Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Споделените мечти в темата ми напомниха за този стар скеч.

Към момента карам това...

Реалните мечти за близкото време са свързани с приятната тръпка да срещна по пътя някой издухан ескорт, кадет, голфче и подобни и да се погониме по пътя.

Ако ще мечтаеме, първата мечта е тази.

Второ...

• Отговори 269
  • Прегледи 62,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

Ами сега съм със Suzuki Swift 91 годинка, готина машинка, но мечтата ми е Mitsubishi Lancer EVO VII

post-33857-1191185411.jpg

Какво съм карал, ... какво ли не, може би най-странната е FIAT BARCHETTA - нещо като картинг с повече ламарини, много видове Mercedes'и и AUDI'та, но най-доброто което пасва на моя характер и стил на каране, бе VW SHARAN, бях влюбен в тая кола, за съжаление, бе служебна!

Иначе имам GOLF III diesel, но мисля тая година за Коледа да се пробвам да пиша писмо за MITSUBISHI COLT !!!

Скоро почвам курсовете, но много бих искал да карам Audi А4 или А3, според финансите понататъка. Но това ми е мечтата cool.gif

Още от младежките години имам една мечта...... и това е тя:

Porsche_959_Front(700).jpg

Еее толкова сме заобиколени от нови коли че забравяме класиките

Аз си мечтая за това-671647943_small.jpg

• 10 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

ford_mustang-cabrio()2005_r15.jpg - за укенда искам т`ва

а за през седмицата ей т`ва AVENSIS2.JPG

Бих искал да карам BMW независимо какво щото за мен BMW е върховната кола! cool.gif

Ауди С5. Вече се погрижих да ми я доставят :shake_puter:

audi20s520hr201eg7.jpg

Колко я взе, че скоро почвам курсове съм хвърлил око на такава колица.

"Какво бихте искали да карате"

Аз не съм претенциозен, искам колата да е чисто нова(та било то Москвич), да я карам три години, а след това пак нова кола.

Колко я взе, че скоро почвам курсове съм хвърлил око на такава колица.

Още не са ми искали цена... но ще да е близо 20-30 хиляди... ще видим когато дойде. Но имай в предвит че е нова,втора сигорно ще е по-малко

Какво карам: Alfa Romeo 75

Какво бих искал да имам: Trabant 601S cool.gif Причината - имам условия за тунинг на колата, а е интересно да се види тунингован Трабант... БМВ-тата с тунинг са под път и над път. А и ми е мечтата от детските години. ;) За съжаление, трябва да имаш 2 бройки - едната за каране, другата за части... Но като излезе новото Траби - задължително си го взимам. :)

Поздрави!

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

Ауди С5. Вече се погрижих да ми я доставят :)

audi20s520hr201eg7.jpg

хехеехе и аз бих искал да карам такова нещо,ама ти май нещо ни будалкаш ,че имаш такава cool.gif

• 7 години по-късно...
  • Автор

Лек ъпдейт на темата: 

E го Маздето 

da2c333623326807daa9219efb33ac98_120x90.

3bdbdfd45e9cff2112184f6fb4883826_120x90.

2941cab8d2819657ba694ee3368f462b_120x90.

6fbefd4dfea8d9cbadbae94c6de556fc_120x90.

Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие. 

Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но живот и здраве... знае ли човек. 

Хехе, преди около 10 години съм си пожелал Мазда 6. Дори не си спомням, а сега го виждам. Колко странно. Когато работиш за сбъдване на мечтите си, рано или късно стават реалност. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.