Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесваме те Fifa,а аз най-много

Featured Replies

Благодаря,че те има Fifa!

Не ти пиша,за да се почувстваш добре.Нямам цел да те лаская.Просто искам да знаеш какво изпитвам към теб.За мен ти си всяка глътка въздух.Онази живителна сила,която ми помага да продължа да се боря с трудностите,осеяли живота ми.Ти си щастието,което винаги съм търсела и никога не съм постигала.Сега,когато си мой,аз намерих това тъй бленувано щастие.Всяка твоя дума остава в съзнанието ми.Изпълва ме,чувствам се цяла,завършена.Всичко това е благодарение на теб.

Ако те нямаше,в тези тежки моменти,които преживях,може би отново щях да пожелая да изчезна.Бленуваща безкрая,отчаяно копнееща за студените устни на смъртта.Обаче теб те има.Ти си,онази осмисляща живота ми част,от която винаги съм имала нужда.Благодаря ти,че се появи в живота ми.Благодаря ти,че завладя мислите ми и открадна сърцето ми.

Всеки самотен миг,чувам топлият ти глас.Чувам,как ми говориш.Дори ми става тъжно,че не мога да се пресегна и да те докосна,да изуча всеки милиметър от теб.Да усетя ръцете ти галещи косите ми.Да видя очите ти изпиващи ме до край.Знаеш ли,колко пъти съм си представяла нашата среща?Мечтала съм си и продължавам да си мечтая,да усетя топлия ти дух,оставящ огнени следи по кожата ми.

Знаеш ли,че когато мисля за теб сърцето ми ускорява ритъма си,погледът ми се замъглява,не виждам нищо.Само усещам хилядите пеперуди прелитащи край мен,чувам как някоя птица пее в далечината,как светът изчезва,аз ставам малка...погълната от едно непознато чувство на страх,страст,смелост...сякаш душата ми се отваря и ти само трябва да влезнеш вътре...

Това ли е любовта?Онази,чиста и непокварена любов,за която всеки човек мечтае.Незная,може би няма и да разбера.Но мисълта,че съм сигурна в думите си,когато ти казвам "обичам те",ме прави силна.

Отново ти благодаря,че те има,че една случайност ни събра.Щастлива съм,че съм твоя и може би един ден ще съм наистина изцяло твоя...мисля,че повече,само времето ще покаже.Нямам какво да ти кажа освен,че наистина предизвикваш много силни чувстав в мен.Обичам те много!

Подсетена от темата и обяснението на един съфорумец,не се стърпях.Това е моето послание,да видим ще се осмелите ли да признаете,колко прекрасен човек е Fifa,и колко сме щастливи,че го познаваме!

Любовта ще спаси света. :clap:

Всички харесваме нашето пате, на мен особено много ми е помагал, за всичко, за каквото се сетите.Благодаря ти, Фифа.

N_Leila, браво.За това че намери сили за такова признание.Написаното от теб е поетично и чувствено.Пожелавам взаимност...

Време беше да се направи такава тема. Поздравления!! :rolleyes:

И аз ти благодаря Фифа за хубавите теми, за развеселяващите коментари, за присъствието ти в Калдата. :tease:

kiss.gif Пате,за къде сме без теб в Калдата cool.gif

Абе какъв ден е днес..?

Що сте полудели полвината форум незнам..мале,мале..

Абе какъв ден е днес..?

петък е, уикенд идва , това - онова cool.gif

Абе какъв ден е днес..?

Петък следобед е,имам рожден ден, Лейкърс бият .Какво повече му трябва на човек cool.gif ......

Абе какъв ден е днес..?

Боговете сигурно са полудели,а и совите не са това което са.....истината е някъде там....

• Автор
Васко, зимай я.... :eek::go ahead:

От твойта уста,в Божийте уши cool.gif

И Моля,не се бъзикайте с хорските чувства!

:go ahead: Eeeeeeeeeх лИбоФФфф..... :eek:

Абе какъв ден е днес..?

споко, и на теб ще ти направиме една фен тема.... biggrin.gif

Днес явно е Любовният петък :computer2: Всеки се обяснява на някого.... Ай и аз да прасна една четка - Васко, жив и здрав, всяка вечер благодаря на Господ, че те има! kiss.gif

;)

споко, и на теб ще ти направиме една фен тема.... biggrin.gif

Нема кой да ме вземе мен.. ;)

Ех, любов!

Абе какъв ден е днес..?

Петък е-идва уийкенд-а, пък и е пролет(размножителен период)....

Нема кой да ме вземе мен.. :)

Абе ще се намерят кандидати :yanim:

Аа,иначе Фифа е Голяям Сладур!

Май са сбъркали датата на Св. Валентин, трябвало е да е на 27-ми април :yanim: Или просто Любовта е решила да се посети форума днес :)

Подмазвачиииии biggrin.gif

Радвам се за вас :yanim: Фифа, късметлия си ти, пате :clap:

А по темата - да, кефи ме и то много Фифата.. Симпатяга голяма. Но нямам впечатления на живо от него де :lol6:

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

Бях чувала за тази митична тема, но случайно взе, че се оказа истина.

Ареееее мазньовциииииииииииииииииииииииииии!

Н_Лейла, ти си много нагло падмазваща се ш*****! :)

Баси, тая тема е за бисери цятала!

Правилно. И аз да бях някакъв модератор на форум и на мен щяха да ми правят теми-четки. Ама НА ...

Не уе честно.Само се бъзикам да не вземете да се трогнете сега да стане въргала

Редактирано от M1st3r_X (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Йеееееееееееееее

тоз Фифа трябва мн да уважава и да се грижи за форума гледам е на почит biggrin.gif

Абе и аз имах някви впечатления от тва пате(добри)

ама незнаех, че толкова го обичкате ohmy.gif

е..както са казали двама трима преди мен..Любов да има(ама аз малко не вярвам в нея де)

айди тва от мен за патето и то може едно благодаря да напише тук във форума за прекрасните думи дето са писани за него :bye1:

Не знам кво си точите ноктите...аз отдавна си го купих патока на търг. Но ако някой предложи добра цена може и да се замисля... biggrin.gif Тъй да се каже в момента е частна собственост...хихихх

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.