Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Има ли някой Арлет на Катлин Уиндзор. Знае ли някой нещо повече за книгата? Продължение ли е на Вечната Амбър или си е съвсем отделна?

Аз я имам книгата, по точно книгите, две са, и според мен не може да се каже че е продължение на "Вечната Амбър", действието се развива през 20 век, но мога да кажа че историята е доста сходна, ако искаш мога да я сложа в списъка си сканиране, само кажи, и без това любовните ми романи които не са сканирани се стопиха, и скоро оставам без работа :)

Една книжка и от мен:

"Непокорната Джилиън" - Хелън Леър

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2382

Някой да я е чел, да даде малко инфо, резюмето ме грабва, ама веднъж се опарих с книжките на Хермес и ме е страх да повторя!

Тихчо много благодаря за новите книжки и отново ти благодаря че търпиш торент-терора ми! kiss.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Благодаря на всички за хубавите книжки преди малко прочетох на Ан Стюарт Рози в полунощ много ми хареса не бях чела нищо неино. Много цунки от мен :P:clap:

Между другото тази книжка на Хелън Непокорната Джилиън съм я чела хареса ми но вкусове много и все различни

А в допълнение ви пускам един списък с книги за продан. Някои сигурно се сещат, че и по-рано съм предоставяла подобно списъче на Поля от София. Този е нов и обновен, има много съвременни и исторически романи. Ако не ме лъже паметта savagejo търсеше "Портрет в смъртта" на Нора Робъртс, така че може да й се зарадва. cool.gif

Значи и аз я търся тази книжка,но ако няма втора няма да се сърдя.Все пак savagejo е преди мен на опашката ;) .Но пъък се интересувам от "Нежни урагани","Пристанище за мъже", "Самотни пясъци" и "Заговор в смъртта"

За съжаление някой ме изпревари :huh:

Мога ли да помоля който си я е взел, да я сканира :P:)

Така че аз продължавам с търсененто на Портрет, Имитация, Разделени, Видения и Оцеляване в смъртта. Ако чуете за още някой който ги продава свиркайте :)

ПС: Благодаря много за всички сканирани книжки

Така така, трябва да почне тормоза, а дано и музата ми да се посвести, че е в несвяст последните месеци.

Иначе за "Владетелката на замъка" нямаш грижи, мила, днес я допрочитам и ще я сканна, или довечера, или утре. :P Петето си избра "Брачен договор" на Бъртрис Смол. Приемат се кандидатури за 3-та, 4-та поред книга за сканиране. cool.gif

Благодарности, мила, когато стане, тогава. Аз съм от тези дето бааавно се носяяят и за никъде не бързат cool.gif

Благодарности, мила, когато стане, тогава. Аз съм от тези дето бааавно се носяяят и за никъде не бързат cool.gif

Е, ти си от моя тип, затова така добре се разбираме. cool.gif

Аз я имам книгата, по точно книгите, две са, и според мен не може да се каже че е продължение на "Вечната Амбър", действието се развива през 20 век, но мога да кажа че историята е доста сходна, ако искаш мога да я сложа в списъка си сканиране, само кажи, и без това любовните ми романи които не са сканирани се стопиха, и скоро оставам без работа ;)

Благодаря, Пете, за инфото за "Арлет" на Катлий Уиндзор. На всякъде по сайтовете, където я предлагат книгата за продаване, я рекламират като "продължение на Вечната Амбър". Ама честно казано като чуя "Вечната Амбър" и брррррррр - тръпки ме побиват. Това не е книга за хора със слаби сърца sad.gif Та от тази авторка имах и "Арабела" (ама хич не я долюбвам) и я шитнах без никакви угризения на съвестта без дори да я прочета.Дори бях щастлива, че се отървах от книгата. <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> Та затова бяяягам далече като чуя името на авторката и съответно не съм чела и "Арлет", да чукна на дърво - пу-пу f4a1f76dde85ef47ba30dcbc8ed12fba.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Благодаря, Пете, за инфото за "Арлет" на Катлий Уиндзор. На всякъде по сайтовете, където я предлагат книгата за продаване, я рекламират като "продължение на Вечната Амбър". Ама честно казано като чуя "Вечната Амбър" и брррррррр - тръпки ме побиват. Това не е книга за хора със слаби сърца sad.gif Та от тази авторка имах и "Арабела" (ама хич не я долюбвам) и я шитнах без никакви угризения на съвестта без дори да я прочета.Дори бях щастлива, че се отървах от книгата. :) Та затова бяяягам далече като чуя името на авторката и съответно не съм чела и "Арлет", да чукна на дърво - пу-пу

