Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори за европарламент 2007-всичко тук

Featured Replies

No comment

565.jpg

• Отговори 158
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Колкото по-силно се удря човек в гърдите, когато говори, толкова по-малко вярва на това, което казва.

Убедеността в собствената ни правота не е гаранция, че точно в този момент не правим най-голямата си грешка в живота.

Всяко едно наше мнение може да бъде разбито на пух и прах от човек с по-широк кръгозор. Това ще съсипе вътрешния ни мир, но ще ни направи с една частичка по-мъдри.

Днешните ни симпатии, утре закономерно се превръщат в антипатии.

Илюзиите пораждат други илюзии. Те от своя страна пораждат трети. Накрая всички илюзии, събрани заедно, замъгляват мисленето ни дотолкова, че всичко ни изглежда в любимите ни цветове. Това е най-подходящият момент балонът от илюзии да се пръсне. Обикновено така и става. За да се лекуваме, отново започваме да градим илюзии.

Колко по-просто би било да градим знания, да ги надграждаме и така светът да ни изглежда по-малко необясним и страшен, за да трябва да го заглаждаме с илюзии.

Апропо, колко е разстоянието от национализма до национал-социализма?

Замислял ли си се дали степента на интелектуалното ти развитие вече позволява да насаждаш насилствено знания?

Не допускаш ли, че самозалъгването би трябвало да е присъщо само на децата, които използват за целта биберони и близалки?

Ако не разбираш прочетеното, значи не съм го писал на теб...

:) Ще ти кажа, че си прав. Явно не си чел стотиците ми мнения. Ще ти кажа, че и аз не съм ги чел. Ако откриеш едно с едно еднакви, ще приема критиката ти. Аз и сега я приемам. Нямам намерение да убеждавам никого в моята правота, защото и аз самия не знам кой съм! Ти знаеш ли кой си? Може би знаеш, затова и пишеш тия работи, а най-вроятно си ги прочел в някоя книжка? Аз за разлика от много други не чета и не препечатвам мнения, написани незнайно защо и незнайно откого. Лошо няма всичко да изглежда в любимите ни цветове, но за жалост при мен не е така. Явно подписа ми отдолу АТАКА и едно- две мои мнения те навеждат на тия мисли. Говориш за днешните симпатии, които утре се превръщат в антипатии. За твое сведение и за сведение на всички, досега съм гласувал само за две партии! Първата , за която гласувах, докато съществуваше бе - Българската национално радикална партия, създадена през 1957 година и втората след кратко прекъсване - Атака. Това е! Моите симпатии не са се превърнали в антипатии, за разлика от 99 % от пишещите и също толкова непишещи! Никога не съм гласувал за СДС, БСП, НДСВ, БЗНС, ДПС, БББ и така нататък. Сбъркал си човека. Ако прочетеш моите мнения, ще видиш много противоречия. Аз не мисля, че животът е праволинеен, но всички ние следваме една пътечка в джунглата. Нищо не може да ни отклони от нея, защото загиваме! Искам да прочетеш повече мои мнения, за да разбереш, че аз не винаги казвам на черното черно и на бялото бяло! Аз се боря сам с Живота и не разчитам на партии, приятели, познати, роднини. Вземам всичко най-добро, което мога да преценя, че е добро и го пазя в себе си. За разлика от много други, аз не само го пазя в себе си, но го давам на тоя който го поиска, без да искам нищо в замяна! Наричай ме националист, национал-социалист и каквото щеш, но аз си имам принципи и те са да помагам на другите! Тая тема е( пак ще се повторя) кьорфишек, както и 99% от темите в Калдата. Единствените смислени теми са писали няколко човека, които признавам и им вярвам. Просто те са го доказали. И ще кажа още веднъж: АЗ НЕ НАСЯВАМ МОЕТО МНЕНИЕ НА НИКОГО. Просто водя диалог с хора, които биха искали да водим такъв. За жалост още един опонент получи бан тая вечер( за кой ли път) и много ми е жал за това. Погледни анкетата и ще видиш, че единствения, който гласува за ДПС вече го няма! Това сме ние българите - не търпим мнението на другите. Жалко, защото Морфей ни обединяваше, а не ни разединяваше! ХА, аз защитника на Атака да защитавам ДПС? Ами това е живота! Един човек не може да олицетвори стотици хиляди нали? Жалко, че не си разбрал аз какво искам да кажа.

