Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

"Подпечетано с целувка" е от поредицата на "Made in USA",аз имах преди години,но сега незнам къде е.

Уффффф, тогава нека Джени поясни от коя поредица търси, понеже след кратка справка със моя списък, книга с такова заглавие има като номер 57 от "Нови любовни романи" на Хермес и като номер 9 от "Made in USA" на Слово. Аз помислих, че търси от първата поредица. :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Уффффф, тогава нека Джени поясни от коя поредица търси, понеже след кратка справка със моя списък, книга с такова заглавие има като номер 57 от "Нови любовни романи" на Хермес и като номер 9 от "Made in USA" на Слово. Аз помислих, че търси от първата поредица. :clap:

Съжалявам за поправката,незнаех,че я има и в тази поредица,но не се изненадвам като знам колко често се повтарят имената на книгите ;)

Като стана въпрос за тези поредици,искаш ли имената и резюметата на книгите които имам :ph34r:

Съжалявам за поправката,незнаех,че я има и в тази поредица,но не се изненадвам като знам колко често се повтарят имената на книгите :clap:

Като стана въпрос за тези поредици,искаш ли имената и резюметата на книгите които имам :ph34r:

Ами и аз не бях обърнала внимание, докато не спомена. А за резюметата, разбира се, иска ли питане. И без това са ми в проект тези поредици. Скоро ще обработя това, което имам и ще почна една по една да ги пускам. cool.gif

Опитвам се да се оправя с книгите на Нора.Преглеждайки Donovan legacy виждам,че имам 3 от 4-те книги.Липсва Enchanted.Направи ми впечатление,че Магьосницата(Captivated) е първа според fanfiction,а според нашите издатели е втора.Направо ми се събраха очите.

Допускам ,че тук си правят експерименти с издаването на книги и в нас е грешката.Но не съм чела нищо от поредицата и ако може някой да ме росветли за истината,а и да ми поразкаже нещо от книжките ще съм му безкрайно благодарна!

Captivated (1992) Магьосницата

Сценаристът Наш Кърклаид се надява, че прочутата Моргана Донован, която всички мислят за магьосница, ще му даде интересен материал за неговия следващ филм на ужасите. Но след като я опознава, той не може да се отърси от мисълта за нея. Дали наистина е влюбен, или просто е изпаднал в плен на поредната и магия? От първата книга в трилогията "Наследството на Донован" на любимата ви писателка Нора Робъртс - "В плен на магията", вече познавате вълнуващата, изпълнена с перипетии история на ясновидеца Себастиан Донован. Сега ви предстои да изживеете заедно с братовчедката на Себастиан - необикновената Моргана Донован, нейната голяма любов. А нима има по-голяма магия от любовта?

Entranced (1992) В плен на магията

Едно невръстно момченце е отвлечено и младата Мел Съдърланд, частен детектив, прави всичко възможно да го открие, ала не разполага с достатъчно улики. Ето защо не може да вини отчаяната майка на детето, че се е обърнала за помощ към ясновидеца Себастиан Донован. Мел решава да държи под око привлекателния Себастиан, на когото няма и капчица вяра, но който я привлича неудържимо. Той пък е наясно, че разсъдливата Мел не вярва в ясновидства и магии, ала има нещо в нея, което не му дава мира. Себасщан няма друг избор, освен да й помогне. Защото Мел е неговата съдба...

Charmed (1992) Чародейна сила

Бун Файър, автор на детски книжки за феи и магьосници, не може да повярва, че съдбата ще му скрои такъв номер и новата му съседка ще бъде жена, която сякаш е слязла от страниците на негова приказка. Това е чаровната Анастасия, братовчедка на ясновидеца СебаСтиан и необикновената Моргана, които познавате от първите две книги на трилогията "Наследството на Донован" от любимата ви Нора Робъртс ?

