Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ааааа, е сега, просто наистина ми подпали чивиите ohmy.gif Като ловджийско куче съм, щом чуя Джейн Остин. Определено ще падне търсене на книги на Джулия Куин. Чела ли си нещо нейно? Би ли препоръчала някой неин роман :P

Боби, още когато го споменавах си знаех че ще ти подпали чивиите мила cool.gif

Ами да, чела съм всичко нейно издадено у нас (а те за жалост са само 3 sad.gif ) Преди време май някъде тук споменах за двете от тях но не си спомням в коя тема беше...

Те са:

1.Duke and I

2.The Sekret Diaries of Miss Miranda Cheever

3.How To Maryy a Marquis

Разбира се препоръчвам ти ги и трите - те са ми сред книгите "за препрочитане" и "да паднеш от смях" че изтънчения хумор не липсва и в трите cool.gif Ако желаеш мога да ти напиша резюметата им...

П.П По някое време много се замислих дали да не седна да ги преведа на български, но те са преведени от английски на турски, и ми се струва че ще се получи много кофти да се превежда от превод (особено с моя български) sad.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Аз пък съм хвърлила око на поредицата Two Dukes of Wyndham на Джулия Куин, но нямам време и нерви да ги чета на английски, поне не сега. Ако се сещате преди време бях пуснала тук една корица със страшно готин синеок красавец. Та тя беше от въпросната поредица. cool.gif

Джулия Куин е просто потресаващ автор. Прочела съм всичко нейно преведено на руски (а това е горе-долу всичко, което е издала без последните й 2-3 книги) и честно да си кажа ми е най-любимия автор. Ще ми се и на български да пуснат нещо. Има страхотна серия за едно семейство Бриджертън - цели 8 невероятни книги. Толкова пъти съм ги чела, че ги знам наизуст вече, а и не само от тази серия. Наистина хумора е уникален, въпреки че The Sekret Diaries of Miss Miranda Cheever е малко по-мрачна от другите като цяло.

Подкрепям с две ръце, аз от 2-3 месеца не мога да свалям. Влезнах в епистолярна любов с екипа - наговориха ми нещо, което не ми се струва много редно.

[/quote

Мила би ли казала за кой екип става дума този на торент тракера или на 4storing?

На 4storing. Препоръчаха ми платен трафик, но без ояснение защо.

Джулия Куин е просто потресаващ автор. Прочела съм всичко нейно преведено на руски (а това е горе-долу всичко, което е издала без последните й 2-3 книги) и честно да си кажа ми е най-любимия автор. Ще ми се и на български да пуснат нещо. Има страхотна серия за едно семейство Бриджертън - цели 8 невероятни книги. Толкова пъти съм ги чела, че ги знам наизуст вече, а и не само от тази серия. Наистина хумора е уникален, въпреки че The Sekret Diaries of Miss Miranda Cheever е малко по-мрачна от другите като цяло.

Оуу тази серия я видях във форумите на рускините и ми изглежда страхотна, пък и таква огромна поредица!!! Може ли да ти помоля да разкажеш по едно изречение за всяка книга, страшно ми е любопитно! И направо се чудя как все още у нас няма нищо нейно!

Съни относно Стефъни Лорънс, да няма нещо нейно на български, аз не съм я срещала ohmy.gif за нея пак знам от рускините, има една зверска поредица от 15-16 книги - Cynster, една по-малка от 8 книги - Bastion Club и мисля че има още една или две предици които са нормални - 3-4 книги.Това което мога да ти кажа за нея или по-скоро за творчеството й- мненията на момичетата от руския форум са противоречиви, явно част от книгите са супер, но имало и доста скучни (напримера тази The Ideal Bride (2004), доста е нахранена), но пък Devil's Bride (1998),All About Love (2001),Аll About Passion (2001), A Secret Love (2000) и т.н. са им фаворити, всички са от огромната й серия, явно първата половина от нея е по-добрата. Но нали знаеш всеки човек е с различен вкус, но лично аз мисля, че щом един автор има толкома много издадени книги, явно в него има някакъв хляб. Дано съм помогнала, а и още нещо, не знам как си с руския, но ето ти темата за авторката http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=357&st=0

Оуу тази серия я видях във форумите на рускините и ми изглежда страхотна, пък и таква огромна поредица!!! Може ли да ти помоля да разкажеш по едно изречение за всяка книга, страшно ми е любопитно! И направо се чудя как все още у нас няма нищо нейно!

