Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета във форума има ли "Кръвни братя" на Нора Робъртс. Ако я има може ли да ми дадете линк, защото аз нещо не мога да я намеря. Благодаря предварително.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета във форума има ли "Кръвни братя" на Нора Робъртс. Ако я има може ли да ми дадете линк, защото аз нещо не мога да я намеря. Благодаря предварително.

Не, мила, книгата е в списъка на misi_misi.

Просто се оказа, че книгата, която си е купила zornitsa7, има няколко празни листа и аз й сканирах тези странички, за да може да си я прочете. А това своевременно е и едно предупреждение към всички, които са решили да си купят книгата, а все още не са го направили. :huh:

омичета може ли да помоля за информация относно книгите на В.Хенли,колко са издадени у нас и всички ли са сканирани,потърсих в нета но излизат вече познатите cool.gif

омичета може ли да помоля за информация относно книгите на В.Хенли,колко са издадени у нас и всички ли са сканирани,потърсих в нета но излизат вече познатите cool.gif

Виж тук Маги, в блога на Гането, добре че е тя :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=6257

Мисля че две нейни книги не са сканирани - Лудетина и Жена на страстта, ама не съм 100% сигурна.

Мисля че две нейни книги не са сканирани - Лудетина и Жена на страстта, ама не съм 100% сигурна.

ооо да Жената е отвратителна на мен само края на 2 книга ми харесва,а Лудетина я имам много е хубава,благодаря Пете

По мое усмотрение тези двете и Ирландска циганка, която обаче е в списъка на Мариана-saintcat biggrin.gif

По мое усмотрение тези двете и Ирландска циганка, която обаче е в списъка на Мариана-saintcat biggrin.gif

а ирландска циганка чела ли си я ,дали е интересна cool.gif

след като сканирам книгата къде я качвам или какво да правя трябва ли да се редактира . извинявайте за въпроса просто за прав пат се захващат с нещо такова и предпочитам да попитам :angry:

след като сканирам книгата къде я качвам или какво да правя трябва ли да се редактира . извинявайте за въпроса просто за прав пат се захващат с нещо такова и предпочитам да попитам :blink:

След като си я сканирала, може да качиш pdf-a в account-co.net. Тракера е отворен за всеки, който желае да качва, ако мислиш, че няма да се справиш може да помолиш някой от отбора (мен, Xesi, ganinka, bobych, NELG, ralna,...) да я качи като торент вместо теб. Съответно книгата се поема от редакторския екип и след време ще бъде пусната и в текстови формат. Такава е практиката. ;)

а ирландска циганка чела ли си я ,дали е интересна cool.gif

Чела съм я преди години. Нямам лоши спомени, но нека да се изкаже някой, който е с по-пресни впечатления от моите. :blink:

ПП:То аз за която и да ме попитат, все съм я чела преди години, но просто така се получава. Понякога дори и книги, които поемам за редакция, а ги имам и на книжен носител, все едно не съм ги чела. Макар че помня имената на книгите, които съм чела, на много малко помня сюжетите. sad.gif

След като си я сканирала, може да качиш pdf-a в account-co.net. Тракера е отворен за всеки, който желае да качва, ако мислиш, че няма да се справиш може да помолиш някой от отбора (мен, Xesi, ganinka, bobych, NELG, ralna,...) да я качи като торент вместо теб. Съответно книгата се поема от редакторския екип и след време ще бъде пусната и в текстови формат. Такава е практиката. ;)

мерси много пробвах в account-co но нещо не стана затова реших да попитам .

мерси много пробвах в account-co но нещо не стана затова реших да попитам .

В какъв смисъл не стана? Обясни ми как точно се опитва да качаш и къде ти даде грешка.

П.С. В зависимост от това дали ползваш utorrent или BitComet за теглене на торенти, може да изтеглиш някое от тези клипчета: за utorrent и за BitComet, в които е обяснено как се създават и качват торенти.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте момичета мен ме нямаше тези дни и установявам,че ми трябва отпуск за да прочета всичко ново.Като преглеждах темите ми изкочи една мисъл.Нали като качвате нови неща ги слагате първо тук,а после и в спец темата?Установих,че не съм разбрала за някои книги,че са качени и се чудя дали има и други.

Тъй като тези дни бях малко на море в Созопол,та там си намерих едно местенце,където продават книги от нашите-Сандра Браун,Нора.Обаче някой мина и обра 3-4 преди да се усетя.Дали не е бил някой от вас? :) Да си признава бързо!

То и аз не останах с празни ръце.Взех си "С мисъл за теб","Сладоста на живота","Ирландска роза","Опасна игра" и "Свещени грехове"(прочетена!).Всичките са на Нора.Толкова съм доволна,че като вървя не стъпвам biggrin.gif .А като се има предвид и очакваната на 21-ви "Спасение в смъртта" си мисля,че някой горе мисли за мен.

И последно някой нещо да е чул за третата книга от "Знакът на седемте"?Знам,че съм ненаситна,ама ще забравим за какво става дума докато излезе пущината!

