Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избори за европарламент 2007-всичко тук

Featured Replies

Не съди само по себе си, не ти си критерия по който може да се определи колко тъпа или умна нация сме!

България е най бедната държава в ЕС а от това следва и заключението ,че сме най тъпите.Липсата на гражданско общество е основния фактор който обуславя това.Съдя от части и от наблюденията си върху "мъдрите" словоизлеания на такива разбиращи от всичко личности като теб.

• Отговори 158
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Така е, whitehart! Ние и да гласуваме, после ще се окаже, че гласуваме против ДПС и след това "наш`те" са се коалирали. Ами кой ги кара?! Тия избори ми бяха първите, на които не гласувах и занапред не смятам да гласувам, освен ако нещо не се промени радикално. Трагичното в случая е, че за първи път партиите се вгледаха в безгласния вот. Досега всяка партиика си гледаше кочинката от по 10-15% и си бяха доволни. Срам ме е като помня, че преди бях твърдо да се гласува, било то и на принципа "най-малкото зло" и даже убеждавах приятелите си. Да, ама отиди да убедиш да гласува, човека, на когото вчера му падна къщата във Владая. angry.gif Или момичето от репортажа на НОВА в събота вечерта. Няма да стане, сори.

Не стига, че трябва да им гледаме мутрите по телевизията, всички има знаеме далаверите, само че у тях е властта и парите. И на всичкото отгоре ще им гласува angry.gif Айде нема нужда, не мерси, след тове ще искат и да се надупя... Това ли бяха "Великите вождове" от тройната коалиция - Станишев и Саксккобургостски. Видяхме ги как се НАСРАХА (без извинение). Това ли са хората, от които зависи участта на България, жална ни майка.

Редактирано от The_Long_Shot (преглед на промените)

Стига сте ревали! Голяма психоза,голямо чудо! Турците,та турците...Какво значение има дали ще гласувам и за кого ще гласувам,като всички са една и съща мафия? Все още ни управлява комунистическата мафия,възприела различни имена - БСП,СДС,ДПС и т.н.,а хората си мислят,че има демокрация и многопартийна система...Ако искате да бъдете наивни,бъдете - няма проблеми. В момента на българската политическа сцена НЯМА партия или политик,които да не са корумпирани и свързани с Мафията. И прословутата Атака,която е магнит за наивниците и националистите,също е един голям фарс,създаден от комунистите и ченгетата от ДС,за да оберат недоволството на по-примитивните хорица,и всичко да си е мирно и законно. Писнало ми е от тези политически театри,и отдавна не вярвам в тях,така че боли ме фара кой спечелил изборите за европарламент...Плюс това тези хора нямада управляват никого в България.Те си отиват в Брюксел,където ще си стоят на топло и ще взимат по 14-15 хил.евро на месец, и ще дремят на заседанията на европарламента. Така че е малко пресилено да се държите така,все едно се паднали отново под турско робство...

Ми то обикновенните /истенските/българи винаги сме роби на мафията в собственната си държава. Поздрави за това което каза, картинката е точно такава.

България е най бедната държава в ЕС а от това следва и заключението ,че сме най тъпите.Липсата на гражданско общество е основния фактор който обуславя това.Съдя от части и от наблюденията си върху "мъдрите" словоизлеания на такива разбиращи от всичко личности като теб.

Това са абсолютни глупости!

Факта, че вече българина е претръпнал към всичко и проявява своето безхаберие към това какво ще стане с държавата му, не го прави "тъп". Не казвам, че сме гении, но далеч не сме "най-тъпите" в ЕС. Не правиш разлика между това да ти е все тая и да си тъп...Нещо много си си сбъркал критериите, момче.

Колкото до изборите, еми не знам какво да кажа. Не че съм изумена. Тъпото е, че всъщност Турция не е член на ЕС и никога няма да бъде (по обясними причини), а ние си избираме турци за европарламента. Далеч не съм расистка или шовинистка или ксенофоб или там каквото щете го наречете.

Така се получи, защото хора от Турция (и то това не са първите избори с такива прояви) идват в България за да гласуват, а средностатистическия българин няма да си помръдне задника от дивана с оправданието "Ми аз ко моа да напрааа те сичките са боклуци...".

