Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Благодаря, радвам се, че ти харесва. Всъщност моя подпис е линк към блога, а има и друг начин, аз го ползвам за няколко блога, които посещавам по-честичко. А именно, маркирам блога като любим и като влезна в блоговете, винаги ми излиза най-отгоре, независимо кога е писана последната публикация. :)

аха :wors: мерси мила ще направя както ме посъветва :clap:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Оххх, чак сърце ме заболя като гледам колко съм пропуснала, :) но така яко ме запалихте, че със сигурност аз ще съм поредната й фенка. Нямам търпение да се докопам до нейни романи. thefunfamily, моля те, ако не те затруднява дай линк за телгене за нейни книжки на руски :clap:

Редактирано от thefunfamily (преглед на промените)

• Автор
Проблема доколкото разбрах не е че няма да ти пратят книгите а че самата система за плащане не е много сигурна и може да се пробие и след като си пазарувал някой си купува неща с твойта карта. Надявам се да не се случва на никой затова просто споделям с вас какво ми каза моя приятелк,а която си купува учебници от там. Нейна съученичка се е оплакала че някой си е купувал тв и разни други работи с нейната карта след като е купувала от Амазон (въпросния тв е закупен пак от Амазон).

Ми незнам да ти кажа, може ;) Аз така или иначе купувах с английската си карта, и като се върнах тука я източих, в нея в момента имам само 4 паунда, които така или иначе немога да взема, затва халал да им са ;)

благодаря ви момичета :yanim: тъй като все още разглеждам повредите които са нанесени не мога да кажа колко и какво точно липсва . когато разбера ще разчитам на вас :clap: ако искате когато си инсталирам отново скайпа ще можем да си чатим там за да се запознаем и за да дам информация какво липсва. благодаря ви че се отзовахте kiss.gif може да ме наричате мери ако искате :angry: момичета в момента се опитвам да кача една книга която сканирах в account-co.net само че нещо не става ;) имате ли представа защо ;)

Страшно неприятно е, че си изгубила информация. Но ми стана интересно защо се е получило така. Да не би въпросните книги да са били в C:\ директорията, където ти е Windows-a? Тогава бих разбрала защо си се простила с тях. Но ако са били в D:\ или друг дял ( не знам на колко части ти е разделен хард диска ), тогава загубата е неоправдана. Моят съвет е да не съхраняваш никаква важна информация на C:\, а само в D:\ (или в другите дялове, ако харда ти е разделен на повече). Така се застраховаш в случай на проблеми с операционната система. ;)

стана точно така тихи. нали ти обяснявах че аз като си изтегля книжката и я копирах в С защото там имаше тогава най много място .... и съответно книжките които бяха там изчезнаха и трябваше на ново да ги копирам които са останали в първоначалната папка където се теглеха. аз от много време преди това теглех книжката , местех я и я изтривах от старото и място. затова се получи загуба на данни. иначе откакто почнах да тегля от account-co.net вече не ги трия и затова успях да възстановя тази част а другото което преди това съм теглела от други сайтове изчезна. надявам се да се ме разбрала мила ;) иначе вече се успокоих защото с ваша помощ ще си върна изгубените книжки ;)

стана точно така тихи. нали ти обяснявах че аз като си изтегля книжката и я копирах в С защото там имаше тогава най много място .... и съответно книжките които бяха там изчезнаха и трябваше на ново да ги копирам които са останали в първоначалната папка където се теглеха. аз от много време преди това теглех книжката , местех я и я изтривах от старото и място. затова се получи загуба на данни. иначе откакто почнах да тегля от account-co.net вече не ги трия и затова успях да възстановя тази част а другото което преди това съм теглела от други сайтове изчезна. надявам се да се ме разбрала мила ;) иначе вече се успокоих защото с ваша помощ ще си върна изгубените книжки ;)

Да, мила, разбрах те. Остава препоръката ми да записваш важното инфо на друго място различно от С, а ако не ти достига място, хващаш един диск и записваш. :angry: Така е най-сигурно. Също така по думите ти разбирам, че рядко сийдваш изтеглените от акаунт книги (поне до такъв извод стигам, щом си ги местила файловете). Ще те помоля за в бъдеще да ги оставяш да се сийдват повечко, така ще помогнеш и на много други да ги изтеглят. Късмет с възстановяването, ако имам нещо, което търсиш, ще пращам по скайп ако трябва. cool.gif