Боби чела съм ги и "Амбър" и "Арлет", преди 3-4 години и подъдржам мнението, първата, просто бях посиняла когато я дочетох, края така ме подразни, и реших и да прочета и втората, само от инат, мислех че ще е като продължението на "Отнесени от вихъра" и че поне тя ще свърши добре, уви финала беше още по-зле, в смисъл отново отворен, без да разбереш какво става в крайна сметка - и това ако не е дразнещо!!! Явно е запазена марка на авторката! Дай малко инфо за "Арабела", майка ми много харесвам и "Амбър" и "Арлет", до днес не знаех че има още нейни книги на български, може пък да я изненадам с някой подарък!

Боби чела съм ги и "Амбър" и "Арлет", преди 3-4 години и подъдржам мнението, първата, просто бях посиняла когато я дочетох, края така ме подразни, и реших и да прочета и втората, само от инат, мислех че ще е като продължението на "Отнесени от вихъра" и че поне тя ще свърши добре, уви финала беше още по-зле, в смисъл отново отворен, без да разбереш какво става в крайна сметка - и това ако не е дразнещо!!! Явно е запазена марка на авторката! Дай малко инфо за "Арабела", майка ми много харесвам и "Амбър" и "Арлет", до днес не знаех че има още нейни книги на български, може пък да я изненадам с някой подарък!

Ох, Пете, как по-рано не стана въпрос за тази авторка? Шитнах я преди време "Арабела" иначе с наааай-голямо удоволствие щях да ти я подаря, за да зарадваш майка си. Направо ме е яд ohmy.gif Не мога да ти дам почти никакво инфо за книжката, щото прочетох само 20-тина страници от нея и като видях, че е същото "чудо" като "Вечната Амбър", реших, че не съм мазохистка и я захвърлих. По мнооого смътни спомени - действието беше май през 13 век, а "Арабела" - избягала принцеса с коняр ли беше не беше. Сори ,мила, ама с напъните бях дотук. sad.gif Дано някой друг, който я е чел да даде повече инфо за книжката. cool.gif

П.С.Иначе напълно ти вярвам за "Арлет" и слава богу 5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif не съм припарвала до книгата, която за още по-голям ужас пак е в два тома.

Виж какви подвеждащи реклами има за тази книга - тук

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ох, Пете, как по-рано не стана въпрос за тази авторка? Шитнах я преди време "Арабела" иначе с наааай-голямо удоволствие щях да ти я подаря, за да зарадваш майка си. Направо ме е яд ohmy.gif Не мога да ти дам почти никакво инфо за книжката, щото прочетох само 20-тина страници от нея и като видях, че е същото "чудо" като "Вечната Амбър", реших, че не съм мазохистка и я захвърлих. По мнооого смътни спомени - действието беше май през 13 век, а "Арабела" - избягала принцеса с коняр ли беше не беше. Сори ,мила, ама с напъните бях дотук. sad.gif Дано някой друг, който я е чел да даде повече инфо за книжката. cool.gif

П.С.Иначе напълно ти вярвам за "Арлет" и слава богу 5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif не съм припарвала до книгата, която за още по-голям ужас пак е в два тома.

