Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво карате или какво бихте искали да карате?

Featured Replies

Два поста на горе е моята мечта (малиии 1100 коня ohmy.gif как ще върви...).Колко струва ли?Милион и половина!Толкова пари надали ще видя през целия ми живот.ropotamski,kакто сам каза,ние само си мечтаем за такива возила sad.gif !Да му мисли този,който ги притежава!

За малко да забравя:Aко оня пич с MAZDA-та още я продава,драсни едно лично biggrin.gif !BMW не искам,щот нямам Жигула... :clap:

Редактирано от miXa (преглед на промените)

• Отговори 269
  • Прегледи 62,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лек ъпдейт на темата:  E го Маздето  Има някои забележки, които ме дразнят, но няма пълно щастие.  Иначе си мисля, че бих искал да се кача в една S класа, но жив

• Сега карам едно старо Peugeot 205 CJ (1990) Ама бих скочил в един Ford GT. Иначе една Skoda Superb не бих отказал

• Този дзвер... Тук са заедно със сестра и... Всички снимки... Нямам забележки и към двата автомобила,ама то е ясно май...

Публикувани изображения

До преди месец бях с BMW 324d който ми служи вярно 8 години biggrin.gif Нооо годините си казаха думата и замина за вторични за 600 лв. Сега съм с една италянка Alfa 155, голяма резачка ако не броим разхода на бензин след нафтовата печка която карах :):speak: :speak: Какво бих искал да карам? - Ами една Alfa 159'ка мисля. че ще ми дойде добре :)

Брей... нищо руско се не мерка. Аз още не карам, но след половин годинка ще праша и аз из улиците. Иначе бащата врътка Лада 2107, с мерак до месец-два да я смени с нещо по-сносно. Хем и аз ще връткам по-хубава колица :speak:

А иначе ще съм най-щастливия човек ако карам Alfa Romeo Brera, направо е влюбих в тази кола след като я видях :)

02.jpg

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Ако го прочете ще влезете в котфликт. biggrin.gif

Ами аз искам да карам нещо по-обикновенно:Alfa Romeo 159.Иначе от екзотичните коли-подписа ми говори достатъчно. cool.gif

И как си го помисли, че няма да го прочета :)

Правилно си разбрал Dragozow. Фиестите не са хубави. Това ми напомня за оня анекдот:

Дете питало баща си:

- Тате, защо тия хора ядат салам, а ние лук?

Баща му отговорил:

- Ами защото тате ги мързи да си засадят лук!

Аз бих обикалял , Русенските улици с тоя ЗВЯР 461463.jpg

461469.jpg

Но за сега си карам стария опелsad.gif

Ами аз си падам по BMW и в момента карам една 735i-ца ( от по- старичките де , не от новите :) ) , но мечтата ми ( която смятам да реализирам до година две) си остава :

141.jpg

• 2 месеца по-късно...

аз сам карах до преди 10 дена BMW 330 321 конски сили но катастрофирах и сега го ремонтирам иначе мечтата ми е да карам BMW 850

BMW си е BMW просто няма друга кола за мене сменил сам 3 BMW та и няма да сменя тая марка никога тва са уникални машини и тея дет ми говорят че селяните карали BMW да се Е*АТ верно че има доста олигофренчета дерто карат 318i и си мислят че карат бърза кола да си зема 1 330 ка като моята и тогава да говорим от както го имам вече 1 година на хубав пат никои неми е дал ляв мигач но по дупките карам бавно и си го пазя

и аз съм почитател на BMW-то!но в момента нямам средствата да си позволя такава кола.сега карам служебната кола-Ситроен Берлинго 2.0 и съм приятно изненадан от този модел.мисля напролет да си купя и собствена кола но за марка и модел не съм мислил.иначе в момента много ми харева едно моделче на пежо-407!уникално е! :nono:

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

Сега карам товаPicture007re.jpg Бих искал да карам следващия модел.Великолепна кола.

Пожелавам я на всички.

Аз обичам мъничките колички и съм влюбена във Форд КА ;)

Няма ли кой да ми подари :)

Разгледайте това http://www.samand-bg.com/ Мисля че този бюджетен автомобил има място в българския парк. Когато изборът е ограничен от цената мисля, че Саманд е по-доброто решение от Дачия или Лада 112. Обърнете внимание на екстрите, които се предлагат за тази цена (която е с ДДС).