Съни относно Стефъни Лорънс, да няма нещо нейно на български, аз не съм я срещала ohmy.gif за нея пак знам от рускините, има една зверска поредица от 15-16 книги - Cynster, една по-малка от 8 книги - Bastion Club и мисля че има още една или две предици които са нормални - 3-4 книги.Това което мога да ти кажа за нея или по-скоро за творчеството й- мненията на момичетата от руския форум са противоречиви, явно част от книгите са супер, но имало и доста скучни (напримера тази The Ideal Bride (2004), доста е нахранена), но пък Devil's Bride (1998),All About Love (2001),Аll About Passion (2001), A Secret Love (2000) и т.н. са им фаворити, всички са от огромната й серия, явно първата половина от нея е по-добрата. Но нали знаеш всеки човек е с различен вкус, но лично аз мисля, че щом един автор има толкома много издадени книги, явно в него има някакъв хляб. Дано съм помогнала, а и още нещо, не знам как си с руския, но ето ти темата за авторката http://dreamsinbooks.0bb.ru/index.php?showtopic=357&st=0

Мерси слънце за изчерпателния отговор и линка. Успях да се снабдя с цялата поредица до момента на англ разбира се и просто ще прочета малко и сама ще си съставя мнение.

Момичета, може ли да се намерят още някой от книжките на Култър на български??? Помня, че съм чела робинята преди години, но с удоволствие ще я препрочета, както и останалите от серията.

• Автор
Да ама ми казаха да внимавам с Амазон ако плащаш с карта защото не е много сигурно и после ти дарпат пари. При мен се намират много романи ама сега още не съм наваксала с тези кадето са сканирани от момичетата във форума и не купувам много, обаче са много евтини втора ръка по 50 пи са.

В Шотландия, където се намереха бяха между 60 и 80 пи, в Лондон бях само за 3 дни и за тея 3 дни исках да разгледам града, затова не ми остана време да си купя никоя кига. Ама и то е огромен град, та нямам идея от къде може да се купи нещо втора ръка. Иначе от Амазон, малко се забавиха, че пристигаха главно от щатите, но иначе проблем нямаше. След като получих и шесте книги, които бях поръчала, чак тогава парите ми бяха взети от картата. Като получавах пратката трябваше да се подписвам, и после разбрах, че от пощата, съобщават за всяка доставка и като дойде всичко тогава ми взеха парите, затова мисля, че не бива да се страхуваш да пазаруваш от Амазон. кофтито само е, че книгите са на английски, ама се свиква. Има страхотни книги в сайта. Аз съм си ги наредила и постоянно им се радвам :clap:

Ами главните герой във всички книги са братя и сестри и имената, останали рано без баща заради нелеп инцидент (това е широко застъпено във всичките 8 книги). Майка им е страхотен човек който винаги се стреми да помогне на децата си. Общо взето са много сплотено семейство. Това е общо за всички книги. В първата книга The Duke and I се разказва за най-голямото от момичетата а иначе 4 подред Daphne и за херцог много добър приятел на брат й. И така харесват се, женят се, той има проблем. Заеква от дете, научил се е да се контролира защото баща му го е мразил за това, но не иска да има деца.

Втората е The Viscount Who Loved Me за наследника (инретесното е че е просто виконт :clap: ). Антъни страда от натрапчивата идея че ще умре на същата възраст като баща си т.е. след 9-10 години и затова си е поставил за цел да се ожени за подходящо момиче и да създаде семейство. Избира я (добричка и наивна) и е готов да действа но по-голямата сестра на момичето не е съгласна и му се противопоставя. В един прекрасен момент той компрометира голямата и то пред майките им и най големите клюкарки и трябва вече да се ожени за каката.

Третата книга е за следващият син Бенедикт. Неговата история е малко като пепеляшка. Танцува на един маскен бал с много красиво момиче, целува го на терасата и се влюбва в нея. Търси я 2 години и когато я намира даже не разбира че е тя, но момичето го помни също го обича и не може да му прости че не разпознава.

Четвъртата книга е за третия син Колин. Преди години е майка му го е натиснала да се ожени и тий се изцепва пред братята си че няма никакво намерение да се жени за никой още по малко за Пенелопа, която е пълничко, зле облечено момиче. Тя го чува тъй като е най добрата приятелка на сестра му и им е на госто в този момент. Той я вижда извинява се но все пак е много кофти момент. След няколко години той се прибира от пътешествие и заварва страхотна жена и т.н.

Петата книга е за Елоиза (незнам вече коя е подред). Тя вече е на 27 и е отказала на куп мъже да се ожени за тях. Но изненадващо за цалото семейство избягва от къщи и се жени за вдовецът на нейна далечна братовчетка на когото е написала писмо със съболезнования.

