Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77.gif Момичетаааааааааа, днес имаме повод за празник! b81583575953c9d360152cd509c7c22d.gif

За всички вас първата книга от поредицата за Макгрегър на Норчето : b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif

Нора Робъртс - В пламъка на страстта

Сърдечни благодарности на човека, сканирал книгата! 1382700e22e3a26ca4d2503ad9bfd475.gif

Благодаря много :laughing5::lol6::laughing5:

Сега да се включа и аз. След голямо закъснение, за което се извинявам:

Тайна звезда - третата книга от "Звездите на Митра" Нора Робъртс http://4storing.com/dhob4a/c73c4f5bfd89489...32fe7748c0.html

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ей,с тези книги на Нора Робъртс ме убивате!Няма как да четааа!

Благодаря много :blink::clap::)

Сега да се включа и аз. След голямо закъснение, за което се извинявам:

Тайна звезда - третата книга от "Звездите на Митра" Нора Робъртс http://4storing.com/dhob4a/c73c4f5bfd89489...32fe7748c0.html

:wors:kiss.gif благодаря много!!!Поредицата се оказа адски интересна cool.gif

Здравейте преди всичко мерси за страхотните книги и ако може да помоля ако някой има книгите на Елизабет Лоуел от поредицата Донован - Кехлибарения бряг, Нефритения остров, Pearl cove, Midnight in Ruby Bayou да ги качи :line dance: Ще съм ви много много благодарна.

Ей,с тези книги на Нора Робъртс ме убивате!Няма как да четааа!

Защо така, слънце? Късаш ми сърцето...c172fc264d6cefeea198eff62858e849.gif

А пък на мен щъркела ми донесе още едно "Норче":

Нора Робъртс - С мисъл за теб

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

:speak:;):clap: Блатодаря за всички книжки на Нора Робъртс.

Редактирано от besos (преглед на промените)

Извинявайте ако прозвуча нескромно, но много харесвам и романите на Сюзън Филипс, Елизабет Адлър и Мерил Сойер. Търсих из торент тракера, но не намерих нищо от тези авторки. Много моля, ако някоя от вас има техни книги, има време и възможност, нека да качи. Вярвам, че има и други любителки на съвременните любовни романи.

Благодаря,че МИСЛИШ ЗА МЕН :lol6: .Препрочетох си "Опасно изкушение" и се чудя коя да почна от тези,които не съм чела.Може ли нещо да ми препоръчаш?Има толкова много ,които не съм чела,че...

Извинявайте ако прозвуча нескромно, но много харесвам и романите на Сюзън Филипс, Елизабет Адлър и Мерил Сойер. Търсих из торент тракера, но не намерих нищо от тези авторки. Много моля, ако някоя от вас има техни книги, има време и възможност, нека да качи. Вярвам, че има и други любителки на съвременните любовни романи.

Нещо за Елизабет Адлър можеш ли да кажеш,че съм попадала на доста романи,но така и не посмях да прочета нещо.

Оффф момичета, айде да се съберем и да направим митинг или някаква стачка пред редакцията на Ирис - пак книга на Джейн Фийдър, и въпреки че точно тази изглежда обещаваща (но нищо не се знае - резюмето е повече от сухо), писна ми вече!!!

http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=11107

Тези от "Ирис" защо не издадат нещо на Кристина Дод??!Едва ли е по-скъпа от Фийдър,а има толкова неиздавани книги на бг и толкова приятен стил на писане!

Въй,ама какво толкова я харесват тая Джейн Фийдър,просто не разбирам ;) Има толкова по-добри авторки от нея!

Оффф момичета, айде да се съберем и да направим митинг или някаква стачка пред редакцията на Ирис - пак книга на Джейн Фийдър, и въпреки че точно тази изглежда обещаваща (но нищо не се знае - резюмето е повече от сухо), писна ми вече!!!

стачка е много трудно за изпълнение но едно гневно писмо с включени нашите препоръки . все пак ние сме хората които купуват от тях тези книги и имаме право да изискваме . :)

e не наистина се уляха вече,стига с тай Фийдър много е суховата,аз от нея само Кадифе ми харесва :speak:

стачка е много трудно за изпълнение но едно гневно писмо с включени нашите препоръки . все пак ние сме хората които купуват от тях тези книги и имаме право да изискваме . :angry:

да много са зле тези хора,толкова автори има ,че Патриша Грасо не е издавана от 3 години,ми и Конито я позарязаха ohmy.gif

Елизабет Адлър - "Сега или никога"

Тя може да държи всички врати заключени. Може да пази много тайни. Но не може да държи заключени спомените за ужасяващо престъпление, нито да предотврати това да се случи отново.

Убиецът не бърза, когато избира жертвите си. Той не бърза и когато ги убива. Момичето е оставено в такова състояние, че дори на Хари джордан, ченге от Бостън, му прилошава. Този път, обаче, убиецът е направил грешка. Жертвата е намерена жива.