Enchanted (1999)

Роуън Мърей изпитва към Лиъм Донован особено силно привличане, почти като магия. И когато той я целува, се убеждава, че чувствата са взаимни. Но скоро си дава сметка, че загадъчният й съсед се изплъзва така умело, както и тайнствения вълк, бродещ из къщата й.

Доколкото знам Enchanted не е издавана у нас,за съжаление sad.gif

.

.

.

Enchanted (1999)

Роуън Мърей изпитва към Лиъм Донован особено силно привличане, почти като магия. И когато той я целува, се убеждава, че чувствата са взаимни. Но скоро си дава сметка, че загадъчният й съсед се изплъзва така умело, както и тайнствения вълк, бродещ из къщата й.

Благодаря,точно така си и мислех,че стоят фактите.За съжаление нашите издатели правят щуротии.Издават две книги от 6кн поредица и зарязват автора.Веднага се сещам за Кристина Дод(която ми стана любимка напоследък)-издали са 1 и 6 книга от 7-те за детегледачките.Срамота!

Сценаристът Наш Кърклаид се надява, че прочутата Моргана Донован, която всички мислят за магьосница, ще му даде интересен материал за неговия следващ филм на ужасите. Но след като я опознава, той не може да се отърси от мисълта за нея. Дали наистина е влюбен, или просто е изпаднал в плен на поредната и магия? От първата книга в трилогията "Наследството на Донован" на любимата ви писателка Нора Робъртс - "В плен на магията", вече познавате вълнуващата, изпълнена с перипетии история на ясновидеца Себастиан Донован. Сега ви предстои да изживеете заедно с братовчедката на Себастиан - необикновената Моргана Донован, нейната голяма любов. А нима има по-голяма магия от любовта?

Entranced (1992) В плен на магията

Едно невръстно момченце е отвлечено и младата Мел Съдърланд, частен детектив, прави всичко възможно да го открие, ала не разполага с достатъчно улики. Ето защо не може да вини отчаяната майка на детето, че се е обърнала за помощ към ясновидеца Себастиан Донован. Мел решава да държи под око привлекателния Себастиан, на когото няма и капчица вяра, но който я привлича неудържимо. Той пък е наясно, че разсъдливата Мел не вярва в ясновидства и магии, ала има нещо в нея, което не му дава мира. Себасщан няма друг избор, освен да й помогне. Защото Мел е неговата съдба...

Charmed (1992) Чародейна сила

Бун Файър, автор на детски книжки за феи и магьосници, не може да повярва, че съдбата ще му скрои такъв номер и новата му съседка ще бъде жена, която сякаш е слязла от страниците на негова приказка. Това е чаровната Анастасия, братовчедка на ясновидеца СебаСтиан и необикновената Моргана, които познавате от първите две книги на трилогията "Наследството на Донован" от любимата ви Нора Робъртс ?

Enchanted (1999)

Аз наскоро започнах да я превеждам, но ако някой има представа дали ще я издават скоро по-добре да спирам докато е време. Иначе не е лоша книжката, поне от това което съм прочела до момента.

Аз наскоро започнах да я превеждам, но ако някой има представа дали ще я издават скоро по-добре да спирам докато е време. Иначе не е лоша книжката, поне от това което съм прочела до момента.

Много се радвам,че някой се е заловил с превода :) Но много се съмнявам да я издадат-по-стара книга на Нора е и никъде не намерих информацията за предстоящото и издаване.Така че ако не ти е проблем продалжавай с превода и благодаря предварително kiss.gif

розови - "Made in USA"

червени - "С имена на жени"

сини - "С имена на мъже"

зелени - "Екзотика"

Всички са поредици на издателство "Слово"

Има и още едни червени, които са от поредицата "Нови любовни романи" на Хермес.