Да, мила, разбрах те. Остава препоръката ми да записваш важното инфо на друго място различно от С, а ако не ти достига място, хващаш един диск и записваш. ;) Така е най-сигурно. Също така по думите ти разбирам, че рядко сийдваш изтеглените от акаунт книги (поне до такъв извод стигам, щом си ги местила файловете). Ще те помоля за в бъдеще да ги оставяш да се сийдват повечко, така ще помогнеш и на много други да ги изтеглят. Късмет с възстановяването, ако имам нещо, което търсиш, ще пращам по скайп ако трябва. cool.gif

не мила аз откакто тегля от account и когато тегля книжката спрях да ги трия а и обикновенно ги оставам да се сийдват. изключение прави когато не съм на компа защото някой друг сяда и ми спира сийдването сега също не съм пуснала защото се занимавам с книгите и не мога да си позволя да е включено а и миленчето - The Duchess бе така добра да организира книжките на джоана линдзи и сега ми ги праща затова сега не мога да сийдвам но при първа възможност пак ще се включа cool.gif

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

не мила аз откакто тегля от account и когато тегля книжката спрях да ги трия а и обикновенно ги оставам да се сийдват. изключение прави когато не съм на компа защото някой друг сяда и ми спира сийдването сега също не съм пуснала защото се занимавам с книгите и не мога да си позволя да е включено а и миленчето - The Duchess бе така добра да организира книжките на джоана линдзи и сега ми ги праща затова сега не мога да сийдвам но при първа възможност пак ще се включа cool.gif

Разбрала съм грешно, извинявам се. И от името на всички благодаря за предишния и бъдещ сийд. ;)

Разбрала съм грешно, извинявам се. И от името на всички благодаря за предишния и бъдещ сийд. ;)

пак заповядайте kiss.gif

Здравейте милички,вече се връщам окончателно,направо ми прималя като видях колко сте изписали,но си имах оправдание,вече съм приета медицина в Пловдив и много се радвам biggrin.gif

видях че има нова книга на Конито,ако някой я е чел нека сподели какво му е мнението cool.gif

И Гане,кой блогове посещаващ,имам в предвид има ли други за книги като твоя :)

Здравейте милички,вече се връщам окончателно,направо ми прималя като видях колко сте изписали,но си имах оправдание,вече съм приета медицина в Пловдив и много се радвам biggrin.gif

видях че има нова книга на Конито,ако някой я е чел нека сподели какво му е мнението cool.gif

И Гане,кой блогове посещаващ,имам в предвид има ли други за книги като твоя ;)

Честито, Маги. :P

Аз посещавам блогове на приятели. Те нямат нищо общо с книги cool.gif

Аз с радост щях да помогна за качването на книжките,но мисля,че не мога да качвам в тракера торенти..но може да се сдобиеш отново с тях,например ако някой ти ги прати по скайп или по пощата :) Ако съм те разбрала правилно де :) Тук вече ще мога да окажа подкрепа стига да имам книжките

И каква е причината за да не можеш да качиш книжките?Всеки един потребител има Бутонче "качи торент" той е активен при всички потребители на сайта, при добро желание всеки може да помогне на друг.

Сега е мястото да ви поискам предварително извинение и малко търпение в часовете след 12.00 утре Събота 25.07.2009, ще има проблеми с влизането в сайта след обят.Моля да ни разберете, работим над нови проекти!

От време на време се появяват и продажби. Преди няколко дни пуснах списък, публикувала съм го и в тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1463779

Ако харесаш нещо, се обаждаш на телефона, защото аз съм само посредник, а не продавача. :)

П.С. Упс, забравих най-важното:

Луиз Кларк - Опасни желания

Благодаря много за информацията Lindsey laugh.gif Не искам да ставам нахална но имам още един въпрос.при свалиането на фаилове от account имам проблем всеки път ми изкарва една програма Wimelire която направо ми скъсва нервите при свалянето и всеки път ме оставя с пръст в уста..в смисъл отнема доста време и в краина сметка нищо.може би има и друг на4ин.Дами моля помогнете :baby:

Благодаря много за информацията Lindsey laugh.gif Не искам да ставам нахална но имам още един въпрос.при свалиането на фаилове от account имам проблем всеки път ми изкарва една програма Wimelire която направо ми скъсва нервите при свалянето и всеки път ме оставя с пръст в уста..в смисъл отнема доста време и в краина сметка нищо.може би има и друг на4ин.Дами моля помогнете ;)

Хм, не съм срещала програмата. Потърсих в google, но не намерих нищо за Wimelire, но пък намерих за Limewire и доколкото разбирам се опитваш да теглиш торентите с тази програма. От тук е и проблема. Просто ти трябва една свястна програма за торенти. Изтегли си utorrent от http://utorrent.com, инсталира се с две-три кликвания, лека е и удобна и е препоръчителна за теглене от акаунт. С utorrent, за да изтеглиш торент просто след като написнеш стрелката за сваляне избираш опция "Отвори" (Open), с която се отваря програмата, избираш си къде да се запамети файла, натискаш едно ок и останалото е песен. :cheers: Ако имаш някакви проблеми пиши. :cheers:

Момичета искам да споделя с вас, нещо на което попаднах, Топ 100 на романите, съставен чрез анкета към читателите, анкетата е правена четири пъти, през 1998, 2000, 2004 и за последно през 2007 г.