Снабден с полицейски профил и рисунка на убиеца, Хари иска национална публичност - такава, каквато може да му осигури Малъри Малоун, "телевизионният детектив". Нейното шоу е с най-висок рейтинг и пресъздава отвратителни престъпления, използва спомените на свидетели и това понякога е достатъчно, за да се разреши случаят. Но не и този път.

И защото не ме бива в кратките преразкази, преписах анотацията от корицата на книгата.

Това е една от любимите ми книги. Препоръчвам я на всички, които обичат криминално-детективско-любовна литература...

e не наистина се уляха вече,стига с тай Фийдър много е суховата,аз от нея само Кадифе ми харесва :)

да много са зле тези хора,толкова автори има ,че Патриша Грасо не е издавана от 3 години,ми и Конито я позарязаха ohmy.gif

Иска се средства за товаааа!

А това издателство /Ирис/ доста западна през последните години.Ходих на Панаира на книгата в НДК тази година и трябва да ви кажа, че от всичките щандове в крайна сметка купих книги на дъщеря ми, но не и за мен. Просто нищо не ми хвана окото. Или преиздават вече издавани книги,или това което е ново е гола-вода!

Не мога да се сетя издателството - имаше най-новия писък книга - не си мислете,че запомних коя е - но струваше 50.00 лева!!! Е,беше отпечатана на Черна хартия с бели букви! Може би има един вид колекционерска стойност, но едва ли някой би си я купил, ако не го тресе снобизма.....

А бях и основен "спонсор" на Бард - няма да ми повярвате, но вече близо 6 месеца нищо не съм купила от това издателство.

Така ,че аз съм "за" протесното писмо - ще се подпишем всички и дано някой ни чуеееее..........

Здравейте на всички!

Молбата ми е за книгата "Да целунеш ангел" на Сюзън Елизабет Филипс. Видях във форума, че е писано за нея, но никъде не видях линк..........

Здравейте на всички!

Молбата ми е за книгата "Да целунеш ангел" на Сюзън Елизабет Филипс. Видях във форума, че е писано за нея, но никъде не видях линк..........

Ще се опитам да я сканирам и обърна в doc формат колкото мога по-бързо.

Мдаааа, досега пред мен стоеше една чуденка за предходната книга на Джейн Фийдър, издадена от Ирис- Дивата хризантема. Дали си заслужава човек да си я купи или да я пропусне леко по тъч линията :huh: Сега вече чуденките ми са две - за двете последни книги на Джейн Фийдър. ;):lol6: Ако Ирис бяха издали роман на някоя от "любимките" ми Розмарито, Дженифър Уайлд или Бъртрис Смол поне нямаше да има пред мен дилема - хубава ли е книгата или нц? Направо щях да я пропусна с лекота и облекчена въздишка. А сега - ще гадаем, щото лично на мен някои от романите на Джейн Фийдър ми допадат и са ми сред любимите. Моля ако някой вече е чел някоя от двете споменати книги, да сподели впечатления и ми помогне за разрешаването на дилемата :P

Благодаря,че МИСЛИШ ЗА МЕН ;) .Препрочетох си "Опасно изкушение" и се чудя коя да почна от тези,които не съм чела.Може ли нещо да ми препоръчаш?Има толкова много ,които не съм чела,че...

Ако имаш предвид Нора, давай наред. Аз лично предпочитам поредиците й, макар че и самостоятелните не падат по-долу.

И да попитам може ли някой да сканира последната книга на Джоана - "Скандал и още нещо"? :):):)

Ако имаш предвид Нора, давай наред. Аз лично предпочитам поредиците й, макар че и самостоятелните не падат по-долу.

И да попитам може ли някой да сканира последната книга на Джоана - "Скандал и още нещо"? ;):):)

аз я имам но нямам принтер,някой от Пловдив иска ли да му я дам да я сканира и после ще ми я върне cool.gif

И да попитам може ли някой да сканира последната книга на Джоана - "Скандал и още нещо"? :help::help::help:

Мила, ако имаш търпение до следващата събота или неделя, ще гледам да я сканирам cool.gif Дано да има някой по-бързорък от мен и да сколаса по-навреме :lighter:

Т.к. третата книга от трилогията на Жаклин Рединг Restoration - "Изкушенията на съдбата" я поеха за сканиране тандема Violeta_63 & marqc (огромни благодарности, милички ;) ), отново подемам колекцията Джейн Остин. Този път с нейния роман "Менсфийлд парк"

Мила, ако имаш търпение до следващата събота или неделя, ще гледам да я сканирам cool.gif Дано да има някой по-бързорък от мен и да сколаса по-навреме :rolleyes:

Разбира се, Боби, когато имаш време. Благодаря ти. kiss.gifkiss.gifkiss.gif:P:yanim::yanim:

Леле момичета току що прочетох "Прелъстена невинност" на Джоана Линдзи. Направо съм зашеметена наистина е много добра. Джоана е на път да ми стане една от любимите авторки макар че не съм чела кой знае колко любовни романи като някой от вас, но този наистина ми хареса.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.