И последно някой нещо да е чул за третата книга от "Знакът на седемте"?Знам,че съм ненаситна,ама ще забравим за какво става дума докато излезе пущината!

Честито за придобивките. За съжаление не съм била аз обирача. :P А за трилогията не знам, те затова мойте си седят и чакат да излезе третата, та тогава да ги почна. :)

До колкото успях да измъча една от продавачките от книжарниците на Хермес в Бургас ми казаха за септември чак...или просто ме разкараха, че я подлудявам жената все с въпроси за Нора Робъртс :)

Апропо докопах се до Двоен образ на Нора и направо :) от радост!!!!

А за сканирането май доста ще се забавя, за което се извинявам предварително, но работата (а и лекциите и изпитите скоро, барабар с ликвидациите) нещо ми идва малко нанагоре в последно време sad.gif

Благодарности за книжката, мила kiss.gif Ако нямаш нищо против, ще я кача в акаунт и ще я добавя в темата с линковете cool.gif

Боби, тя е качила торента, но не е пуснала сийд затова е при мъртвите торенти. От известно време се опитвам да го пусна собственоръчно, но не ми приема. Съмнява ме, че файла, който е качен като торент и другия във 4сторинг са различни. Затова се надявам marsei да ни каже как стоят нещата и самата тя да се опита да даде сийд. Все пак почти е успяла да го качи, да довърши започнатото. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Честито за придобивките. За съжаление не съм била аз обирача. :P А за трилогията не знам, те затова мойте си седят и чакат да излезе третата, та тогава да ги почна. :huh:

Много добре правиш! Аз като прочетох първата отидох и си купих втората. Вече съм на средата, но като я свърша не знам как ще изтрая докато излезе последната...

Боби, тя е качила торента, но не е пуснала сийд затова е при мъртвите торенти. От известно време се опитвам да го пусна собственоръчно, но не ми приема. Съмнява ме, че файла, който е качен като торент и другия във 4сторинг са различни. Затова се надявам marsei да ни каже как стоят нещата и самата тя да се опита да даде сийд. Все пак почти е успяла да го качи, да довърши започнатото. ;)

Мисля, че успях да пусна сийд с файла, който свалих от сторинга. В момента някой тегли, дано да се изтегли докрай. biggrin.gif

Много добре правиш! Аз като прочетох първата отидох и си купих втората. Вече съм на средата, но като я свърша не знам как ще изтрая докато излезе последната...

Ами миналата година така се получи, че докато излизаше трилогията Кръгът в БГ, аз бях в Германия. Като се прибрах, след няколко дена излезе третата и аз тарикатката ги взех с мен на малка почивка (отидохме с мъжа ми на риболов, той лови риба по цял ден, а пък аз - чета. И той доволен, и аз доволна :rolleyes: ). Та тогава ги опатках за нула време и много ми хареса така - прясно-прясно от една книга на друга. Та затова ще чакам и за тази така. Пък и книги за четене колкото човек иска. cool.gif

може ли линк към книжката в акаунт че ми дава изчерпан трафик и коя е книжката :rolleyes:

може ли линк към книжката в акаунт че ми дава изчерпан трафик и коя е книжката :rolleyes:

Заповядай: http://account-co.net/torrents-details.php?id=2650

П.С. Браво, Гане, на мен обаче ми дава разлика от няколко KB във файла, който ти сийдна и който свалих от 4сторинг. Интересно, но факт.

Заповядай: http://account-co.net/torrents-details.php?id=2650

П.С. Браво, Гане, на мен обаче ми дава разлика от няколко KB във файла, който ти сийдна и който свалих от 4сторинг. Интересно, но факт.

Ами не знам. Сложих сваления от сторинга файл в папката ми за ъплоуд и "свалих" файла от тракера, като зададох сийд. По навик погледнах папката и видях, че в нея е създадена папка "Жената на разбойника" и вътре файл, но незавършен. Изтрих задачата и незавършения файл в папката, на негово място сложих този от сторинга, като го преименувах с името на незавършения файл и го "свалих" отново. И се получи :P

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

момичета снощи не биах в къщи и не сам видиала че е станало проблем с торента , моля да ме извините . сканирах и качих тази книга опитвайки да бада полезна ама май обърках нещата та . въпреки това за пореден път се убеждавам че вие сте страхотни специалисти приемете моите най искрени поздравления :)

момичета снощи не биах в къщи и не сам видиала че е станало проблем с торента , моля да ме извините . сканирах и качих тази книга опитвайки да бада полезна ама май обърках нещата та . въпреки това за пореден път се убеждавам че вие сте страхотни специалисти приемете моите най искрени поздравления :question:

Няма защо да се извиняваш, да ме беше наблюдавала отнякъде, докато качвах първия си торент. :speak: Просто при нас опита си казва думата. Ще видиш, че с втория ще е по-лесно, с третия още повече и докато се усетиш, ше качваш торенти, без да се замисляш кое след кое следва.

Аз също искам да те поздравя най-искрено за желанието да бъдеш полезна и за това, че не само взимаш, а и даваш! ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.