Животът е такъв - ти зависиш от жена си, децата, приятелите , познатите , комшиите , съгражданите , сънародниците , враговете , природата, слънцето, дъждовете... Изход има! Той е на 2 метра под земята, ако имаме късмет. Тия думи ще отлетят някъде в пространството, земята ще се изпари, слънцето ще изчезне... Тогава какъв е смисъла да се джавкаме?

Това са думите на един НАЦИОНАЛИСТ и ако намирате нещо лошо в тях, заклеймете национализма изцяло. sad.gif

За жалост още един опонент получи бан тая вечер( за кой ли път) и много ми е жал за това. Погледни анкетата и ще видиш, че единствения, който гласува за ДПС вече го няма! Това сме ние българите - не търпим мнението на другите. Жалко, защото Морфей ни обединяваше, а не ни разединяваше! ХА, аз защитника на Атака да защитавам ДПС? Ами това е живота! Един човек не може да олицетвори стотици хиляди нали? Жалко, че не си разбрал аз какво искам да кажа.

Банът, който получи клонингът на Morfey не е заради политическите му убеждения, а заради просташките обиди и псувни, които оригиналът отправи към модератор от форума: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=538051

Апропо, колко е разстоянието от национализма до национал-социализма?

Замислял ли си се дали степента на интелектуалното ти развитие вече позволява да насаждаш насилствено знания?

Не допускаш ли, че самозалъгването би трябвало да е присъщо само на децата, които използват за целта биберони и близалки?

Ако не разбираш прочетеното, значи не съм го писал на теб...

Разстоянието може би е в начина на приложение и степента на завършеност на идеологията, поне според мен. Националистите имат едни възвишени идеи, които не са особено наясно как да постигнат, поне не и по рацианални начини. Национал-социалистите имат ясно определени цели и идеи, които пропагандират за единствени и възвишени. Те знаят как да постигнат целите си, имат строг и ясен план и имат решение какво да "правят" след постигането на тези цели и идеали. И все пак, първите имат маргиналното вярване, че след постигане на идеала си няма да се изродят в мисленето и целите си, че няма да бъдат покварени от властта, докато на вторите от самото начало им е изчистена идеята-всичко е за личния интерес, но убеждаваш масата, че го иска и те работят за теб.

Степента на интелектуално развитие не означава, че имаш достатъчно знания, камо ли да ги насаждаш. Но оттук се сещам за образователната ни система.

За самозалъгването, би трябвало да е присъщо само на децата, ама за съжаление поради житейската обстановка хората, които се броят за здравомислещи са принудени да се самозалъгват, че "ще се оправят нещата". А в същото време всеки "пцуе" и не прави нищо за да се подобри положението. Защо просто не си останем с допускането, което обаче, както в математическите задачи съществува за да бъде опровергано и за да докаже точно обратното?

Банът, който получи клонингът на Morfey не е заради политическите му убеждения, а заради просташките обиди и псувни, които оригиналът отправи към модератор от форума: http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=538051

:) Да, четох го това още като го наказа, но въпреки всичко мисля, че 90% от хората са способни на това, когато бъдат изкарани извън нерви. Не го оправдавам, но ми е жал, че е постъпил така. ;)

Ето, пак минус за ДПС.

:)

Хахаха , жал ти е на тебе ;) Ти да видиш какви ЛС-та ми е пращал на мен , в които ми споделя най-директно как мечтата му е да нареди в редица и на колене десетина такива като мене и да ги разтреля с по един изтрел в главата??? Но , това е само защото е ядосан нали? Естествено, че не е защото е комплексар, и това че е такъв го прави още по-олям комплексар. Не е защото ние сме на по високо ниво в обществото (според него ) , когато това трябвало да бъде обратното. Нали така приятелю ;)

Да се допълня. Както каза Стенли , ние тук не се мразим - ние просто спорим (поне някои от нас)

Редактирано от AXL (преглед на промените)

Хубаво, аз говоря от името на човек, към който не са пращани подобни ЛС. Знаеш ли, аз преди месец получавах едни ЛС в друг форум от мой бивш съученик и приятел, които не се различаваха много от тия на Морфей . Бях го засегнал по някакъв начин с мое мнение и той показа простотията си. Да го видиш, ще ти се стори много добър човек, даже аз още не мога да повярвам, че той е писал такива неща. Та така, жал ми е, защото кой ще защитава сега ДПС и мюсюлманите? ;) Не ми се ще това да са жени, щото с тях не мога да се разправям, само мога да ги... хм. AXL така и не разбрах твоето мнение за изборите.