Стига сте ревали! Голяма психоза,голямо чудо! Турците,та турците...Какво значение има дали ще гласувам и за кого ще гласувам,като всички са една и съща мафия? Все още ни управлява комунистическата мафия,възприела различни имена - БСП,СДС,ДПС и т.н.,а хората си мислят,че има демокрация и многопартийна система...Ако искате да бъдете наивни,бъдете - няма проблеми. В момента на българската политическа сцена НЯМА партия или политик,които да не са корумпирани и свързани с Мафията. И прословутата Атака,която е магнит за наивниците и националистите,също е един голям фарс,създаден от комунистите и ченгетата от ДС,за да оберат недоволството на по-примитивните хорица,и всичко да си е мирно и законно. Писнало ми е от тези политически театри,и отдавна не вярвам в тях,така че боли ме фара кой спечелил изборите за европарламент...Плюс това тези хора нямада управляват никого в България.Те си отиват в Брюксел,където ще си стоят на топло и ще взимат по 14-15 хил.евро на месец, и ще дремят на заседанията на европарламента. Така че е малко пресилено да се държите така,все едно се паднали отново под турско робство...

Тва изглежда като написано от някоя домакиня

1. Корупция има навсякъде по света и проблема е да се държи в в някакви норми, не може без нея

2. Как пък разбра че всички са мафия, едва ли си проучил всеки, аз пък познавам доста които си вършат много добре работата и са в държавната машина

3. "ще си стоят на топло и ще взимат по 14-15 хил.евро на месец" - ето това го смятам за тотална изцепка - реално заплатите на водещите фигури в България са унизително малки, ако аз съм премиер и взимам 1500 лева заплата за кое по-напред ми кажи че не ми става ясно, пълен абсурд е депутати и министри да взимат някакви левчета, точно това ги подтиква към корупция, и аз да съм никога не бих останал да бутам с хиляда лева при положение че се подписвам върху договори за милиони лева, обаче благодарение на ограничени хора викащи как можело да взимат някакви заплати и чакащи едва ли не депутати и министри да им вадят хляба ей така на готово се случва този абсурд, да имаме най-бедния депутат в Европа

В ПАЗАРНА ИКОНОМИКА СМЕ. АКО ЕДНА ФИРМА ИСКА КАЧЕСТВЕНИ СЛУЖИТЕЛИ - ПРЕДЛАГА ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ

Само че имаме толкова промити и затъпени мозъци които не могат да разберат че само човек финансово необременен може да върши работа каквато се иска от политиците. Няма значение колко качествен е днес, ако искаме утре да бъде качествен трябва да им се вдигне стандарта от сега, всичко не става ей така от днес за утре

voxy, странни аргументи ми вадиш...

1.Корупция имало навсякъде по света. Да,има,но тя се счита за нещо анормално и незаконно,докато у нас тя се счита за най-нормалното нещо и никой не се бори с нея. То няма и кой да се бори,тъй като нямаме държава - имаме само Мафия.

2. - виж 1.

3. - нищо не разбрах от писанията ти. Аз исках да кажа,че тези хора няма да имат реална власт в България,а просто ще си стоят в Брюксел и ще си гледат кефа. Не знам откъде те изби на някакви разсъждения за пазарни икономики,високи заплащания и т.н.

Това са абсолютни глупости!

Факта, че вече българина е претръпнал към всичко и проявява своето безхаберие към това какво ще стане с държавата му, не го прави "тъп". Не казвам, че сме гении, но далеч не сме "най-тъпите" в ЕС. Не правиш разлика между това да ти е все тая и да си тъп...Нещо много си си сбъркал критериите, момче.

Колкото до изборите, еми не знам какво да кажа. Не че съм изумена. Тъпото е, че всъщност Турция не е член на ЕС и никога няма да бъде (по обясними причини), а ние си избираме турци за европарламента. Далеч не съм расистка или шовинистка или ксенофоб или там каквото щете го наречете.

Така се получи, защото хора от Турция (и то това не са първите избори с такива прояви) идват в България за да гласуват, а средностатистическия българин няма да си помръдне задника от дивана с оправданието "Ми аз ко моа да напрааа те сичките са боклуци...".

Не сме народ

Не сме народ, не сме народ, а мърша,

хора, дето нищо не щат да вършат.

Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

И не знаем, не можеме, не щеме

да работим за себе си със време.

Само знаем и можеме, и щеме

един други злобно да се ядеме...

Помежду си лихи, буйни, топорни,

пред други сме тихи, мирни, покорни...