Аз лично имам някое и друго книжле, списъка ми е тук: Хермес и Слово cool.gif

благодаря сащите са ;) а от каде мога да ги прочета или да си ги купя

защото не разбирам много :)

Уффффф, тогава нека Джени поясни от коя поредица търси, понеже след кратка справка със моя списък, книга с такова заглавие има като номер 57 от "Нови любовни романи" на Хермес и като номер 9 от "Made in USA" на Слово. Аз помислих, че търси от първата поредица. :yanim:

Незнаех, че са две книги. Уточнявам аз имам предвид "Made in USA"

благодаря сащите са ;) а от каде мога да ги прочета или да си ги купя

защото не разбирам много :)

Ами незнам във Варна какво-що. Аз мойте ги купувам от Пловдив и то втора ръка. А за четене освен по библиотеките... :)

Незнаех, че са две книги. Уточнявам аз имам предвид "Made in USA"

Ясно, и понеже искаш да я прочетеш отдавна, ще трябва да се сканира. Ха-ха, докато се прибера, списъка ми пак ще набъбне, освен ако някоя добра душица я няма. Засега ще я пиша в моя списък, но се чувствайте свободни да ми я отмъкнете. cool.gif

www.chitanka.info - В този сайт можете да намерите мн от книгите които търсите

Всички любовни романи, които ги има в Читанката, са качени оттук, мила.. cool.gif

Като стана дума за тези розови романчета "Made in USA", да питам, ако някой се сеща. Преди 8-9 години прочетох първото си такова книжле, което реално ме запали по любовните романи, но убийте ме, освен, че е от тази поредица, друго не си спомням, ни автор, ни заглавие. Останали са ми смътни спомени за запознанството на главните герои, защото ми беше забавно като го четях. Та двамата герои за бизнес конкуренти (нямам спомен каква им беше работата точно), но не се познават лично. Та главната трябваше да пътува със самолет и по време на полета се запозна с него, но не знае, че това е всъщност той, защото си казва само първото име (май беше Патрик, но може да се лъжа, не го вземайте под голямо внимание) и тя започва да му говори, че има конкурент със същото име и че той е еди какъв си. Така де, не го ласкае. Беше интересно да се чете, чак по-късно тя разбира истината.

Уви, други подсказки не мога да кажа, а много ми се иска ако мога да я намеря и да я препрочета. Интересно ми е дали ще ми хареса на втори поглед. Така че ако някой се сети коя е книжката, ще се радвам :)

Мила, подсказала си напълно достатъчно от книжката ;)

Заглавието и е "Романтично предложение" Ан-Мари Кларк № 42 от Made in USA (можеш да видиш дали е същата, намерих я в този сайт http://auction.bg/item.php?id=161331 )

Понеже отдавна не съм сканирала, мисля да впрегна скенера събота и неделя и да ти я подготвя за понеделник :sobbing:

Ако имам "Подпечатано с целувка" ще сканирам и нея.

Поздрави cool.gif

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Мила, подсказала си напълно достатъчно от книжката :baby:

Заглавието и е "Романтично предложение" Ан-Мари Кларк № 42 от Made in USA (можеш да видиш дали е същата, намерих я в този сайт http://auction.bg/item.php?id=161331 )

Понеже отдавна не съм сканирала, мисля да впрегна скенера събота и неделя и да ти я подготвя за понеделник :huh:

Поздрави cool.gif

Оооо, мила, мерсиии! Мисля, че е тази книжката! И ще си умра от кеф ако я сканираш, много ти благодаря! kiss.gif Леле от кога се чудя... :ass:

Здравейте, търся Сребърният ангел на Джоана Линдзи, дали някой може да ми помогне? Разгледах колекцията ви с любовни романи:huh: зашеметяваща е:baby:

Уха,взех си "Честни илюзии",надявам се да ми кажете ,че е добра .Голяма чуденка падна докато я избера.А ако може някой да я преразкаже ще е идеално.

Здравейте, търся Сребърният ангел на Джоана Линдзи, дали някой може да ми помогне? Разгледах колекцията ви с любовни романи:help: зашеметяваща е:)

Предвидена е за сканиране. Ето тук може да видиш какво още предстои да бъде качено в account-co.net и съответно във форума. "Сребърният ангел" е в списъка на Violeta_63. А тук са линковете към вече сканираните книги. cool.gif

П.С. И добре дошла!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Уха,взех си "Честни илюзии",надявам се да ми кажете ,че е добра .Голяма чуденка падна докато я избера.А ако може някой да я преразкаже ще е идеално.