Шестата книга When He Was Wicked за Франческа. Тя е вече вдовица. Обичала е мъжа си, но там има още един мъж негов братовчед, с който тримата са били много добри приятели. Той пък е бил влюбен в нея през цялото време докато тя е била омъжена и избягва в Индия. Когато се прибира вече като наследник на братовчед си решава да се ожени за нея, тя пък не ще и така.

Седмата книга за една Хиацинт. Историята беше с един стар дневник, някакви скъпоценни камъни. Нея съм я чела само веднъж и нещо не ме грабна особено.

Последната книга е за най малкото от децата Грегъри. Главната героиня решава да ожени най-добрата си приятелка за Грегъри. Обаче в един момент самата тя започва да го харесва. В същото време е сгодена за друг.

Ами това е с две думи надявам се да си разбрала нещо. ;) Всъщност така като си мисля това са все банални историйки. Няма кой знае какъв екшън във книгите. Няма и екшън, убийства и т.н. Просто стилът на авторката е уникален.

За Стефани Лорънс съм абсолютно съгласна. От цалата серия Cynster само първата книга е много добра. Стахотна! Втората и третата също стават и нататък вече е пълна, абсолютна скука. Прочела съм около 7-8 книги от тази серия (незнам защо).

Леле колко съм изписала ohmy.gif. Най дългия ми пост ;)

thefunfamily, много ти благодаря за информацията, до четвъртата книга включително са точно моят типаж, изглеждат страхотни, а това че са банални истории е само плюс, все повече харесвам сюжети, в които се набляга изцяло на отношенията между героите.

А да те питам чела ли си нещо от Карън Мари Монинг?

Здравейте дами,искам да ви попитам дали има издавани книги на Джорджет Хейър (Georgette Heyer ) в България..Изглежда тя е доста известна и е творяла доста преди авторките,чиито книги ние четем..Преди време попаднах на един руски сайт и там имаше доста нейни книги.

Ето един сайт за авторката : http://www.georgette-heyer.com/bio.html ..на английски е,но това намерих..

момичета да ви се оплача ;) компютъра ми се развали и за съжаление трябваше да инсталираме нов windows и много от книжките са се загубили :clap: успях да спася към 15 гб но повече от 10 са се загубили сега ги търся и за да ми става още по гадно виждам че точно книгите които ми липсват са били качени в 4storing.com а тези ....... не ми дават да тегля абсолютно нищо :P които са в account-co.net вече ги изтеглих но се чудя какво да ги правим книжките качени в 4storing :idea: възможно ли е малко по малко с помощта на всички да ги качим в account-co.net ??? моля ви моля ви и аз ще помагам с каквото мога :help: какво мислите по въпроса момичета ;)

Аз с радост щях да помогна за качването на книжките,но мисля,че не мога да качвам в тракера торенти..но може да се сдобиеш отново с тях,например ако някой ти ги прати по скайп или по пощата :clap: Ако съм те разбрала правилно де ;) Тук вече ще мога да окажа подкрепа стига да имам книжките

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

момичета да ви се оплача ;) компютъра ми се развали и за съжаление трябваше да инсталираме нов windows и много от книжките са се загубили :clap: успях да спася към 15 гб но повече от 10 са се загубили сега ги търся и за да ми става още по гадно виждам че точно книгите които ми липсват са били качени в 4storing.com а тези ....... не ми дават да тегля абсолютно нищо :P които са в account-co.net вече ги изтеглих но се чудя какво да ги правим книжките качени в 4storing :idea: възможно ли е малко по малко с помощта на всички да ги качим в account-co.net ??? моля ви моля ви и аз ще помагам с каквото мога :help: какво мислите по въпроса момичета ;)

Мариана до колкото знам старите книги, които едно време качвахме във 4storing са разпределени между част от момичетата и те сега ги качват наново в account-co.net, а ти защо не кажеш какво липсва от колекцията, ще помагаме по скайпа...

Мариана до колкото знам старите книги, които едно време качвахме във 4storing са разпределени между част от момичетата и те сега ги качват наново в account-co.net, а ти защо не кажеш какво липсва от колекцията, ще помагаме по скайпа...

Аз също мога да помогна стига да имам книгите които търсиш така че както каза петето кажи какво се е затрило и ще го намерим

благодаря ви момичета :yanim: тъй като все още разглеждам повредите които са нанесени не мога да кажа колко и какво точно липсва . когато разбера ще разчитам на вас :clap: ако искате когато си инсталирам отново скайпа ще можем да си чатим там за да се запознаем и за да дам информация какво липсва. благодаря ви че се отзовахте kiss.gif може да ме наричате мери ако искате :beer11: момичета в момента се опитвам да кача една книга която сканирах в account-co.net само че нещо не става :angry22: имате ли представа защо :)

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

Боби, още когато го споменавах си знаех че ще ти подпали чивиите мила cool.gif

Ами да, чела съм всичко нейно издадено у нас (а те за жалост са само 3 sad.gif ) Преди време май някъде тук споменах за двете от тях но не си спомням в коя тема беше...