;) Предвид загриженоста ви за моето здравословно и психическо състояние ( не ви благодаря,защото нямам нужда ) а също така и поради разгулните ви коментари в свободен стил на моето ЛС (към един бих казал напълно заслужил с действията си и интелектуланото си първобитно състояние модератор -а сега и втори вече ) . Но като гледам как дружинката ви се хили,и нарушава сама доста пъти правилата,вече ми е ясно че с добро не разбирате,та по метода на кучеето и тоягата се наложи да обърна вече на тояга .

АХЛ ,ти както и другите обичаш само да изпопачаваш ( всичко да не говоря моите ЛС-та само) и изкарваш от контекст нещата винаги.

Драгозов,на теб ти го казах вече, коментарите повече са ненужни,съжалявам единствено че досатъчно търпях мазната ти .... ( иамам предвид оная част която при хората се нарича лице,но при животните започва с м... и завършва на .. уна )

А сега вече и новия фаворит сред великите правозащитници от калдата ,ВАШИЯ герой дами и господа :yanim: Стенлииииии . ( Браво ,но снимката която си постнал показва цигани, а че са мислели че гласуват за кмет ,би трябвало да ти говори по пътя на логиката и познаването на тоя тип хора,че са подкупени от кого ?? Не се мъчи,подсказвам ,кой е кмет на София :wors: )

Та господа единомишленици,единоверци,и немного различни в доста неща :) Само да спомена че се забавлявам искрено и мога да продължа да го правя въпреки вашето желание( или по-скоро нежелание) да ме виждате в тоя форум. :clap: на мен скоро няма да ми омръзне,защото имам постоянство,особено когато сметна че си заслужава да се намеся и да повдигна адреналина на някои сред вас( иначе ще затънете в собствените си хвалби и високо самомнение) :wors:

Та така,оставям ви засега съ здраве,очаквайте ме под друг ник ( сигурен съм че моя " приятел " Стенли ще се погрижи за тоя ;):wors: )

П.С Стенли,поздрави сърдечни ,на теб,сестра ти,майка ти и други близки :wors: ( да не мислиш че ставам груб обаче,не ,желая ти го от сърце,защото ги заслужи ) Останете си със здраве- Морфей !

===============================================================================

Нуждата ти от специализирана помощ е крещяща! Постарай се скоро да си я осигуриш, защото се влошаваш. Няма да падам на толкова нис/з/ко ниво и да ти отговарям подобаващо. Няма да трия поредния ти изблик на комплексарщина - нека си стои като паметник на глупостта и сляпата злоба. Този акаунт също отива във фризера.

stanley56

• Автор

Морфей,нали не очакваш сериозно да ти отговоря след това което ми прати?При това продължаваш да обиждаш наляво и надясно.Съжалявам ама съм обявил война на простотията в този форум.

Сега по темата:

Аз не смятам точно Атака за националистическа партия,още повече че Сидеров се държи като че ли е негова лична.Мислите ли че Слави Бинев не си е платил за да е в листата и това не означава ли купуване на национализма в който вярвате?Може би щях да повярвам ако не беше лидера им и тия от тв Скат които говорят едно и също.Ако говорим за националисти според мен такива истински са ВМРО на Красимир Каракачанов.Знам че сега ще ме погнете.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Комунистите пък използваха суматохата около изборите и пуснаха Вальо топлото.

Това си бяха разправии в тройната коалиция, изборите приключиха и постепенно ще потулят случая. Вальо беше доста нагъл и самоуверен след като излезе от затвора. Напомня ми за Живков след като разбра, че неговите съпартийци няма да го удушат някоя нощ в килията му.

Ако говорим за националисти според мен такива истински са ВМРО на Красимир Каракачанов.

Там само името е останало, в нормалните партии лидерите се сменят.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

:) Ще ти кажа, че си прав. Явно не си чел стотиците ми мнения. Ще ти кажа, че...

Това са думите на един НАЦИОНАЛИСТ и ако намирате нещо лошо в тях, заклеймете национализма изцяло. sad.gif

Нямам нищо против теб. За кого гласуваш си е лично твоя работа. Как и през какво си пробиваш пътя в живота - също. Убежденията ти и породените от тях действия лягат на твоята съвест.