Все нас тъпчат кой отдето завърне,

щот сме туткун, щото не сме кадърни...

Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

пак ще кажа и с това ще да свърша.

Дядо Петко Рачов Славейков 1875 г

Писано е преди 132 години и си е актуално и сега.Не биваме като народ и тва е истината.

Тва изглежда като написано от някоя домакиня

1. Корупция има навсякъде по света и проблема е да се държи в в някакви норми, не може без нея

2. Как пък разбра че всички са мафия, едва ли си проучил всеки, аз пък познавам доста които си вършат много добре работата и са в държавната машина

3. "ще си стоят на топло и ще взимат по 14-15 хил.евро на месец" - ето това го смятам за тотална изцепка - реално заплатите на водещите фигури в България са унизително малки, ако аз съм премиер и взимам 1500 лева заплата за кое по-напред ми кажи че не ми става ясно, пълен абсурд е депутати и министри да взимат някакви левчета, точно това ги подтиква към корупция, и аз да съм никога не бих останал да бутам с хиляда лева при положение че се подписвам върху договори за милиони лева, обаче благодарение на ограничени хора викащи как можело да взимат някакви заплати и чакащи едва ли не депутати и министри да им вадят хляба ей така на готово се случва този абсурд, да имаме най-бедния депутат в Европа

В ПАЗАРНА ИКОНОМИКА СМЕ. АКО ЕДНА ФИРМА ИСКА КАЧЕСТВЕНИ СЛУЖИТЕЛИ - ПРЕДЛАГА ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ

Само че имаме толкова промити и затъпени мозъци които не могат да разберат че само човек финансово необременен може да върши работа каквато се иска от политиците. Няма значение колко качествен е днес, ако искаме утре да бъде качествен трябва да им се вдигне стандарта от сега, всичко не става ей така от днес за утре

Подкрепям те! Само да уточня, че евродепутатите няма да вземат 14 000 евро. Набързо, което запомних от Канал 1 снощи е, че депутатите вземат толкова пари, колкото вземат в техните парламенти. Тоест, ако в България вземат 1000-1500 лева, в Брюксел също ще вземат толкова. Най-скъпоплатени са италианските депутати - 11 000 евро. Трябва да се има предвид, че се дават и по 280 евро командировъчни на ден( поне така разбрах, малко множко ми се виждат), защото се налага постоянно пътуване между Страсбург и Брюксел( 400 км). Затова е пусната и петиция между депутатите, цялото управление да се пренесе в Брюксел, така, че може да няма толкова големи командировъчни. Бюджета на Европарламента е малко над 1 000 000 000 евро (!) за 700 депутати и малко по-малко щатни и нещатни преводачи. Превеждат се милион и половина страници (по памет) годишно на 21 езика. Направих бърза сметка, но бях погълнал 7 бири, затова малко не запомних. Страничката излизаше доста над средната заплата в България!Мисля, че чух 280 евро( може и 28 да е било) ха, а ние тук спорим за частните уроци на даскалите, дето вземали по 10 или 20 лева!

Така като гледам от постовете по-горе, единствения нормален остава бат Бойко. Шапка му свалям, макар, че не гласувах за него. Ако имаше начин да пусна 2 бюлетини, щях да го направя :)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Аз съм доволен от изборите,показаха реалноста,показаха че българина е мислещ. Макар че за съжаление тука виждам доста заблудени. И пак поредния рефрен за чалми,потури , ДПС , турците и Турция. Жалко,има все още много за да стане България част от Европа,добре че сте малко такива,разумните са повече! И макар че е грешно,освен съжаление,изпитвам и някакво чисто човешко злорадство :) Вие не заслужавате съжаление, поне от мен. Непоправими сте!!

Аз съм доволен от изборите,показаха реалноста,показаха че българина е мислещ. Макар че за съжаление тука виждам доста заблудени. И пак поредния рефрен за чалми,потури , ДПС , турците и Турция. Жалко,има все още много за да стане България част от Европа,добре че сте малко такива,разумните са повече! И макар че е грешно,освен съжаление,изпитвам и някакво чисто човешко злорадство :) Вие не заслужавате съжаление, поне от мен. Непоправими сте!!

В такъв случай, злорадствай си чисто човешки и се самосъжалявай.