Топ 100 1998г.

1. A Knight In Shining Armor by Jude Deveraux - Time Travel (книга пета от серията за Монтгомъри, не е преведена на български)

2. The Secret by Julie Garwood - Historical - непреведена

3. Nobody's Baby But Mine by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - книга трета от серията Bonner Brothers, непреведена

4. Outlander by Diana Gabaldon - Time Travel

5. Dream Man by Linda Howard - Romantic Suspense - "Мъжът от сънищата", несерийна

6. Heaven, Texas by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - книга втора от серията Bonner Brothers, непреведена

7. Lord of Scoundrels by Loretta Chase - Historical

8. The Gift by Julie Garwood - Historical - "Брачна авантюра"

9. Whitney, My Love by Judith McNaught - Historical - "Уитни, моя любов"

10. It Had To Be You by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - "Избрах теб" книга първа от серията Bonner Brothers,

11. The Bride by Julie Garwood - Historical - "Венчило с дявола"

12. Almost Heaven by Judith McNaught - Historical - "Ад и Рай"

13.Dream A Little Dream by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - "Знойни сънища", книга четвърта от поредицата Bonner Brothers

14.Pride and Prejudice by Jane Austen - Classic - "Гордост и предрасъдъци"

15. Flowers From the Storm by Laura Kinsale - Historical

16. Paradise by Judith McNaught - Contemporary - "Рай"

17. Perfect by Judith McNaught - Contemporary - "Съвършенство"

18. Saving Grace by Julie Garwood - Historical - непреведена

19. The Prize by Julie Garwood - Historical - непреведена

20. Bewitching by Jill Barnett - Paranormal Historical

21. Born In Fire by Nora Roberts - Contemporary - "Родена в пламък", книга първа от CONCANNON SISTERS

22. After the Night by Linda Howard - Contemporary - непреведена

23. Born In Shame by Nora Roberts - Contemporary - родена в грях, книга трета от CONCANNON SISTERS

24. Ravished by Amanda Quick - Historical - "Красавицата и звярът"

25. The Rake by Mary Jo Putney - Historical - непреведена

26. Thunder and Roses by Mary Jo Putney - History - "Неприлично предложение"

27. Velvet Angel by Jude Deveraux - Historical - "Фиона"

28. Castles by Julie Garwood - Historical - "Принцеса Алесандра"

29. Mackenzie's Mountain by Linda Howard - SIM#261 - "Белязаният Маккензи"

30. Naked In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Гола в смъртта"

31. Scandal by Amanda Quick - Historical - "Скандал"

32. Shanna by Kathleen Woodiwiss - Historical - "Шана"

33. Sweet Liar by Jude Deveraux - Contemporary - "Сладък лъжец"

34. The Wolf & the Dove by Kathleen Woodiwiss - Historical - "Вълкът и гълъбицата"

35. Born In Ice by Nora Roberts - Contemporary - "Родена в лед"

36. Forbidden by Elizabeth Lowell - Historical - "Недокоснатата"

37. Only His by Elizabeth Lowell - Historical - непреведена

38. Minx by Julia Quinn - Historical

39. Rising Tides by Nora Roberts - Contemporary - "Самотни пясъци"

40. Sea Swept by Nora Roberts - Contemporary - "Пристанище за мъже"

41. Shades of Twilight by Linda Howard - Contemporary - "Сенки от мрака"

42. Something Wonderful by Judith McNaught - Historical - "Нещо прекрасно"

43. The Flame & the Flower by Kathleen Woodiwiss - Historical - "Пламъкът и цветето"

44. Untamed by Elizabeth Lowell - Historical - "Най-силната магия"

45. Velvet Song by Jude Deveraux - Historical - "Клариса"

46. Glory In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Прослава в смъртта"

47. Highland Velvet by Jude Deveraux - Historical - "Алисия"

48. Kill & Tell by Linda Howard - Romantic Suspense -"Убий и кажи"

49. My Lady Notorious by Jo Beverley - Historical

50. Once and Always by Judith McNaught - Historical - "Сега и завинаги"

51. Only Mine by Elizabeth Lowell - Historical - непреведена

