Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори за европарламент 2007-всичко тук

Featured Replies

Aз доколкото разбрах не е незаконно да си купиш гласове. Стига парички да имаш. Незаконно било да купиш глас и после човека да не гласува за тебе. :yanim: Тогава било измама. lol

Това със софтуерите са приказки за лека нощ. Урните се отварят в софия и почва преброяване. Това го знам от недостоверен източник но му вярвам. Все пак сме в 21 век.

• Отговори 158
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

@Tihichko здравей.Случайно съм бил в секция по време на преброяване на бюлетините,манипулация е невъзможна защото ги брои цялата секция и то на ръка.Настрана се отделят невалидните по някаква причина бюлетини.След това се разделят на по партии или участници,общия сбор на бюлетините трябва да е колкото на подписите във ведомостите за гласувалите.Ако нещо не излезе се брои докато излезе.След като е преброено и сметнато всичко се пломбира в торба и под полицейска охрана заминава за РИК,от там подават информация до ЦИК.Има и повторно преброяване за да няма разминаване.Всичко това няма нищо общо със световната конспирация.

p.s.

наблегни малко на правописа

@Tihichko здравей.Случайно съм бил в секция по време на преброяване на бюлетините,манипулация е невъзможна защото ги брои цялата секция и то на ръка.Настрана се отделят невалидните по някаква причина бюлетини.След това се разделят на по партии или участници,общия сбор на бюлетините трябва да е колкото на подписите във ведомостите за гласувалите.Ако нещо не излезе се брои докато излезе.След като е преброено и сметнато всичко се пломбира в торба и под полицейска охрана заминава за РИК,от там подават информация до ЦИК.Има и повторно преброяване за да няма разминаване.Всичко това няма нищо общо със световната конспирация.

p.s.

наблегни малко на правописа

Привет,

Аз също съм бил в такива комисии, също съм броил, но за разлика от теб съм носил протоколите, и съм свидетел на някой неща който ми стъжниха живота като цяло, нима вярваш на тези полицай който виждат как се раздават пари и нищо не предприемат, та тези същите ми стъжниха живота......... но аз неговоря за преброяването и комисите, аз говоря какво се случва с цели протоколи как се подменят,след като напуснат избирателната секция........

И след като ги подадат в ЦИК какво става а????? това за което ти обясних по горе, сигурно ти и аз сме участвали в избора на фирмата която е избрана да извърши тази специфична задача нали????

Сигурно цяла България не вижда как се копуват гласове, но според властите МВР Прокуратурата или ЦИК това е напълно законно, защо си траят защо мълчат, оставям на теб ти да обясниш на хората защо това се случва...........

Зощо толкова много време им бе нужно да преброят толкова малко гласове????суматохата бе голяма нали как така се оказва,че ДПС е водеща партия......

Никога не съм твърдял, че имам добър правопис, винаги съм си признавал,че имам само 8 клас, защо това е така, това е друга тема, нейскам да отегчавам хората с това, но пък имам нещо много по ЦЕННО от правописа, което ти за съжаление не притежаваш, наблегни на него....надявам се,че можеш да стоплиш за какво намеквам.

Нищо лично!!!

Поздрави!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Комшииката беше преброител и не успя да ми отговори как така в 13 часа гласувалите са били 3% а в 19 часа са станали 30% също така защо ДПС не беше доволно че имаше най-много гласове???...

Комшииката беше преброител и не успя да ми отговори как така в 13 часа гласувалите са били 3% а в 19 часа са станали 30% ...

Най-сложните неща обикновено имат най-просто обяснение - просто беше неделя, ако в неделя се събудиш към 10.30, до колкото спят повечето хора, няма как преди 12.30 да си отишъл да гласуваш. Да не говорим, че в неделя следобяд обикновено софиянци се завръщат от родните си места и чак тогава могат да гласуват :) Предполагам, че същото е и в другите големи градове. И при толкова ниска избирателна активност, не трябва чак толкова много хора да гласуват следобяд, за да се променят процентите драстично за няколко часа.

Иначе - всичко е разбработка на военните, за да спрат "Мелодия на годината" :yanim:

Ако следващия път още повече хора си останат вкъщи по изборно време, може и ЦРУ да се намеси ...

Помня на едни други избори времето беше хубаво и "електората" отиде за гъби,

на тези избори пък много дъжд валя - "избирателите" сигурно са ходили за охлюви!!!

От цялата работа най-загазиха титаните на социалната антропология(социолозите),

защото репертоара им се изчерпа!

;):wors: :wors:

• 2 седмици по-късно...

ЕП посреща днес новите български депутати

Европейският парламент ще посрещне тържествено днес новите български депутати, избрани на състоялите се на 20 май т. г. първи европейски избори у нас. Българските парламентаристи ще бъдат в сегашния състав на Европейския парламент до следващите редовни избори за евродепутати в Европейския съюз, насрочени за юни 2009 г. Предвижда се председателят на ЕП Ханс-Герт Пьотеринг да отправи приветствени думи към новоизбраните български парламентаристи в началото на днешната "мини" сесия на парламента, която започва в 16 часа българско време в Брюксел. По-късно той ще ги покани за "семейна снимка" пред заседателната зала в импозантната сграда на Европарламента в белгийската столица.

Новото българско попълнение в ЕП се очаква с интерес. В 2 парламентарни групи - на Европейската народна партия /умерена десница/, най-голямата в парламента, и групата на крайната десница - ще има по-силно българско присъствие след евроизборите в нашата страна на 20 май. По един български депутат по-малко пък ще имат Групите на европейските социалисти /втората по численост в Европейския парламент/ и на либералите и демократите. В същото време евроизборите в България доведоха до сериозна личностна промяна в досегашното българско представителство в Европейския парламент. Но докато политическото разпределение на това представителство е съвсем ясно, то въпросите за качествата на повечето нови български евродепутати чакат отговор. Досега всички парламентарни групи, в които ще има българи, изразиха надежда, че в тях идват добри и активни парламентаристи от България. Новоизбраните български депутати ще се включат бързо в работата на Европейския парламент. Това стана възможно благодарение на бързото приключване на задължителните процедури, свързани с изпращането на депутати в парламента.

Източник: БТА

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.