Аз съм доволен от изборите,показаха реалноста,показаха че българина е мислещ. Макар че за съжаление тука виждам доста заблудени. И пак поредния рефрен за чалми,потури , ДПС , турците и Турция. Жалко,има все още много за да стане България част от Европа,добре че сте малко такива,разумните са повече! И макар че е грешно,освен съжаление,изпитвам и някакво чисто човешко злорадство ;) Вие не заслужавате съжаление, поне от мен. Непоправими сте!!

Къде видя злорадство? Аз видях напълно логични мнения. Много от тях даже не са мнения, а наблюдения. Морфей 2, нали мога така да те наричам?

Радвам се, че си пак тук, затъжих се за теб човече :beer11:

Аз съм доволен от изборите,показаха реалноста,показаха че българина е мислещ. Макар че за съжаление тука виждам доста заблудени. И пак поредния рефрен за чалми,потури , ДПС , турците и Турция. Жалко,има все още много за да стане България част от Европа,добре че сте малко такива,разумните са повече! И макар че е грешно,освен съжаление,изпитвам и някакво чисто човешко злорадство :beer11: Вие не заслужавате съжаление, поне от мен. Непоправими сте!!

Мислещите хора според теб за ДПС ли гласуваха ?

Ако имаха поне малко мозък тия негови избиратели и ако не се плащаше на циганите Доган е нула.И как само се надуваше снощи тоя боклук когато предварителните резултати го наредиха първи.Ако не беше Тодор Живков да им организира екскурзията навремето сега щеше да е още по зле.Такива малоумни неграмотни избиратели като Догановите и на комунистите дърпат България назад.

Мислещите хора според теб за ДПС ли гласуваха ?

Ако имаха поне малко мозък тия негови избиратели и ако не се плащаше на циганите Доган е нула.И как само се надуваше снощи тоя боклук когато предварителните резултати го наредиха първи.Ако не беше Тодор Живков да им организира екскурзията навремето сега щеше да е още по зле.Такива малоумни неграмотни избиратели като Догановите и на комунистите дърпат България назад.

Не се връзвай, ами кажи добре дошъл на човека. Доаан винаги се е надувал, жалко за други хора от партията му, които ми изглеждат много свестни. Така е и Сидеров не се харесва на мнозинството, но това не означава, че може да оприличиш гласувалите за него с него. Всеки човек си е сам за себе си, а избора ни беше само сред няколко мнения. Аз не мисля, че всички избиратели на ДПС мислят като лидера си. Знам само, че избирателите му искат нещо по-добро за себе си и намират в него отдушник. Нормално е. Нямаше да е нормално, ако турци и цигани бяха гласували за Атака, както аз. Аз също търся нещо добро за себе си. Не съм сигурен, че това е Атака. Още по не съм сигурен, че това е ДПС. Просто ДПС във всичките години, които е в политиката показа, че може да бъде с всички, но държи на първопричината, поради която бе създадена. Аз, като симпатизант в момента на Атака мисля, че нещата трябва да са уравновесени. Не бива да си затваряме очите пред явни националистически течения( имам предвид ДПС). Затова има физични закони - на всяко действие има равно по сила противодействие. Аз не виждам начин Атака да не съществува в момента. В миналото това бяха БСП, СДС и много малки формацийки, на които не им се чуваше гласа. Още преди тях бяха партийки като ОПТ, БНДП и БНРП, но тогава проблема ДПС не се осъзнаваше от мнозинството българи с българско самосъзнание. Незнайно защо сега всички се втурват срещу ДПС. В миналото къде бяхте? Мога да кажа. И в миналото омразата съществуваше. Това не се признаваше, но в тесен кръг попиташ ли някой за цигани и турци, отговора беше почти един и същ. Прави са си турците в това отношение и не ги виня. И те са хора, имат интелигенция, както имат и мърша! Нищо различно под слънцето. Нима с българите не е така? Една стока сме всички!

Просто не бива да се отъждествява ДПС с доброто , Атака с доброто , Герб с доброто, БСП с доброто, СДС с доброто... За лошото положението е същото. Има много лошо и в Атака и в ДПС и в БСП и в СДС и в Герб( май никой не знае още кога ще почне люспенето)...

Това ли беше либерализма, който проповядват ДПС или някои работи трябва да изтрия?

Аз съм доволен от изборите,показаха реалноста,показаха че българина е мислещ.