Виж какви подвеждащи реклами има за тази книга - тук

Мерси за инфото мила, сега поне ще знам да питам по сергиите. Иначе какво да кажа за книгите, не че са лоши, ама, то тия героини, от трън та на глог, все гадни работи им се случват и накрая даже и го няма щастливия финал, е как да не се сдухаш. Между другото точно от "Вечната Амбър", намразих всякакви книги с дворцови интриги, направо ми става лошо само като се сетя за Крал Чарлз или пък за Краля Слънце (него в други романи съм го срещала) - просто романтиката отива по-дяволите! Заради такива лоши спомени преди доста време не си бях взела "Удоволствието на краля", а сега след супер лативите от Тихи, ми иде да си изям ушите... отплеснах се!

Мерси за инфото мила, сега поне ще знам да питам по сергиите. Иначе какво да кажа за книгите, не че са лоши, ама, то тия героини, от трън та на глог, все гадни работи им се случват и накрая даже и го няма щастливия финал, е как да не се сдухаш. Между другото точно от "Вечната Амбър", намразих всякакви книги с дворцови интриги, направо ми става лошо само като се сетя за Крал Чарлз или пък за Краля Слънце (него в други романи съм го срещала) - просто романтиката отива по-дяволите! Заради такива лоши спомени преди доста време не си бях взела "Удоволствието на краля", а сега след супер лативите от Тихи, ми иде да си изям ушите... отплеснах се!

"Удоволствието на краля" е страхотна книга и доста реалистично ми звучеше поне на мен - със всичките тези описания на цялото Средновековие, много интерсна.

Аз искам да попитам за "Играта" на Бренда Джойс - понеже е от поредицата за Де Уорън - кой от двамата главни е свързан с тях? В момента я довършвам и въобще не ми е ясно, а понеже съм чела "Завоявателят" и "Обещанието на розата", но нещо не намирам връзката, е вярно действието се развива 300-400 години след тях, но все пак ... А иначе това си е типичен пример за книга с дворцови интриги - аз така се омотах по едно време, че започнах да се обърквам, кой за какво беше тръгнал да се бори и колко заговора заформиха :rolleyes: ... сложна работа

Повдигаш до болка позната тема, мила sad.gif И аз като видя "крал", "дворцов" или техни синоними в името на книгата и изтръпвам :handshake:

Но слава богу има доста книги, които опровергават неприязънта ми към такива имена. Освен "Удоволствието на краля", друг подобен светъл пример за мен е "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг. Като видях, че са ми я купили, идваше ми да вия от ужас. Но... се оказа приятна изненада. Всъщност цялата трилогия е страхотна според мен. Сигурно има още доста примери, но в момента не се сещам ohmy.gif

Здравейте, скоро прочетох на Бренда Джойс "Пътуване към рая".

Беше много интересна. Не спах една нощ, докато не я прочетох. Само сцените с изнасилванията ме натъжиха малко, но все пак накрая

любовта възтържествува, въпреки всичко и всички.

"Удоволствието на краля" е страхотна книга и доста реалистично ми звучеше поне на мен - със всичките тези описания на цялото Средновековие, много интерсна.

Аз искам да попитам за "Играта" на Бренда Джойс - понеже е от поредицата за Де Уорън - кой от двамата главни е свързан с тях? В момента я довършвам и въобще не ми е ясно, а понеже съм чела "Завоявателят" и "Обещанието на розата", но нещо не намирам връзката, е вярно действието се развива 300-400 години след тях, но все пак ... А иначе това си е типичен пример за книга с дворцови интриги - аз така се омотах по едно време, че започнах да се обърквам, кой за какво беше тръгнал да се бори и колко заговора заформиха :) ... сложна работа

Повдигаш до болка позната тема, мила sad.gif И аз като видя "крал", "дворцов" или техни синоними в името на книгата и изтръпвам :)

Но слава богу има доста книги, които опровергават неприязънта ми към такива имена. Освен "Удоволствието на краля", друг подобен светъл пример за мен е "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг. Като видях, че са ми я купили, идваше ми да вия от ужас. Но... се оказа приятна изненада. Всъщност цялата трилогия е страхотна според мен. Сигурно има още доста примери, но в момента не се сещам ohmy.gif

