Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз предложих, но изчаквах да ми кажеш как да ти ги пратя, по скайп или чрез 4storing. Както и да е, може да ги изтеглиш от тук: http://4storing.com/z7e8yf/dd62725192a1c69...d9c24c1ff7.html

благодаря ти :rolleyes: ,явно не сме се разбрали,грешката е моя cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте,

знам че вече питах, но понеже има доста нови момичета във форума, да попитам пак cool.gif

:) Някой да има или да може да намери "Портрет...", "Имитация..." или "Оцеляване в смъртта" на Нора Робъртс? Никъде не мога да ги намеря. sad.gif .

Ако някой може да ги сканира или да ги предостави на мен (или някой друг) за сканиране, ще съм му много благодарна. kiss.gif

Така ми се искаше да си ги набавя за личната библиотека, заедно със "Разделени..." и "Видения...", но за съжаление имам чувство че са изчезнали от лицето на земята :rolleyes: .

ПС:

И да не забравя

Нора Робъртс - Разделени в смъртта (номер 19 от поредицата)

Приятно четене!

Аз май имам "Оцеляване..",но съм малко заета(и неблагонадежна ;) )в момента.Снимам и не знам кога,но ще гледам да я почна.

Здравейте,

За първи път се включвам, но отдавна следя вашия форум и то с удоволствие. Поздравления за всички, които допринасят за свежия му вид.

Имам два практически въпроса:

1. Някой има ли представа дали четвъртата част на "Наследството на Донован" на Нора Робъртс е преведена и ако да как се казва на български. Оригиналното име е Enchanted?

2. Къде мога да намеря книги 2 и 5 от Падналите ангели на Мери Джо Пътни? Някой сканира ли ги?

Здравейте,

За първи път се включвам, но отдавна следя вашия форум и то с удоволствие. Поздравления за всички, които допринасят за свежия му вид.

1. Някой има ли представа дали четвъртата част на "Наследството на Донован" на Нора Робъртс е преведена и ако да как се казва на български. Оригиналното име е Enchanted?

2. Къде мога да намеря книги 2 и 5 от Падналите ангели на Мери Джо Пътни? Някой сканира ли ги?

Относно втора точка от въпроса: http://account-co.net/torrents-details.php?id=1573

Това би трябвало да отговори на питането. :computer8:

Здравейте,

Относно първа точка от въпроса: Не, книгата не е преведена на бг, макар че ще се радвам някой да опровергае това ми твърдение. :)

Нора Робъртс - Разделени в смъртта (номер 19 от поредицата)

Приятно четене!

:P:P:yanim::wors::wors::wors:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Уф,току що си купих "Кръвни братя" и ако някой я е чел да казва бързо,че си струва!Да не ме изяде съвеста,че харча пари без да има смисъл.Открих,че за мен семейния бюджет е нещо различно от личния.И въпреки,че мъжът вика" Вземи си книга" (златния ми той),на мен ми е съвестно да харча за себе си.Но пък човек трябва да си доставя радост от време на време,нали?

Уф,току що си купих "Кръвни братя" и ако някой я е чел да казва бързо,че си струва!Да не ме изяде съвеста,че харча пари без да има смисъл.Открих,че за мен семейния бюджет е нещо различно от личния.И въпреки,че мъжът вика" Вземи си книга" (златния ми той),на мен ми е съвестно да харча за себе си.Но пък човек трябва да си доставя радост от време на време,нали?

Не съжаляваи за купена книга и още повече ,че тя ти доставя радост. Независимо дали си струва или не. :)

Момичета, а какво ще кажете за поредицата "Преживяно"? Аз самата имам две книги от нея, чела съм и няколко други, а ми се иска да ги посъберем. :)

Момичета, а какво ще кажете за поредицата "Преживяно"? Аз самата имам две книги от нея, чела съм и няколко други, а ми се иска да ги посъберем. :angry22:

Каква е тази поредица? За пръв път я чувам.

Момичета изчезвам от вкъщи за четири дена, като се прибера пускам нова класация и ще ви помоля да сте по-активни за сегашната!

Благодаря на всички за новита книги.

Хубав ден!

Каква е тази поредица? За пръв път я чувам.

Момичета изчезвам от вкъщи за четири дена, като се прибера пускам нова класация и ще ви помоля да сте по-активни за сегашната!

Благодаря на всички за новита книги.