Я, нова версия на Morfey! Пустото му proxy! Та по въпроса за мислещите... Преди малко, в "Часът на Милен Цветков", ги показаха тези мислещи "българи" от циганско потекло, дето гласуваха за ДПС. На въпроса, знаят ли за какво са тези избори и за какво гласуват, две от тези мислещите доста се затрудниха да отговорят и накрая изтърсиха, че са гласували за "еврото" и за "лицето на Европа"!!! По-нататъшният коментар е излишен...

Жалкото, обаче е, че болшинството от хората, имащи претенции както за себе си, така и към управляващите, останаха пасивни и позволиха на едно малцинство да определя лицето на България в европейския парламент!

Между другото, потребителят Djibrail ще отиде при Morfey. Нищо лично, разбира се.

Я, нова версия на Morfey! Пустото му proxy! Та по въпроса за мислещите... Преди малко, в "Часът на Милен Цветков", ги показаха тези мислещи "българи" от циганско потекло, дето гласуваха за ДПС. На въпроса, знаят ли за какво са тези избори и за какво гласуват, две от тези мислещите доста се затрудниха да отговорят и накрая изтърсиха, че са гласували за "еврото" и за "лицето на Европа"!!! По-нататъшният коментар е излишен...

Жалкото, обаче е, че болшинството от хората, имащи претенции както за себе си, така и към управляващите, останаха пасивни и позволиха на едно малцинство да определя лицето на България в европейския парламент!

Между другото, потребителят Djibrail ще отиде при Morfey. Нищо лично, разбира се.

Ами сега беше културен, тъкмо се зарадвах, че съм го разкрил, май не трябваше да казвам sad.gif Иначе съм съгласен с теб, както и с повечето изказали се, даже и с тези, които отхвърлят всичко. Stаnlеy56, мисля, че той те подкрепи в една тема. Не ми се сърдете, че гласувах за Атака, със същата лекота можех да гласувам и за Герб, но в никакъв случай за останалите :beer11:

Е явно пак смучеш от пръстите си, защото имам още само едно мнение в темата, което се съмнявам да си прочел.

Ще те помоля още веднъж да въздържаш тона си по адрес на трети лица, в това число се включвам и аз.

А изборите показаха само едно - българите като цяло нямат кого да изберат. Дори гласуването "анти" вече не се практикува. Въпросът е до кога на българската политическа сцена ще има пълно отсъствие на нови идеи и идеали...

Е явно пак смучеш от пръстите си, защото имам още само едно мнение в темата, което се съмнявам да си прочел.

Ще те помоля още веднъж да въздържаш тона си по адрес на трети лица, в това число се включвам и аз.

А изборите показаха само едно - българите като цяло нямат кого да изберат. Дори гласуването "анти" вече не се практикува. Въпросът е до кога на българската политическа сцена ще има пълно отсъствие на нови идеи и идеали...

Направи ми впечатление пресконференцията на Атака, която беше забутана за кратко към 1 часа. Имаше един отговор на първия от листата за какво ще работи в европарламента. Човека се оказа, че е единствения спортист от избраниците ни, следователно той си е поставил за цел точно спорта! Евала, един път да нацеля правилния избор!

Предизборните обещания са кьорфишеци ( извинявам се за езика, ама явно сме свързани щем или не щем с ДПС). Има ли някой, който да вярва, че двайстина разделени депутати могат да направят нещо за България? Не, това е европарламент и всеки от тях ще се включи в дадена ЕВРОГРУПА. Това не са местни нито национални избори. Работи се за ЕВРОПА, не за България или Турция! Май не осъзнаваме още какво е това Европа! Аз го виждам вече. Това е за 6 евро такса хората от Букурещ да оставят парите си в моя град меко казано. Разбира се, яд ме е на румънските шофьори, но знам, че е по-добре да вземаш, отколкото да даваш. Защо Софиянци не идват в моя град? Ами ако идваха, щях да съм против Европа! Каквото сте посели, това и ще пожънете! На мен ми отърва да съм в ЕВРОПА, за вас не знам. Обратното - когато не бяхме в Европа, бяхме в Турция, не ми допада никак! Просто нещата се завъртяха и някои хора останаха на сухо. Други, които нямаха недежди виждат някакъв изход. След време може пак да се обърнем на 180 градуса, но засега това ми допада! :)

• Автор
Направи ми впечатление пресконференцията на Атака, която беше забутана за кратко към 1 часа. Имаше един отговор на първия от листата за какво ще работи в европарламента. Човека се оказа, че е единствения спортист от избраниците ни, следователно той си е поставил за цел точно спорта! Евала, един път да нацеля правилния избор!