Реално Саманд е Пежо 405 до последната гайка по ходовата част с двигател 1.6 cc 16V на Пежо, а купето е проектирано от Тойота. Произвежда се в най-големия завод на Пежо извън Франция - този в Иран. Разгледайте сайта му за да видите колко много неща се произвеждат там - като Мерцедес и Дачия (Tondar 90 1.6 MPi) http://www.ikco.com/default.aspx

Ще кажете, че е много гот да караш през 2007г. кола, чиято концепция е от преди 20 години (Пежо 405). Кой не иска да кара 407, Ситроен С6, новата S-класа или каквото ви дойде там, ама на много от нас ни миришат цървулите за такива коли. А пък новото си е ново, дори и модел 1986.

Пежо 405 може да си е стар модел но се води за една от колите с най-меко окачване (в БГ малко трудно с тези off-road пътища) Имаме точно такъв модел пежо и да ви кажа за 17 годишна кола няма никакво гниене на купето ама никакво! имали сме и 205 и там положението беше същото! От 4 дена радост мога да кажа че семейството се сдоби с 307sw (2003). Мале преродих се! не че е пълна с много екстри има климатик ел стъкла , ел огледала,централно, АBS, въздушни възглавници (още незнам колко са точно но май са 4). Аз си падам фен на Пежо като автомобил който отговаря на цена/качество (особено ми харесва дизайна). Иначе от спортните автомобили си падам по Порше и по специално по Porsche turbo 993 от 95 година!

ПП: и все пак най-хубавата кола е новата кола!

Редактирано от flysoldier (преглед на промените)

Пежо 405 може да си е стар модел но се води за една от колите с най-меко окачване (в БГ малко трудно с тези off-road пътища) Имаме точно такъв модел пежо и да ви кажа за 17 годишна кола няма никакво гниене на купето ама никакво! имали сме и 205 и там положението беше същото! От 4 дена радост мога да кажа че семейството се сдоби с 307sw (2003). Мале преродих се! не че е пълна с много екстри има климатик ел стъкла , ел огледала,централно, АBS, въздушни възглавници (още незнам колко са точно но май са 4). Аз си падам фен на Пежо като автомобил който отговаря на цена/качество (особено ми харесва дизайна). Иначе от спортните автомобили си падам по Порше и по специално по Porsche turbo 993 от 95 година!

ПП: и все пак най-хубавата кола е новата кола!

Хм. Преди 7-8 години , четох за 405-цата, че имала много странни шумове от ходовата част и те не са били локализирани чак до края на производството му! Иначе и аз гледах тоя Samand и го снимах даже. Добре изглеждаше отвътре. Материалите ми се сториха качествени, а цената май беше 20 000 лева за по-оборудваната версия.

flysoldier, я ми кажи за гниенето. Колко сте я карали тая кола, кога и къде сте я държали? Честно да ти кажа, аз не бих карал новата си количка и 10 години даже! Мисля на петата да и бия шута и нека други из форумите пишат за нея :). Че кой нормален човек ще кара новата си кола 17 години?

сега - кракомобил и рейс

мечта - MAZDA RX8

реалистична мечта - MAZDA 3

Хубава мечта! Пожелавам ти да си имаш Мазда 3 и по възможност нова ;)

А ето и Samand-а:

DSC02501P.jpg

DSC02502P.jpg

image046kf2.th.jpg

( малко е мръсна, но не обръщайте внимание на това )

... иначе карам и А4 125 hp 97 година.

My Dream - A5 :)

Редактирано от Красимир! (преглед на промените)

bmw318isro8.jpg

318 is coupe с пълен M пакет

в сервиза проследихме рождения й ден 17.12

много съм доволен напрао съм лудо влУбен

а може би някой ден

M3%20Back.JPG

Редактирано от jackass (преглед на промените)

Сега карам това: Sun_14.jpg

Нямам книжка,но за едно такова бих изкарала...

40.jpg

Редактирано от mimi_81 (преглед на промените)

smart Roadster Lenkrad-Tiptronic

Леле, оня ден карах зад един такъв Смарт, да не си бил ти :) Готина количка, доста се загледах по нея :rolleyes:

Какво бих искал да карам:

800px-Mitsubishi_Galant_GDi_silver_vr.jpg

galant%20heckspoiler%20500.jpg

BMW-тата също са ми слабост. @jackass, дзвер е твоето ! :)

Мечтицата ми е (естествено):

mitsubishi-lancer-evolution-8.jpg

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

тази!!!

Ами карай я, кой ти пречи? Надявам се имаш NFSMW и NFSC ;)

То докато пораснеш, вече няма да те вълнува, гарантирам ти ;)

И за да не съм голословен, ще кажа, че на 13 исках да карам Лада Спутник, на 15 - Лада Самара, а на 11 - Полски Фиат 125P :ph34r:

Успях само да карам една Самара 20 километра и това беше :P Другите ми "мечти" не се сбъднаха!

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.