Хубав ден!

http://knigibg.com/search.php?sname_id=15&...mp;expand_cat=4

Това са книги по действителни случаи и наистина ми е интересно да прочета какво са преживели авторките и то не заради самите истории (някои от тях са направо нечовешки) а за волята, смелостта, надеждата и вярата на тези жени, които въпреки всички удари на съдбата, не се предават. От рода на "Не без дъщеря ми" на Бети Махмуди.

http://knigibg.com/search.php?sname_id=15&...mp;expand_cat=4

Това са книги по действителни случаи и наистина ми е интересно да прочета какво са преживели авторките и то не заради самите истории (някои от тях са направо нечовешки) а за волята, смелостта, надеждата и вярата на тези жени, които въпреки всички удари на съдбата, не се предават. От рода на "Не без дъщеря ми" на Бети Махмуди.

Оо,да,още имам кошмари от една такава.Мизерия,простотия и унижение.

Аз съм от тези,които предпочитат да не се сблъскват с гадостите на живота.Жалко,че те не го знаят sad.gif .

книгите са много интересни,но мен ме натоварват емоциално,след като прочетох първата си такава книга дни наред ходих като сомнамбул,там се се изнасилват,убиват,крадат си децата,ужасссс

Аз май имам "Оцеляване..",но съм малко заета(и неблагонадежна ;) )в момента.Снимам и не знам кога,но ще гледам да я почна.

Няма значение :sobbing: , когато и да е, ще се радвам да я снимаш. Ясно е че няма да мога да си я намеря да си я купя :whist:

Благодаря много kiss.gif

Здравейте искам да попитам някой дали има книгата на Сандра Браун - Дръзко предложение, от колекцията на Хермес само тя остана дето не съм я чела и ще съм ви много благодарна ако някой я сканира sad.gif

Започнах да превеждам Enchanted, книга 4 от Наследството на Донован на Нора Робъртс. Моля ви, кажете ми ако някой вече се занимава с нея за да не се хабя. Може да взема нещо друго

Здравейте може ли някой да ми каже заглавието на една книга.

В общи линии сюжета-главната е богаташко момиче обаче работи като като частен детектив и с главния са имали някаква любовна история в миналото,а сега се налага тя да работи за него защото са го обвинили в някакво престъпление. ;)

Здравейте може ли някой да ми каже заглавието на една книга.

В общи линии сюжета-главната е богаташко момиче обаче работи като като частен детектив и с главния са имали някаква любовна история в миналото,а сега се налага тя да работи за него защото са го обвинили в някакво престъпление. :speak:

мисля че е Изкусителя на линда търнър-арлекин страст,има я сканирана

мисля че е Изкусителя на линда търнър-арлекин страст,има я сканирана

Благодаря! ;)

Книгата е страхотна, както и продължението "Град на демони", ако си падаш по страхотии разбира се, но има и много любов. типична книга за Нора Рабъртс.

Книгата е страхотна, както и продължението "Град на демони", ако си падаш по страхотии разбира се, но има и много любов. типична книга за Нора Рабъртс.

Даа, вече я преполвих и съм доволна.

Онова с червените очи е направо ...Четох вчера късно вечерта и(понеже съм си страхлива) не можах да погледна към прозорците :yanim: .

Здравейте, момичета cтрашно съм изненадана че намериш този форум и има други като мен любители на любовни романи много бих искала да ме приемете в вашата група или по точно вече малко общество което стe формирали . събирам исторически любовни романи от 10 годишна много трудно се намират предполагам че знаете . първата които прочетох е и любимата ми сега след толкова години Уитни, моя любов - Джудит Макнот . ще сканирам всичко което ще помолите с най голямо удоволствие имам около 300 книжки на барт и ирис плеяда и други. искрено се надявам да си пишем

Здравейте, момичета cтрашно съм изненадана че намериш този форум и има други като мен любители на любовни романи много бих искала да ме приемете в вашата група или по точно вече малко общество което стe формирали . събирам исторически любовни романи от 10 годишна много трудно се намират предполагам че знаете . първата които прочетох е и любимата ми сега след толкова години Уитни, моя любов - Джудит Макнот . ще сканирам всичко което ще помолите с най голямо удоволствие имам около 300 книжки на барт и ирис плеяда и други. искрено се надявам да си пишем

Здравей, мила, и добре дошла при нас. :ph34r:

Ще се радвам да сканираш каквото имаш, затова ще те помоля да направиш списък. Благодаря ти предварително и ти желая приятни часове в нашето местенце. cool.gif

Здравей, добре дошла и от мен :rolleyes:

Здравей и добре дошла cool.gif

Винаги се радваме на нови попълнения :grimace: Определено Джудит Макнот и на мен ми е слабост kiss.gif Мила, явно имаш богата колекция от любимите ни любовни романи. И аз като Гането бих те помолила, ако имаш възможност да метнеш едно списъче тук :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.