Предизборните обещания са кьорфишеци ( извинявам се за езика, ама явно сме свързани щем или не щем с ДПС). Има ли някой, който да вярва, че двайстина разделени депутати могат да направят нещо за България? Не, това е европарламент и всеки от тях ще се включи в дадена ЕВРОГРУПА. Това не са местни нито национални избори. Работи се за ЕВРОПА, не за България или Турция! Май не осъзнаваме още какво е това Европа! Аз го виждам вече. Това е за 6 евро такса хората от Букурещ да оставят парите си в моя град меко казано. Разбира се, яд ме е на румънските шофьори, но знам, че е по-добре да вземаш, отколкото да даваш. Защо Софиянци не идват в моя град? Ами ако идваха, щях да съм против Европа! Каквото сте посели, това и ще пожънете! На мен ми отърва да съм в ЕВРОПА, за вас не знам. Обратното - когато не бяхме в Европа, бяхме в Турция, не ми допада никак! Просто нещата се завъртяха и някои хора останаха на сухо. Други, които нямаха недежди виждат някакъв изход. След време може пак да се обърнем на 180 градуса, но засега това ми допада! :)

Не беше "забутана",а тогава дойде момента за нея.Просто на всички пресконференциите се забавиха заради липсата на точни резултати от ЦИК.

Не беше "забутана",а тогава дойде момента за нея.Просто на всички пресконференциите се забавиха заради липсата на точни резултати от ЦИК.

Реално погледнато тия, дето не говориха, спечелиха :) Казах забутана, щото трябваше да ставам в четири и половина, за да ходя на работа. Представи си как пиша сега :) Камък ми падна от сърцето, макар, да ми се щеше ДПС да даде наказателен вот на БЪЛГАРИТЕ!

• Автор

Ама ти сериозно ли чака да гледаш пресконференция?Все едно незнаеш какво ще кажат...

Ама ти сериозно ли чака да гледаш пресконференция?Все едно незнаеш какво ще кажат...

Не вярваш в мен? Не напразно на едно твое изречение отговарям с 5 :) Ако си съберем буквите и ги разделим на постовете, бия те ;) Не ми казвай сега, че спамя, защото според мен хората се разбират с диалог, а не с едно-две изречения. Често да ти кажа, не следя нито Скат, ното какво злословят за Сидеров. Не следя и какво казва Доаан, защото и едно тяхно изказване ми е достатъчно да разбера умственото им ниво :) Умственото ниво на конкурентите ми е ясно, а то е ЛАВИРАНЕ!!!!! Само бат Бойко слушам с интерес, защото казва много истини и то не, защото си измисля, а защото е навътре в нещата.Един начетен човек винаги може да разбере от едно -две изречения, какво иска да каже опонента му и какво не иска да каже! Доаан е горещ пример за това!

• Автор

Не бе,мислех че ти е ясно какво ще каже Сидеров.За кликата ДПС и т.н.Незнам ама жалко че не гласувах аз и много други и турците излязоха напред.Комунистите пък използваха суматохата около изборите и пуснаха Вальо топлото.Аз пък няма да се учудя ако забегне в чужбина при сметките си.

Не бе,мислех че ти е ясно какво ще каже Сидеров.За кликата ДПС и т.н.Незнам ама жалко че не гласувах аз и много други и турците излязоха напред.Комунистите пък използваха суматохата около изборите и пуснаха Вальо топлото.Аз пък няма да се учудя ако забегне в чужбина при сметките си.

Честно да си кажа интересно ми беше какво точно ще каже Сидеров, а и не само той. Най-ми беше интересно да чуя Бойко, но разбрах, че май няма да го чуя sad.gif Внимателно слушах Аамет Доаан и не се изненадах, че накрая се държеше с пренебрежение към журналистите и отговаряше на 3 въпроса с едно изречение. За мен това е достатъчно да разбера що за багаж носи в ума си. Просто един прост човек беше застанал пред камерите и се съмнявам и Аллах да му помогне. Интересна беше репликата на Сидеров, че някой ( за жалост не разбрах точно кой) от ДПС им показал среден пръст в кулоарите. Ами... Сидеров няма да е сам. Това показва багажа на ДПС. Има една истина, достигнала до нас през годините - "Уважавай врага си". Аз например, ако знам, че съм направил нещо, което е доказало пред другите, че съм прав, никога няма да кажа - "ВИДЯХТЕ ЛИ БЕ!!!!" Въпрос на възпитание. За жалост такива хора ще ни представят в Европа sad.gif