Полученият бан няма да му попречи да трови въздуха някъде другаде. Не знам какво мисли нашият доктор Trichocephalus :), но според мен социопатията след една определена фаза е нелечима.

Разстоянието може би е в начина на приложение и степента на завършеност на идеологията, поне според мен. Националистите имат едни възвишени идеи, които не са особено наясно как да постигнат, поне не и по рационални начини. Национал-социалистите имат ясноопределени цели и идеи, които пропагандират за единствени и възвишени. Те знаят как да постигнат целите си, имат строг и ясен план и имат решение какво да "правят" след постигането на тези цели и идеали. И все пак, първите имат маргиналното вярване, че след постигане на идеала си няма да се изродят в мисленето и целите си, че няма да бъдат покварени от властта, докато на вторите от самото начало им е изчистена идеята-всичко е за личния интерес, но убеждаваш масата, че го иска и те работят за теб.

Степента на интелектуално развитие не означава, че имаш достатъчно знания, камо ли да ги насаждаш. Но оттук се сещам за образователната ни система.

За самозалъгването, би трябвало да е присъщо само на децата, ама за съжаление поради житейската обстановка хората, които се броят за здравомислещи са принудени да се самозалъгват, че "ще се оправят нещата". А в същото време всеки "пцуе" и не прави нищо за да се подобри положението. Защо просто не си останем с допускането, което обаче, както в математическите задачи съществува, за да бъде опровергано и за да докаже точно обратното?

Хубаво мнение.

:rolleyes: Да, четох го това още като го наказа, но въпреки всичко мисля, че 90% от хората са способни на това, когато бъдат изкарани извън нерви. Не го оправдавам, но ми е жал, че е постъпил така. :)

Ето, пак минус за ДПС.

Една нищожна част от хората не са способни да се владеят и не осъзнават последствията от действията си. Останалите се съобразяват с правилата в обществото, в което живеят, не само защото са наясно с наказанията, но и от вътрешен стремеж към ред и спокойствие.

Дали е разумно да се съжалява човек, който винаги е готов да разбълника горчилката в душата на всеки инакомислящ, да не говорим за по-груби издънвания.

Това си бяха разправии в тройната коалиция, изборите приключиха и постепенно ще потулят случая. Вальо беше доста нагъл и самоуверен след като излезе от затвора. Напомня ми за Живков след като разбра, че неговите съпартийци няма да го удушат някоя нощ в килията му.

Там само името е останало, в нормалните партии лидерите се сменят.

Има доста "по-хуманни" средства за изпращане в отвъдното. Явно още не му е дошло времето. Всяка пешка стои на мястото си дотогава, докато някой цар или по-дребна фигура не я "ритне". В прекия смисъл на думата най-много боли от коня... :), нищо че резултатът е един и същ. laugh.gif

-----------------------

Съжалявам, май и аз си изработих бан с моя ;) number one. ;)

(Май е най-големият в тази тема. :eek: )

Ако говорим за националисти според мен такива истински са ВМРО на Красимир Каракачанов.Знам че сега ще ме погнете.

Напълно съм съгласен , майоре. Аз отдавна казах някъде по темите , че ВМРО са олицетворение на истинската националистична партия , поне в моите очи и с оглед на някои интересни подробности. Замислял ли си се обаче,защо преди АТАКА да се появи на политическия хоризонт , ВМРО тънеха в забрава и никой не свързваше името им с национализъм??? Ето това е най-голямата заслуга на АТАКА, а именно , че върнаха национализма като мисъл и идея в главата на пасивния Българин. Не е полезно държава като България да изхвърля национализма от пределите си и да го анатемосва при положение,че в цял свят национализма се третира като "дълг" или "задължение" към държавата и народа.

:rolleyes:

Немога да не изкоментирам малкото комплексарче морфей.

