Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Едно книжле от мен за раздел Други жанрове:

Лий Чайлд - Сигнал за опасност

Приятно четене!

Тихчо, злато, неуморна както винаги! Браво слънчо!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Тихчо, злато, неуморна както винаги! Браво слънчо!

Тихи ти си невероятна !!! Мерси и от мене kiss.gifkiss.gif

За нищо момичета, това ми е работата един вид cool.gif , която върша с удоволствие. Утре очаквайте още една книжка на Чайлд - "Лесни за убиване".

искам да попитам ниакой чел ли е джоана линдзи - синеокия варварин или поне да имате информация

post-236004-1245184638_thumb.jpeg

искам да попитам ниакой чел ли е джоана линдзи - синеокия варварин или поне да имате информация

Ето малко информация :huh:

Keeper of the Heart (1993) Синеокият варварин

В търсенето на истинска нежна любов, Шанел Ли-Сан-Тер бяга от похотливите аванси на синеокия варварин, избран за неин другар в живота, объркана и уплашена от трескавите копнежи, които грубоватият красавец пробужда в невинната й душа. Предводител на воините, мъжественият и прекрасен Фалон Ван'иър е победен от силното си желание за непокорната красавица, заклела се да не бъде никога негова. И макар самото небе да заговорничи срещу него, той продължава да преследва своята награда и предизвиква всички, изпречили се насреща му опасности, за да завоюва пазителката на своето сърце.

Здравейте, момичета. От 1 месец влизам в този форум и мисля, че е време да ви се представя. Казвам се Мария, живея доста далеч и изолирано. Лаптопа ми е връзката със света, роднини и приятели, а сега и ми дава възможност и да си чета любимите романи. Така де, на майка ми и омръзна да ми изпраща колети с книги. Смее ми се, остаря, казва, а продължаваш да четеш любовни романчета....

Благодаря на всички, които сканират, редактират и качват на торента книгите, които толкова обичам. Съжалявам, че няма да мога да ви помагам, защото свободното ми време е ограничено. Но съм изтрила всички филми от харддиска и съм го напълнила с книги. Компа не го спирам, така че който иска да тегли от мен сиид ще има.

И да си призная, люта фенка съм на Нора Робъртс, Джудит Макнот, Катрин Стоун, Сандра Браун, Джуд Деверо.... и още....

Здравейте, момичета. От 1 месец влизам в този форум и мисля, че е време да ви се представя. Казвам се Мария, живея доста далеч и изолирано. Лаптопа ми е връзката със света, роднини и приятели, а сега и ми дава възможност и да си чета любимите романи. Така де, на майка ми и омръзна да ми изпраща колети с книги. Смее ми се, остаря, казва, а продължаваш да четеш любовни романчета....

Благодаря на всички, които сканират, редактират и качват на торента книгите, които толкова обичам. Съжалявам, че няма да мога да ви помагам, защото свободното ми време е ограничено. Но съм изтрила всички филми от харддиска и съм го напълнила с книги. Компа не го спирам, така че който иска да тегли от мен сиид ще има.

И да си призная, люта фенка съм на Нора Робъртс, Джудит Макнот, Катрин Стоун, Сандра Браун, Джуд Деверо.... и още....

Здравей и добре дошла. :cheers:

Здравейте искам да попитам някой дали има книгата на Сандра Браун - Дръзко предложение, от колекцията на Хермес само тя остана дето не съм я чела и ще съм ви много благодарна ако някой я сканира sad.gif

Миличка, изчаках да видя няма ли някой да отговори, но като се прибера, ако не е сканирана, ще я опукам и нея. 1c88cc37df7adf54bc691c2e8de83ec7.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Malory/Anderson Family Tree

Момичета,като отворих този линк ми се стори,че има доста филми направени по романите на Д.Линдзи.Нямах възможност да отворя всички линкове, но ако някой е разглеждал страницата и има впечатления от нея,моля да ги сподели.

Warren Anderson - La Magia de tu Ser - Johanna Lindsey

Derek Malory - La Cautiva del Amor - Johanna Lindsey

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Здравей Мария, добре дошла и от мен

Радост е да се запозная с още една фенка на Джудит Макнот каквато съм и аз cool.gif

Момичета,като отворих този линк ми се стори,че има доста филми направени по романите на Д.Линдзи.Нямах възможност да отворя всички линкове, но ако някой е разглеждал страницата и има впечатления от нея,моля да ги сподели.