52. Perfect Partners by Jayne Ann Krentz - Contemporary - "Перфектни партньори"

53. Simple Jess by Pamela Morsi - Historical

54. Texas Destiny by Lorraine Heath - Historical

55. Trust Me by Jayne Ann Krentz - Contemporary - "Вярвай ми"

56. A Rose For Maggie by Kathleen Korbel - SIM #602

57. A Rose In Winter by Kathleen Woodiwiss - Historical - "Роза през зимата"

58. Always To Remember by Lorraine Heath - Historical

59. Annie's Song by Catherine Anderson - Historical

60. Ashes In the Wind by Kathleen Woodiwiss - Historical - "Като пепел във вихъра"

61. Daring To Dream by Nora Roberts - Contemporary - "Дързост и мечти"

62. Double Standards by Judith McNaught - Contemporary - "Гордост"

63. Dragonfly In Amber by Diana Gabaldon - Time Travel

64. Drums of Autumn by Diana Gabaldon - Time Travel

65. Enchanted by Elizabeth Lowell - Historical - "Омагьосаните"

66. Gentle Warrior by Johanna Lindsey - Historical - коя е тази книга на т-жа Джоана така и не разбрах, мисля че са объркали писателката с Джули Гарууд, ама не знам може и аз да бъркам

67. Gone With the Wind by Margaret Mitchell - Classic - "Отнесени от вихъра"

68. Grand Passion by Jayne Ann Krentz - Contemporary - " Дъхът на страстта"

69. Hidden Riches by Nora Roberts - Contemporary - "Скрити богатства"

70. Honor's Splendor by Julie Garwood - Historical - непреведена

71. Immortal In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Безсмъртие в смъртта"

72. Kiss An Angel by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - "Да целунеш ангел"

73. Mirror Image by Sandra Brown - Contemporary - "Огледален образ"

74. Morning Glory by LaVyrle Spencer - Contemporary

75. One Perfect Rose by Mary Jo Putney - Historical- "Розата и херцогът"

76. Only Love by Elizabeth Lowell - Historical - непреведена

77. Sarah's Child by Linda Howard - SSE#230 - непреведена

78. Surrender by Amanda Quick - Historical - "Отдаването"

79. The Shadow & the Star by Laura Kinsale - Historical

80. The Sherbrooke Bride by Catherine Coulter - Historical - "Невестата от Шербрук"

81. Voyager by Diana Gabaldon - Time Travel

82. Wildest Hearts by Jayne Ann Krentz - "В клопка"

83. Ceremony In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Ритуал в смъртта"

84. Dancing At Midnight by Julia Quinn - Historical

85. Dreaming of You by Lisa Kleypas - Historical - "Мечтая за теб"

86. Gentle Rogue by Johanna Lindsey - Historical - "Покорителят"

87. Holiday In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Празник в смъртта"

88. Knight of a Trillion Stars by Dara Joy - Futuristic - непреведена

89. Lion's Lady by Julie Garwood - Historical - непреведена

90. Lord Carew's Bride by Mary Balogh - Regency

91. Only You by Elizabeth Lowell - Historical - непреведена

92. Public Secrets by Nora Roberts - Contemporary - "Публични тайни"

93. Rapture In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Екстаз в смъртта"

94. Scoundrel by Elizabeth Elliott - Historical

95. Shattered Rainbows by Mary Jo Putney - Historical - "Защото вярваш в любовта"

96. Sleeping Beauty by Judith Ivory - Historical

97. Son of the Morning by Linda Howard - Time Travel - непреведена

98. Splendid by Julia Quinn - Historical

99. Sweet Baby by Sharon Sala - Contemporary

100. The Outsider by Penelope Williamson - Historical

The Promise of Jenny Jones by Maggie Osborne - Historical

The Windflower by Laura London - Historical

Velvet Promise by Jude Deveraux - Historical - "Джудит"

Vengeance In Death by J. D. Robb - Futuristic Romantic Suspense - "Отмъщение в смъртта"

Walking At Midnight by Karen Robards - Romantic Suspense

Резултатите от 2000 и 2004 не са особено по-различни, но тези от 2007 просто ме закопаха, мога да кажа че 95 процента от заглавията са ми абсолютно непознати, както и авторите им.