Добре, че не съм чела тази "Вечната Амбър", нито "Арлет" (макар последната майка ми да я има и да си седи на библиотеката вкъщи). Та затова не бягам от книги, в които са замесене дворцови истории. И Пете, наистина голям пропуск с "Удоволствието на краля". Леле тази книга от преди колко години я четох, разкошна е, главните герои са инати и постоянно са на нокти, при което се получават наистина интересни моменти и сблъсъци. Трябва да си я препрочета, забравила съм я вече.

ТОЙ Е САМО ЕДИН-"Бунтът"

Благодаря ти!!! Аз бях останала с впечатлението, че са повече....

Благодаря на всички за инфото за Арлет. Аз мислех, че е продължение на Вечната Амбър и понеже ми се видя недовършена си мислех, че има продължение. Сега обаче като разбирам, че Арлет си е съвсем отделен роман в 2 части , не искам да го чета. Още повече щом се развива през 20 век.

Днес си купих 4 книги - Циганско небе на Катрин Крамер, Наследницата Лорел на Лий Бристъл, Катрин на Карол Франц и Вземи сърцето ми на Боби Смит.

Вече нямам търпение да ги почна biggrin.gif

За съжаление някой ме изпревари ;)

Мога ли да помоля който си я е взел, да я сканира :help::)

Така че аз продължавам с търсененто на Портрет, Имитация, Разделени, Видения и Оцеляване в смъртта. Ако чуете за още някой който ги продава свиркайте :)

Миличка, май съм аз, но чакам Поля да ми се обади. Ако е в пакета книги който поръчах, ще я сканирам с удоволствие. kiss.gif

Момичета, ето и първата книга от списъка ми за сканиране. Това е последната несканирана книга на Нора от поредицата за Макгрегър:

Нора Робъртс - Всичко е любов

Днес си купих 4 книги - Циганско небе на Катрин Крамер, Наследницата Лорел на Лий Бристъл, Катрин на Карол Франц и Вземи сърцето ми на Боби Смит.

Вече нямам търпение да ги почна biggrin.gif

Честито за придобивките, моля те сподели си мнението за "Катрин" след като я прочетеш, аз съм с различни впечатления от нея, хем ми хареса, хем не толкова, много искам да я обсъдя с някой!

Тихи мерси за книжка,бърза както винаги! Изглежда ми много интересна, а корицата й е много впечатляваща, дано и отвътре да е такава!

Извинение!

Приятели,с цел по-добро зареждане и профилактика на сайта на :19.07.2009г. (неделя) след 12.00ч. е възможно всеки един от ВАС да има затруднения с влизането в него!

Всичко това ще трае само няколко часа.

Молим предварително за извинение!

Account-co.net

Нова книжка, със специални поздрави за Боби:

Виктория Холт - Владетелката на замъка

Приятно четене. cool.gif

Огромни, огромни благодарности, мила ;) Както винаги си страшен сръчко kiss.gif Още тази вечер ще й хвърля едно очо за какво иде реч и ако ми напълни очите, да си я поръчам утре :P

Огромни, огромни благодарности, мила ;) Както винаги си страшен сръчко kiss.gif Още тази вечер ще й хвърля едно очо за какво иде реч и ако ми напълни очите, да си я поръчам утре ;)

Може да си кажеш и мнението след това, ще ми е интересно, дали само мен ме разпалва за четене или си е увлекателно написана.

И още една книжка:

Мора Сийгър - Преди бурята

Давайте идеи кое да сканирам след "Опасни желания" на Луиз Кларк, сега ще я почвам. ;)

Някой случайно да има ''Каприз'' на Лора Паркър. Чела съм я отдавна, но ми е останала в съзнанието, че е интересна. Благодаря ви на всички вас които се стараете да ни угодите и изпълнявате всяко едно наше желание.

Редактирано от cecata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.