неговия харем. Разказва се за интригите, живота в самият харем и израстването на една татараска робиня до известната и останала в историята единствена жена на султана, Хурем или Роксолана. Преди години имаше още една книга за Роксолана. Аз имам и нея. Помня, че тогава много ме впечатли, но скоро не съм я препрочитала.

Книгата се чете много леко, интригата се заплита, интересна е, научава се много за живота на самият султан и как е било в харема. Какво са правили, как са прекарвали деня си.... Стига ти толкова. Трябва да я прочетеш! Взех я от една приятелка и се надявам да мога да я задържа за да намеря начин да я сканирам.

Имам нещо на ум, но все още не зная как се работи със скенера в службата и първо трябва да се науча и чак тогава...

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Книгата ако не се лъжа е „Дива кръв„ на Ребека Брандуейн!

"Дива кръв" на Ребека Брандуейн се отнася за Канзас, град Уичита, но става въпрос за един професионален стрелец, който поради стечение на обстоятелствата е принуден да се грижи за осиротелите деца на своята сестра. Така се запознава с главната, която временно е поела грижите за децата, защото баща им, не прави нищо друго освен да се налива.

В книгата търсиха вода , но петрол така и не намериха;))).

Основно действието се развива в едно ранчо, където главната най-нахално му заяви, че ще се омъжи за него, ако и докара 500 глави добитък. Накрая на книгата, след около 30 години, наистина има автомобил и той я развежда с него, но не мисля, че точно това е книгата, която търсиш :hush:))

Книгата е по-скоро исторически роман за времето на Сюлейман Великолепни и неговия харем. Разказва се за интригите, живота в самият харем и израстването на една татараска робиня до известната и останала в историята единствена жена на султана, Хурем или Роксолана. Преди години имаше още една книга за Роксолана. Аз имам и нея. Помня, че тогава много ме впечатли, но скоро не съм я препрочитала.

Книгата се чете много леко, интригата се заплита, интересна е, научава се много за живота на самият султан и как е било в харема. Какво са правили, как са прекарвали деня си.... Стига ти толкова. Трябва да я прочетеш! Взех я от една приятелка и се надявам да мога да я задържа за да намеря начин да я сканирам.

Имам нещо на ум, но все още не зная как се работи със скенера в службата и първо трябва да се науча и чак тогава...

Благодаря ти за информацията, стискам палци да успееш със сканирането! Предварително благодаря за труда ти! kiss.gif

"Дива кръв" на Ребека Брандуейн се отнася за Канзас, град Уичита, но става въпрос за един професионален стрелец, който поради стечение на обстоятелствата е принуден да се грижи за осиротелите деца на своята сестра. Така се запознава с главната, която временно е поела грижите за децата, защото баща им, не прави нищо друго освен да се налива.

В книгата търсиха вода , но петрол така и не намериха:rolleyes:)).

Основно действието се развива в едно ранчо, където главната най-нахално му заяви, че ще се омъжи за него, ако и докара 500 глави добитък. Накрая на книгата, след около 30 години, наистина има автомобил и той я развежда с него, но не мисля, че точно това е книгата, която търсиш :)))

Напротив!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.