За какво ви показвам туй четиво, исками се да си направим и ние нещо такова, обаче не съм много наясно как точно трябва да се проведе тази анкета, какво трябва да е гласуването... В класациите правихме подобно нещо, но там имаше ограничения

1) за бройката - само по 10

2) броях само историческите романи

Имам нещо наум, как трябва да стане, но ми изглежда доста трудоемко пък и е толкова объркано че по-добре да не обяснявам, та момичета моля за помощ, помагайте с идеи как да го осъществим!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

It Had To Be You by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - книга първа от серията Bonner Brothers, непреведена.

Тази книга май я ема преведена на български-"Избрах теб" се казва.

It Had To Be You by Susan Elizabeth Phillips - Contemporary - книга първа от серията Bonner Brothers, непреведена.

Тази книга май я ема преведена на български-"Избрах теб" се казва.

Може, не съм запозната с авторката, сега ще се поправя, благодаря за корекцията!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

И така, мили момичета, предоставям на вашето внимание едно дългоочаквано книжле, сканирано от ina-t, за което много й благодаря:

Нора Робъртс - Имитация в смъртта

Предполагам някой ще скача до небето от радост... cool.gif

"Избрах теб" на Сюзън Елизабет Филипс - "It had to be you" наистина я има преведена на български и е страхотна книга. Една от любимите ми съвременни истории. За съжаление, доколкоо знам, нито една от останалите от серията не е преведена.

"Избрах теб" на Сюзън Елизабет Филипс - "It had to be you" наистина я има преведена на български и е страхотна книга. Една от любимите ми съвременни истории. За съжаление, доколкоо знам, нито една от останалите от серията не е преведена.

Докато търсих инфо за Сюзън Елизабет Филипс за блога, попаднах на следното:

Знойни сънища : [Роман] / Сюзън Елизабет Филипс ; Прев. [от англ.] Адриан Велчев . - Варна : Компас, 2000. - 414 с. ; 20 см. - ( Романите на розата ; 68 ).

.Офс. изд. - 1 800 тир. - Ориг. загл. Dream A Little Dream / Susan Elizabeth Philips.

Това е четвъртата книга от поредицата. cool.gif

И така, мили момичета, предоставям на вашето внимание едно дългоочаквано книжле, сканирано от ina-t, за което много й благодаря:

Нора Робъртс - Имитация в смъртта

Предполагам някой ще скача до небето от радост... cool.gif

;):P;):clap: Ааааааааааз!

Щях да ти предложа да се ожениш за мен,но съм омъжена ;) .Хм,май и ти.

Кълна ти се във вечна любов и понеже умирам да разбера съвсем делово питам -в теб ли е "Портрет в смъртта"???Кога и как можем да го "видим"????

Не мога да повярвам,че само две книжки нямаме.Портрета е ясен,но пустия Origin какво ще го правим?!

Здравейте, момичета!

Много мерси за всички нови книги :wors::wors::wors:

Аз малко се позабавих, но нали знаете как е - лятото ангажиментите са в пъти повече. Есента се завръщам отново с пълна сила.

Сега: Бард пускат на 03.08.2009 нова книга на Нора Робъртс - Черните хълмове

Единайсетгодишният Купър Съливан се наслаждава на едно идеално лято заедно със съседското момиче Лил Чанс. Общата им страст към бейзбола и към дивите животни ги увлича в едно приятелство, което ще се окаже съдбовно и за двамата.

Дванайсет години след последната им среща съдбата отново ги отвежда в Блек Хилс, където хората и нещата, които са най-важни за тях, имат отчаяна нужда от завръщането им. Докато се борят с опасностите на дивата природа в Блек Хилс и със собствените си спомени и желания, Куп и Лил трябва да се изправят срещу убиец с извратено съзнание, който ги е избрал за своя плячка.Звучи обещаващо! Ще си я купя тъкмо преди почивка ;)

Някой да знае какво стана с третата книга от Знакът на седемта? Много ми харесата първите и две и сега ме гложди да прочета третата, ама ..... явно пак ще се чака.

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

ето най- после и първата ми книжкаааа biggrin.gif Сюзън Джонсън - Грешница - http://www.account-co.net/torrents-details.php?id=2488 извинете че е толкова голяма но ми е първа книжка. :wors: обещавам следващия път да послушам съветите на Боби и Тихи cool.gif Тук е момента да им благодаря от все сърце че ми помогнаха да направя книжката. Тихи бе така добра да го направи pdf защото компа ми беше развален за което много много благодаря, а Боби пък ми помогна да я качим като торент за което искрено благодаря :wors:;):wors: Тази книга беше много упорита как ли не на саботираше за да не успеем да я качим но с общи усилия успяхме kiss.gif Благодаря за помощта момичета :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.