Ти приятелю се превръщаш в проблем , който модераторите ще решат без много напъни , но разбирасе изцяло за твоя сметка. Затова апелирам ккъм теб да не се държиш като каруцар и да спреш да обиждаш безпричинно хората. В противен случай ти сам ще покажеш колко си талантлив в простотията си! :)

• Автор

Нямам нищо против Атака,имам против лидера и методите му.Управлява я като ЕТ.Като изключим някои от изцепките на лидера идеите са правилни.Това че подкрепя сина си(без значение дали е истински) за евродепутат си е баджанащина,факта че Слави Бинав си е купил участието в евроизборите говори че Волен утре може да продаде и идеята за национализма.Красимир Каракачанов е малко по-умерен в приказките и не прави издънки така че съм по-склонен да подкрепя него или ГЕРБ с които беше на изборите.Реално погледнато ДПС е турска партия която си има електорат състоящ се от турското малцинство в България,БСП пък е популярна сред по-възрастните хора които си спомнят в миналото как е имало евтин салам в магазина.Истината е че много от пенсионерите гладуват и мизеруват и тях ги интересува единствено салама,разбираемо е защото гладния не вярва на сития.Аз макар и малък съм хванал малко от комунизма и не помня добри неща,вярно беше евтино ама пък нямаше нищо,някак си не споделям идеята.Предпочитам да работя и да си изкарвам парите след което да ги харча за каквото преценя аз.Това пък с Овчаров на пресконференцията и пускането на Вальо топлото точно в суматохата след изборите неща да коментирам.Бившето дясно пространство вече го няма(както се видя на изборите) и аз се ориентирам някъде към ВМРО,ГЕРБ,Гергьовден.Правя го защото все още не са покварени от политиката и на са се забъркали в скандали за корупция,за постове и издънки,мисля че трябва да им се даде шанс защото старите муцуни ги знаем след толкова години.Така го мисля аз.

Има доста "по-хуманни" средства за изпращане в отвъдното. Явно още не му е дошло времето.

На Топлото не, но на Тасев и Янков да. След размяната на две пешки двата лагера явно са сключили примирие, временно.

Замислял ли си се обаче,защо преди АТАКА да се появи на политическия хоризонт , ВМРО тънеха в забрава и никой не свързваше името им с национализъм???

Много интересен въпрос, защо трябваше да се появи такова нещо като Атака за да се заговори за национализъм? Възможните отговори не са много приятни...

Атака е преходна партия, беше нужна на България изигра си ролята и сега се оказа нужна на Европа,като си свърши работата там ще потъне в забвение, както сега потъва СДС слд като си свърши работата.

И ГЕРБ не са цвете за мирисане. Май май и те не са си поплювали при купуването на гласове според следната информация от форумите на Ямбол Свят:

" Активисти на партия ГЕРБ в Ямбол в нарушение на изборния закон са обикаляли с автомобили част от населените места в Община Тунджа в събота вечерта. Същите са посещавали домовете на жители в селата като са агитирали в полза на партията си неправомерно в деня за размисъл. По непотвърдени, но вероятно истински данни на съгласилите се да подкрепят ГЕРБ са давани пари на ръка. Въпрос на време е да се провери истинноста на информацията относно парите и точната сума давана на купените гласове. Както и дали сред среднощната група за подривни операции на ГЕРБ не е бил и самия им областен координатор - г-н Георги Славов. "

Източник: Форуми на Ямбол Свят

Българите бъркат различното с промяната. Промяната трябва да дойде от долу. Само в среда на нетърпимост, на истинска вяра, че може да се изгради по-добро място за живеене в България, че да спазваш закона е правилно ще израстне поколение, което един ден ще замести сегашното и ще промени нещата. Каквото и да си говорим, състоянието на държавата е резултат от качеството на народа ни като цяло. Политиците са просто наше огледало.

:rolleyes::wors: Абсолютно си прав!

Ако говорим за националисти според мен такива истински са ВМРО на Красимир Каракачанов.Знам че сега ще ме погнете.

Или си безкрайно наивен, майоре, или се правиш на такъв. Основната, ако не и единствената грижа на Каракачанов, е да управлява многобройните и доста скъпи имоти, наследени от старото ВМРО. Неговите приближени дори не се стараят да скрият този факт.

Редактирано от Делфинчето (преглед на промените)

Такаааа... За мен единствената истинска националистическа формация си остава БНРП. Според инфото ми, дано не е старо, партията отново е възродена. Според нейния бивш лидер Иван Георгиев партията се е надявала Атака да поеме функциите и но се е разочаровал. Новият Лидер на БНРП би трябвало да бъде Павел Чернев. Не знам кви игрички се въртят. Намерих нещо интересно в нета и се изненадах много!!! Сигурно е кьорфишек, но ако не е, сами си правете изводите:

ИНТЕРВЮ

Лидерът на БНРП д-р Иван Георгиев:

Държавна сигурност издигна Волен Сидеров за националист

Лидерът на Българската национално-радикална партия /БНРП/ д-р Иван Георгиев стряска събеседниците си с внушителния си вид и с крайните си идеи, но предразполага с чувството си за хумор, макар и понякога хуморът да е черен. Той посрещна екипа на в. “Всеки ден” с думите, че има доберман, който преди време откъснал ръката на една репортерка. Затова журналистите вече не смеели да ходят в дома му. Д-р Георгиев ни посъветва да влезем внимателно в апартамента му и да не закачаме кучето. То обаче не обърна никакво внимание на екипа на “Всеки ден”.