Те са:

1.Duke and I

2.The Sekret Diaries of Miss Miranda Cheever

3.How To Maryy a Marquis

Разбира се препоръчвам ти ги и трите - те са ми сред книгите "за препрочитане" и "да паднеш от смях" че изтънчения хумор не липсва и в трите cool.gif Ако желаеш мога да ти напиша резюметата им...

П.П По някое време много се замислих дали да не седна да ги преведа на български, но те са преведени от английски на турски, и ми се струва че ще се получи много кофти да се превежда от превод (особено с моя български) sad.gif

Ами главните герой във всички книги са братя и сестри и имената, останали рано без баща заради нелеп инцидент (това е широко застъпено във всичките 8 книги). Майка им е страхотен човек който винаги се стреми да помогне на децата си. Общо взето са много сплотено семейство. Това е общо за всички книги. В първата книга The Duke and I се разказва за най-голямото от момичетата а иначе 4 подред Daphne и за херцог много добър приятел на брат й. И така харесват се, женят се, той има проблем. Заеква от дете, научил се е да се контролира защото баща му го е мразил за това, но не иска да има деца.

Втората е The Viscount Who Loved Me за наследника (инретесното е че е просто виконт :beer11: ). Антъни страда от натрапчивата идея че ще умре на същата възраст като баща си т.е. след 9-10 години и затова си е поставил за цел да се ожени за подходящо момиче и да създаде семейство. Избира я (добричка и наивна) и е готов да действа но по-голямата сестра на момичето не е съгласна и му се противопоставя. В един прекрасен момент той компрометира голямата и то пред майките им и най големите клюкарки и трябва вече да се ожени за каката.

Третата книга е за следващият син Бенедикт. Неговата история е малко като пепеляшка. Танцува на един маскен бал с много красиво момиче, целува го на терасата и се влюбва в нея. Търси я 2 години и когато я намира даже не разбира че е тя, но момичето го помни също го обича и не може да му прости че не разпознава.

Четвъртата книга е за третия син Колин. Преди години е майка му го е натиснала да се ожени и тий се изцепва пред братята си че няма никакво намерение да се жени за никой още по малко за Пенелопа, която е пълничко, зле облечено момиче. Тя го чува тъй като е най добрата приятелка на сестра му и им е на госто в този момент. Той я вижда извинява се но все пак е много кофти момент. След няколко години той се прибира от пътешествие и заварва страхотна жена и т.н.

Петата книга е за Елоиза (незнам вече коя е подред). Тя вече е на 27 и е отказала на куп мъже да се ожени за тях. Но изненадващо за цалото семейство избягва от къщи и се жени за вдовецът на нейна далечна братовчетка на когото е написала писмо със съболезнования.

Шестата книга When He Was Wicked за Франческа. Тя е вече вдовица. Обичала е мъжа си, но там има още един мъж негов братовчед, с който тримата са били много добри приятели. Той пък е бил влюбен в нея през цялото време докато тя е била омъжена и избягва в Индия. Когато се прибира вече като наследник на братовчед си решава да се ожени за нея, тя пък не ще и така.

Седмата книга за една Хиацинт. Историята беше с един стар дневник, някакви скъпоценни камъни. Нея съм я чела само веднъж и нещо не ме грабна особено.

Последната книга е за най малкото от децата Грегъри. Главната героиня решава да ожени най-добрата си приятелка за Грегъри. Обаче в един момент самата тя започва да го харесва. В същото време е сгодена за друг.

Огромни, огрооомни благодарности, момичета, за невероятно полезното инфо. Благодарение на вас разбирам за тази абсолютно непозната авторка за мен, но която определено изглежда разкошна kiss.gif

Оххх, чак сърце ме заболя като гледам колко съм пропуснала, :) но така яко ме запалихте, че със сигурност аз ще съм поредната й фенка. Нямам търпение да се докопам до нейни романи. thefunfamily, моля те, ако не те затруднява дай линк за телгене за нейни книжки на руски :angry22:

И аз ще помагам, може да се каже, че имам всичко досега сканирано.

