Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Мечтата ми изглежда така.

Бих се задоволил и с тази с 1,6-литровия бензинов със 110 к.с. май беше.

За първото играй държавна лотария, че там го дават като първа награда. Второто може да го имаш, стига да искаш, не е толкова сложно, само предразсъдъци да нямаш към новите коли, както 90% от българите :no-no:

• Отговори 269
  • Прегледи 62,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

ех да имах книжка (което е осъществимо в най-скоро време) бих искала да карам ето това 111835526355174751vl4.th.jpg , това 111815512542439271bj2.th.jpg и разбира се най-осъществимото от трите 111733307086580721sx3.th.jpg

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Айде малко да ъпдейтна мечтите ми.. biggrin.gif

Ferrari 599 GTB Fiorano - V12 двигател, 620 к.с. , цена около 220 000 евро - скромничко, тъкмо като за мен :)

2007Ferrari599GTBFiorano.jpg

П.С. Като ходиме към морето едно такова ни задмина, страшен рев беше... сякаш идва цунами или земетресение...

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Сега карам една Алфа Ромео 164,доволен съм,доста добър темперамент има.Карал съм доста автомобили,но може да се каже ,че за търсачите на силни усещания алфата е добър вариант.Особено новите модели

Едно много лъскаво Mercedes-че S600 ;) бих искал.Сега имам новото Peugeot 206 sedan - горе-долу става а и цената му е добра ~25 000

Редактирано от a_c_t_i_v_a_t_i_o_n (преглед на промените)

Е такова искам да карам

audia3_s4.jpg

audi-a3.jpg

8951_first.jpg

Перфектна е ... татко ми е обещал една такава ;)biggrin.gif

Едно много лъскаво Mercedes-че S600 ;) бих искал.Сега имам новото Peugeot 206 sedan - горе-долу става а и цената му е добра ~25 000

Интересно ми е , докога това иранско чудо ще ти харесва. Би ли казах някакви впечатления за качество и така нататък, че ми е интересно. Ако искаш, пиши в тая тема, та да не спамим текущата ;)

Незнам дали би ми отивало на темперамента,ще ми се да е нещо ниско и бързо-оборотно ;)

Интересно ми е , докога това иранско чудо ще ти харесва. Би ли казах някакви впечатления за качество и така нататък, че ми е интересно. Ако искаш, пиши в тая тема, та да не спамим текущата ;)

Иранския завод е още от 70-те и в него са правили и 404. В момента той е най-големия завод на Пежо извън Франция, ето сайта му http://www.ikco.com/default.aspx В него се произвеждат доста автомобили, няколко от които на базата на Пежо 405, Дачия Логан, но с друго име - Тондар, автобусчета, камиончета.

Иначе 206 седанчето е с подсилен торсион отзад като на 206SW и има по-голям клиренс. Основното предимство е големия багажник.

Друго, което чувам за седанчето е, че материалите (особено по интериора) не са особено качествени, но все пак това е автомобил, който по-скоро попада в категорията бюджетен.

Направо ще ти кажа това, което искаш да чуеш - Пежо не е това, което беше. Качеството е паднало доста (май не е само при Пежо). А да не говорим за сервизите на СФА - УЖАС. Ще ти скъсат нервите (за кожата се знае, че ще ти я съдерат) и пак няма да си свършат работата като хората. А нали знаеш - нови автомобили и за да не ти анулират гаранцията трябва само при тях да ходиш.

А по темата - искам да карам НОВА кола. Писна ми вече от разни бараки. Не съм особено притенциозен, искам малка количка - 3-вратка, абе (спортен) хечбек.

Редактирано от ropotamski (преглед на промените)

В момента карам Фиат Браво ....страхотна кола, допада ми - бърза, спортна, малка.... Но бих искала да карам новият Фиат Браво 65936_fiat_bravo.jpg

Иранския завод е още от 70-те и в него са правили и 404. В момента той е най-големия завод на Пежо извън Франция, ето сайта му http://www.ikco.com/default.aspx В него се произвеждат доста автомобили, няколко от които на базата на Пежо 405, Дачия Логан, но с друго име - Тондар, автобусчета, камиончета.

Иначе 206 седанчето е с подсилен торсион отзад като на 206SW и има по-голям клиренс. Основното предимство е големия багажник.

Друго, което чувам за седанчето е, че материалите (особено по интериора) не са особено качествени, но все пак това е автомобил, който по-скоро попада в категорията бюджетен.

Направо ще ти кажа това, което искаш да чуеш - Пежо не е това, което беше. Качеството е паднало доста (май не е само при Пежо). А да не говорим за сервизите на СФА - УЖАС. Ще ти скъсат нервите (за кожата се знае, че ще ти я съдерат) и пак няма да си свършат работата като хората. А нали знаеш - нови автомобили и за да не ти анулират гаранцията трябва само при тях да ходиш.

А по темата - искам да карам НОВА кола. Писна ми вече от разни бараки. Не съм особено притенциозен, искам малка количка - 3-вратка, абе (спортен) хечбек.