Д-р Иван Георгиев е роден през 1941 г. в София. Като ученик участва в създаването на Българската национално-радикална партия /БНРП/ през 1955 г. и е ръководител на младежката й организация. Целта на партията е да организира военен преврат и да освободи България от комунизма. След разкриването на партията от органите за сигурност, е осъден на 5 години затвор, от които излежава 3 години. Той завършва училище като частен ученик и в резултат на обявена през 1962 г. амнистия успява да следва медицина. Многократно е бил задържан от Държавна сигурност. След промените от 1989 г. възстановява БНРП. Д-р Георгиев работи в Медицинска академия от 1974 г.

Цялата статия

Между другото продължението на статията е доста по-интересно.

Хаха, какво се получи! Ние всички които гласувахме, гласувахме за ДС. Ха да ви е честито в Европа, малко ви остава да се радвате, както и на мен sad.gif

Според мен резултатите и от тези избори бяха фалшифицирани - неслучайно ги обявиха чак в сряда следобяд.

Според мен резултатите и от тези избори бяха фалшифицирани - неслучайно ги обявиха чак в сряда следобяд.

Привет,

Разбира се, че бяха фалшифицирани изборите, иначе щяхме да станем посметище за ЕС, но за това е виновен най много Първанов - ГОЦЕ който се продаде за шепа жълтици и болни юдейски амбиции.Всички избори от злокобната 1944г. са били фалшифицирани.

Но тревожното е, че вече има Българи който гласуват за ДПС, просто са пренудени да гласуват,за да запазят работното си място и жалката си заплата. Копуват ни с нашите пари, който са откраднали, източели от ЕС фондове, от Държавният резерв, от изсичането на Българските гори, от Министерството на Емел Етем,където изчезнаха десетки милиони левове, най общо казано от обрачите на Доган.

Трагичното е, че това става пред очите ни, а много от нас немогад да го видят та камоли да помислят, за какво иде реч.Нима не виждате като си купите, блузка, какво пише на нея, произведено в Турция, вземаш си чорапи и какво пише Турция вземаш си домати отново Турция ... да разбира се Турция ще е, защото ние Българите неможем да си произведем, нито домати, нито обувки нито блузи нито чорапи....

Но има едно голямо НО, че Българина който се захване да произвежда тези стоки, трябва да плаща ДДС а Турските стоки влизат тук без МИТО и без ДДС, напрактика идват на полувина по евтини, от тук пък ТЪРГОВЕЦА с право казва, продавам Турската стока защото от нея печеля много повече от колкота Българската стока, ако трябва да и сложа надценка каквато слагам на Турската тя става двойно по скъпа и никой не копува.... къде е тази държава България да сложи ред и да защити Българските производители, а от там и работните места за хората, къде е.....

Но нека видам какво прави тази държава наречена България.......

Бяха изнесени изключителни репортажи за копуватено на гласове, със признания на самите хора участвали в копуването, те самите признаха,че са им платили, но нито дума нито стон нито нищо от тъй наречените власти, нищо не се сезира няма прокуратура няма ЦИК няма нищо, ЗАЩО????

Но държава, която не брани своето си, за което дедите ни са проливали кървта си, не след дълго ще остане и без държава.

Случайно ли Турците изкопуват Българска земя?, случайно ли в закона за земята не влезе текста,че право имат само тези страни който са членки на ЕС, случайно ли не влезна този текст?? не разбира се, няма нищо случайно в това, случайно ли се принуждават младите хора да напускат България, случайно ли е ниска раждаемостта в България??? случайно ли селата опустяват???? случайно ли Турците строят ДЖАМИИ, в села където няма и ПЕТ мюсюлманина на кръст????. Разбира се не е случайно, но колко от вас са се замисляли ВОБЩЕ защо става това??? защо се изопачава Българската история, че тук е имало Турско присъствие ЗАЩО??? защо в учебниците за първи клас пише за баба ФАТМЕ и че МЮСУЛМАНСТВОТО е най новата религия? случайни ли са тези неща? Нека ги свържим сега в едно и да помислим, изкопуват Турците земя, строят ДЖАМИИ в села където няма и 5 мюсюлманина на кръст, подменят историята, раждаймоста в Българи е трагична, стопява се населението по тези села където строят минарета, и изкопуват земята, защо строят ДЖАМИИ ЗАЩО, та нали там хората намаляват и няма мюсюлмани???, досещате ли се вече????