Не вярваш в мен? Не напразно на едно твое изречение отговарям с 5 ;) Ако си съберем буквите и ги разделим на постовете, бия те ;) Не ми казвай сега, че спамя, защото според мен хората се разбират с диалог, а не с едно-две изречения. Често да ти кажа, не следя нито Скат, ното какво злословят за Сидеров. Не следя и какво казва Доаан, защото и едно тяхно изказване ми е достатъчно да разбера умственото им ниво :) Умственото ниво на конкурентите ми е ясно, а то е ЛАВИРАНЕ!!!!! Само бат Бойко слушам с интерес, защото казва много истини и то не, защото си измисля, а защото е навътре в нещата.Един начетен човек винаги може да разбере от едно -две изречения, какво иска да каже опонента му и какво не иска да каже! Доаан е горещ пример за това!

Колкото по-силно се удря човек в гърдите, когато говори, толкова по-малко вярва на това, което казва.

Убедеността в собствената ни правота не е гаранция, че точно в този момент не правим най-голямата си грешка в живота.

Всяко едно наше мнение може да бъде разбито на пух и прах от човек с по-широк кръгозор. Това ще съсипе вътрешния ни мир, но ще ни направи с една частичка по-мъдри.

Днешните ни симпатии, утре закономерно се превръщат в антипатии.

Илюзиите пораждат други илюзии. Те от своя страна пораждат трети. Накрая всички илюзии, събрани заедно, замъгляват мисленето ни дотолкова, че всичко ни изглежда в любимите ни цветове. Това е най-подходящият момент балонът от илюзии да се пръсне. Обикновено така и става. За да се лекуваме, отново започваме да градим илюзии.

Колко по-просто би било да градим знания, да ги надграждаме и така светът да ни изглежда по-малко необясним и страшен, за да трябва да го заглаждаме с илюзии.

Апропо, колко е разстоянието от национализма до национал-социализма?

Замислял ли си се дали степента на интелектуалното ти развитие вече позволява да насаждаш насилствено знания?

Не допускаш ли, че самозалъгването би трябвало да е присъщо само на децата, които използват за целта биберони и близалки?

Ако не разбираш прочетеното, значи не съм го писал на теб...

Не мога да разбера защо упреквате негласуващите!? За мен това е съзнателен избор, а не проява на безразличие. Нима съм равен на лумпените, които гласуват за " еврото" или с пяна на уста крещят "Атака". Доводи, че трябва да гласувам защото иначе ДПС ще управлява изобщо не важат. Сякаш всички забравят самия смисъл от изборите - ефикасно управление на държавата. Просто и ясно. Бат Бойко бил най-свестен?! Не ми трябва свестен, а водач с екип и програма, мениджър който е доказал себе си. Но най-важното е, че самата система е калпава и мачка всички. Целта е системата да заработи по друг начин. Тогава ще има промяна. Основното звено тук е съдът, полицията, прокуратурата и държавния апарат на средно ниво. Замислете се, че хората там не се сменят при нови избори. Така те бутат машината да работи по старому. Не може вече толкова години да се повтаря едно и също след всички избори - значи основата, системата стои непокътната. Има нещо генетично увредено в българина. Всеки може да посочи поне по един пример на някой познат, който се е издигнал по един или друг начин. Той става неузнаваем, сякаш дрг човек. Вижте и политиците, чиновниците от най-различен калибър - ами те сякаш се уеднаквяват, говорят еднакво, с едни и същи кухи фрази. Сякаш някаква матрица ги моделира и затова ако някой говори "по-така" веднага става поредния "спасител". Спомнете си Жорж Ганчев, Царя(говореше завален български), бат Бойко. Българите бъркат различното с промяната. Промяната трябва да дойде от долу. Само в среда на нетърпимост, на истинска вяра, че може да се изгради по-добро място за живеене в България, че да спазваш закона е правилно ще израстне поколение, което един ден ще замести сегашното и ще промени нещата. Каквото и да си говорим, състоянието на държавата е резултат от качеството на народа ни като цяло. Политиците са просто наше огледало.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.