Ми и аз отворих линка и малко го поразгледах и на мен ми се стори че някои сцени са от филми но не можах да определя дали са по романи на Д. Линдзи или просто са използвани карета от други филми ohmy.gif

Доколкото ми е известно няма нито един филм по роман на Джоана Линдзли, това са клипчета направини от фенове и са зглобени от различни сцени на филми.

Доколкото ми е известно няма нито един филм по роман на Джоана Линдзли, това са клипчета направини от фенове и са зглобени от различни сцени на филми.

И това ако не е разочароващо...

И това ако не е разочароващо...

И аз така мисля sad.gif Само не мога да разбера защо на Реджи са и сложили снимка на жена с червена коса :P

И аз така мисля sad.gif Само не мога да разбера защо на Реджи са и сложили снимка на жена с червена коса :angry:

мен Рийгън ми се видя чернокоса, но пък джеймс няма нищо общо с представата ми, а ми е любимец. това е ... за едни добре за други разочарование. затова ще си стоя при книжките там никой не мож ми открадна фантазията.

мен Рийгън ми се видя чернокоса, но пък джеймс няма нищо общо с представата ми, а ми е любимец. това е ... за едни добре за други разочарование. затова ще си стоя при книжките там никой не мож ми открадна фантазията.

Няма нищо по-добро за човешкото въображение от една книга. Та като сме на темата момичета я кажете кой е образа на известен мъж, който най-много ви се доближава до Джеймс Малори???????? Моля ви дайте си мнението, за една бъдеща кауза е.

Няма нищо по-добро за човешкото въображение от една книга. Та като сме на темата момичета я кажете кой е образа на известен мъж, който най-много ви се доближава до Джеймс Малори???????? Моля ви дайте си мнението, за една бъдеща кауза е.

Това ми идва на ум за момента, а иначе и аз разчитам най-вече на въображението си :P

post-170671-1245241528_thumb.jpg

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Извинявам се. Грешката е моя. Става дума за едно друго клипче пак за Малори.

:)

мила моя Джеймс е категоричен. Батко Сойър от серияла "лост" пусто да остане забравих му името ама физиономията не мога хихи.

330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77.gif Момичетаааааааааа, днес имаме повод за празник! b81583575953c9d360152cd509c7c22d.gif

За всички вас първата книга от поредицата за Макгрегър на Норчето : b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif

Нора Робъртс - В пламъка на страстта

Сърдечни благодарности на човека, сканирал книгата! 1382700e22e3a26ca4d2503ad9bfd475.gif

Горещо благодаря на всички за новите книжки :huh::angel19::yanim: !!!

А,и добре дошли на всички нови попълнения в нашето зоопаркче.Велкомее!

мила моя Джеймс е категоричен. Батко Сойър от серияла "лост" пусто да остане забравих му името ама физиономията не мога хихи.

За този красив мъж ли си говорим : http://www.josh-holloway.com/

Момичета бъдете добри - дайте мнение cool.gifcool.gifcool.gif

на тази игра и се вика guess who? разбира се че той .... ама имам вкус а?

на тази игра и се вика guess who? разбира се че той .... ама имам вкус а?

Определено, Съни, мъж-мечта за всяка жена 660df9150e7a2971cfc567a9b93aedde.gif Просто да го изхрускаш 032959350ac88dbf76655f0fbc915f62.gif

Момичета, една молба: ако някой има корици на книгите "Сенки от миналото" на Барбара Картланд и "Нежно привличане" на Катрин Белами, моля да ми ги пратите. Пък ако добавите и по едно анонсче, просто ще ви разцелувам kiss.gif Трябват ми, за да сложа тези две книжки при останалите в линковете за теглене със съвременните любовни романи. :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Дааааа Holloway съвпада и с моето въображение за Джеймс (макар че и Brad Pitt да ми е любимец но сякаш Holloway=Джеймс cool.gif )

А за Антони или Джереми се сещам за един красавец с черни коси и сини очи но не се сещам за името му затова и не можах да го намеря в нета sad.gif

330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77.gif Момичетаааааааааа, днес имаме повод за празник! b81583575953c9d360152cd509c7c22d.gif

За всички вас първата книга от поредицата за Макгрегър на Норчето : b2a40f8c9534b0b024c51766c1b00c76.gif

Нора Робъртс - В пламъка на страстта

Сърдечни благодарности на човека, сканирал книгата! 1382700e22e3a26ca4d2503ad9bfd475.gif

:clap::clap::clap:kiss.gifkiss.gifkiss.gif:);):speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.