Защото, започна населяването на Турци по тези места, то започна вече в Кюстендилско. Сега Ви питам, какво ще стае след 20 или 30 години когато се заселят 2 милиона Турци, какво ще стане като се проведат ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ??? какъв ПРИМИЕР ще има България?????

Затова е създадена ДПС , защото няма да има никакво значение дали ЕС ще допусне Турция да стане страна членка на ЕС, самата Турция ще влезне в ЕС през ЗАДНАТА ВРАТА наречена БЪЛГАРИЯ, но колко от вас са се замисляли вобще.........

П.П. Мнозина от Вас, биха ме опрекнали,че това е плод на някъкви фантазиии, но аз ще им кажа ОГЛЕДАЙТЕ СЕ, МИСЛЕТЕ и ще им задам един въпрос.

Турци има в Германия, има и в Холандия, има на много места по света, но посочете ми една ДЪРЖАВА която е позволила да си направят етническа партия като ДПС, случайно ли тази партия стана под натиска на САЩ и Турция, случайно ли тя е противоконституционна, но въпреки това съществува в политическият живот на България............. посочете ми само една държава която е позволила това...........

Поздрави на всички!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Няма такова нещо. Просто рекордно малко хора са упражнили правото си да гласуват. т.е Въпроса не е че Бойко има много гласове, а че останалите имат малко. ДПС са си взели дажбата нормално както при всички избори - 400 000. Държат се цинганорите. Нека и ние бъдем такива и на следващите избори да им скъсаме гащите и да пратим Ахмед Доган с грозната му жена на село да пасат кравите. Там им е мястото на тях. :nono:

• Автор

Това да не ти е Биг брадър.Знаеш ли колко наблюдатели от чужбина е имало?Че са са купували гласове е ясно,докато има прости хора ще има тарикати които ще ги купуват за 10-20 лева.

Това да не ти е Биг брадър.Знаеш ли колко наблюдатели от чужбина е имало?Че са са купували гласове е ясно,докато има прости хора ще има тарикати които ще ги купуват за 10-20 лева.

Привет,

Колко, dragozow, кажи колко набюдатели е имало в ЦИК, по Градовете, по Селата колко международни наблюдатели е имало, ти вобще знаеш ли как стават тези неща, имаш ли си малка представа вобще, това,че са копувани тези гласове, не е ли нарушение на избирателният закон. Ще ти подскажа, как бяха фалшифицирани първите демократични избори в България, просто фирмата която вкарваше, глаовете, от секциите който постъпваха от цялата страна, бе направила СОФТУЕЪР, който отчиташе всеки 10 глас който се вкарва в PC за СДС да отива за БСП.

Тогава цял свят знаеше,че изборите са фашефицирани и какво стана??? каво??? излезна твоят идол Желю Желев, който написа ФАШИЗМЪТ при полужение,че в България никога не е имало фашизъм, ТОЙ призова хората да се разотидят,който бяха излезли да остояват истината, после предателят Желю се оправдаваше,че другата алтернатива била да стане гражданска война, а КЪДЕ остана,манипулацията и истината ЖЕЛЬО къде???? къде остана тази възможност????? разбира се БЕЗ обаче никой да му зададе и другият, ВЪПРОС със какво бяхме въоражени ние хората който бяхме там да отстояваме истината, с какво бяхме въражени ние,за да има гражданска война както казваш ти, със АВТОМАТИ или ДОМАТИ.......????

Можеш ли да ми отговориш кой носи протоколите до окръжните секции и какво се случва с тях по пътят им до ЦИК???? по този начин се вкарват фантомите драгозов, затова има толкова много фантоми, оказва се,че населини места който имат 50 или 60 души в изборният ден има пуснати 700 гласове. а какво ли става в ПОСОЛСВТАТА извън България, очаквам да ми кажеш ти...................

Поздрави!!!

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.