Можеш да си заложиш месечната заплата, че е добра. :help: Честни илюзии на Нора води класацията ми за най-любими книги евър. Няма да ти развалям удоволствието като преразказвам, но ако си харесала братя Куин, ще харесаш и Люк. Опа, това май ти дава известна представа, а? :) Въобще, няма да съжаляваш за покупката.

Като стана дума, не съм я препрочитала от сума ти време, трябва да я подхвана скоро.

Можеш да си заложиш месечната заплата, че е добра. :P Честни илюзии на Нора води класацията ми за най-любими книги евър. Няма да ти развалям удоволствието като преразказвам, но ако си харесала братя Куин, ще харесаш и Люк. Опа, това май ти дава известна представа, а? ;) Въобще, няма да съжаляваш за покупката.

Като стана дума, не съм я препрочитала от сума ти време, трябва да я подхвана скоро.

Мхмм,вече открих приликата.Обаче я оставям за утре вечерта,че се очертава време за четене.

Поздрави cool.gif

Имаш, имааааааааааааш. Знам аз, знам.8e1f7349ebad838066c5e4abd48bcc32.gif Ама чаках сама да ми се катурнеш в капанчето. 7fd1f4630ff21d363541b9a6143e364c.gifТрия я от моя списък.9906bca122d94c6b7f8435e8372645cc.gif

Имаш, имааааааааааааш. Знам аз, знам.8e1f7349ebad838066c5e4abd48bcc32.gif Ама чаках сама да ми се катурнеш в капанчето. 7fd1f4630ff21d363541b9a6143e364c.gifТрия я от моя списък.9906bca122d94c6b7f8435e8372645cc.gif

;);)

Момичета, искам да ви питам как четете книжките. Аз обожавам да се изтегна в леглото, да си взема книгата и да чета. Ако можех бих си купувала поне част от книгите, но това не ми е възможно. Има ли някоя от вас, която си принтира книгите. И успявате ли да получите, поне подобие на истинска книга?

Момичета, искам да ви питам как четете книжките. Аз обожавам да се изтегна в леглото, да си взема книгата и да чета. Ако можех бих си купувала поне част от книгите, но това не ми е възможно. Има ли някоя от вас, която си принтира книгите. И успявате ли да получите, поне подобие на истинска книга?

Да се изстегна в леглото с книжка, това за мен е начина да разпусна от всичко, като се зачета и забравям всякакви проблеми и ангажименти. Когато започнахме изобщо темата и бяха сканирани може би към десетина книжки, си бях принтирала 5-6, и много им се радвах, защото като изключим липсата на цветната корица, ми харесваха повече от самите книжки, да уточня, имах възможност да принтирам пдф-те и да си ги шия, слагах им една спиралка, и подвързия отгоре и ставаха супер, косура им е че бяха формат А4 и не можеш да си ги сложиш на рафта при другите. За мен купуването на книжките е удоволствие голямо колкото и самото четене, умирам да обикалям сергийките (особено като имам парички, иначе е малко депресиращо) и въпреки че на 99 процента всичко от Ирис и Бард и други издателства е качено, продължавам да купувам каквото намеря, няма значение дали е сканирано вече или не. Просто за мен четенето от компютъра е много краен вариант, и трябва много да съм се мераклисала за определена книга, да нямам никакъв шанс да я намеря и тогава мога да я прочета от компа, наистина избягвам!

ЕЕе,аз пък всички си ги чета от компютъра,повече ми харесва,е става малко по бавно,но по принцип разлика няма :speak: не че не си копувам книжки но колекцията ми е ограничена пък и от толкова време чета,че научих всичките си дружки и те сега така четат cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.