Значи си дошъл на моя за новата кола ,та ако ще и да е с 3 врати като моята. Аз да кажа още, че в края на осемдесетте продаваха в Мототехника Renault 5, произведено в Иран. Доста колички продадоха, но сега почти не виждам такива. Къде ли изчезнаха? Та те нямат и 20 години. Това Рено струваше по-малко от една седмица на Лада и почти колкото петицата. Да им се неначудиш. Сега такова чудо не можеш да срещнеш.

И пак за новата кола. Както се казва, новото си е ново и се убедих в това. С предния си ЗАЗ 968М 3 дена карам, 4 лежа под колата. Е, километража му беше спрял на 6000 км. Не знам колко пъти бе превъртан, но колата току що бе направила 10 години. Сега ми липсват малко ремонтите, където с тел от лозето можеш да си стегнеш маркуча на съединителя, където разглобяването на карбуратора беше станало ежедневен навик...

Мечта номер едно. - Надявам се изпълнима в близките няколко месеца. Макар шофирането да е съвсем кратко време. Не държа да е Actros, може да е и Axor или MAC. Не робувам на марка.

Мечта номер две. - Събирам пари за да изкарам курс за придобиване на правоспособност. Чакам да спечеля от тото или лотария. Но не печеля, явно защото не си купувам билет. ;)

Мечта номер три.- Логично продължение на предишните две. Ако няма боинг, ще пилотирам и А 350, не е проблем :bedtime2:

И не спирам да мечтая sad.gif ......... Няма ли кой да ми сбъдне мечтите?

В момента карам тези:

2006_Hyundai_Sonata_ext_1.jpg

и

10914-2007-Chevrolet-Aveo.jpg

двете нови новенички но за рожденният ми ден ще си взимам друго passat36side.jpg

все пак съм реалист и си пожелавам неща достижими инак и на мен ми се кара Ф 50 но за момента няма как дано секимо след време!!!!

Доста Ferrari-та ще дръпне!Само ме притеснява тоя 13-литров двигател...бая ще гълта biggrin.gif

cobraaaahm8.jpg

все пак съм реалист и си пожелавам неща достижими инак и на мен ми се кара Ф 50 но за момента няма как дано секимо след време!!!!

Е за тва говорим !

Гледам, че много хора си мечтаят за някакви супер спортни коли и веднага се сещам за следната ситуацийка. Имаш супер мощна, супер бърза и супер скъпа кола (айде дори и да не е Ламбо или Ферари ами някоя баварка да е) и син, който след 2 седмици взима книжката. Кво правим? Как ще опазиш хлапето да не се размаже в първото дърво (много вече го направиха)? Щото не вярвам да не се опита да я опъне. А да не говорим, че тва задно предаване, с което са повечето мощни и бързи коли, въобще не е за начинаещи (лично мнение). За него се иска повечко опит.

Та как ще опазите детето си? Няма да му давате да ви кара колата? Да бе. Дори и в сейф да държите ключовете пак ще успее да ги прекара някоя вечер. Или ще му купите някоя барака да си я кара (само си представям ситуацийката - баща ми има BMW M6, а на мен ми дава някоя Жигулка да карам - няма да му проговоря следващите няколко години).

И аз не се бях замислял до сега за това докато не видях как хора искат да се отърват по спещност от колите си (абе направо ти ги подаряват), защото синовете им зимали книжки. Мазда 323F за 500лв. и още по-куриозното БМВ 7ца с кожа, пълен ел. пакет, въздушни възглавници, DVD абе квот се сетиш и човека го бартеросваше за Жигула ohmy.gif

Значи си дошъл на моя за новата кола ,та ако ще и да е с 3 врати като моята.

Даже по-добре да е 3 врати :lol6: Аз и сега си карам тривратка и за сега нямам желание за нещо с повече врати, просто не са ми нужни повече, рядко воза други хора. Може би единствените ми желания свързани с кола с повече врати се отнасят до някой голям джип :P Да се помъкна с него през рекички и дерета докато не се закопам някъде в калта и да ме вадят с трактор biggrin.gif

Нека направя сефтето на раздела.Не карам нищо,но бих искал да карам нещо по-добро.@bildera,разбрах че тия Фиести не били хубави :clap:

Нека направя сефтето на раздела.Не карам нищо,но бих искал да карам нещо по-добро.@bildera,разбрах че тия Фиести не били хубави :clap:

Ако го прочете ще влезете в котфликт. biggrin.gif

Ами аз искам да карам нещо по-обикновенно:Alfa Romeo 159.Иначе от екзотичните коли-подписа ми говори достатъчно. cool.gif

Сега карам Пунто... Искам дакарам онези три неща, за които мечтая. За съжаление не съм билярдна маса ;) Както каза bildera_, иначе с удоволствие би ми помогнал.

@bildera,разбрах че тия Фиести не били хубави :)

Намери какво да кажеш :clap: Сега очакваме включване.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.