Едно съветче - аз самата съм си решила проблема, т.е. застраховала съм се: имам външен диск и съм копирала всичко там. Но може да се запишат на няколко диска и проблема е решен. :)

ПП: Ако ти трябва база за сравнение какво имаш и какво нямаш, специално за целта сме съставили списъци за улеснение на всички. Това са сканираните досега книги, разделени в няколко публикации в блога ми, които се актуализират своевременно. Ето и линка: Сканирани книги

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

И аз ще помагам, може да се каже, че имам всичко досега сканирано.

Едно съветче - аз самата съм си решила проблема, т.е. застраховала съм се: имам външен диск и съм копирала всичко там. Но може да се запишат на няколко диска и проблема е решен. :angry22:

благодаря ти гане за помощта ти :)

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

благодаря ви момичета :angry22: тъй като все още разглеждам повредите които са нанесени не мога да кажа колко и какво точно липсва . когато разбера ще разчитам на вас :beer11: ако искате когато си инсталирам отново скайпа ще можем да си чатим там за да се запознаем и за да дам информация какво липсва. благодаря ви че се отзовахте kiss.gif може да ме наричате мери ако искате :)

Мила, само някои от съвременните любовни романи и от Арлекините все още не сме качили в акаунт, но постепенно и тях ще качим. Всичко останало е качено на торенти в акаунт. Така че най-вероятно някои от тях ти липсват. Ако искаш напиши, кои точно от книжките искаш да качим, за да почнем от тях. cool.gif

В Шотландия, където се намереха бяха между 60 и 80 пи, в Лондон бях само за 3 дни и за тея 3 дни исках да разгледам града, затова не ми остана време да си купя никоя кига. Ама и то е огромен град, та нямам идея от къде може да се купи нещо втора ръка. Иначе от Амазон, малко се забавиха, че пристигаха главно от щатите, но иначе проблем нямаше. След като получих и шесте книги, които бях поръчала, чак тогава парите ми бяха взети от картата. Като получавах пратката трябваше да се подписвам, и после разбрах, че от пощата, съобщават за всяка доставка и като дойде всичко тогава ми взеха парите, затова мисля, че не бива да се страхуваш да пазаруваш от Амазон. кофтито само е, че книгите са на английски, ама се свиква. Има страхотни книги в сайта. Аз съм си ги наредила и постоянно им се радвам :)

Проблема доколкото разбрах не е че няма да ти пратят книгите а че самата система за плащане не е много сигурна и може да се пробие и след като си пазарувал някой си купува неща с твойта карта. Надявам се да не се случва на никой затова просто споделям с вас какво ми каза моя приятелк,а която си купува учебници от там. Нейна съученичка се е оплакала че някой си е купувал тв и разни други работи с нейната карта след като е купувала от Амазон (въпросния тв е закупен пак от Амазон).

Мила, само някои от съвременните любовни романи и от Арлекините все още не сме качили в акаунт, но постепенно и тях ще качим. Всичко останало е качено на торенти в акаунт. Така че най-вероятно някои от тях ти липсват. Ако искаш напиши, кои точно от книжките искаш да качим, за да почнем от тях. cool.gif

както и да ги качвате няма значение важното е че по този начин помагате на мен и на редица изстрадали души да се доберат до любимите си книжки ..... хммммм сега като се сетя не бих отказала романи в пдф формат на джоана линдзи защото тя е една от любимите ми авторки и за капак са се изтрили всички нейни книжки които имах , много ще ви бъда благодарна :):angry22:

Знам, че съм ужасно нетърпелива но мисля, че някой беше казал преди няколко несеца че ще сканира "Безпощадно" на Сандра Браун. Откога я търся щот резюмето ме грабна, точно мой тип книга(дано накрая не ме разочорова). Та имаме и нови попълнения и на някой не му ли се намира да я сканира? :)

ПП: Ако ти трябва база за сравнение какво имаш и какво нямаш, специално за целта сме съставили списъци за улеснение на всички. Това са сканираните досега книги, разделени в няколко публикации в блога ми, които се актуализират своевременно. Ето и линка: Сканирани книги

благодаря ти гане таман се чудих как да се добера до блока ти защото си го бях сложила на отметки и сега от напрежението дет ми се събра и хептен забравих че беше твой, адски много ми харесва как си го направила мога да намеря всичко което ме интересува там. браву мила :angry22: страхотна работа сте свършили :beer11:

Благодаря, радвам се, че ти харесва. Всъщност моя подпис е линк към блога, а има и друг начин, аз го ползвам за няколко блога, които посещавам по-честичко. А именно, маркирам блога като любим и като влезна в блоговете, винаги ми излиза най-отгоре, независимо кога е писана последната публикация. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.